Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα instant buy! Ευχαριστούμε Θοδωρή!!!

ΥΓ. Τσιμπισα 2!

Αυτό τι διαφορα εχει απο την ηδη ασύρματη σύνδεση που κάνω στην LG μου ασύρματα με το 930? Και καλά οτι είναι για τηλεοράσεις που δεν το έχουν σαν feature?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα συγχωρέστε με αν χαλάω την ροή της συζήτησης!

Λοιπόν,τα τελευταία 2,2 χρόνια έχω στην κατοχή μου ένα Nokia Lumia 735 με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.Τον τελευταίο καιρό (κανά δίμηνο) η μπαταρία μου κάνει σχέδια.Δεν κρατάει όσο κρατούσε για την χρήση που κάνω εγώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,αν γνωρίζετε, αν κυκλοφορούν μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και φορτιστής (γιατί μου χάλασε) και που μπορώ να βρω!

Σκεφτόμουν αν υπάρχουν μπαταρία κ φορτιστής να την άλλαζα και να μου κρατήσει άλλα 2 χρόνια..και να μην προβώ σε αγορά νέου κινητού.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν έχεις μπλοκάρει τα cookies

Δεν υπαρχει καν επιλογη για να μπλοκαρω cookies...

Δε ξερω τι γινεται... 

Τεσπα(θα μεινω με Opera μικρο το κακο!)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα συγχωρέστε με αν χαλάω την ροή της συζήτησης!

Λοιπόν,τα τελευταία 2,2 χρόνια έχω στην κατοχή μου ένα Nokia Lumia 735 με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.Τον τελευταίο καιρό (κανά δίμηνο) η μπαταρία μου κάνει σχέδια.Δεν κρατάει όσο κρατούσε για την χρήση που κάνω εγώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,αν γνωρίζετε, αν κυκλοφορούν μπαταρίες για το συγκεκριμένο μοντέλο και φορτιστής (γιατί μου χάλασε) και που μπορώ να βρω!

Σκεφτόμουν αν υπάρχουν μπαταρία κ φορτιστής να την άλλαζα και να μου κρατήσει άλλα 2 χρόνια..και να μην προβώ σε αγορά νέου κινητού.

Μπαταρία γνήσια από Ελλάδα:

http://www.skroutz.gr/s/6883886/Nokia-BV-T5A.html?from=catspan&keyphrase=lumia+735

Γνήσιος φορτιστής απο Ελλαδα:

http://www.skroutz.gr/s/8988601/Nokia-USB-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-AC-60E-Bulk.html

Με καλωδιο:

http://www.skroutz.gr/s/9018597/Nokia-USB-Wall-Adapter-plus-Cable-AC-60E.html

Μπαταρία γνήσια απο εξωτερικό:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=BV-T5A+genuine&_sop=15

Φορτιστής γνήσιος από εξωτερικό:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=BV-T5A+genuine&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XAC-60E.TRS0&_nkw=AC-60E&_sacat=0

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό τι διαφορα εχει απο την ηδη ασύρματη σύνδεση που κάνω στην LG μου ασύρματα με το 930? Και καλά οτι είναι για τηλεοράσεις που δεν το έχουν σαν feature?

Ακριβώς. Και επίσης το έχεις και μαζί σου.
  • Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς. Και επίσης το έχεις και μαζί σου.

Άρα μπορεί να συνδεθεί και σε Projector αν το usb το τροφοδοτήσεις και να κάνεις παρουσιάσεις και οτι άλλο θες! Καλή φάση! Συνδέσεις ασύρματα laptop, tablet και smartphone με οτιδήποτε υποστηρίζει hdmi και αν δεν υποστηρίζει βάζεις απλά ανταπτορα! Πάντως το 930 παζει σχεδόν χωρις το παραμικρό κολλημα ασύρματα! Μεχρι και ολόκληρες εκπομπές livestreaming εχω δει χωρις κανένα θεμα, και περιεχόμενο 4k που τράβηξα το παιζει τέλεια σε απόσταση 2-3 μετρα που εχω απο τον καναπέ!

• Like 3
Δημοσ.

Δοκιμασα hotspot με το 435 δυο μερες τωρα, πολλα προβληματα ,πολλες αποσυνδεσεις μετα απο μιση ωρα χρηση περιπου ,στρωνει με reboot, με λιγα λογια παιδικες αρρωστιες εχει ,με android μηδεν προβληματα ,δεν ξερω αν φταιει το λειτουργικο η το κινητο ,ειναι λιγο σκετη απελπισια ομως 

• Like 1
Δημοσ.

Το hotspot για λιγο ομως που το χρειαζομουν arma1 μια χαρα μου δουλεψε...

Παιδες αν καταλαβα καλα για το usb hdmi που λετε ουσιαστικα μεταφερεις εικονα απτο κινητο στο πραματακι αυτο και απτο hdmi παει στην τηλεοραση;;

Μεταφερεται μεσω internet?

Σε 640DS δουλευει;;

Και αν δουλευει αξιζει να το παρω;

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα ,τωρα δοκιμαζω hotspot με το bluetooth να δω πως τα παει ,ισως να ειναι καλυτερα, ιδωμεν

Εγώ που το χρησιμοποιώ πάντως εκτενώς για να συνδέω λαπτοπ, δουλεύει άψογα. Έχω τελευταία έκδοση. Έχει δοκιμάσει το κινητό και με άλλο μηχάνημα;
  • Like 3
Δημοσ.

Δοκιμασα hotspot με το 435 δυο μερες τωρα, πολλα προβληματα ,πολλες αποσυνδεσεις μετα απο μιση ωρα χρηση περιπου ,στρωνει με reboot, με λιγα λογια παιδικες αρρωστιες εχει ,με android μηδεν προβληματα ,δεν ξερω αν φταιει το λειτουργικο η το κινητο ,ειναι λιγο σκετη απελπισια ομως 

Περυσι το καλοκαιρι το hotspot σε windows 10 mobile ηταν ακρως προβληματικο, συνεχεις αποσυνδεσεις μετα απο λιγη ωρα κλπ. (αν θυμαμαι καλα οταν εψαχνα λυσεις, ειχα πεσει σε αυτο εδω το thread στο answers.microsoft.com)

Τωρα πια μου κανει αισθητα λιγοτερες αποσυνδεσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Συνήθως παίζω mobas από το laptop με χρήση hotspot από το κινητό. Πάντοτε λειτουργούσε άψογα (και στα 2 laptop μου) τόσο με το 930 όσο και με το 950.

• Like 2
Δημοσ.

Η ποιότητα του hotspot εξαρτάται και με τι το χρησιμοποιείς. Είναι και θέμα συμβατότητας δηλαδή. Και από το τηλέφωνο και από τον αποδέκτη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...