cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 950 xl εχω εγω. στα κινητά που είχαν από την αρχή τα 10 η γλώσσα είναι μέσα, όπως στο 550 και στο 650 που έχω. ενώ στα άλλα με 8.1 όπως 640 και 640χλ η γλώσσα πρέπει να κατέβει εξτρά, και μέχρι την 15063.0 την προηγούμενη φαστ, δεν είχε γλώσσες για κατέβασμα. Τώρα με την τελευταία φαστ 15063.2 κατέβηκε η ελληνική γλώσσα, μόλις το τσέκαρα σε 640 1
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το μονο θεμα που παραμενει ακομα και σε αυτη την τελευταια fast, σε φορουμς, πχ, στο παρον, οταν παταω να γραψω απαντηση σε καποιο μηνυμα, δεν εμφανιζει το πληκτρολογιο και αρα ειναι αδυνατη η γραφη... εννοω με τον edge τον προεπιλεγμενο browser...
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το μονο θεμα που παραμενει ακομα και σε αυτη την τελευταια fast, σε φορουμς, πχ, στο παρον, οταν παταω να γραψω απαντηση σε καποιο μηνυμα, δεν εμφανιζει το πληκτρολογιο και αρα ειναι αδυνατη η γραφη... εννοω με τον edge τον προεπιλεγμενο browser... Και εγώ έχω πρόβλημα με τον edge σε φαστ, και σε 650 και στο 640 που το πέρασα το βράδυ. Δεν ανοίγει σελίδα εύκολα. Ενώ στην 953 πριβιού που έχω στα άλλα κινητά, όλα καλά. Για μένα η καλή και σταθερή έκδοση είναι η 953
JPep04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτό που λείπει σε εμένα όσο αφορά UWP είναι ένας καλός ebook reader που να υποστηρίζει σχεδόν όλα τα format (epub, mobi, cbr κτλ), να έχει υποστήριξη offline λεξικού (σε διάφορες γλώσσες) και να κάνει συγχρονισμό βιβλίων, σελιδοδεικτών και σχολίων. Κάτι σαν το Site: TucanReader αλλά και για Windows 10 να το έχω και στο τάμπλετ... Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο Store και δεν έχω βρει λύση που να με βολεύει 100%... Δοκιμασε το Site: Comics++ Δεν υποστηριζει mobi & epub αλλα CBR/RAR CBZ/ZIP CB7/7ZIP και PDF τα ανοιγει Ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στο store
jardan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε το Site: Comics++ Δεν υποστηριζει mobi & epub αλλα CBR/RAR CBZ/ZIP CB7/7ZIP και PDF τα ανοιγει Ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στο store Για CBR/CBZ προτιμώ το Cover στο τάμπλετ, αλλά όπως είπες δεν είναι για mobi και epub... Το Tucan reader είναι καλό για βιβλία (html, fb2, fb2.zip, pdf, mobi (DRM-free), ePub (DRM-free), txt) αλλά είναι μόνο για κινητά... Το FictionBookReader που χρησιμοποιώ για βιβλία, δεν μου αρέσει το formatting που κάνει (αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει Publishers formatting) και με ενοχλεί πολύ η μπάρα στο κάτω μέρος που δεν μπορώ να την διώξω... και δεν υποστηρίζει λεξικά... Υπάρχουν και άλλα πολλά και τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά κανένα δεν μου ταιριάζει 100%. Θέλω να έχει και animation με αλλαγή σελίδας για το εφέ... Κάποια στιγμή είχα τσιμπήσει το Dictionary Pro δωρεάν, αλλά δεν έχει Share function... το Translator της Microsoft που έχει Share function, σου κάνει απλά μετάφραση, ενώ τουλάχιστον το Dictionary Pro λειτουργεί σαν λεξικό... αλλά πολύ μπελαλίδικο χωρίς Share function... interCloud intraCloud CloudCrib Cloudlair DeCloud (as in no more cloud) Solid Cloud NotACloud CloudHome CloudEv (Ev=σπίτι στα τουρκικά) Little Cloud on the Prairie... Maison de la nuage... Cloud Hacienta... Παρεμπιπτόντως, αν και το CloudEv εμένα μου κάθεται καλά σαν όνομα, έχω να προτείνω και το CloudDEn (από το Decryption - Encryption) 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μου αρέσουν πολύ το DeCloud και το CloudEv.... Τείνω προς το DeCloud... Έχεις φαντασία πάντως... Όταν θα είναι να ξαναβρώ όνομα θα σου στείλω pm 2
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Samsung Galaxy S8 'Microsoft Edition' will be available in Microsoft Stores http://www.windowscentral.com/samsung-galaxy-s8-microsoft-edition Αν εννοεις αυτη την ειδηση, τι αλλο να κανει η ms για να δειξει οτι εχει παρατησει τα wp?! 3
jardan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μου αρέσουν πολύ το DeCloud και το CloudEv.... Τείνω προς το DeCloud... Έχεις φαντασία πάντως... Όταν θα είναι να ξαναβρώ όνομα θα σου στείλω pm Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για δημιουργικότητα, από το να είσαι στην δουλειά και να βαριέσαι!! 3
panos9553 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Samsung Galaxy S8 'Microsoft Edition' will be available in Microsoft Stores http://www.windowscentral.com/samsung-galaxy-s8-microsoft-edition Αν εννοεις αυτη την ειδηση, τι αλλο να κανει η ms για να δειξει οτι εχει παρατησει τα wp?! To οτι η Samsung ειχε και εχει την υποστηριξη της MS για το DEX που το βαζεις? http://www.windowscentral.com/samsung-dex-continuum-galaxy-s8-microsoft-support Με απλα λογια , μια μουτζια για το δικο της continuum και μεσαιο δαχτυλο στην προσπαθεια της HP με το πολυ καλο Elite..δεν αλλαζει μυαλα αυτη η εταιρεια με τιποτα ρε παιδι μου..απιστευτο..
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Samsung Galaxy S8 'Microsoft Edition' will be available in Microsoft Stores http://www.windowscentral.com/samsung-galaxy-s8-microsoft-edition Αν εννοεις αυτη την ειδηση, τι αλλο να κανει η ms για να δειξει οτι εχει παρατησει τα wp?! To οτι η Samsung ειχε και εχει την υποστηριξη της MS για το DEX που το βαζεις? http://www.windowscentral.com/samsung-dex-continuum-galaxy-s8-microsoft-support Με απλα λογια , μια μουτζια για το δικο της continuum και μεσαιο δαχτυλο στην προσπαθεια της HP με το πολυ καλο Elite..δεν αλλαζει μυαλα αυτη η εταιρεια με τιποτα ρε παιδι μου..απιστευτο.. Καλα κανει η MS. Θελει οι υπηρεσιες της να τρεχουν σε ενα απο τα πιο δημοφιλη smartphone απο την στιγμη που το mobile λειτουργικο της ειναι κατω απο το 1%. To οτι η πλατφορμα των wm χανει ενα (οχι σημαντικο στην πραξη) πλεονεκτημα που τα εκανε να ξεχωριζουν, απλα θα βοηθησει στο να μην μπορεσουν να ανακαμψουν.(ασχετα με το τι ακουμε απο διαφορους) Ποσο περιεργο παντως: το πιο προσφατο και δυνατο smartphone που πωλειται στο microsoft store ειναι ενα .. Android Samsung S8 'Microsoft Edition'. Ετσι ισως εξηγειται αυτο που ελεγαν αρκετοι πως το surface phone θα πουλησει τρελα: ειναι ενα galaxy s8! 2
panos9553 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλα κανει η MS. Θελει οι υπηρεσιες της να τρεχουν σε ενα απο τα πιο δημοφιλη smartphone απο την στιγμη που το λειτουργικο της ειναι κατω απο το 1%. To οτι η πλατφορμα των wm χανει ενα (οχι σημαντικο στην πραξη) πλεονεκτημα που τα εκανε να ξεχωριζουν, απλα θα βοηθησει στο να μην μπορεσουν να ανακαμψουν. Ποσο περιεργο παντως: το πιο προσφατο και δυνατο smartphone που πωλειται στο microsoft store ειναι ενα .. android samsung s8. Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες..και φυσικα καλα κανει και κοιταει αλλου πλεον..αφου εχει θεσει αλλους στοχους πλεον.. Απλα να μην βγαινουν καποιοι και να λενε μα τα wm10 εχουν υποστηριξη και τι δεν μπορουν να κανουν και η MS δεν τα παρατησε και αλλα τετοια. Μια χαρα παρατημενα τα εχει και απλα σαν εταιρια που αποσκοπει ΜΟΝΟ το κερδος δοκιμαζει διεξοδους για να να κονομησει..βεβαια πουλωντας συνεργατες για ακομα μια φορα δεν ειναι προς τιμην της..αλλα τι λεω και εγω..αυτη ειναι η πολιτικη της εδω και τοσα χρονια...
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες..και φυσικα καλα κανει και κοιταει αλλου πλεον..αφου εχει θεσει αλλους στοχους πλεον.. Απλα να μην βγαινουν καποιοι και να λενε μα τα wm10 εχουν υποστηριξη και τι δεν μπορουν να κανουν και η MS δεν τα παρατησε και αλλα τετοια. Μια χαρα παρατημενα τα εχει και απλα σαν εταιρια που αποσκοπει ΜΟΝΟ το κερδος δοκιμαζει διεξοδους για να να κονομησει..βεβαια πουλωντας συνεργατες για ακομα μια φορα δεν ειναι προς τιμην της..αλλα τι λεω και εγω..αυτη ειναι η πολιτικη της εδω και τοσα χρονια... Το αν βγαζει εφαρμογες ή υπηρεσιες για το android και το ios, δεν εχει τοση σχεση με την υποστηριξη που εχουν τα wm10 απο την ms. Το προβλημα των wm10 ειναι η απουσια συσκευων, εφαρμογων και user base. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα