g13333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κάνει flickering. Κάποια πατάτα έχουν κάνει στην auto resizing του κοντρολ και προσπαθεί συνέχεια να στοιχίσει τον χάρτη. Πχ την μια είναι πες 400χ800 σε κλασματα δευτερολεπτου είναι 390χ780 και συνεχώς του αλλάζει μέγεθος και τρεμοπαίζει. Δεν είναι θέμα εγκατάστασης γιατί το ίδιο είχα πριν ένα μήνα που είχα ξαναμπεί insider και μετά είχα γυρίσει στις επίσημες με φλασάρισμα. Εκτος από αυτό υπαρχει πρόβλημα και στην πλοηγηση σε σχεση με τις επισημη εκδοση δεν μπορει να βρει ορισμένους προορισμούς. Αν μαλιστα δοκιμασω πλοηγηση χωρις δεδομενα εκει είναι που δεν βρισκει τιποτα. Ενώ οι χαρτες που κατεβάζουμε στις επισημες εκδοσεις εχουν μέγεθος 287mb στις εκδοσεις insider είναι μονο 203mb ότι και αν σημαινει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-creators-update-runs-great-older-devices Για χαρτες που λετε ετυχε να τους χρησιμοποιησω! Δεν ειχα κανενα θεμα offline παντα (με φωνητικες οδηγιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-creators-update-runs-great-older-devices Για χαρτες που λετε ετυχε να τους χρησιμοποιησω! Δεν ειχα κανενα θεμα offline παντα (με φωνητικες οδηγιες) Μηπως δεν εισαι fast ring? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μηπως δεν εισαι fast ring? Οχι δεν ειμαι fast ring! Ειμαι release(το γραφω και στην υπογραφη) Σε fast ring εχει θεματα ο Χαρτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Οχι δεν ειμαι fast ring! Ειμαι release(το γραφω και στην υπογραφη) Σε fast ring εχει θεματα ο Χαρτης; Ναι εχει αυτά που περιγράφονται ποιο πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ειχαν παραστρωσει τα πραγματα στις επισημες και ειπαν να μας προσφερουν λιγο δραση με 5-6 bugs να ανεβει η αδρεναλίνη. Εριξα κατι κιτρινες καρτες στο feedback hub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Update από Instagram μεγέθους 59,89mb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Βγήκαν και updates κάμερας και φωτογραφίες και άλλα! Σα να χει μειωθεί ο χρόνος επεξεργασίας όταν βγαίνει η φωτο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εμένα η κάμερα στο προτελευταίο update μου έκανε νούμερα. Για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LdlpzQ4DEm0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποίησα το wireless adapter πριν λίγο. Πάρα πολύ καλή απόδοση. Πραγματικά σαν να είναι συνδεμένο το κινητό στην τηλεόραση με καλώδιο.Στα 20-30 λεπτά που το χρησιμοποίησα έκανε κάποια στιγμή ένα σπάσιμο η εικόνα για 1-2 sec. Κατά τ'άλλα άψογη εικόνα και ο ήχος συγχρονισμένος κανονικά.Έχετε να προτείνετε ποντίκι/πληκτρολόγιο για Lumia 950, κατά προτίμηση super compact; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από teo20net 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σταματά το support από το facebook σε παλαιότερες εκδόσεις των windows για facebook app και messenger. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αξιζει να μπω σε (τελευταια εκδοση) fast ring μονο και μονο για το smoothness?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αξιζει να μπω σε (τελευταια εκδοση) fast ring μονο και μονο για το smoothness?? Σαν ταχύτητα πάει σφαίρα. Η σταθερότητα ειναι όμως ακόμα για τα πανηγύρια (τουλάχιστον στην δικιά μοσ συσκευή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αξιζει να μπω σε (τελευταια εκδοση) fast ring μονο και μονο για το smoothness?? Αν δε σε ενδιαφερουν οι χαρτες μπες. Νομιζω ότι αυτή τη στιγμη fast και slow βρίσκονται στην ιδια εκδοση στην 63 Μονο εγω εχω προβλημα με τους χαρτες στην 63 η ειναι γενικοτερο το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα