Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκέλος γενική συζήτηση.

Την δυσφορία όμως που επίσης"βιώνουν" όσοι δεν την θέλουν την αυστηρή κριτική μιας κ σε αυτούς είναι πιο θετικά από δική τους οπτική γωνία επίσης.

Εγώ είμαι στην μέση.

Το android πάντως πλέον μετά την γνωριμία με το εδώ 532 κ τα windows ούτε ζωγραφιστό! Πιο καλά έχω να γυρίσω στο w995 που ζει στο συρτάρι!

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα ομως...πως εγω εκανα-κανω αυστηρη κριτικη ΜΟΝΟ στην MS για συγκεκριμενους λογους που συνεχως βγαινουν μπροστα μας εν τελη και οχι σε καποιον χρηστη (Αλιμονο δηλ.)...Η δυσφορια που αναφερεις ειναι απλα αμεσο αποτελεσμα της καταστασης που επικρατει και δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο, απλα οποιος δεν επιθυμει να διαβαζει τι γραφω ας με αγνοει, πολυ απλο.

Επισης κατι πολυ σημαντικο, Δεν προσβαλλω με το παραμικρο οταν διαφωνω με καποιον ή οταν δεν μπορω να στηριξω αυτα που λεω...οπως βλεπεις να γινεται απο αλλους ετσι?

Τελος μιας και αναφερεσαι συνεχως στο android, οσο και αν δεν το χωνευω γενικα.... πλεον εχει ξεφυγει σημαντικα μπροστα..Εκδοσεις απο 5.1 και μετα, σε συσκευες με 2gb και πανω  και ενα αξιοπρεπες cpu, που πλεον αυτα τα  βρισκεις και απο 110 ευρω δεν μπορουν να τις ανταγωνιστουν οι αντιστοιχες wm10 συσκευες ουτε για αστειο..παει το πουλακι τωρα..φτερακηξε που λενε και στο χωριο μου..χεχε

Δημοσ.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα ομως...πως εγω εκανα-κανω αυστηρη κριτικη ΜΟΝΟ στην MS για συγκεκριμενους λογους που συνεχως βγαινουν μπροστα μας εν τελη και οχι σε καποιον χρηστη (Αλιμονο δηλ.)...Η δυσφορια που αναφερεις ειναι απλα αμεσο αποτελεσμα της καταστασης που επικρατει και δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο, απλα οποιος δεν επιθυμει να διαβαζει τι γραφω ας με αγνοει, πολυ απλο.

Επισης κατι πολυ σημαντικο, Δεν προσβαλλω με το παραμικρο οταν διαφωνω με καποιον ή οταν δεν μπορω να στηριξω αυτα που λεω...οπως βλεπεις να γινεται απο αλλους ετσι?

Τελος μιας και αναφερεσαι συνεχως στο android, οσο και αν δεν το χωνευω γενικα.... πλεον εχει ξεφυγει σημαντικα μπροστα..Εκδοσεις απο 5.1 και μετα, σε συσκευες με 2gb και πανω  και ενα αξιοπρεπες cpu, που πλεον αυτα τα  βρισκεις και απο 110 ευρω δεν μπορουν να τις ανταγωνιστουν οι αντιστοιχες wm10 συσκευες ουτε για αστειο..παει το πουλακι τωρα..φτερακηξε που λενε και στο χωριο μου..χεχε

Άν και κατά κανόνα αποφεύγω να διατυπώσω τις απόψεις μου στη συγκεκριμένη ενότητα, θα μπορούσα να σου προτείνω το εξής.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η αίσθηση που περιγράφεις μπορεί να επέλθει μέσω χρόνιας χρήσης οποιασδήποτε πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, θεωρώ ότι κάποια από τα θέματα που έχεις στο WM θα επιλυθούν επιλέγοντας Android / iOS. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι ταυτόχρονα με τις λύσεις θα προκύψουν νέα προβλήματα τα οποία θα περιεργάζεσαι και θα αναμοχλεύεις. Εν τέλη, η σωστή επιλογή εξυπηρετεί τις δικές σου πραγματικές* απαιτήσεις από τη σκοπιά του τελικού χρήστη. Όσο αυτές οι πραγματικές απαιτήσεις δεν ικανοποιούνται, θα έχεις θέματα.

Φέτος, η msft θα ανακοινώσει (είτε ευθέως, είτε πλαγίως) τις επερχόμενες εξελίξεις σχετικά την πλατφόρμα του WM, ενώ θα υπάρξουν(?) και κάποιες συσκευές οι οποίες θα φιλοξενήσουν το εν λόγω ΛΣ. Προσεγγίζοντας το 2ο μισό του 2017, το τοπίο σχετικά με την πλατφόρμα (κόστος συσκευών, απόδοση ΛΣ, εφαρμογές, κλπ) θα ξεκαθαρίσει κάπως και σίγουρα θα μπορέσεις να αποφασίσεις με περισσότερη βεβαιότητα. Λάβε υπόψη ότι αναφέρομαι σε εξελίξεις του έτους 2017 και όχι σε υποθετικά σενάρια για το 2018.

*Το εάν εσύ θα ήθελες η πλατφόρμα να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην αγορά και τους developers δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο εάν είσαι η msft. Αυτό δε συνυπολογίζεται στις πραγματικές απαιτήσεις ενός τελικού χρήστη, διότι δεν είναι ρεαλιστικό.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό με τις λύσεις και τα προβλήματα που θα είναι διαφορετικά ισχύει. Στο iphone πχ μου έκανε εντύπωση που μόλις έκανα pair το creative bluetooth speaker κατευθείαν μου πέταξε widget στα notifications που έδειχνε την στάθμη μπαταρίας του speaker, γιατί στις άλλες δυο πλατφόρμες που χρησιμοποιώ το ίδιο speaker δεν μου άφηνε την δυνατότητα να δω κάπου την στάθμη μπαταρίας μέσα από το λειτουργικό. Από την άλλη όμως την ευκολία να σου πετάγονται ειδοποιήσεις στο windows 10 pc όταν είναι χαμηλά η στάθμη μπαταρίας του τηλεφώνου σου ή όταν μια άλλη εφαρμογή του τηλεφώνου στείλει ειδοποίηση δεν την έχει build in και την έχει το τηλέφωνο των 80 ευρώ που τρέχει w10m.

Δημοσ.

Άν και κατά κανόνα αποφεύγω να διατυπώσω τις απόψεις μου στη συγκεκριμένη ενότητα, θα μπορούσα να σου προτείνω το εξής.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η αίσθηση που περιγράφεις μπορεί να επέλθει μέσω χρόνιας χρήσης οποιασδήποτε πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, θεωρώ ότι κάποια από τα θέματα που έχεις στο WM θα επιλυθούν επιλέγοντας Android / iOS. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι ταυτόχρονα με τις λύσεις θα προκύψουν νέα προβλήματα τα οποία θα περιεργάζεσαι και θα αναμοχλεύεις. Εν τέλη, η σωστή επιλογή εξυπηρετεί τις δικές σου πραγματικές* απαιτήσεις από τη σκοπιά του τελικού χρήστη. Όσο αυτές οι πραγματικές απαιτήσεις δεν ικανοποιούνται, θα έχεις θέματα.

Φέτος, η msft θα ανακοινώσει (είτε ευθέως, είτε πλαγίως) τις επερχόμενες εξελίξεις σχετικά την πλατφόρμα του WM, ενώ θα υπάρξουν(?) και κάποιες συσκευές οι οποίες θα φιλοξενήσουν το εν λόγω ΛΣ. Προσεγγίζοντας το 2ο μισό του 2017, το τοπίο σχετικά με την πλατφόρμα (κόστος συσκευών, απόδοση ΛΣ, εφαρμογές, κλπ) θα ξεκαθαρίσει κάπως και σίγουρα θα μπορέσεις να αποφασίσεις με περισσότερη βεβαιότητα. Λάβε υπόψη ότι αναφέρομαι σε εξελίξεις του έτους 2017 και όχι σε υποθετικά σενάρια για το 2018.

*Το εάν εσύ θα ήθελες η πλατφόρμα να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην αγορά και τους developers δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο εάν είσαι η msft. Αυτό δε συνυπολογίζεται στις πραγματικές απαιτήσεις ενός τελικού χρήστη, διότι δεν είναι ρεαλιστικό.

Καλημερα Alexkane,

Ενδιαφερον το μηνυμα σου απλα δεν μπορω να καταλαβω σε καποια σημεια <<ακριβως>> τι θελεις να μου πεις ή αν διαφωνούμε καπου...και θα σου εξηγησω γιατι...

Στο σημειο που λες οτι ταυτοχρονα με τις λυσεις θα προκυψουν και νεα προβληματα κατα την μεταβαση σε αλλη πλατφορμα Συμφωνω απολυτα μαζι σου, διαφορετκα λειτουργικα διαφορετικες συσκευες αναλογα τις απαιτησεις του ο καθενας ζυγιζει τι θα θυσιασει τι θα κερδισει..πολυ Σωστα..αλλά ομως πως γνωριζεις οτι εγω θα αναμοχλευω αυτα τα προβληματα αφου δεν γνωριζεις τις <<πραγματικες>> μου αναγκες?

Τωρα στο θεμα με το τι θα κανει η MS με το Mobile γενικα συμφωνω με αυτα που λες απλα αν θες την γνωμη μου μην περιμενεις κατι χειροπιαστο μεσα στο 2017..το ολο θεμα του mobile εχει ξεφυγει εντελως απο τον ελεγχο της και κατι μου λεει οτι ουτε το 2018 μπορει να δουμε κατι χειροπιαστο...αυτο για το 2018 ομως μην το δενεις και κομπο γιατι και σαν εταιρεια ειναι και εντελως απροβλεπτη ετσι? Γιατι μπορει να σου βγαλει στα καλα καθουμενα καμια συσκευαρα και να πεσουν σαγονια ταυτοχρονα ομως μπορει να κανει και κατι εντελως τραγικο..

Επισης απο ποτε δεν ενδιαφερει τον χρηστη  η ανταποκριση των devs σε μια πλατφορμα και η επιτυχια της? Απο την στιγμη που υπαρχει το πρωτο (ανταποκριση devs)  βραχυπροθεσμα ή μακροπροθεσμα θα καταληξουμε στο δευτερο (επιτυχια πλατφορμας). Πως θα επιλεξω μια πλατφορμα αν απο πριν γνωριζω οτι δεν προκειται να εχω υποστηριξη εφαρμογων και οτι αρκετες πλεον φευγουν?

Για ριξε μια ματια στο θεμα smartphone του forum μας εδω, απο ποτε εχει να προταθει wm συσκευη για αγορα? Εχω την εντυπωση πως εδω και πολλους μηνες δυσκολα θα βρεις καποια αναφορα σε wm συσκευη..και ο λογος απο οσο εχω δει ειναι η απουσια εφαρμογων...

Επισης φυσικα εχω πει δεκαδες φορες οτι ειναι εταιρεια που κοιτα το κερδος της..και δεν θα ασχοληθει ουτε με το τι θελω εγω αλλα ουτε με το τι θελεις εσυ..κοβει και ραβει συμφωνα με την τσεπη της..αλλα εχουμε καθε δικαιωμα να κρινουμε τις κινησεις της ακομα και αν αυτες ειναι περισσοτερο αρνητικες..δικο της προβλημα..

Τελος..να  σε ευχαριστήσω ειλικρινά για τις συμβουλες σου με την επιλογη αλλης πλατφορμας..οταν θα ερθει η ωρα επιλογης αλλης συσκευης θα κανω ενδελεχή ερευνα αγορας για το τι μου ταιριαζει περισσοτερο, και παλι καλημερα!

• Like 2
Δημοσ.

Τελος μιας και αναφερεσαι συνεχως στο android, οσο και αν δεν το χωνευω γενικα.... πλεον εχει ξεφυγει σημαντικα μπροστα..Εκδοσεις απο 5.1 και μετα, σε συσκευες με 2gb και πανω και ενα αξιοπρεπες cpu, που πλεον αυτα τα βρισκεις και απο 110 ευρω δεν μπορουν να τις ανταγωνιστουν οι αντιστοιχες wm10 συσκευες ουτε για αστειο..παει το πουλακι τωρα..φτερακηξε που λενε και στο χωριο μου..χεχε

Το ότι απαξίωσαν τα χρήματα που ζητούσαν ( κ έλαβαν κατά πλειοψηφία) από κατανάλωση προ 5.1 κ σε υψηλότατες τιμές σε σχέση με ποιότητα σε βάθος χρόνου δεν πρέπει να λέει κάτι; Κ να τιμωρηθεί ανάλογα; Αν εξαιρέσουμε το iοs που προσωπικά δε γνωρίζω καθόλου,που δίνει εντός ή εκτος εισαγωγικών αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές,άσχετα αν δουλεύει άψογα κλπ . Η μοίρα που προβλέπει να αλλάζεις κινητό θες δε θες κάθε ένα με ένα μισό χρόνο με νευριάζει.Κ όχι λόγο οικονομικής αιμορραγίας ,αλλά βλακείας εκ μέρους προβατων - καταναλωτών...τώρα όσο αφορά εμένα,ζήτω τα Lumia !!! Έστω κ με τα στραβά τους!
  • Like 1
Δημοσ.

Το 435 μου μετά την τελευταία επίσημη μου έκανε κάτι τρελά προχθές. Παρατήρησα ότι δεν άλλαξε την ώρα αυτόματα, κάνω ένα soft reset και ενώ κλείνει μετά δεν άνοιγε. Δυο φορές το έκανα και έγινε το ίδιο. Έβγαλα την μπαταρία και τώρα είναι οκ. Επίσης μου έβγαλε ένα μήνυμα "fix your microsoft account" έτσι στο άκυρο μετά από αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες..

Εχω εδω και 3-4 χρονια το 1020.. update σε 10 δεν εχουμε παρει, και απ'οτι βλεπω σταματανε και σιγα σιγα το support..
Να βαλω λετε μεσω insider τα 10? Ειναι ευκολη διαδικασια? Τι προτεινετε?

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερουσα και εποικοδομητικη η συζητηση και καμια σχεση με συζητηση οταν συμμετεχουν διαφοροι με εκφρασεις τυπου: "Αμα δεν σου αρεσει το λειτουργικο πηγαινε διπλα και μην μας πρηζεις".

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι απαξίωσαν τα χρήματα που ζητούσαν ( κ έλαβαν κατά πλειοψηφία) από κατανάλωση προ 5.1 κ σε υψηλότατες τιμές σε σχέση με ποιότητα σε βάθος χρόνου δεν πρέπει να λέει κάτι; Κ να τιμωρηθεί ανάλογα; Αν εξαιρέσουμε το iοs που προσωπικά δε γνωρίζω καθόλου,που δίνει εντός ή εκτος εισαγωγικών αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές,άσχετα αν δουλεύει άψογα κλπ . Η μοίρα που προβλέπει να αλλάζεις κινητό θες δε θες κάθε ένα με ένα μισό χρόνο με νευριάζει.Κ όχι λόγο οικονομικής αιμορραγίας ,αλλά βλακείας εκ μέρους προβατων - καταναλωτών...τώρα όσο αφορά εμένα,ζήτω τα Lumia !!! Έστω κ με τα στραβά τους!

Συμφωνουμε σε περισσοτερα απο οσα νομιζεις παντως..

Φυσικα και το android για ενα μεγαλο διαστημα στο παρελθον ηταν κυριολεκτικα για κλωτσιες, οπου ακομα και high end συσκευες  σε συντομο χρονικο ηθελαν αναπνευστηρα ακομα και για βασικες λειτουργειες..για αυτο και δεν στραφηκα σε android απο το 2013 αλλωστε..Ομως την τελευταια διετια  εχουν αλλαξει  τρομερα τα πραγματα...το android βελτιωθηκε παρα πολυ και σε συνδυασμό με την εξελιξη του Hardware επιασε την MS κυριολεκτικα στον υπνο και ουσιαστικα την αδειασε ακομα και απο την low end Κατηγορια που καποτε δικαιως μεσουρανουσαν τα Lumia..(θυμησου το καταπληκτικο για τα λεφτα του 520!). 

Βεβαια οχι οτι το android ειναι και κατι το τρομερο αλλα οπως και να το κανουμε σε αυτη την κουρσα βελτιωθηκε και προσαρμοστηκε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με την Νωχελικη MS...

Αυτο με τα προβατα καταναλωτες ειναι μια αλλη κουβεντα οπου ευχαριστως να την κανουμε και μεσω pm..

Καλη σου μερα!

Δημοσ.

Συμφωνουμε σε περισσοτερα απο οσα νομιζεις παντως..

Φυσικα και το android για ενα μεγαλο διαστημα στο παρελθον ηταν κυριολεκτικα για κλωτσιες, οπου ακομα και high end συσκευες σε συντομο χρονικο ηθελαν αναπνευστηρα ακομα και για βασικες λειτουργειες..για αυτο και δεν στραφηκα σε android απο το 2013 αλλωστε..Ομως την τελευταια διετια εχουν αλλαξει τρομερα τα πραγματα...το android βελτιωθηκε παρα πολυ και σε συνδυασμό με την εξελιξη του Hardware επιασε την MS κυριολεκτικα στον υπνο και ουσιαστικα την αδειασε ακομα και απο την low end Κατηγορια που καποτε δικαιως μεσουρανουσαν τα Lumia..(θυμησου το καταπληκτικο για τα λεφτα του 520!).

Βεβαια οχι οτι το android ειναι και κατι το τρομερο αλλα οπως και να το κανουμε σε αυτη την κουρσα βελτιωθηκε και προσαρμοστηκε πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με την Νωχελικη MS...

Αυτο με τα προβατα καταναλωτες ειναι μια αλλη κουβεντα οπου ευχαριστως να την κανουμε και μεσω pm..

Καλη σου μερα!

Επίσης καλημέρα!
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες..

Εχω εδω και 3-4 χρονια το 1020.. update σε 10 δεν εχουμε παρει, και απ'οτι βλεπω σταματανε και σιγα σιγα το support..

Ρωτησε τον χρηστη flogerako απο εδω..ειναι ο ειδημων να σου πει τα παντα σε αυτο και εχει φτιαξει και αναλυτικο οδηγο κιολας..και μπραβο του ο μαγκας!

Γιατι αν δεις ποσο στρωτα δουλευει το 820 μου με την τελευταια insider ειναι να απορεις που τα παρατησαν..φαντασου και το δικο σου με 2gb ram πως θα πηγαινει και καλυτερα..ειναι πραγματικα αψυχολογητοι εκει στην MS..

Δημοσ.

Καλημερα παιδες..

Σε γενικές γραμμές, θα πηγαίνει σαφώς καλύτερα.

Αδικείται τέτοια συσκευή με τα 8ρια.

Το μόνο που ίσως πρέπει να ψάξεις, είναι αν υποστηρίζεται πλήρως σε επίπεδο οδηγών για το κάθε υποσύστημά της.

Δημοσ.

Ρωτησε τον χρηστη flogerako απο εδω..ειναι ο ειδημων να σου πει τα παντα σε αυτο και εχει φτιαξει και αναλυτικο οδηγο κιολας..και μπραβο του ο μαγκας!

Γιατι αν δεις ποσο στρωτα δουλευει το 820 μου με την τελευταια insider ειναι να απορεις που τα παρατησαν..φαντασου και το δικο σου με 2gb ram πως θα πηγαινει και καλυτερα..ειναι πραγματικα αψυχολογητοι εκει στην MS..

Κανενα link με τον οδηγο εχουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Μολις διαβασα σε αλλο ελληνικο forum για κινητα, οτι το 1020 σε win.10 εχει θεματα στην καμερα, πεφτει αισθητα η ποιοτητα φωτογραφιων αλλα και ηχου στην ληψη βιντεο, οποτε μαλλον δεν θα τα βαλω.. θα δω αμα ειναι να το βαλω σε ενος γνωστου το 520 (ή 620 δεν θυμαμαι)..

Ευχαριστω!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...