arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εχω το 435 για δευτερο κινητο, το χρειαστηκα κανα δυο μερες για πρωτο και αγανακτησα, δεν την παλευω αλλο, απορω πως τα εχουν μερικοι για πρωτες συσκευες ,φιλικα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εχω το 435 για δευτερο κινητο, το χρειαστηκα κανα δυο μερες για πρωτο και αγανακτησα, δεν την παλευω αλλο, απορω πως τα εχουν μερικοι για πρωτες συσκευες ,φιλικα παντα Δεν είναι ετσι εχω το 640 για πρωτο κινητο εδώ και 17μηνες και είναι αψογο. Το πρόβλημα που αναφερω με τους χαρτες το εχω στο fastring. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν είναι ετσι εχω το 640 για πρωτο κινητο εδώ και 17μηνες και είναι αψογο. Το πρόβλημα που αναφερω με τους χαρτες το εχω στο fastring. Μαλλον εισαι ενας απο τους 300 του Λεωνιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μαλλον εισαι ενας απο τους 300 του Λεωνιδα Αφου θες να το συνεχισουμε πες μας γιατι δεν την παλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αφου θες να το συνεχισουμε πες μας γιατι δεν την παλευεις? Οχι ,δεν θελω να το συνεχισω , το σταματαω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αξιζει να μπω σε (τελευταια εκδοση) fast ring μονο και μονο για το smoothness?? κάτσε στα αυγά σου ..... (14393.953, Release Preview) εδώ είσαι οκ Έχω δυο κινητά σε φαστ , μόνο με αγγλικά κάνει αναβάθμιση, στα ελληνικά δεν βρίσκει ακόμα updates... Και να στο γραψω και στα ελληνικα... smoothness my ass (στην φαστ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Κάνε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τους χάρτες. Λογικά θα σου φτιάξει αυτό. Εννοώ την εφαρμογή, οχι τα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 κάνε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση τους χάρτες. Λογικά θα σου φτιάξει αυτό. Δεν γινεται να απεγκαταστησω τους χαρτες.(δε μου δινει αυτή την δυνατοτητα) Την φωτο των χαρτων που εβαλα εδώ την εστειλα και στην Microsoft στα σχολια. Μεσα σε 1 ωρα το τηλεφωνο εχει μαζεψει 350mb δεδομενα τυλεμετριας.(κατι γινεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σιγουρα; Σε εμενα γινεται απεγκατασταση κανονικά μαζι με αρκετές αλλες απο τις εφαρμογές της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Σιγουρα; Σε εμενα γινεται απεγκατασταση κανονικά μαζι με αρκετές αλλες απο τις εφαρμογές της microsoft. Σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Περίεργο, στην 15063 έπρεπε να σε αφήνει κανονικά https://i.imgsafe.org/832c125fea.png Εκτος από χάρτες αφήνει απεγκατασταση Xbox office calculator καιρός υπηρεσίες msn outlook. Δεν αφήνει μόνο 2-3 πχ κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μαλλον εισαι ενας απο τους 300 του Λεωνιδα Τόσο low Οσο το 435 είναι κ το δικό μου το 532 ...Πάνω από ένα κ μισό χρόνο το έχω . Με απευθείας μετάβαση στα δέκα. Ακόμη άψογα κατά το 90% της χρήση του .θα του βάλω χάντρα μπλε αν κρίνω από τα γραπτά άλλων!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 μονο τον καιρο με αφηνει να απεγκαταστησω Περίεργο, στην 15063 έπρεπε να σε αφήνει κανονικάhttps://i.imgsafe.org/832c125fea.pngΕκτος από χάρτες αφήνει απεγκατασταση Xbox office calculator καιρός υπηρεσίες msn outlook. Δεν αφήνει μόνο 2-3 πχ κάμερα. εγω το εψαχνα αλλου Οι χαρτες μετα απο μια απεγκατασταση και εγκατασταση εκ νεου δουλευουν αψογα. Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τιποτε. Ευτυχώς εχουν αρχισει και βγαζουν τις εφαρμογες απο το να ειναι ενσωματωμένες απο το λειτουργικο και λύνονται πιο ευκολα τετοια κολλήματα. Για οσους θελετε να κανετε πληρωμες απο το κινητο (προσωπικα χρησιμοποιώ μονο το πισι και δεν κανω απο κινητό) η αλφα εβγαλε το myalphawallet στο store που μπορεις να καταχωρησεις πιστωτικες καρτες οποιασδηποτε τραπεζας και να κανεις πληρωμες με την εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Κάνει και με NFC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα