Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να έχω 2 τρόπους. Έναν με ftp κατευθείαν και έναν έκπληξη, χωρίς cloud, που σκέφτηκα μόλις τώρα. Οκ. Με επεισες​. Χρειάζομαι και εγώ κάτι τέτοιο....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξαιρετικό γραφικό περιβάλλον εχει η εφαρμογή shareit. Εχει αυτο το android style που έχουν οι εφαρμογές και όλοι λένε ότι ειναι καλύτερες σε αντροιντ. Γίνεται σίγουρα και σε wp τσέκαρε shareit και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχουν ενεργοποιήσει το daylight saving time ,στο φόρουμ και δείχνει μια ώρα πίσω.

Καλησπερα ,μια απορια ,εχω το 435 (οπως θα γνωριζεται αρκετοι  :-D ) και εχω μια απορια , στην sim 1 εχω cosmote και στην sim 2 vodafone, αν επιλεξω απο τις ρυθμισεις να εχω δεδομενα απο την sim2 οι ταχυτητες θα ειναι ιδιες; δηλαδη σαν να εχω την καρτα voda στην θεση 1; 

• Like 1

Πάντως παιδιά στο 950, τα χρώματα της κάμερας τα έχουν χαλάσει.

Το βράδυ βγαίνεις σαν να έχεις ικτερο... όλα κίτρινα...

Ενώ έβγαζα άψογες χρωματικά φωτογραφίες με το RGB flash, τώρα μετά το process που κάνει, τα χρώματα είναι χάλια. Μόνο raw...

Μιλάω μόνο για νυχτερινές. Την ημέρα δεν έχω πρόβλημα...

Δεν εχουν χαλασει μονο στο 950 τα χρωματα της καμερας. Το βραδυ τα προσωπα εδω και παρα πολυ καιρο ακομα και στα 640 βγαινουν ΧΑΛΙΑ...βασικα μολις βγαζεις την φωτογραφια φαινεσαι μια χαρα..κανει μια επεξεργασια και μολις τελειωνει σου πετανε κατι πορτοκαλοκιτρινα προσωπα λες και σε πασαλειφουν με χυμο καροτο-μηλο -πορτοκαλι.. 

Και επειδη δεν τα λεω ετσι αυτα εκνανα κι την εξης δοκιμη πριν 1-2 βδομαδες..βρηκα και κατεβασα απο την βιβλιοθηκη του store την παλια σκετη lumia camera..με αφησε και εβγαλα 1 φωτογραφια το προσωπο μου (μετα σταματησε να λειτουργει δυστυχως) και μετα με την μαμισια καμερα των wm 10 που εχουμε ολοι, θελεις να σου στειλω σε pm τις φωτογραφιες  Retro? Θα τριβεις τα ματια σου απο την διαφορα..και δυστυχως δεν μπορω να βγαλω raw αρχειο ουτε βελτιωνεται κατι με τις manual ρυθμισεις...

Τωρα οτι και εφαρμογη να φτιαξεις εδω ειμαστε να σου πουμε την γνωμη μας. :-)

• Like 2

Καλησπερα ,μια απορια ,εχω το 435 (οπως θα γνωριζεται αρκετοι :-D ) και εχω μια απορια , στην sim 1 εχω cosmote και στην sim 2 vodafone, αν επιλεξω απο τις ρυθμισεις να εχω δεδομενα απο την sim2 οι ταχυτητες θα ειναι ιδιες; δηλαδη σαν να εχω την καρτα voda στην θεση 1;

Όχι δεν θα χεις ταχύτητες 3g θα χεις 2g!!
  • Like 1

Retro, είναι γενικά εφικτό να υπάρχει μια εφαρμογή τύπου drop box που να ενεργοποιεί και αυτόματο ανέβασμα φωτο αλλα να δουλεύει με nas?. Cloud αλλα σπιτιού ας πούμε.

Υπαρχει ετοιμη λυση, πχ το owncloud.

Τρεχεις το server στο pc σου(και αποθηκευεις τα αρχεια στο nas) ή ακομα βαζεις τον server να τρεχει κατευθειαν σε nas και τρεχεις την αντιστοιχη client εφαρμογη στο κινητο. Client υπαρχει για iOS και για android, για wm δεν υπαρχει επισημο client.

Βλεπω υπαρχει επισημο client για μια αλλη παρομοια υπηρεσια, το tonido.

Τελος, τα περισσοτερα nas εχουν συνηθως την ετοιμη δικια τους λυση για private cloud, πχ σε synology υπαρχει το cloud station με τις αντιστοιχες client εφαρμογες για mobile συσκευες. Συνηθως δεν βγαζουν client για windows mobile για τους γνωστους λογους, αλλα τουλαχιστον η synology προσφερει τις περισσοτερες εφαρμογες της και για windows mobile.

• Like 2

Δεν εχουν χαλασει μονο στο 950 τα χρωματα της καμερας. Το βραδυ τα προσωπα εδω και παρα πολυ καιρο ακομα και στα 640 βγαινουν ΧΑΛΙΑ...βασικα μολις βγαζεις την φωτογραφια φαινεσαι μια χαρα..κανει μια επεξεργασια και μολις τελειωνει σου πεταιε κατι πορτοκαλοκιτρινα προσωπα λες πασαλειφουν με χυμο καροτο καροτο.

Και επειδη δεν τα λεω ετσι αυτα εκνανα κι την εξης δοκιμη πριν 1-2 βδομαδες..βρηκα και κατεβασα απο την βιβλιοθηκη του store την παλια σκετη lumia camera..με αφησε και εβγαλα 1 φωτογραφια το προσωπο μου (μετα σταματησε να λειτουργει δυστυχως) και μετα με την μαμισια καμερα των wm 10 που εχουμε ολοι, θελεις να σου στειλω σε pm τις φωτογραφιες Retro? Θα τριβεις τα ματια σου απο την διαφορα..και δυστυχως δεν μπορω να βγαλω raw αρχειο ουτε βελτιωνεται κατι με τις manual ρυθμισεις...

Τωρα οτι και εφαρμογη να φτιαξεις εδω ειμαστε να σου πουμε την γνωμη μας. :-)

Ααχχχ αυτό ακριβώς!!!Η λύση είναι να πειράξεις το iso(από 1000 κάτι που βγάζει αυτόματα,να το βάλεις 800 πχ!) με flash ενεργοποιημένο... Θα χεις μεν λιγοοτερο φως άλλα θα χεις χρώματα!!
  • Like 2

Καλα φαίνονται αυτα, αλλα εγω θα προτιμούσα κάτι χωρίς να εμπλέκεται pc. Να κανεις μια ρύθμιση στο nas δίσκο για πρόσβαση, να τον βγάζεις στο νετ με ddns και ως εκεί.

Καλα φαίνονται αυτα, αλλα εγω θα προτιμούσα κάτι χωρίς να εμπλέκεται pc. Να κανεις μια ρύθμιση στο nas δίσκο για πρόσβαση, να τον βγάζεις στο νετ με ddns και ως εκεί.

Γινεται χωρις το pc.

Μπορεις να βαλεις να τρεχει το owncloud server απευθειας στα περισσοτερα nas ή φυσικα να χρησιμοποιησεις την private cloud λυση που προσφερει σχεδον καθε nas, πχ εδω για synology:

https://www.synology.com/en-us/dsm/6.1/cloud_file_syncing

Το να φτιαχτει αντιστοιχη, ασφαλη λυση ετσι απλα που να τρεχει σωστα και σε nas και σε pc δεν ειναι ευκολο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...