panos9553 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το αν βγαζει εφαρμογες ή υπηρεσιες για το android, δεν εχει τοση σχεση με την υποστηριξη που εχουν τα wm10. Το προβλημα των wm10 ειναι η απουσια συσκευων, εφαρμογων και user base. Τα προβληματα των wm 10 απο τον Νοεμβριο του 2015 ειναι ακομα περισσοτερα, απλα η κουβεντα ειναι πολυ μεγαλη. Με λιγα λογια ομως, απο τοτε ειναι ξεκαθαρο πως δεν υπηρξε πραγματικο ενδιαφερον και προσπαθεια απο την MS για να πετυχουν...στα δικα μου ματια ειναι λες και αρκετοι υψηλοβαθμοι δεν καταφεραν να συννενοηθουν και να επικεντρωθουν σε εναν συγκεκριμενο στοχο..και αυτος ο αρνητισμος και η ασαφεια ηταν εμφανης απο τοτε...σπασμωδικες κινησεις απο μια εταιρια τετοιου μεγεθους. Τωρα ας απολαυσουμε τo νεο <<surface phone>> galaxy s8.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 To surface phone θα το δουμε κατά το σεπτεμβρη θα τρεχει 10αρια και θα είναι από την sumsung Αυτό το μακριναρι το s8(τηλεκοντρόλ)όπως το ειπαν πολλοι, τι ωραιο ταμπλετ θα γινονταν αν ανοιγε? Αν γινει αυτό η Microsoft με την μια περνει ένα ποσοστο 10--15% στην αγορα. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 To surface phone θα το δουμε κατά το σεπτεμβρη θα τρεχει 10αρια και θα είναι από την sumsung Αυτό το μακριναρι το s8(τηλεκοντρόλ)όπως το ειπαν πολλοι, τι ωραιο ταμπλετ θα γινονταν αν ανοιγε? Αν γινει αυτό η Microsoft με την μια περνει ένα ποσοστο 10--15% στην αγορα. . Για 50% το κοβω να εχει η MS οταν βγει το surface phone.. NOT! Tηλεκοντρολ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες..και φυσικα καλα κανει και κοιταει αλλου πλεον..αφου εχει θεσει αλλους στοχους πλεον.. Απλα να μην βγαινουν καποιοι και να λενε μα τα wm10 εχουν υποστηριξη και τι δεν μπορουν να κανουν και η MS δεν τα παρατησε και αλλα τετοια. Στο τέλος της ημέρας, είναι αυτό που είχαμε συζητήσει και παλαιότερα. Ουσιαστικά, ο χρήστης επενδύει σε μια πλατφόρμα και αποκτά πρόσβαση στο υπάρχον οικοσύστημα. Δεν αγοράζει απλά ένα smartphone ή ένα ΛΣ. Αυτός που οφείλει να ενδιαφερθεί είναι η msft, η οποία πρέπει να παράσχει εγγυημένη υποστήριξη, χρήματα, προώθηση και βελτίωση του store. Εάν δεν προχωρήσει μεθοδικά και συστηματικά στις παραπάνω ενέργειες, με σκοπό να διασφαλίσει την ευρωστία της πλατφόρμας, τότε οι χρήστες αλλά και οι devs θα περιέλθουν σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Μπαίνουν στο γνωστό ατέρμονα βρόγχο επανάληψης (χρήστες <-> εφαρμογές {δηλ, developers} ) ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά. Στο οικοσύστημα η αρχή όλων είναι η msft, ενώ σταδιακά θα προσέλθουν οι χρήστες και οι developers. Είναι σωστή η προσέγγισή σου και σωστά ασκείς κριτική στη msft αφού η πλατφόρμα είναι πρωτίστως δική της αρμοδιότητα. Εφόσον κοιτάει το κέρδος της (όπως όλες οι εταιρίες) θα πρέπει να ασχοληθεί με το τι θέλεις εσύ, διαφορετικά κάποια στιγμή θα αποχωρήσεις. Με άλλα λόγια, προκειμένου να προσελκύσεις χρήστες και devs, θα πρέπει να υπάρχει λόγος. Ο λόγος έχει επισημανθεί με bold typeface. Τα προβληματα των wm 10 απο τον Νοεμβριο του 2015 ειναι ακομα περισσοτερα, απλα η κουβεντα ειναι πολυ μεγαλη. Και το gingerbread όμως είχε άλλα τόσα (βασικά ήταν άθλιο). Είχε όμως από πίσω μια εταιρία η οποία ασχολήθηκε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα που βλέπουμε και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι στο φόρουμ που είναι για windows phone αυτοί που γράφουν πιο πολύ είναι οι Πάνος και haha, που στην ουσία μας έχετε ζαλίσει με το ποσό χάλια είναι τα wh ένα χρόνο τώρα. Έχει καταντήσει βαρετό που φτάσατε να μιλάτε μόνοι σας και να συμφωνείτε. Πάντος ότι και να γράφετε ευτυχώς που μετά από λίγο καιρό δεν χρειάζεται να σας διαβάζω γιατί θυμίζετε ειδήσεις Ελλάδας όλα χάλια όλα μάπα και δεν βλέπω ειδήσεις. Μην μου απάντησε δεν τα γράφω από κακία ούτε έχω κάτι προσωπικό. Τώρα για τα wp όσο τα υποστηρίζουν ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει,τελειώνει κάτι όταν δεν υποστηρίζετε,θα δείξει ο χρόνος και όσο υπάρχεις θα υπάρχω που λέει και το τραγούδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι στο φόρουμ που είναι για windows phone αυτοί που γράφουν πιο πολύ είναι οι Πάνος και haha, που στην ουσία μας έχετε ζαλίσει με το ποσό χάλια είναι τα wh ένα χρόνο τώρα. Έχει καταντήσει βαρετό που φτάσατε να μιλάτε μόνοι σας και να συμφωνείτε. Πάντος ότι και να γράφετε ευτυχώς που μετά από λίγο καιρό δεν χρειάζεται να σας διαβάζω γιατί θυμίζετε ειδήσεις Ελλάδας όλα χάλια όλα μάπα και δεν βλέπω ειδήσεις. Χαρακτηριστικο μηνυμα που δειχνει την .. "τρομοκρατια" που υπαρχει στο thread εδω. Γραφουν 2 παιδια μηνυμα περι samsung-ms, παρατεθηκε και η σχετικη ειδηση και ζητειτε και η αποψη αλλων: sansung-microsoft τι ακριβως γινεται? Samsung Galaxy S8 'Microsoft Edition' will be available in Microsoft Stores http://www.windowscentral.com/samsung-galaxy-s8-microsoft-edition Αν εννοεις αυτη την ειδηση, τι αλλο να κανει η ms για να δειξει οτι εχει παρατησει τα wp?! Αλλα το προβλημα του tasos-e δεν ειναι οτι αναφερθηκε η ειδηση και ζητηθηκε η αποψη των συμφορουμιτων. Το προβλημα του ειναι οτι πχ εγω ειπα οτι καλα κανει η ms και θελει τις υπηρεσιες της και σε αλλη πλατφορμα. Με λιγα λογια, θυμιζει τις ειδησεις που λογω ελλειψης επιχειρηματων προτιμαει να διαστρεβλωνει το τι ειπωθηκε. Καλη συνεχεια στην ..."τρομοκρατια" και στην διαστρεβλωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι στο φόρουμ που είναι για windows phone αυτοί που γράφουν πιο πολύ είναι οι Πάνος και haha, που στην ουσία μας έχετε ζαλίσει με το ποσό χάλια είναι τα wh ένα χρόνο τώρα. Έχει καταντήσει βαρετό που φτάσατε να μιλάτε μόνοι σας και να συμφωνείτε. Πάντος ότι και να γράφετε ευτυχώς που μετά από λίγο καιρό δεν χρειάζεται να σας διαβάζω γιατί θυμίζετε ειδήσεις Ελλάδας όλα χάλια όλα μάπα και δεν βλέπω ειδήσεις. Μην μου απάντησε δεν τα γράφω από κακία ούτε έχω κάτι προσωπικό. Τώρα για τα wp όσο τα υποστηρίζουν ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει,τελειώνει κάτι όταν δεν υποστηρίζετε,θα δείξει ο χρόνος και όσο υπάρχεις θα υπάρχω που λέει και το τραγούδι. Δεν θα επεκταθω διοτι απαντησε <<ευστοχα>> ο haHA και με καλυψε.. Απλα απορω με το εξης...Βρες μου ενα μου μηνυμα σε παρακαλω πολυ, μονο ΕΝΑ.... που να ειπα οτι τα wp ή τα wm10 ειναι χάλια..αλλα για να μην ψαχνεις μπορω να σου παραθεσω παρα πολλα μηνυματα μου που λενε ακριβως το αντιθετο..δηλ. ποσο πολυ αξιζαν και μου αρεσαν, απλα λογω ελειψης υποστηριξης εμειναν στον ασσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σιγα σιγα παω σε iOS. ΒΒ windows phones! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Προς τα παιδιά haha (δεν ξέρω το όνομα σου )και Πάνο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχω κάτι εναντίον σας αλλά και καμία υποστήριξη σε καμία εταιρεία (πίστευα ότι τουλάχιστον εσύ Πάνο θα καταλάβαινες μιας και έχουμε μιλήσει αρκετά). Απλά οι δύο από τους τρεις που πάντα είχατε κάτι άσχημο να πείτε για τα wp είστε εσείς και χωρίς παρεξήγηση μας είχατε χαλάσει χωρίς λόγο, όπως και τώρα χωρίς λόγο εχετε βρει και καλά ότι όλα τελείωσαν πέθαναν κ.τ.λ. Άρα φίλε haha αυτό είναι τρομοκρατία. Για να τελειώνει το θέμα γιατί όπως έχω ξαναγράψει εδώ είναι θέμα για να δούμε τα wp και να βοηθήσουμε για λύσεις όσους έχουν πρόβλημα,Όχι για να γκρίνια θάψιμο του λειτουργικού συνέχεια,κάτι που βλέπω από εσάς. Στο κάτω κάτω εμάς μας αρέσουν ακόμα και μέχρι να κλείσουν θα το δουλεύουμε. Βαριέμαι να ξαναγράψω κάτι για αντιπαράθεση. Καλή συνέχεια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σιγα σιγα παω σε iOS. ΒΒ windows phones!Θα κρατήσω εγώ ψηλά την σημαία με το όνομα μας απ' εδώ μέχρι τέλους!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Προς τα παιδιά haha (δεν ξέρω το όνομα σου )και Πάνο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχω κάτι εναντίον σας αλλά και καμία υποστήριξη σε καμία εταιρεία (πίστευα ότι τουλάχιστον εσύ Πάνο θα καταλάβαινες μιας και έχουμε μιλήσει αρκετά). Απλά οι δύο από τους τρεις που πάντα είχατε κάτι άσχημο να πείτε για τα wp είστε εσείς και χωρίς παρεξήγηση μας είχατε χαλάσει χωρίς λόγο, όπως και τώρα χωρίς λόγο εχετε βρει και καλά ότι όλα τελείωσαν πέθαναν κ.τ.λ. Άρα φίλε haha αυτό είναι τρομοκρατία. Για να τελειώνει το θέμα γιατί όπως έχω ξαναγράψει εδώ είναι θέμα για να δούμε τα wp και να βοηθήσουμε για λύσεις όσους έχουν πρόβλημα,Όχι για να γκρίνια θάψιμο του λειτουργικού συνέχεια,κάτι που βλέπω από εσάς. Στο κάτω κάτω εμάς μας αρέσουν ακόμα και μέχρι να κλείσουν θα το δουλεύουμε. Βαριέμαι να ξαναγράψω κάτι για αντιπαράθεση. Καλή συνέχεια. Ακριβως. Εδω ειναι θεμα για τα wp και για να γινεται συζητηση περι wp. Δεν ειναι τοσο για να ακουμε πχ γκρινια απο τον tasos-e ή αλλους, επειδη συζηταμε για τα wp , ειδικα μαλιστα μετα απο ερωτηση συμφορουμιτων. Μου φαινεται πολυ περιεργο να ζητιεται η αποψη καποιου περι wp και ms και οταν αυτος την εκφραζει, καποιοι αλλοι να τον κατηγορουν γιατι απλα ... εξεφρασε αποψη! Το γεγονος οτι περιγραφεις ως τρομοκρατια το να εκφραζει καποιος αποψη περι wp που δεν σε βρισκει συμφωνο, δειχνει ποσο μπερδεμενα τα εχεις. Ας επιστρεψουμε στην συζητηση περι wp και οχι στα ασκοπα μηνυματα με γκρινια για το τι επιτρεπεται να συζηταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μεγαλη μπαλα παιζει η microsoft και θα φανει μεχρι τελος του 17 θυμηθείτε αυτό που σας λεω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ότι υπήρχε γκρίνια, δεν μιλάω για τον Πάνο, υπήρχε.. Γκρίνια, βρίσιμο, υπαινιγμοί, κατηγορίες κτλ. Αναίτια χωρίς να είναι απάντηση-κριτική σε κάποια ερώτηση... Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Παλιά βλέπαμε πολλούς άκυρους να περνάνε σαν διάττοντες αστέρες και μετά να εξαφανίζονται... Μερικοί μάλιστα ξεπερνούσαν και εκπομπές του Χαρδαβέλλα σε φαντασία... Εγώ όμως θα δώσω δίκιο και στις 2 πλευρές.. Δίκιο στην μία πλευρά γιατί αντιδρά σε μια υπερβολική κριτική που γίνεται, συνήθως με την παραμικρή ερώτηση του τύπου τι στραβό υπάρχει, και ξεκινάει μία αναδρομή στο παρελθόν που την έχουμε διαβάσει πιο πολλές φορές και από την διαφήμιση της pizza fan στις αποδείξεις... Εντάξει απαντήστε, αλλά όχι κάθε φορά από το 2015. Πια, ξέρουμε όλοι εδώ μέσα πως φτάσαμε εδώ.. Δίκιο και στην άλλη πλευρά που κάνουν κριτική γιατί μερικές φορές (μαζί και εγώ) υπερβάλλουμε στην τελειότητα του λειτουρικού και συνήθως προκαλούμε μία (λανθασμένα υπερβολική όμως) αντίδραση από κάποιους άλλους... Παιδιά ελπίζω να αμβλυνθούν αυτές οι διαφορές και να συνεχίσουμε πιο ομαλά από εδώ και πέρα.... Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πιο ύπουλοι, που κατά καιρούς μας έχουν χαρακτηρίσει με διάφορα κοσμιτικά επίθετα, αλλά ταυτόχρονα το παίζουν και πιο μετριοπαθής, για να μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους. Το τελευταίο σε καμία περίπτωση δεν πάει στον Πάνο, και το αναφέρω απλά γιατί έγραψε πρόσφατα κριτική, μην παρεξηγηθούν τα λεγομενά μου ότι λέω αυτόν.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Κοίτα, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, nothing is over until the fat lady sings, και εγώ δεν έχω ακούσει καμιά χοντρή να τραγουδάει ακόμα... μερικές λιγνές έχω ακούσει μόνο. Κρίνοντας τον εαυτό μου ως ένα μέσο χρήστη, τα W10m μου καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες. Το ίδιο έχω να πω και για τα άλλα λειτουργικά που επίσης τα έχω δοκιμάσει όλα, με τελευταίο το Galaxy S6 από την δουλειά, το οποίο κάθεται στο σπίτι να τρέχει BOINK. Επίσης ως μέσος χρήστης, πιστεύω ότι η Microsoft θα σωθεί μόνο αν ρίξει λεφτά και αν βγάλει συσκευή που θα τύχει υποστήριξης του κόσμου και των developers και αν την ίδια στιγμή δεν χαντακώσει όλους εμάς, αν επαναλάβει ότι έκανε με WP7 και WP8, το έχει χάσει εντελώς το παιχνίδι. Και αν το επαναλάβει, όπως δήλωσα και παλιότερα, εγώ θα πάω σε iOS, παρόλο που δεν τα θεωρώ καλά, μόνο και μόνο για την υποστήριξη. Και να τονίσω, δεν περιμένω να δω x86 emulation στο 950, προφανώς και το hardware δεν το υποστηρίζει, αλλά περιμένω να δω αναβαθμίσεις και υποστήριξη λογισμικού για 4-5 ακόμα χρόνια. Αλλιώς, Tim Cook στρώσε χαλιά, πλύσου - ξυρίσου γιατί σου έρχομαι! Αν βγει Surface Phone σε καλή τιμή που να τρέχει x86 emulation, η λογική λέει ότι θα πάει καλά. Να δούμε όμως τι θα πει και το marketing... Παρεμπιπτόντως, δεν μιλάω συχνά, αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα εκτός σ/κ που δεν πάω για δουλειά Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για κάτι παλιό-εταιρίες, η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει και η τσέπη του καθενός πόσο αντέχει. Επίσης, το γεγονός ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο (όποιο και αν είναι αυτό), σχεδόν ποτέ δεν επικράτησε με την λογική στην τεχνολογία (Beta vs VHS, Blueray vs HD DVD, Laser Disk, και άλλα πολλά παραδείγματα).... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Κοίτα, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, nothing is over until the fat lady sings, και εγώ δεν έχω ακούσει καμιά χοντρή να τραγουδάει ακόμα... μερικές λιγνές έχω ακούσει μόνο. Κρίνοντας τον εαυτό μου ως ένα μέσο χρήστη, τα W10m μου καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες. Το ίδιο έχω να πω και για τα άλλα λειτουργικά που επίσης τα έχω δοκιμάσει όλα, με τελευταίο το Galaxy S6 από την δουλειά, το οποίο κάθεται στο σπίτι να τρέχει BOINK. Επίσης ως μέσος χρήστης, πιστεύω ότι η Microsoft θα σωθεί μόνο αν ρίξει λεφτά και αν βγάλει συσκευή που θα τύχει υποστήριξης του κόσμου και των developers και αν την ίδια στιγμή δεν χαντακώσει όλους εμάς, αν επαναλάβει ότι έκανε με WP7 και WP8, το έχει χάσει εντελώς το παιχνίδι. Και αν το επαναλάβει, όπως δήλωσα και παλιότερα, εγώ θα πάω σε iOS, παρόλο που δεν τα θεωρώ καλά, μόνο και μόνο για την υποστήριξη. Και να τονίσω, δεν περιμένω να δω x86 emulation στο 950, προφανώς και το hardware δεν το υποστηρίζει, αλλά περιμένω να δω αναβαθμίσεις και υποστήριξη λογισμικού για 4-5 ακόμα χρόνια. Αλλιώς, Tim Cook στρώσε χαλιά, πλύσου - ξυρίσου γιατί σου έρχομαι! Αν βγει Surface Phone σε καλή τιμή που να τρέχει x86 emulation, η λογική λέει ότι θα πάει καλά. Να δούμε όμως τι θα πει και το marketing... Παρεμπιπτόντως, δεν μιλάω συχνά, αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα εκτός σ/κ που δεν πάω για δουλειά Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για κάτι παλιό-εταιρίες, η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει και η τσέπη του καθενός πόσο αντέχει. Επίσης, το γεγονός ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο (όποιο και αν είναι αυτό), σχεδόν ποτέ δεν επικράτησε με την λογική στην τεχνολογία (Beta vs VHS, Blueray vs HD DVD, Laser Disk, και άλλα πολλά παραδείγματα).... +1 σε ολα εκτος απο την επιτυχια του surface phone με x86 emulation. Ουτε καν τα προηγουμενα ποσοστα της ms δεν θα μπορεσει να φθασει και να διατηρησει. Μην ξεπερναμε και εκπομπές του Χαρδαβέλλα σε φαντασία επειδη παρασυρομαστε απο αλλους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα