AlexKane Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Θα επιχειρήσω ορισμένες διευκρινήσεις σε κάποια σημεία. Στο σημειο που λες οτι ταυτοχρονα με τις λυσεις θα προκυψουν και νεα προβληματα κατα την μεταβαση σε αλλη πλατφορμα Συμφωνω απολυτα μαζι σου, διαφορετκα λειτουργικα διαφορετικες συσκευες αναλογα τις απαιτησεις του ο καθενας ζυγιζει τι θα θυσιασει τι θα κερδισει..πολυ Σωστα..αλλά ομως πως γνωριζεις οτι εγω θα αναμοχλευω αυτα τα προβληματα αφου δεν γνωριζεις τις <<πραγματικες>> μου αναγκες? Δε θεωρώ ότι γνωρίζω τις ανάγκες σου επακριβώς, ξέρω όμως με βεβαιότητα ότι και οι άλλες πλατφόρμες έχουν τα δικά τους. Εκεί βασίζω το επιχείρημά μου. Ενδεικτικά αναφέρω, χαμηλή αυτονομία, κάποιο απαίσιο skin, προεγκατεστημένες ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές, κλπ. Εφόσον ασχολείσαι, ενδέχεται να μπεις εκ νέου σε μια διαδικασία να διορθώσεις ορισμένα από αυτά χωρίς απαραίτητα να τα καταφέρεις. Τωρα στο θεμα με το τι θα κανει η MS με το Mobile γενικα συμφωνω με αυτα που λες απλα αν θες την γνωμη μου μην περιμενεις κατι χειροπιαστο μεσα στο 2017..το ολο θεμα του mobile εχει ξεφυγει εντελως απο τον ελεγχο της και κατι μου λεει οτι ουτε το 2018 μπορει να δουμε κατι χειροπιαστο...αυτο για το 2018 ομως μην το δενεις και κομπο γιατι και σαν εταιρεια ειναι και εντελως απροβλεπτη ετσι? Γιατι μπορει να σου βγαλει στα καλα καθουμενα καμια συσκευαρα και να πεσουν σαγονια ταυτοχρονα ομως μπορει να κανει και κατι εντελως τραγικο.. Δε θα σταθώ ιδιαίτερα στο δεύτερο σημείο, απλά κατά τη γνώμη μου η μακροπρόθεσμη αναμονή δεν αξίζει ιδιαίτερα, από τη στιγμή που όπως γράφεις είναι απρόβλεπτη και υπάρχει ο παράγοντας της αβεβαιότητας. Γενικά είναι θέμα υπομονής και φυσικά εξαρτάται και από τη συσκευή σου, τη χρήση, κλπ. Επισης απο ποτε δεν ενδιαφερει τον χρηστη η ανταποκριση των devs σε μια πλατφορμα και η επιτυχια της? Στην πράξη, από τη στιγμή που η πλατφόρμα που έχει επιλέξει διαθέτει ήδη μια εκτενέστατη γκάμα εφαρμογών. Απο την στιγμη που υπαρχει το πρωτο (ανταποκριση devs) βραχυπροθεσμα ή μακροπροθεσμα θα καταληξουμε στο δευτερο (επιτυχια πλατφορμας). Πως θα επιλεξω μια πλατφορμα αν απο πριν γνωριζω οτι δεν προκειται να εχω υποστηριξη εφαρμογων και οτι αρκετες πλεον φευγουν? Ουσιαστικά, ο χρήστης επενδύει σε μια πλατφόρμα και αποκτά πρόσβαση στο υπάρχον οικοσύστημα. Δεν αγοράζει απλά ένα smartphone ή ένα ΛΣ. Αυτός που οφείλει να ενδιαφερθεί είναι η msft, η οποία πρέπει να παράσχει εγγυημένη υποστήριξη, χρήματα, προώθηση και βελτίωση του store. Εάν δεν προχωρήσει μεθοδικά και συστηματικά στις παραπάνω ενέργειες, με σκοπό να διασφαλίσει την ευρωστία της πλατφόρμας, τότε οι χρήστες αλλά και οι devs θα περιέλθουν σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Μπαίνουν στο γνωστό ατέρμονα βρόγχο επανάληψης (χρήστες <-> εφαρμογές {δηλ, developers} ) ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά. Στο οικοσύστημα η αρχή όλων είναι η msft, ενώ σταδιακά θα προσέλθουν οι χρήστες και οι developers. Επισης φυσικα εχω πει δεκαδες φορες οτι ειναι εταιρεια που κοιτα το κερδος της..και δεν θα ασχοληθει ουτε με το τι θελω εγω αλλα ουτε με το τι θελεις εσυ..κοβει και ραβει συμφωνα με την τσεπη της..αλλα εχουμε καθε δικαιωμα να κρινουμε τις κινησεις της ακομα και αν αυτες ειναι περισσοτερο αρνητικες..δικο της προβλημα.. Είναι σωστή η προσέγγισή σου και σωστά ασκείς κριτική στη msft αφού η πλατφόρμα είναι πρωτίστως δική της αρμοδιότητα. Εφόσον κοιτάει το κέρδος της (όπως όλες οι εταιρίες) θα πρέπει να ασχοληθεί με το τι θέλεις εσύ, διαφορετικά κάποια στιγμή θα αποχωρήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μολις διαβασα σε αλλο ελληνικο forum για κινητα, οτι το 1020 σε win.10 εχει θεματα στην καμερα, πεφτει αισθητα η ποιοτητα φωτογραφιων αλλα και ηχου στην ληψη βιντεο, οποτε μαλλον δεν θα τα βαλω.. θα δω αμα ειναι να το βαλω σε ενος γνωστου το 520 (ή 620 δεν θυμαμαι).. Ευχαριστω! Σε αυτό με την κάμερα δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Στο 930 που διάβαζα όμως παρόμοια παράπονα για την κάμερα, στην δικιά μου περίπτωση δεν παρατήρησα καμιά χειροτέρευση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πάντως παιδιά στο 950, τα χρώματα της κάμερας τα έχουν χαλάσει. Το βράδυ βγαίνεις σαν να έχεις ικτερο... όλα κίτρινα... Ενώ έβγαζα άψογες χρωματικά φωτογραφίες με το RGB flash, τώρα μετά το process που κάνει, τα χρώματα είναι χάλια. Μόνο raw... Μιλάω μόνο για νυχτερινές. Την ημέρα δεν έχω πρόβλημα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πάντως παιδιά στο 950, τα χρώματα της κάμερας τα έχουν χαλάσει. Το βράδυ βγαίνεις σαν να έχεις ικτερο... όλα κίτρινα... Ενώ έβγαζα άψογες χρωματικά φωτογραφίες με το RGB flash, τώρα μετά το process που κάνει, τα χρώματα είναι χάλια. Μόνο raw... Μιλάω μόνο για νυχτερινές. Την ημέρα δεν έχω πρόβλημα... Με πέθανες με την ατάκα ίκτερος !!!Τώρα οσο για επιδερμίδα,ακόμη κ εμενα που δεν έχει φλάς πάντα κάνω αν θέλω να αποτυπώσω πρόχειρα κάτι ρύθμιση σε cloud k iso 100- 200 κ μ' αρέσει κ κάνω κ έξτρα επεξεργασία ,πόσο μάλλον στο ισχυρότερο 950 με τα 20 megapixels κλπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ευτυχώς έχω πάρει 64 sd και μπορώ και σωζω σε raw αβέρτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ποιο από τα 3 θα θέλατε περισσότερο; 1) Download manager extension για edge 2) UWP app που αυτόματα κάνει encrypt/decrypt τα αρχεία που ανεβοκαταβάζεις μέσω αυτού στο onedrive 3) UWP Web browser 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ψηφιζω 3).. Εχε πλακα να ετοιμαζεις τιποτα;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 ...το 2 αν πρέπει ένα να πω ή το 3 σαν β' Επιλογή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ευτυχώς έχω πάρει 64 sd και μπορώ και σωζω σε raw αβέρτα... ...Είμαι αδικαιολόγητος. 11880. Τι είπες ρε θεέ; Το ξέρεις ότι είχα ξεχάσει ότι το 950 παίρνει κάρτα μνήμης; Κάθομαι και παλεύω εδώ και 2 βδομάδες το έχω σχεδόν γεμάτο με πράγματα που δεν θέλω να σβήσω και είχα ξεχάσει εντελώς το option της κάρτας. Facepalm! Πρότεινε καμιά κάρτα που είσαι εγγύηση εσύ σ'αυτά, να μην ψάχνω και πειραματίζομαι άδικα. Ποιο από τα 3 θα θέλατε περισσότερο; 1) Download manager extension για edge 2) UWP app που αυτόματα κάνει encrypt/decrypt τα αρχεία που ανεβοκαταβάζεις μέσω αυτού στο onedrive 3) UWP Web browser To 3. edit--> Είμαι σίγουρος ότι διάλεξα το πιο δύσκολο απο τα 3, χαχαχαχα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχαχα Κοίτα αν κάνεις έχει και καμία άλλη ιδέα μου λέει.. Για micro SD είχα πάρει αυτή http://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3.html Είναι η πιο φθηνή u3 με 80 GB/s write! Δεν είχα πρόβλημα συμβατότητας. Έχει αντίστοιχη από την ίδια εταιρεία σε u1 και 45 GB/s write. Αν θες πιο φθηνή πάρε αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Retro, είναι γενικά εφικτό να υπάρχει μια εφαρμογή τύπου drop box που να ενεργοποιεί και αυτόματο ανέβασμα φωτο αλλα να δουλεύει με nas?. Cloud αλλα σπιτιού ας πούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι είναι εφικτό. Η εφαρμογή στο κινητό θα ανεβάζει στο cloud, και η εφαρμογή στον PC θα κατεβάζει από το cloud στο Nas αυτόματα. Άλλη λύση είναι να έχεις dynamic dns και ftp στο nas, και το κινητό να στέλνει κατευθείαν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι, με no-ip. Λογικά τέτοια εφαρμογή θα θέλει κώδικα και δεν γίνεται από το app studio με τα guidelines που έχει έτσι? Το λεω γιατί αυτό με το ftp γίνεται με total commander ok, αλλα αν ήταν ένα interface τύπου onedrive με αυτόματο συγχρονισμό, θα μετραγε. Ψήσου, εγώ θα την αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι θέλει κώδικα, αλλά μου έδωσες καλή ιδέα. Δεν είναι δύσκολο app. Μέσω cloud η μέσω ftp λες καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάζει ο χρήστης τη διευθυνση ip, user και pass, θα μπορούσε και ίσως να είναι encrypted η μεταφορά. Και να έχει ένα κουμπί ενεργοποιησης αυτοματου upload foto. Θα βλέπεις και τα σπιτικα σου φολντερ, έγγραφα ,μουσική, βιντεος και δεν θα χρειάζεσαι συνδρομες σε drop box και one drive. Ένα nas με 1tb είναι οικονομικό και με τις vdsl τώρα είναι πιο καλά τα upload. Απευθείας, να μην εμπλέκεται τρίτος κλαουντ φορέας. Η αν θες το έχεις σαν option. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα