jakegate7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλημέρα έχω το 520 με 8.1. Το messenger δεν λειτουργεί πλέον. Μπορώ να του περάσω τα 10 ή θα κολανε? Αλλιώς κάποια αλλη αξιόπιστη εφαρμογή για να έχω το chat του facebook 1
anamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλημέρα έχω το 520 με 8.1. Το messenger δεν λειτουργεί πλέον. Μπορώ να του περάσω τα 10 ή θα κολανε? Αλλιώς κάποια αλλη αξιόπιστη εφαρμογή για να έχω το chat του facebookΘα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πας σε L650 ή L640 και οι δυο συσκευές πάνε πολύ καλά με τα 10αρια. Ειδικότερα το πρώτο, που έρχεται απευθείας με τα 10αρια , στα €107.00 που αρχίζει στο σκρουτζ είναι πραγματικά value for money.
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επειδη και μενα μου τα εχουν κανει τοσα με το messenger, αξιζει να κανω ενημερωση στα 10, σε release channel προφανως, σε 535 και 640? Θα μπορουν να παρουν messenger μετα ή οχι? Ρωταω επειδη το messenger εχει σαν απαιτηση 2GB μνημης. Ποση ωρα θα μου παρει για το καθενα? @jakegate7 Αλλη εφαρμογη δεν μπορεις να βαλεις επειδητο api που χρησιμοποιει το fb για το messenger ειναι κλειστο τα τελευταια 2+ χρονια, οποτε αν θες το messenger αναγκαστικα. Μπορεις βεβαια να μπαινεις απο τον browser στο m.facebook.com/messages και να στελνεις οτι θες απο εκει, αλλα δεν εχεις ειδοποιησεις, ουτε μπορεις να κανεις κληση κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το μεσεντζερ δουλευει στο 535 ασχετα αν λεει 2gb προτεινομενη μνημη. Αν ανοιξεις και cortana σου ερχεται η ειδοποιηση και στο πισι χωρις να εχεις και εκει το μεσεντζερ.
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Σκοπος δεν ειναι να δουλεψει, σκοπος ειναι να μπορει να μπει πρωτα, γιατι μετα την αναβαθμηση σε 10 θα πρεπει να γινει και hard reset, οποτε θα χαθουν τα οσα εχει μεσα. Αν μετα δηλαδη το store μου λεει οτι δεν μπορω να το βαλω επειδη η συσκευη μου δεν εχει 2gb μνημης, να το βρασω το οτι θα εχω πλεον 10.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Χαρτ ρεσετ εχω κανει αρκετες φορες γιατι βαζω συνεχεια fast ring εκδοσεις στο τηλεφωνο. Οποτε το εχω εγκαταστησει αρκετες φορες απο την αρχη το μεσεντζερ χωρις προβλημα. Αλλωστε αν θελει να γυρισει στα 8αρια ειναι μιση ωρα υποθεση με το wdrt να τα φλασαρει παλι με το pc. Ασε που δεν ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει hard reset. Εχω και ενα λουμια 930 που δεν εχει κανει ποτε χαρντ ρεσετ απι τοτε που βγηκε απο το κουτι του αλλα του βαζω μονο επισημες. PS Σε ασχετο θεμα τωρα, ανακαλυψα γιατι εχω bug στο fast ring με flickering στους χαρτες στο 535. Ξαναγραψαν το engine των χαρτων στο creator's update για να βαλουν καινουργιες δυνατοτητες https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/03/31/new-mapcontrol-features-windows-10-creators-update/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#YXeAd0jR4FlTdBt9.97
dantspet Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επειδη και μενα μου τα εχουν κανει τοσα με το messenger, αξιζει να κανω ενημερωση στα 10, σε release channel προφανως, σε 535 και 640? Θα μπορουν να παρουν messenger μετα ή οχι? Ρωταω επειδη το messenger εχει σαν απαιτηση 2GB μνημης. Ποση ωρα θα μου παρει για το καθενα? @jakegate7 Αλλη εφαρμογη δεν μπορεις να βαλεις επειδητο api που χρησιμοποιει το fb για το messenger ειναι κλειστο τα τελευταια 2+ χρονια, οποτε αν θες το messenger αναγκαστικα. Μπορεις βεβαια να μπαινεις απο τον browser στο m.facebook.com/messages και να στελνεις οτι θες απο εκει, αλλα δεν εχεις ειδοποιησεις, ουτε μπορεις να κανεις κληση κλπ. Και εγώ εχω το 640ds,πέρασα τα 10ρια με το upgrade advisor,έκανα χαρντ ρισετ στην 107.Μετα τις επομενες αναβαθμισεις κανονικα.Δεν έχασα το fb 10.3.2.0,το οποιο δουλεύει αψογα,το messenger(beta)σέρνετε αλλα εντάξει.Ολα τα αλλα ειναι αψογα. 1
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Χαρτ ρεσετ εχω κανει αρκετες φορες γιατι βαζω συνεχεια fast ring εκδοσεις στο τηλεφωνο. Οποτε το εχω εγκαταστησει αρκετες φορες απο την αρχη το μεσεντζερ χωρις προβλημα. Αλλωστε αν θελει να γυρισει στα 8αρια ειναι μιση ωρα υποθεση με το wdrt να τα φλασαρει παλι με το pc. Ασε που δεν ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει hard reset. Εχω και ενα λουμια 930 που δεν εχει κανει ποτε χαρντ ρεσετ απι τοτε που βγηκε απο το κουτι του αλλα του βαζω μονο επισημες. PS Σε ασχετο θεμα τωρα, ανακαλυψα γιατι εχω bug στο fast ring με flickering στους χαρτες στο 535. Ξαναγραψαν το engine των χαρτων στο creator's update για να βαλουν καινουργιες δυνατοτητες https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/03/31/new-mapcontrol-features-windows-10-creators-update/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#YXeAd0jR4FlTdBt9.97 Μια που αναφερες τους χαρτες, η πλοηγηση χωρις δεδομενα δουλευει σωστα στο fastring? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μια που αναφερες τους χαρτες, η πλοηγηση χωρις δεδομενα δουλευει σωστα στο fastring? Πλοήγηση κάνει χωρίς data αλλά για να βρεις αποτελέσματα θέλει data για το ψάξιμο.
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Πλοήγηση κάνει χωρίς data αλλά για να βρεις αποτελέσματα θέλει data για το ψάξιμο. Αρα εδώ εχουμε ένα πρόβλημα που δεν το είχαμε στην επισημη εκδοση. Οι χαρτες που κατεβαζει για πλοηγηση χωρις δεδομενα στο fastring εχουν μέγεθος 203mb αντι 287mb που ειχαν στην επισημη.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αρα εδώ εχουμε ένα πρόβλημα που δεν το είχαμε στην επισημη εκδοση. Οι χαρτες που κατεβαζει για πλοηγηση χωρις δεδομενα στο fastring εχουν μέγεθος 203mb αντι 287mb που ειχαν στην επισημη. Δύσκολο να καταλάβω πριν τελειώσουν τις αλλαγές. Οι χάρτες έχουν μέσα οφλάιν δεδομένα γιατί όταν πατάω σε ένα τυχαίο μέρος για να βγάλει το popup μενού και επιλέγω "directions to" βγάζει τα στοιχεία κανονικά οφλάιν.
ss13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Στο Lumia 640 βρήκα πως να κάνω την αναβάθμιση σε Win 10 https://techblog.gr/news/windows-10-mobile-how-to-upgrade-video-8822/ με τα αρχεία τι κάνω ; Παίρνω back up ή όχι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επαφές - ημερολόγια και ότι έχει το onedrive θα τις τραβήξει από τον outlook λογαριασμό. Για τα υπόλοιπα πάρε back up για την περίπτωση που θέλεις να κάνεις μετά hard reset ή θελήσεις να γυρίσεις στα 8αρια.
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δύσκολο να καταλάβω πριν τελειώσουν τις αλλαγές. Οι χάρτες έχουν μέσα οφλάιν δεδομένα γιατί όταν πατάω σε ένα τυχαίο μέρος για να βγάλει το popup μενού και επιλέγω "directions to" βγάζει τα στοιχεία κανονικά οφλάιν. Αμα πατησεις ένα συγκεκριμενο μερος πανω στον χαρτη σε παει κανονικα (χωρις δεδομενα) Αμα όμως γραψεις μια διευθυνση δεν βρισκει τιποτα. Όπως και να εχει ειμαστε σε fastring και θελω να πιστευω ότι θα διορθωθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αμα πατησεις ένα συγκεκριμενο μερος πανω στον χαρτη σε παει κανονικα (χωρις δεδομενα) Αμα όμως γραψεις μια δυευθινση δεν βρισκει τιποτα. Όπως και να εχει ειμαστε σε fastring και θελω να πιστευω ότι θα διορθωθεί. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή είναι bug ή θέλουν εσκεμμένα το ψάξιμο να γίνεται ονλάιν μόνο. Γι αυτό έγραψα παραπάνω ότι θα δείξει γιατί στην περίπτωση bug είναι πολύ απλό να διορθωθεί αυτό όταν οριστικοποιηθούν οι αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα