Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1 σε ολα εκτος απο την επιτυχια του surface phone με x86 emulation.

Ουτε καν τα προηγουμενα ποσοστα της ms δεν θα μπορεσει να φθασει και να διατηρησει.

Μην ξεπερναμε και εκπομπές του Χαρδαβέλλα σε φαντασία επειδη παρασυρομαστε απο αλλους...

Δεν είναι θέμα φαντασίας, είναι η δική μου η λογική. Ο λόγος που επέλεξα windows tablet και όχι κάτι άλλο, είναι γιατί υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές μου, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω για υποκατάστατα. Μου δίνει ένα πλήρες λειτουργικό και όχι ένα λειτουργικό για τηλέφωνα το οποίο το έχουν τεντώσει για να χωράει στην οθόνη. Συνδέω το πληκτρολόγιο και κάνω δουλειά στο αεροδρόμιο με τις ίδιες εφαρμογές που έχω στο γραφείο (γιατί πετάω συχνά λόγω συζύγου) χωρίς κανένα συμβιβασμό. Για εμένα είναι παράλογο να προτιμάει κάποιος το ipad ή android tablet όταν έχει την επιλογή να κουβαλάει όλο το pc του σε ένα windows tablet. και το Asus t100 που το έχω 3 χρόνια περίπου, άνετα βγάζει μέρα και παραπάνω με 2 ταινίες, διάβασμα βιβλίων και κομικς, skype, excel, word, e-mail, ίντερνετ browsing και Deponia από το Steam. Δοκιμασμένο σχεδόν σε κάθε πτήση, 1-2 φορές τον μήνα που το βγάζω από την πρίζα στις 3 το πρωί και το ξαναβάζω την άλλη μέρα.

Άρα, υποθέτω και ελπίζω, ότι αν μου προσφέρει ανάλογη πρακτικότητα το Surface Phone, λογικά θα είναι καλύτερο από τα άλλα, άρα λογικά θα πάει καλά. Αλλά όπως προείπα, η λογική δεν χωράει πάντα στην τεχνολογία και ένα μεγάλο μέρος το κλέβει το marketing.

Όλα αυτά με την δική μου λογική και τον δικό μου τρόπο χρήσης...

Δεν ξέρω τι κάνει ο Χαρδαβέλλας... Ζω χρόνια στο εξωτερικό και δεν βλέπω τηλεόραση... 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι θέμα φαντασίας, είναι η δική μου η λογική. Ο λόγος που επέλεξα windows tablet και όχι κάτι άλλο, είναι γιατί υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές μου, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω για υποκατάστατα. Μου δίνει ένα πλήρες λειτουργικό και όχι ένα λειτουργικό για τηλέφωνα το οποίο το έχουν τεντώσει για να χωράει στην οθόνη. Συνδέω το πληκτρολόγιο και κάνω δουλειά στο αεροδρόμιο με τις ίδιες εφαρμογές που έχω στο γραφείο (γιατί πετάω συχνά λόγω συζύγου) χωρίς κανένα συμβιβασμό. Για εμένα είναι παράλογο να προτιμάει κάποιος το ipad ή android tablet όταν έχει την επιλογή να κουβαλάει όλο το pc του σε ένα windows tablet. και το Asus t100 που το έχω 3 χρόνια περίπου, άνετα βγάζει μέρα και παραπάνω με 2 ταινίες, διάβασμα βιβλίων και κομικς, skype, excel, word, e-mail, ίντερνετ browsing και Deponia από το Steam. Δοκιμασμένο σχεδόν σε κάθε πτήση, 1-2 φορές τον μήνα που το βγάζω από την πρίζα στις 3 το πρωί και το ξαναβάζω την άλλη μέρα.

Άρα, υποθέτω και ελπίζω, ότι αν μου προσφέρει ανάλογη πρακτικότητα το Surface Phone, λογικά θα είναι καλύτερο από τα άλλα, άρα λογικά θα πάει καλά. Αλλά όπως προείπα, η λογική δεν χωράει πάντα στην τεχνολογία και ένα μεγάλο μέρος το κλέβει το marketing.

Όλα αυτά με την δική μου λογική και τον δικό μου τρόπο χρήσης...

Δεν ξέρω τι κάνει ο Χαρδαβέλλας... Ζω χρόνια στο εξωτερικό και δεν βλέπω τηλεόραση... 

Ελα ντε, εχει αραγε ακομα εκπομπη;

Ο Retromaniac τον ανεφερε:

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Παλιά βλέπαμε πολλούς άκυρους να περνάνε σαν διάττοντες αστέρες και μετά να εξαφανίζονται...

Μερικοί μάλιστα ξεπερνούσαν και εκπομπές του Χαρδαβέλλα σε φαντασία...

Ελα ντε, εχει αραγε ακομα εκπομπη;

Ο Retromaniac τον ανεφερε:

Εν κατακλείδι, 

- Αν με ξαναπουλήσει η Microsoft στα κινητά, θα την πουλήσω και εγώ. Αλλά στα τάμπλετ της θα παραμείνω (περιμένω να δω το  Surface pro 5 και αν δεν αξίζει θα πάρω το 4). Το μόνο που ζηλεύω από τα ipad είναι ο τύπος οθόνης, που στις 9.7" το νοιώθω πιο κοντά στο σαν να κρατάω βιβλίο από ότι στις 10.1".

- Έχουμε ελεύθερη αγορά και όσο είμαστε ευέλικτοι και όχι κολλημένοι, τόσο πιο εύκολα θα βρίσκουμε εναλλακτικές. Δεν μου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρω W10m και το έκανα συνειδητά με την λογική και ελπίδες που είχα και έχω (δεν το έχω μετανοιώσει).

- Το ότι σήμερα έχω W10m δεν σημαίνει ότι αύριο δεν μπορώ να έχω iPhone και μεθαύριο Android. Και αν ποτέ βγει αυτό το κινητό (το ξέρω ότι δεν είναι αληθινό), τότε θα τους κλείσει όλους http://www.pomegranatephone.com/

-Μπορώ και ζω με τα προβλήματα του, για αυτό και το επέλεξα (διασκευασμένη συμβουλή μαμάς για επιλογή συζύγου :P )

- Αν κάνει οργανωμένη δουλειά στο mobile κομμάτι από εδώ και πέρα, πιστεύω ότι θα πάει καλά. Αλλά πρέπει να σοβαρευτεί. 

- Ο Retromaniac βλέπει Χαρδαβέλλα.

Καλό σ/κ!

• Like 3

Εν κατακλείδι,

- Αν με ξαναπουλήσει η Microsoft στα κινητά, θα την πουλήσω και εγώ. Αλλά στα τάμπλετ της θα παραμείνω (περιμένω να δω το Surface pro 5 και αν δεν αξίζει θα πάρω το 4). Το μόνο που ζηλεύω από τα ipad είναι ο τύπος οθόνης, που στις 9.7" το νοιώθω πιο κοντά στο σαν να κρατάω βιβλίο από ότι στις 10.1".

!

Παιζουν αρκετα προσιτα κινέζικα windows tablet με αναλογια 4:3 στις 9.7" σαν του ipad που φερνει σε βιβλιο.

Τετοιο σκεφτομουν κ εγω αλλα τελικως κατεληξα σε επωνυμο lenovo που ειναι ομως 16:9 στις 10.1". Καλύτερο για ταινιες, χειρότερο για διαβασμα.

Καλο σ/κ!

• Like 1

Κακα τα ψεμματα η apple μπορεί να έχει bezel και οθόνες 3ετιας αλλα έχει υποστήριξη στα κινητά μάγκες.

Περιορισμό μεν σε Bluetooth καλώδια στον pc αλλα τα τιμαει τα προϊόντα της στα updates. Android (αφηρημένη έννοια) είναι για κλάματα στις αναβαθμίσεις. Τα τσεπώνουν και γεια σας.

Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει η ΜΣ μεταξύ ανδροιντ και iOs.

Αλλα δεν έσπρωξε χρήμα σε devs και αλλα λάθη.

Τώρα καληνύχτα.

Ποσο λέτε να το σπροξω το 640? 50 €?

• Like 2

Ακριβως.

Εδω ειναι θεμα για τα wp και για να γινεται συζητηση περι wp.

Δεν ειναι τοσο για να ακουμε πχ γκρινια απο τον tasos-e ή αλλους, επειδη συζηταμε για τα wp , ειδικα μαλιστα μετα απο ερωτηση συμφορουμιτων.

Μου φαινεται πολυ περιεργο να ζητιεται η αποψη καποιου περι wp και ms και οταν αυτος την εκφραζει, καποιοι αλλοι να τον κατηγορουν γιατι απλα ... εξεφρασε αποψη!

Το γεγονος οτι περιγραφεις ως τρομοκρατια το να εκφραζει καποιος αποψη περι wp που δεν σε βρισκει συμφωνο, δειχνει ποσο μπερδεμενα τα εχεις.

Ας επιστρεψουμε στην συζητηση περι wp και οχι στα ασκοπα μηνυματα με γκρινια για το τι επιτρεπεται να συζηταμε.

Αυτό με την γκρίνια ότι εγώ γκρινιάζω χαχαχα(γέλιο).

Δεν καταλαβαινόμαστε, Ίσως φταίει ο γραπτός λόγος,Τέλος πάντων δεν έχει νόημα τότε αλλά πιστεύω ας με διορθώσει κάποιος η καταστροφολογία=γκρίνια και δεν την έκανα εγώ.

Πιστεύω όταν λέει κάποιος για κάτι ότι πέθανε και οτι δεν υπάρχει σωτηρία ενώ το λειτουργικό δίνει ακόμα αναβάθμιση σε τηλέφωνο 2+χρόνων...

• Like 2

Αυτό με την γκρίνια ότι εγώ γκρινιάζω χαχαχα(γέλιο).

Εσυ ησουν που γκρινιαξες για ποστ δικο μου, που σε εχει ζαλησει, σε εχει χαλασει κλπ:

Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι στο φόρουμ που είναι για windows phone αυτοί που γράφουν πιο πολύ είναι οι Πάνος και haha, που στην ουσία μας έχετε ζαλίσει με το ποσό χάλια είναι τα wh ένα χρόνο τώρα.

Απλά οι δύο από τους τρεις που πάντα είχατε κάτι άσχημο να πείτε για τα wp είστε εσείς και χωρίς παρεξήγηση μας είχατε χαλάσει χωρίς λόγο, όπως και τώρα χωρίς λόγο εχετε βρει και καλά ότι όλα τελείωσαν πέθαναν κ.τ.λ.

Άρα φίλε haha αυτό είναι τρομοκρατία.

Ας επιστρεψουμε στην συζητηση περι wp και οχι στα ασκοπα μηνυματα με γκρινια για το αν επιτρεπεται να εκφράσουμε αποψη, ενω μάλιστα υπηρξε ερώτηση για την αποψη μας.

Ριξτε μια ματια τι ομορφιες φτιαχνει το παλικαρι..με πολυ απλο τροπο..και σε χρονο τσακ μπαμ..

https://www.youtube.com/watch?v=o29plrx9B5E

H΄αυτο εδω που ειχε διαρευσει..κοιταξτε ομορφιες..

https://www.youtube.com/watch?v=V-YdHku8flk

Που αμα θελανε απο αρχες του 2015 που ειχαν βγει σε δοκιμες τα wm 10 ...Λεω ξανα, ΑΝ θελανε και σπρωχνανε χρημα και εδειχναν το ενδιαφερον που θα επρεπε θα ειχανε φτιαξει ενα λειτουργικο Χαρμα οφθαλμων..ειχε τις προοπτικες..αλλα με τσαπατσουλιες δεν γινεται δουλεια...

• Like 2

Έχει ανακοινώσει (η msft) εδώ και καιρό το Project NEON, για τον επερχόμενο κύκλο αναβαθμίσεων (Redstone 3) του ΛΣ. Ασφαλώς, η νέα αισθητική θα επεκταθεί και σε WM10.

• Like 2

Το μόνο θέμα που δεν έχουν τα 10, είναι η "φάτσα" τους.

Ζωντανά tiles, από την 1η στιγμή.

Το ψόφιο-νεκρά φύση droid/iOS σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι πάρα πολύ πίσω.

Αν σε κάποιους δεν ταιριάζει-δεν αρέσει, είναι άλλη συζήτηση.

Άμα αυτός είναι ο λόγος που δεν έπιασαν-τράβηξαν...Ok...δεν έχω τί να πω.

Άσε που γίνεται σχετικά εύκολα ίδιο πάνω-κάτω.

• Like 3

Παίδες, μια ερώτηση. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει Live μετάδοση μέσω Instagram; Αν ναι, λειτουργεί κανονικά και σε τι συσκευή;

Ανάθεμα και αν έχει κάποιος live μετάδοση!

Τουλάχιστον εγώ δεν έχω!...

Ανάθεμα και αν έχει κάποιος live μετάδοση!

Τουλάχιστον εγώ δεν έχω!...

Βασικά εσύ είσαι ο μόνος σχεδόν που περίμενα να ξέρεις ως ο "νεαρός" της παρέας. :-)

Άνοιξε το Instagram και κάνε swipe προς τα δεξιά. Δεν σου εμφανίζει live μετάδοση; Σε εμένα υπάρχει εδώ κ αρκετό καιρό.

• Like 1

Θοδωρη οχι δεν εχω! Εχω Κανονικο, Boomerang και το Χωρις Πατημα!

(Εσενα τη live μεταδοση στη δειχνει εκει που βγαζεις φωτο!; )

Εισαι σε καποιο αλλο ring(fast πχ; )

Επισης τι συσκευη εχεις;

Lumia 950 έχω, official έκδοση, δεν είμαι σε insider. Εκτός από τις 3 επιλογές που λες, αριστερά από το κανονικό, σε εμένα έχει και επιλογή live.

Απλά ρωτάω γιατί όταν κάνω live μετάδοση, ο ήχος είναι διακοπτόμενος και με έντονα "σπασίματα" με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει τίποτα αυτός που το βλέπει. Το βίντεο είναι άψογο.

Το περίεργο είναι ότι όπου κι αν έψαξα δεν βρίσκω τίποτα σχετικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...