Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι ιδέα μου ή όσο περνάει ο καιρός το app της κάμερας βελτιώνεται ; Είμαι στην .726, πλέον δεν υπάρχει καθυστέρηση τραβώντας φωτογραφίες. Επίσης το λειτουργικό μου φαίνεται κάπως πιο smooth. Αν και ο αριθμός των εφαρμογών ολοένα και μικραίνει, το λειτουργικό βελτιώνεται.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ιδέα μου ή όσο περνάει ο καιρός το app της κάμερας βελτιώνεται ; Είμαι στην .726, πλέον δεν υπάρχει καθυστέρηση τραβώντας φωτογραφίες. Επίσης το λειτουργικό μου φαίνεται κάπως πιο smooth. Αν και ο αριθμός των εφαρμογών ολοένα και μικραίνει, το λειτουργικό βελτιώνεται.

+1

Το λειτουργικο ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν 1 χρονο.

Και τα bug διορθωθηκαν και φαινεται καλυτερο σε καθημερινη χρηση.

• Like 3

+1

Το λειτουργικο ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν 1 χρονο.

Και τα bug διορθωθηκαν και φαινεται καλυτερο σε καθημερινη χρηση.

Συνηθως μετα απο ενα update <<φρεσκαρεται>> η συσκευη και εχουμε την εντυπωση πως παει καπως καλυτερα και ας μην υπαρχει καποια ουσιαστικη βελτιωση..σε καποιες περιπτωσεις ομως οπως και με την 14.393.953 οντως υπαρχει βελτιωση παιδια. Ενα κλικ πιο αερατη η συσκευη και ποιο σβελτη. 

Η εφαρμογη των φωτο ειναι πλεον αξιοπρεπεστατη, βεβαια η καμερα εχει τα buggakia της ακομα αλλα ειναι πλεον πιο σταθερη και πιο γρηγορη. 

Οντως haHA  πριν ενα χρονο το λειτουργικο δεν βλεποταν ουτε για αστειο..

Γενικα ομως βλεπετε ποσες βελτιωσεις επιδεχεται ακομα το λειτουργικο? Ποσο optimisation περνει ακομα ? Θετικοτατο το οτι τουλαχιστον βελτιωνουν οτι μπορουν αλλα αυτο αποδεικνύει περίτρανα το ποσο πιο <<ασταθες>> ηταν το λειτουργικο και το ποσα λιγα ατομα ειχαν και εχουν να ασχοληθουν με τα wm 10. 

Θα το ξαναπω για πολλοστη φορα..

ΑΝ τα 950 ρια ειχαν βγει με την σημερινη μορφη θα ειχαμε μια  εντελως διαφορετικη πορεια του λειτουργικου, κυριως θετικη. Αλλα αλλα αλλα...

• Like 3

Το μόνο που έχω να πω είναι

Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Πάνος μιλάει θετικά, αυτό είναι για εμένα νέο.

Υ.γ.Ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις.

• Like 2

Εγώ προσωπικά ουσιαστικές διαφορές και ουσιαστική βελτίωση δεν έχω παρατηρήσει τον τελευταίο χρόνο. Μπορεί να είναι λόγω συσκευών (930/950). Μικροπράγματα ναι αλλά χοντρές αλλαγές...δεν μου έρχεται κατά νού κάποιο πρόβλημα που έφτιαξε.

Με άλλα λόγια ότι απόδοση είχα στο 930 πριν ένα χρόνο, το ίδιο έχω και τώρα με το 950, καμια αλλαγή απόδοσης δεν έχω δεί, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

• Like 1

Το μόνο που έχω να πω είναι

Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Πάνος μιλάει θετικά, αυτό είναι για εμένα νέο.

Υ.γ.Ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις.

Χχαχαχα

Βρε συ οταν βλεπω κατι θετικο το λεω..οπως πριν λιγες μερες με την ωραια πινελια στα email, με την βελτιωση την εφαρμογης της καμερας..

Οταν βλεπω κατι και μου κανει εντυπωση το λεω..

Και φυσικα δεν παρεξηγουμαι, γραφεις παντα με εξαιρετικο τροπο ακομα και το καθε τι αρνητικο...

Και αυτο εδω για οποιον ενδιαφερεται για τα νεα χαρακτηριστικα του νεου update(creator)

https://www.youtube.com/watch?v=E6vvrz4ozpE

• Like 4

Έχει τρία βασικά το creators update που περιμένω...

1. Glance Screen να μην μένει ανοικτή όταν φορτίζει.
  2. Windows Hello speed and accuracy.
  3. Να έχω continuum με Lock Screen στο κινητό.
  • Like 3

Έχει τρία βασικά το creators update που περιμένω...

1. Glance Screen να μην μένει ανοικτή όταν φορτίζει.
  2. Windows Hello speed and accuracy.
  3. Να έχω continuum με Lock Screen στο κινητό.

Καλοδεχουμενα..αν και για το 1ο ποτε δεν καταλαβα γιατι αφαιρεσαν την επιλογη για on-off της glance screen κατα την φορτυση.....ενα bug που εμφανιστηκε με το anniversary update ειναι που τους πηρε τοσους μηνες να το διορθωσουν..ντροπη τους σε αυτο..

Τωρα απο ολα αυτα 2  θεωρω σημαντικα και περιμενω με την σειρα μου να φερει το Update..

1)Το οτι θα μπορεις να διαγραψεις καποιες εφαρμογες της MS που πριν δεν μπορουσες..να ελευθερωθει και λιγος χώρος σε οσα εχουν 8gb

2) Και οτι θα μπορεις να κανεις reset μια εφαρμογη χωρις να χρειαζεται να την ξανακατεβαζεις...

Ολα τα υπολοιπα ειναι τσιλιμπουρδιτσες..αν υπαρξει και γενικοτερα βελτιωση του λειτουργικου καλοδεχουμενη..

• Like 2

Την glance screen θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να σβήνει αφού είναι στο ρεύμα, φυσικά παραβλέψανε το γεγονός ότι οι amoled χαλάνε...

Το windows hello και το continuum είναι μόνο για όσους έχουν 950 ή καλύτερο... Οπότε για τους άλλους δεν έχει πολύ νόημα. Σε μένα όμως θα κάνουν το τηλ. πολύ πιο εύχρηστο, μια που χρησιμοποιώ και τα 2.

Όσον αφορά να κάνω reset μια εφαρμογή χωρίς να την ξανακαταβάσω, είναι nice to have, γιατί έτσι και αλλιώς αυτές οι εφαρμογές από μόνες τους δεν ήταν μεγάλες σε mb, αλλά τα data που μαζεύοταν ήταν πολλά. Οπότε το να τις ξανακατεβάσω δεν ήταν και μεγάλος μπελάς. Αλλά ναι σίγουρα είναι κάτι καλύτερο.

Επίσης το να διαγράψω κάποιες εφαρμογές τις microsoft, μηδαμινό μια που πιάνανε ελάχιστα mb. Αλλά επίσης nice to have για αυτούς που "φρικάρουν" (uninstall freaks :P ) με ότι δεν μπορούν να κάνουν uninstall.

• Like 4

Επισκέπτης

Απορία, δουλεύει ποτε το tile του calendar σωστά ? Μέρα παρά μέρα βγάζουν update και πάντα 00:01 σκαλώνει...

Ναι κανονικά μου δουλεύει. Είχα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα πέρυσι το καλοκαίρι ως insider στο fast ring αλλά όταν ξαναγύρισα το κινητό με φλασαρισμα απο το pc πίσω στις επίσημες δεν το ξανακανε ποτε. Σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει ότι του λύθηκε πηγαινοντας στο μενού ημερολογίου πάνω αριστερα εκεί που λέει add calendars και προσθαφαιρονταν λογαριασμούς του Google calendar που είχε συνδέσει. Αυτό δεν το είχα δοκιμάσει εγώ όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...