arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στα SIM settings ανοίγει μεγάλη ταχύτητα δεδομένων σε όποια κάρτα από τις 2 επιλέξεις για δεδομένα. Δεν σου δουλεύει το 3g αν επιλέξεις την δεύτερη για δεδομένα; Ναι ,μου βγαζει σημα Η και Η+ ,νομιζα ηταν εικονικο ,αρα θα δουλευει και στις δυο το ιδιο ,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποιο όνομα είναι καλύτερο; Home Cloud ή Cloud At Home; Δέχεσαι και εναλλακτικές? Πχ ReCloud Ναι ,μου βγαζει σημα Η και Η+ ,νομιζα ηταν εικονικο ,αρα θα δουλευει και στις δυο το ιδιο ,ευχαριστω Επιλέγεις ποια από τις δυο σιμ θα εχει ίντερνετ. Μετα στα σετινγκς αυτής της σιμ θα έχεις επιλογή σύνδεσης μέχρι 4g ανάλογα το τηλεφωνο. Η άλλη σιμ θα συνδέεται μόνο σε 2g για τηλεφωνικες κλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δέχεσαι και εναλλακτικές? Πχ ReCloud Πώς εξηγείτε το Re; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όχι κάτι ιδιαίτερο, απλα σκεφτήκα τη λέξη reinventing, reinventing cloud service for home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πώς εξηγείτε το Re;Από το κλαουντ ρεεεε Δεν το κάνεις... Σπιτικό σύννεφο spitiko sinefo :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 interCloud intraCloud CloudCrib Cloudlair DeCloud (as in no more cloud) Solid Cloud NotACloud CloudHome CloudEv (Ev=σπίτι στα τουρκικά) Little Cloud on the Prairie... Maison de la nuage... Cloud Hacienta... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους. αισθητη βελτιωση στα παντα με την τελευταια fast σε windows mobile 10 στο 950xl. (15063.2) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους. αισθητη βελτιωση στα παντα με την τελευταια fast σε windows mobile 10 στο 950xl. (15063.2) Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στο fast κατεβαινουν κανονικα. Αν το κανεις ρεσετ και το αφησεις εκτος fast δεν κατεβαινει με τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα) θρύλε ξίνεσε συνέχεια... Αφού σου λέω κάτσε στα αυγά σου.... στη φαστ ούτε αναβάθμιση σε νέα έκδοση κάνει με ελληνικά, μόνο English τώρα που δοκίμασα στα κινητά που έχω σε φαστ, μου κατέβασε ελληνικό πληκτρολόγιο σε 550 και 650 με 10άρια από την μάνα τους. Θα δοκιμάσω σε 640 αν καταφέρει να περάσει φαστ Για να δούμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα) στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. Γιάννη ποιο κινητό έχεις; στο 650 με 15063.0 μολις εβαλα αγγλικα μου βρηκε 15063.2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. Ευχαριστώ Γιάννη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μόλις εγκαταστάθηκε η φαστ 15063.2 στο 640 πρέπει να βάλανε τώρα τις γλώσσες στην 15063.2 γιατί στην προηγούμενη 15063.0 δεν έμπαιναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μόλις εγκαταστάθηκε η φαστ 15063.2 στο 640 wp_ss_20170330_0014.png πρέπει να βάλανε τώρα τις γλώσσες στην 15063.2 γιατί στην προηγούμενη 15063.0 δεν έμπαιναν wp_ss_20170330_0016.png 950 xl εχω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα