Retromaniac Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Eιχα κανει πριν καιρο,θα ξαναδοκιμασω μακαρι να λυσει το θεμα. Για να μην ειμαι απολυτος,εχω προσπαθησει να το χρησιμοποιησω καποιες φορες,αυτο που με δυσκολευε ηταν οτι δεν ειδοποιουσε για μηνυματα εαν δεν το ειχα ανοιχτο,κολλαγε παρα πολυ αν εστελνα καποιο εικονιδιο και επισης πολλες φορες αν παταγα το κεντρικο πληκτρο του μενου,η εφαρμογη εκλεινε εντελως και επρεπε παλι να την ενεργοποιησω,δεν ξερω ισως να εκανα εγω κατι λαθος αν ξερεις διορθωσε με. Για τις ειδοποιήσεις όταν το έχεις ανοικτό έχει ρύθμιση. Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω πριν πόσο καιρός την δοκίμασες αλλά τώρα ειναι από τις πιο σταθερές, γρήγορες και όμορφες uwp. Αν την δοκιμάσεις τώρα και σου κάνει θέματα, σίγουρα θες ένα hard reset, γιατί η εφαρμογή σου λέω έχει στρώσει πολύ. Στην συνιστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Λοιπον γνωμη μου τελικα μετα απο χρηση αρκετων messenger εφαρμογων. Η μονη ΠΛΗΡΗΣ εφαρμογη στα wm10, ειναι μονο το skype, ολα τα υπολοιπα, μα ΟΛΑ ομως, ειναι ημιμετρα. To viber αν και τα εχει σχεδον ολα, οπως αμεση απαντηση , γρηγορο, ομορφο για εμενα και πρακτικο, δυστυχως στις βιντεοκλησεις τα Frames ειναι απαραδεκτα λιγα..το βιντεο παει κρακ κρακ...χρειαζεται Update δηλ...αλλα ειπαν οτι τελος η υποστηριξη ετσι δεν ειναι? Το whats up ειναι καλουστικο..αλλα ακομα εχει αυτο το Ui προηγουμενης δεκαετιας, δεν εχει αμεση απαντηση απο το notification center (το οποιο το θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε οποια εφαρμογη ανταλασσει αμεσα μηνυματα) και δυστυχως δεν μενει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην μνημη οταν βγαινεις και ξαναμπαινεις. Το facebook messenger ομορφουτσικο, αλλα ειναι πολυ αργο, δεν εχει κλησεις βιντεοκλησεις, δεν εχει αμεση απαντηση, σε οσα εχουν 1gb ram τα μπουκωνει απιστευτα με αποτελεσμα αρκετες φορες οταν βγαινεις απο την εφαρμογη να βλεπεις μια μαυρη οθονη που λεει φορτωση για αρκετα δευτερολεπτα και εχει να αναβαθμιστει απο περσι τον Δεκεμβρη. Αρα μονο skype παιδες για μια πληρεστατη εμπειρια ανταλλαγης μηνυματων κλπ... Εχει να προτείνει καποιος κατι αντιστοιχα καλο που δεν πηρε το ματι μου? Skype και telegram μόνο, ολα τα άλλα ανούσια για μενα σε οποια πλατφόρμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγώ είμαι καλά με το WhatsApp!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγώ είμαι καλά με το WhatsApp!!! Σεβαστη η αποψη σου εννοειτε..μιας και γουστα ειναι αυτα. Αλλα σαν εφαρμογη στην πλατφορμα μας δεν παυει να εχει τα αρνητικα που ανεφερα παραπανω οπου την κανουν σημαντικα υποδεέστερη σε σχεση με το skype ας πουμε...ομως το whatsApp το χρησιμοποιουν σαν messaging app πολλοι παραπανω σε σχεση με το skype..για αυτο ελπιζω να το βελτιωσουν και να γινει αυτο που πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Σεβαστη η αποψη σου εννοειτε..μιας και γουστα ειναι αυτα. Αλλα σαν εφαρμογη στην πλατφορμα μας δεν παυει να εχει τα αρνητικα που ανεφερα παραπανω οπου την κανουν σημαντικα υποδεέστερη σε σχεση με το skype ας πουμε...ομως το whatsApp το χρησιμοποιουν σαν messaging app πολλοι παραπανω σε σχεση με το skype..για αυτο ελπιζω να το βελτιωσουν και να γινει αυτο που πρεπει. Εμενα στην ώρα τους λαμβάνονται τα μηνύματα,στην ώρα τους τα βλέπουν, έχω κάνει κ δοκιμή σε βίντεο κλήση,η οποία ήταν αξιοπρεπής,αφού λάβω υπόψη κ τον Πάροχο . Σε τι μειονέκτημα αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εμενα στην ώρα τους λαμβάνονται τα μηνύματα,στην ώρα τους τα βλέπουν, έχω κάνει κ δοκιμή σε βίντεο κλήση,η οποία ήταν αξιοπρεπής,αφού λάβω υπόψη κ τον Πάροχο . Σε τι μειονέκτημα αναφέρεσαι; Πιο πισω...μηνυμα 9431.. <<Το whats up ειναι καλουτσικο..αλλα ακομα εχει αυτο το Ui προηγουμενης δεκαετιας, δεν εχει αμεση απαντηση απο το notification center (το οποιο το θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε οποια εφαρμογη ανταλασσει αμεσα μηνυματα) και δυστυχως δεν μενει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην μνημη οταν βγαινεις και ξαναμπαινεις.>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πιο πισω...μηνυμα 9431.. <<Το whats up ειναι καλουτσικο..αλλα ακομα εχει αυτο το Ui προηγουμενης δεκαετιας, δεν εχει αμεση απαντηση απο το notification center (το οποιο το θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε οποια εφαρμογη ανταλασσει αμεσα μηνυματα) και δυστυχως δεν μενει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην μνημη οταν βγαινεις και ξαναμπαινεις.>> Το είχα διαβάσει,απλά για εμενα αυτά δεν είναι θέμα για να σκάσω, ειδικά για user interface! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το είχα διαβάσει,απλά για εμενα αυτά δεν είναι θέμα για να σκάσω, ειδικά για user interface! Ποιος να σκασει βρε? Σοβαρα τωρα? Την αποψη μας λεμε, να συγκρινουμε, να σχολιαζουμε, να προτείνουμε τι καλυτερο υπαρχει και κουβεντα να γινεται..αυτο και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ποιος να σκασει βρε? Σοβαρα τωρα? Την αποψη μας λεμε, να συγκρινουμε, να σχολιαζουμε, να προτείνουμε τι καλυτερο υπαρχει και κουβεντα να γινεται..αυτο και τιποτα αλλο.Έχεις ακουστά το ...τρόπος του λέγειν...ε, αυτό είναι το "σκάω"Πάντως θα το πω once more. Δε νομίζω ότι θα μας αφήσει το λειτουργικό κ εκτός απροόπτου θα πάρω κ την κάβα το Απρίλιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έχεις ακουστά το ...τρόπος του λέγειν...ε, αυτό είναι το "σκάω" Πάντως θα το πω once more. Δε νομίζω ότι θα μας αφήσει το λειτουργικό κ εκτός απροόπτου θα πάρω κ την κάβα το Απρίλιο!!! Χεχε...που να ξερω πως το λες? Ο γραπτος λογος εχει τα μειονεκτηματα του. Δεν εχει σημασια τι νομιζω εγω και εσυ. Το λειτουργικο στην μορφη που εχει σημερα και στις συσκευες που κυκλοφορουν ηδη ειναι ξεγραμμενο για τα καλα, εδω και παρα πολυ καιρο βασικα. Δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε τα γιατι ξανα και ξανα διοτι υπαρχουν δεκαδες λογοι που το αποδεικνύουν συνεχως. Ειναι εταιρεια που θελει κερδος...λογικα θα επενδυσει σε κατι διαφορετικο ξανα οταν το θελησει διοτι απο το mobile εδω και χρονια μπαινει μεσα για τα καλα....σιγα μην σκεφτει εσενα και εμενα... Το προβλημα ειναι αλλο ομως..η εμπιστοσυνη εχει χαθει απο τους dev διοτι τους απογοητεύει συνεχως τα τελευταια χρονια...χωρις devs δεν πηγε κανεις πουθενα... Φυσικα και θελω να βγαλει ενα ανταγωνιστικο προιον και να μπει σφηνα στους αλλους δυο..να δουμε κατι καλυτερο, διαφορετικο διοτι μπορει να το προσφερει..ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου αλλωστε...Αλλα δεν θα της την χαρησω κιολας. Οι βλακειες πληρωνονται και απλα λεω οτι στραβο και αναποδο βλεπω και για να λεμε και του στραβου το δικιο..δεν εχω πεσει και σε κατι εξω απο οτι εχω πει...αν διαβαζεις τα μηνυματα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χεχε...που να ξερω πως το λες? Ο γραπτος λογος εχει τα μειονεκτηματα του. Δεν εχει σημασια τι νομιζω εγω και εσυ. Το λειτουργικο στην μορφη που εχει σημερα και στις συσκευες που κυκλοφορουν ηδη ειναι ξεγραμμενο για τα καλα, εδω και παρα πολυ καιρο βασικα. Δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε τα γιατι ξανα και ξανα διοτι υπαρχουν δεκαδες λογοι που το αποδεικνύουν συνεχως. Ειναι εταιρεια που θελει κερδος...λογικα θα επενδυσει σε κατι διαφορετικο ξανα οταν το θελησει διοτι απο το mobile εδω και χρονια μπαινει μεσα για τα καλα....σιγα μην σκεφτει εσενα και εμενα... Το προβλημα ειναι αλλο ομως..η εμπιστοσυνη εχει χαθει απο τους dev διοτι τους απογοητεύει συνεχως τα τελευταια χρονια...χωρις devs δεν πηγε κανεις πουθενα... Φυσικα και θελω να βγαλει ενα ανταγωνιστικο προιον και να μπει σφηνα στους αλλους δυο..να δουμε κατι καλυτερο, διαφορετικο διοτι μπορει να το προσφερει..ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου αλλωστε...Αλλα δεν θα της την χαρησω κιολας. Οι βλακειες πληρωνονται και απλα λεω οτι στραβο και αναποδο βλεπω και για να λεμε και του στραβου το δικιο..δεν εχω πεσει και σε κατι εξω απο οτι εχω πει...αν διαβαζεις τα μηνυματα μου. Δε κάνω εξαιρέσεις σε σχόλια.Όσον αφορά την άλλη,την soft θα δείξει αν θα γίνει Strong !!! Εγώ γενικά εχω ένα θέμα περί αντίληψης του κόσμου επί του % ...Η ποσόστωση με ξεπερνα .Έβλεπα σε εντυπώσεις συσκευών στο σκρουτζ του πιο δημοφιλέστατου κατασκευαστή από Κορεα κ έβαζαν 4-5 αστέρια κ μετά αραδιάζανε ένα,δυο,ή κ τρία κουσούρια σε συσκευές δύο κ τριών κατοστάρικων...Αυτά τα ολίγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δε κάνω εξαιρέσεις σε σχόλια. Όσον αφορά την άλλη,την soft θα δείξει αν θα γίνει Strong !!! Εγώ γενικά εχω ένα θέμα περί αντίληψης του κόσμου επί του % ...Η ποσόστωση με ξεπερνα .Έβλεπα σε εντυπώσεις συσκευών στο σκρουτζ του πιο δημοφιλέστατου κατασκευαστή από Κορεα κ έβαζαν 4-5 αστέρια κ μετά αραδιάζανε ένα,δυο,ή κ τρία κουσούρια σε συσκευές δύο κ τριών κατοστάρικων...Αυτά τα ολίγα! Βασικα απο ολα αυτα που σου ανεφερα στο post μου...τι σχεση εχει το παραδειγμα σου με το skroutz? Ατυχες αν θες την γνωμη μου. Και να φανταστεις οτι δεν ανεφερα νουμερα..αλλα την συνολικη εικονα του πραγματος οπως το εβλεπα και το βλεπω κατα την γνωμη μου... Ετσι και αλλιως πλεον ακομα και το AdDublex που δημοσίευε καθε μηνα τα ποσοστα της Mobile πλατφορμας, πριν 5 μερες στα ποσοστα Μαρτιου 2017, σταματησε και αυτη να τα αναφερει εντελως.. https://www.onmsft.com/news/adduplex-drops-windows-phone-stats-shows-windows-10-uptake-in-latest-report Το γιατι δεν χρειαζεται περαιτέρω συζητηση νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βασικα απο ολα αυτα που σου ανεφερα στο post μου...τι σχεση εχει το παραδειγμα σου με το skroutz? Ατυχες αν θες την γνωμη μου. Και να φανταστεις οτι δεν ανεφερα νουμερα..αλλα την συνολικη εικονα του πραγματος οπως το εβλεπα και το βλεπω κατα την γνωμη μου... Ετσι και αλλιως πλεον ακομα και το AdDublex που δημοσίευε καθε μηνα τα ποσοστα της Mobile πλατφορμας, πριν 5 μερες στα ποσοστα Μαρτιου 2017, σταματησε και αυτη να τα αναφερει εντελως.. https://www.onmsft.com/news/adduplex-drops-windows-phone-stats-shows-windows-10-uptake-in-latest-report Το γιατι δεν χρειαζεται περαιτέρω συζητηση νομιζω... Το ποσοστό είναι για να δείξει ότι η ποσότητα δεν σημαίνει τίποτα! Το android τους έχει όλους,η Σαμ επίσης κ τα πρόβληματα καλά κρατούν...Πάντως φιλικά πάντα όπως αναφέρεις κ εσύ συχνά πυκνά σαν expression (!) μην βασανίζεσαι άλλο,πούλα όσο είναι καιρός συσκευή σου κ βλέπεις στο μέλλον αν θες πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Το ποσοστό είναι για να δείξει ότι η ποσότητα δεν σημαίνει τίποτα! Το android τους έχει όλους,η Σαμ επίσης κ τα πρόβληματα καλά κρατούν...Πάντως φιλικά πάντα όπως αναφέρεις κ εσύ συχνά πυκνά σαν expression (!) μην βασανίζεσαι άλλο,πούλα όσο είναι καιρός συσκευή σου κ βλέπεις στο μέλλον αν θες πάλι. Ειλικρινα σου λεω οτι δεν βασανιζομαι στο ελαχιστο...εχω το 640 2 χρονια ακριβως ως πρωτη συσκευη..και ασχετα με το δυσαρεστο διάλειμμα των 10 ριων μεχρι να στρωσουν τα ερμα...με <<υπηρετησε>> σαν κινητακι μια χαρα και φυσικα θα την κρατησω και σαν δευτερη μεχρι να σβησει η οθονουλα του.... Εδω αναφερω την αποψη μου γενικα για το λειτουργικο, τις εφαρμογες και το κλιμα που επικρατει, τιποτα παραπανω..Η ονοματολογια του θεματος αυτο προδιαθετει αλλωστε.. Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσε-αρεσει η αποψη μου τι να κανουμε τωρα? Ας μου υποδειξει καποιος που διαφωνει (με στοιχεια) και που επεσα εξω να τον παραδεχτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ειλικρινα σου λεω οτι δεν βασανιζομαι στο ελαχιστο...εχω το 640 2 χρονια ακριβως ως πρωτη συσκευη..και ασχετα με το δυσαρεστο διάλειμμα των 10 ριων μεχρι να στρωσουν τα ερμα...με <<υπηρετησε>> σαν κινητακι μια χαρα και φυσικα θα την κρατησω και σαν δευτερη μεχρι να σβησει η οθονουλα του.... Εδω αναφερω την αποψη μου γενικα για το λειτουργικο, τις εφαρμογες και το κλιμα που επικρατει τιποτα παραπανω..Η ονοματολογια του θεματος αυτο προδιαθετει αλλωστε.. Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσε-αρεσει η αποψη μου τι να κανουμε τωρα? Ας μου υποδειξει καποιος που διαφωνει (με στοιχεια) και που επεσα εξω να τον παραδεχτω... Έχεις απόλυτο δίκιο στο σκέλος γενική συζήτηση. Την δυσφορία όμως που επίσης"βιώνουν" όσοι δεν την θέλουν την αυστηρή κριτική μιας κ σε αυτούς είναι πιο θετικά από δική τους οπτική γωνία επίσης. Εγώ είμαι στην μέση. Το android πάντως πλέον μετά την γνωριμία με το εδώ 532 κ τα windows ούτε ζωγραφιστό! Πιο καλά έχω να γυρίσω στο w995 που ζει στο συρτάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα