Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρέλαβα σήμερα τους 2 Microsoft Wireless Adapters.

Παίζουν και οι 2 πολύ καλά. Εντύπωση μου έκανε όμως ότι ο ένας ενώ είχε ίδια έκδοση firmware με τον άλλον, δεν έπαιζε ήχο. Μόλις έκανα και τους 2 update στο τελευταίο firmware, όλα εντάξει.

Επίσης αυτός που δεν έπαιζε ήχο, ήθελε ρύθμιση το overscan με το Microsoft Wireless Adapter app, για να ταιριάξει ακριβώς στο πλαίσιο της τηλεόραση.

Μάλλον πρόκειται για διαφορετικό hw, που θέλει διαφορετικά settings, αλλά ευτυχώς όλα παίζουν οκ....

Το μόνο που μετάνοιωσα είναι που δεν πήρα 3. 2 για τις τηλεοράσεις στο σπίτι, και ένα μαζί μου για continuum.

ΥΓ. Παίζει άψογα και με το xiaomi, αλλά εκεί έχει απλά screen projection, χωρίς continuum ;)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιποτε. Ευτυχώς εχουν αρχισει και βγαζουν τις εφαρμογες απο το να ειναι ενσωματωμένες απο το λειτουργικο και λύνονται πιο ευκολα τετοια κολλήματα.

Για οσους θελετε να κανετε πληρωμες απο το κινητο (προσωπικα χρησιμοποιώ μονο το πισι και δεν κανω απο κινητό) η αλφα εβγαλε το myalphawallet στο store που μπορεις να καταχωρησεις πιστωτικες καρτες οποιασδηποτε τραπεζας και να κανεις πληρωμες με την εφαρμογη.

Ναι, αλλά όσο δεν υποστηρίζει hello ή έστω hello/pin, θες δυο ώρες να κάνεις δουλειά.

Καλό, χρήσιμο, αλλά δυσκοίλιο.

• Like 1

Σταματά το support από το facebook σε παλαιότερες εκδόσεις των windows για facebook app και messenger.

Σωστος, αλλα ειδαμε και το support του facebook για τα wm10, απαραδεκτοι.

Αφου θες να το συνεχισουμε πες μας γιατι δεν την παλευεις?

Φιλικα παντα, αλλα ενω εχει αναλυθει τοσες φορες και με δεκαδες παραδειγματα ειδικα σε εσενα, γιατι ρωτας ξανα και ξανα το ιδιο? 

Αν ξεκινουσα και εγραφα ξανα ολοκληρα κατεβατα με αυτα τα παραδειγματα εγω θα εφταιγα παλι? Παλι καλα που ο arma1 στο εκοψε με την μια.

Με την 953 μεχρι ωρας κομπλε ειμαι, βεβαια εχω Loading screens μεγαλυτερης διαρκειας σε σχεση με πριν το οποιο μου κανει εντυπωση διοτι ειναι αρκετα σταθερο γενικοτερα. Τεσπα τουλαχιστον η μπαταρια ειναι βραχος.

• Like 1

Σωστος, αλλα ειδαμε και το support του facebook για τα wm10, απαραδεκτοι.

Φιλικα παντα, αλλα ενω εχει αναλυθει τοσες φορες και με δεκαδες παραδειγματα ειδικα σε εσενα, γιατι ρωτας ξανα και ξανα το ιδιο? 

Αν ξεκινουσα και εγραφα ξανα ολοκληρα κατεβατα με αυτα τα παραδειγματα εγω θα εφταιγα παλι? Παλι καλα που ο arma1 στο εκοψε με την μια.

Με την 953 μεχρι ωρας κομπλε ειμαι, βεβαια εχω Loading screens μεγαλυτερης διαρκειας σε σχεση με πριν το οποιο μου κανει εντυπωση διοτι ειναι αρκετα σταθερο γενικοτερα. Τεσπα τουλαχιστον η μπαταρια ειναι βραχος.

Καλα ειχες να φανεις τοσες μερες είχαμε ησυχασει.

Μολις ειδες κατι αρνητικο για τα windows μπηκες να βγαλεις απωθημενα.

Αμα δεν σου αρεσει το λειτουργικο πηγαινε διπλα και μην μας πρηζεις

Θα κοψει τις συγκεκριμένες εφαρμογες σε τηλ 4ετων+ και κατι εγινε.

• Like 2

Καλα ειχες να φανεις τοσες μερες είχαμε ησυχασει.

Μολις ειδες κατι αρνητικο για τα windows μπηκες να βγαλεις αποθημενα.

Αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα...δεν μπορω να απαντησω πιο σοβαρα στο μηνυμα σου..με συχγωρεις

Επισης αν δεν μπορεις να διαχειριστεις τα νευρακια σου τοτε καλο θα ηταν να μην κανεις αστοχες ερωτησεις.

• Like 2

Μια μικρή κ ίσως άσχετη - άστοχη απορία έχω.

Μου γεννήθηκε ξανά με αφορμή την απογοήτευση που εξέφρασε ο arma1 κλπ.

Είναι πιθανό να υπάρχουν προβληματικές παρτίδες κ ειδικότερα σε αγορές από καταστήματα παρα εισαγωγής;

Εγώ το έχω ξανά αναφέρει είναι από τον kotsov...( μην φανεί σαν διαφήμιση) !

Αφήνω επίσης απ' έξω τα παιδιά που αρέσκονται να παίζουν με τις δοκιμές της Microsoft,μακριά από επίσημη έκδοση ή όσων είχαν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες όπως ο panos κ δεν είναι ευχαριστημένος.

Έχει περάσει εδώ κ καιρό η σκέψη να πάρω ακόμη ένα φθηνό για "κάβα" ,γιατί αν η υπάρχουσα πέσει π.χ κ σπάσει ή κάτι άλλο απρόβλεπτο .Και με λούζει κρύος ιδρώτας μόνο στη σκέψη να γυρίσω σε androids!!!:)

• Like 3

Επισκέπτης

Μπα δεν νομίζω, έχω πάρει και από μεγάλη αλυσίδα δικό μου και έχω κάνει και δώρο από παραεισαγωγή και δεν είδα θέμα. Τα κινητά τσουλάνε μια χαρά για συσκευή με σναπντραγκον 200/400 και 1 gb ραμ. Αν τα συγκρίνω με το iphone μου ναι πάνε πιο αργά αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το hardware.

Μια μικρή κ ίσως άσχετη - άστοχη απορία έχω.

Μου γεννήθηκε ξανά με αφορμή την απογοήτευση που εξέφρασε ο arma1 κλπ.

Είναι πιθανό να υπάρχουν προβληματικές παρτίδες κ ειδικότερα σε αγορές από καταστήματα παρα εισαγωγής;

Εγώ το έχω ξανά αναφέρει είναι από τον kotsov...( μην φανεί σαν διαφήμιση) !

Αφήνω επίσης απ' έξω τα παιδιά που αρέσκονται να παίζουν με τις δοκιμές της Microsoft,μακριά από επίσημη έκδοση ή όσων είχαν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες όπως ο panos κ δεν είναι ευχαριστημένος.

Έχει περάσει εδώ κ καιρό η σκέψη να πάρω ακόμη ένα φθηνό για "κάβα" ,γιατί αν η υπάρχουσα πέσει π.χ κ σπάσει ή κάτι άλλο απρόβλεπτο .Και με λούζει κρύος ιδρώτας μόνο στη σκέψη να γυρίσω σε androids!!! :)

Δεν νομιζω να υπαρχουν προβληματικες παρτιδες, μετα απο τοσο καιρο καταληγω στο οτι ειναι απλα αρκετα random το τι θα κατσει και πως θα κατσει το καθε update στην καθε συσκευη. Οι λογοι για αυτο ειναι αλλη συζητηση που θα παρει πολυ ωρα ομως.

Απο την αλλη aris4 δεν ειχα καποιες μεγαλες προσδοκιες οπως λες, απλα ηθελα ενα λειτουργικο οπως τα 8.1 που απο σταθεροτητα και smoothness ηταν απο αλλο πλανητη διοτι με αυτα το αγορασα ετσι? Αν τα 10 ρια εφερναν καποια νεα χαρακτηριστικα, εφαρμογες και δυνατοτητες ηταν καλοδεχουμενα  φυσικα, υπο εναν ΟΡΟ ομως..να κρατουσαν την σταθεροτητα και την  αξιοπιστια σε βασικες λειτουργιες. Τα 10 ρια αυτη την στιγμη  εχουν την αξιοπιστια και την σταθεροτητα   που επρεπε να εχουν εξαρχης...ο χρονος που περασε μεχρι να φτασει σε αξιοπρεπες σημειο το λειτουργικο ειναι τρομερα μεγαλος και αυτο συντελλει στην απομακρυνση των devs. 

Με απλα λογια δεν περιμενα θαυματα αλλα κατι που να λειτουργει σωστα οπως το αγορασα για αυτα που το αγορασα..και να σου πω την αληθεια θα ειχα επιστρεψει στα 8.1 αν δεν εξαφανιζονταν οσες εφαρμογες χρειαζομουν..αρα αναγκαστικα εμενα στα 10 ρια...

Απλα ο ανταγωνισμος και η τεχνολογια κανει αλματα και καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και να μην χαρακτηριζουμε ή να στοχοποιουμε οσους εχουν διαφορετικη αποψη...ετσι δεν ειναι??

• Like 3

Μπα δεν νομίζω, έχω πάρει και από μεγάλη αλυσίδα δικό μου και έχω κάνει και δώρο από παραεισαγωγή και δεν είδα θέμα. Τα κινητά τσουλάνε μια χαρά για συσκευή με σναπντραγκον 200/400 και 1 gb ραμ. Αν τα συγκρίνω με το iphone μου ναι πάνε πιο αργά αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το hardware.

Πρώτη θετική λοιπόν άποψη!

Ευχαριστώ.

Δεν νομιζω να υπαρχουν προβληματικες παρτιδες, μετα απο τοσο καιρο καταληγω στο οτι ειναι απλα αρκετα random το τι θα κατσει και πως θα κατσει το καθε update στην καθε συσκευη. Οι λογοι για αυτο ειναι αλλη συζητηση που θα παρει πολυ ωρα ομως.

Απο την αλλη aris4 δεν ειχα καποιες μεγαλες προσδοκιες οπως λες, απλα ηθελα ενα λειτουργικο οπως τα 8.1 που απο σταθεροτητα και smoothness ηταν απο αλλο πλανητη διοτι με αυτα το αγορασα ετσι? Αν τα 10 ρια εφερναν καποια νεα χαρακτηριστικα, εφαρμογες και δυνατοτητες ηταν καλοδεχουμενα φυσικα, υπο εναν ΟΡΟ ομως..να κρατουσαν την σταθεροτητα και την αξιοπιστια σε βασικες λειτουργιες. Τα 10 ρια αυτη την στιγμη εχουν την αξιοπιστια και την σταθεροτητα που επρεπε να εχουν εξαρχης...ο χρονος που περασε μεχρι να φτασει σε αξιοπρεπες σημειο το λειτουργικο ειναι τρομερα μεγαλος και αυτο συντελλει στην απομακρυνση των devs.

Με απλα λογια δεν περιμενα θαυματα αλλα κατι που να λειτουργει σωστα οπως το αγορασα για αυτα που το αγορασα..και να σου πω την αληθεια θα ειχα επιστρεψει στα 8.1 αν δεν εξαφανιζονταν οσες εφαρμογες χρειαζομουν..αρα αναγκαστικα εμενα στα 10 ρια...

Απλα ο ανταγωνισμος και η τεχνολογια κανει αλματα και καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και να μην χαρακτηριζουμε ή να στοχοποιουμε οσους εχουν διαφορετικη αποψη...ετσι δεν ειναι??

Διπλωματική απάντηση σου! Κ βεβαίως βεβαίως μέσα σε αυτήν κ παγιωμένη θέση σου, πού σέβομαι. Το android για εμενα είναι πιο πονηρό πάντως. Κάνει ότι κ η Microsoft αλλά έχει τρόπο να καμουφλαριστεί !!!

Ευχαριστώ επίσης.

• Like 2

Καλησπερα,εχω το lumia 435 με τα 10 περασμενα και εχω τα εξης θεματα,πολλες φορες το κινητο δεν εχει ηχο ειδοποιησεις στις κλησεις και μπαινει αυτοματα στο αθορυβο,επισης πολλες φορες δεν δεχετε κλησεις και μηνυματα ενω εχω κανονικα σημα με αποτελεσμα οσοι με παιρνουν να νομιζουν οτι το χω κλειστο,αυτο φτιαχνεται με restart αλλα πρεπει να χω το νου μην το παθει.

Τι μου προτεινεται να κανω σαν πιθανη λυση?Επισης υπαρχει καποιο νεο για την εκδοση του skype?Προς το παρον εχει μονο το skype preview το οποιο ειναι αθλιο σε σχεση με το αντιστοιχο των 8.1.

Καλησπερα,εχω το lumia 435 με τα 10 περασμενα και εχω τα εξης θεματα,πολλες φορες το κινητο δεν εχει ηχο ειδοποιησεις στις κλησεις και μπαινει αυτοματα στο αθορυβο,επισης πολλες φορες δεν δεχετε κλησεις και μηνυματα ενω εχω κανονικα σημα με αποτελεσμα οσοι με παιρνουν να νομιζουν οτι το χω κλειστο,αυτο φτιαχνεται με restart αλλα πρεπει να χω το νου μην το παθει.

Τι μου προτεινεται να κανω σαν πιθανη λυση?Επισης υπαρχει καποιο νεο για την εκδοση του skype?Προς το παρον εχει μονο το skype preview το οποιο ειναι αθλιο σε σχεση με το αντιστοιχο των 8.1.

Έστω μια φόρα στην ζωή του έχει γίνει hard reset; μπορεί να πάρει το πρόβλημα.
  • Like 1

Προς το παρον εχει μονο το skype preview το οποιο ειναι αθλιο σε σχεση με το αντιστοιχο των 8.1.

Πραγματικά από περιέργεια, γιατί είναι άθλιο σε σχέση με του 8.1;

• Like 3

Λοιπον γνωμη μου τελικα μετα απο χρηση αρκετων messenger εφαρμογων.
Η μονη ΠΛΗΡΗΣ εφαρμογη στα wm10, ειναι μονο το skype, ολα τα υπολοιπα, μα ΟΛΑ ομως, ειναι ημιμετρα.
To viber αν και τα εχει σχεδον ολα, οπως αμεση απαντηση , γρηγορο, ομορφο για εμενα και πρακτικο, δυστυχως στις βιντεοκλησεις τα Frames ειναι απαραδεκτα λιγα..το βιντεο παει κρακ κρακ...χρειαζεται Update δηλ...αλλα ειπαν οτι τελος η υποστηριξη ετσι δεν ειναι?
Το whats up ειναι καλουστικο..αλλα ακομα εχει αυτο το Ui προηγουμενης δεκαετιας, δεν εχει αμεση απαντηση απο το notification center (το οποιο το θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε οποια εφαρμογη ανταλασσει αμεσα μηνυματα) και δυστυχως δεν μενει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην μνημη οταν βγαινεις και ξαναμπαινεις.
Το facebook messenger ομορφουτσικο, αλλα ειναι πολυ αργο, δεν εχει κλησεις βιντεοκλησεις, δεν εχει αμεση απαντηση, σε οσα εχουν 1gb ram τα μπουκωνει απιστευτα με αποτελεσμα αρκετες φορες οταν βγαινεις απο την εφαρμογη να βλεπεις μια μαυρη οθονη που λεει φορτωση για αρκετα δευτερολεπτα και εχει να αναβαθμιστει απο περσι τον Δεκεμβρη.
Αρα μονο skype παιδες για μια πληρεστατη εμπειρια ανταλλαγης μηνυματων κλπ...
Εχει να προτείνει καποιος κατι αντιστοιχα καλο που δεν πηρε το ματι μου?

• Like 1

Έστω μια φόρα στην ζωή του έχει γίνει hard reset; μπορεί να πάρει το πρόβλημα.

Eιχα κανει πριν καιρο,θα ξαναδοκιμασω μακαρι να λυσει το θεμα.

Πραγματικά από περιέργεια, γιατί είναι άθλιο σε σχέση με του 8.1;

Για να μην ειμαι απολυτος,εχω προσπαθησει να το χρησιμοποιησω καποιες φορες,αυτο που με δυσκολευε ηταν οτι δεν ειδοποιουσε για μηνυματα εαν δεν το ειχα ανοιχτο,κολλαγε παρα πολυ αν εστελνα καποιο εικονιδιο και επισης πολλες φορες αν παταγα το κεντρικο πληκτρο του μενου,η εφαρμογη εκλεινε εντελως και επρεπε παλι να την ενεργοποιησω,δεν ξερω ισως να εκανα εγω κατι λαθος αν ξερεις διορθωσε με.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...