Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ok σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,το δοκιμασα και με bluetooth ,ειναι πιο σταθερο αλλα ειναι ελαχιστα πιο αργο 

Το συνδεω μ ενα laptop με i5 5ης γενιας οταν ειμαι εκτος σπιτιου , ενταξει ,ισως να ειναι και θεμα κινητου που δεν εχει μεγαλες δυνατοτητες ,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο

Επαναφορα τηλεφωνου ειχα κανει προσφατα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,το δοκιμασα και με bluetooth ,ειναι πιο σταθερο αλλα ειναι ελαχιστα πιο αργο 

Το συνδεω μ ενα laptop με i5 5ης γενιας οταν ειμαι εκτος σπιτιου , ενταξει ,ισως να ειναι και θεμα κινητου που δεν εχει μεγαλες δυνατοτητες ,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο

Επαναφορα τηλεφωνου ειχα κανει προσφατα

Για δοκιμη, βαλε την οθονη του κινητου να μην κλεινει για ωρα και δες αν συνεχιζονται οι αποσυνδεσεις.

• Like 2

Επισκέπτης

Δεν έχω συναντήσει θέματα με το hotspot. Έχω και ένα portable 3g-4g router της tplink αλλά πλέον το χρησιμοποιώ σπάνια γιατί βαριέμαι να μπαινοβγάζω την sim και κάνω μια χαρά την ίδια δουλειά με το τηλέφωνο. Πιθανόν είναι θέμα hardware. Ακόμα και ο ίδιος τύπος συσκευής μπορεί να έχει άλλη ευαισθησία στους δέκτες ανάλογα πόσο καλή διάθεση είχε ο κινέζος που το συναρμολόγησε.

Παιδες για το Microsoft Wireless display adapter υποστηριζει το 640??

Επισης η συνδεση κινητου και adapter πως γινεται; Με bluetooth ή WiFi??

Με WiDi (WiFi Direct)

• Like 2

Μόλις εγκατέστησα τα Windows 10 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος εκτός από το γεγονός ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το Outlook μου. Τις έχω ενεργοποιήσει τόσο από τις ρυθμίσεις του Outlook όσο και από τις ρυθμίσεις του κινητού αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα. Έχει τύχει σε κανενάν ;

Κάθε πόσες φορες release που εγκαθιστουμε πρεπε να γίνεται reset?

Για παράδειγμα το τελευταίο reset έγινε πριν την .576 (κάτι τέτοιο)

Τώρα είμαι .953(τελευταία)... Χρειάζεται να κάνω;

Κάποιο πρόβλημα δεν έχω!

Επισκέπτης

Δεν χρειάζεται ρεσετ. Μόνο αν πάει κάτι πολύ στραβά και δεν λειτουργεί το τηλέφωνο.

Ξαναδοκιμαζω από χθες την φάστ στο 535. Εκτός από ένα σοβαρό bug στην εφαρμογή των χαρτών που μάλλον έχει να κάνει με την ανάλυση της οθόνης του 535 και πιθανόν να μην εμφανίζεται σε πιο τυπικές αναλύσεις, τα υπόλοιπα έχουν καπως ψιλομαζευτει. Από ταχύτητα την βλέπω ένα 10% πάνω από Redstone 1.

Τί πρόβλημα έχεις στους χάρτες?

Στην προηγούμενη fast που το χρησιμοποίησα κάπου 40', ήταν εξαιρετικό σαν σύνολο.

Ακαριαίος (επαν)υπολογισμός διαδρομής, πλοήγηση άψογη έτσι κι αλλιώς, αρκετά βελτιωμένη εύρεση.

Επισκέπτης

Τί πρόβλημα έχεις στους χάρτες?

Στην προηγούμενη fast που το χρησιμοποίησα κάπου 40', ήταν εξαιρετικό σαν σύνολο.

Ακαριαίος (επαν)υπολογισμός διαδρομής, πλοήγηση άψογη έτσι κι αλλιώς, αρκετά βελτιωμένη εύρεση.

Κάνει flickering. Κάποια πατάτα έχουν κάνει στην auto resizing του κοντρολ και προσπαθεί συνέχεια να στοιχίσει τον χάρτη. Πχ την μια είναι πες 400χ800 σε κλασματα δευτερολεπτου είναι 390χ780 και συνεχώς του αλλάζει μέγεθος και τρεμοπαίζει. Δεν είναι θέμα εγκατάστασης γιατί το ίδιο είχα πριν ένα μήνα που είχα ξαναμπεί insider και μετά είχα γυρίσει στις επίσημες με φλασάρισμα.

Κάθε πόσες φορες release που εγκαθιστουμε πρεπε να γίνεται reset?

Για παράδειγμα το τελευταίο reset έγινε πριν την .576 (κάτι τέτοιο)

Τώρα είμαι .953(τελευταία)... Χρειάζεται να κάνω;

Κάποιο πρόβλημα δεν έχω!

Εγώ κάνω μόνο όταν έχουν νέα major version, δηλαδή από 10240 σε 10586 και μετά σε 14393. Τώρα θα ξανακάνω στην 17xxx (aka creators update)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...