olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Οκ ειναι σε release κατεβαινει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για οσους θελουν να δουν κατι διαφορετικο για ριξτε μια ματια.. https://www.youtube.com/watch?v=shk57hNg8GA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 για να ενεργοποιήσω την Cortana τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω???Η περιοχη και η γλωσσα συστηματος να ειναι οι ιδιες και η γλωσσα να ειναι σ'αυτες που υποστηριζεται η cortana. Βαλε για παραδειγμα γλωσσα συστηματος ,αγγλικα US και περιοχη USA(ΗΠΑ) και θα ενεγροποιηθει αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το σύστημα ανταλλαγής της HP στην Αγγλία θέλω !!! Για το elite x3 ... Τα windows phones ποτε δε θα φύγουν !!! Άντε κ στη ψωροκώσταινα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Η περιοχη και η γλωσσα συστηματος να ειναι οι ιδιες και η γλωσσα να ειναι σ'αυτες που υποστηριζεται η cortana. Βαλε για παραδειγμα γλωσσα συστηματος ,αγγλικα US και περιοχη USA(ΗΠΑ) και θα ενεγροποιηθει αυτοματα. Πλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει περιοχή. Εγώ του έχω μόνο γλώσσα αγγλικα και το ενεργοποιείς μετά από το μενού του search πατώντας τον μεγενθυτικο φακό και μετά πάνω αριστερά στα settings επιλέγεις ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει περιοχή. Εγώ του έχω μόνο γλώσσα αγγλικα και το ενεργοποιείς μετά από το μενού του search πατώντας τον μεγενθυτικο φακό και μετά πάνω αριστερά στα settings επιλέγεις ενεργοποίηση. Σωστος, και μονο με αλλαγη γλωσσας στα Αγγλικα λειτουργει η τσούπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Χαχαχαχα η τσουπα!! :D : D :D Χαχαχαχαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Απεναντίας, είναι για τα πάντα. Μπορω να σου πω μαγαζάκι που θα πας και θα έχει σίγουρα θήκη και τζαμάκια σε καλή τιμή. Είσαι κοντά στο περιστέρι; τελικά ποιο είναι το μαγαζάκι στο περιστέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ανοίγω τη μουσική και ως συνήθως αντί να πάω πίσω κλείνω τη μουσική ενώ παίζει απτό τασκ με απενεργοποιημένη την υπηρεσία απτό παρασκηνιο..(συνεχίζει να παίζει κανονικά) Έχει λίγο καιρό που τώρα όταν κλείνω τη μουσική απτό τασκ κλείνει τελείως(απενεργοποιημένη υπηρεσία background) Αν την ανοίξω (να επιτρέπεται πάντα) πάλι σταματάει η μουσική όταν την κλείνω απτό τασκ και αναγκάζομαι να πηγαίνω πίσω πίσω ώστε να μείνει στο παρασκηνιο(σα να πατάω το home button) Από συνήθεια κλείνω και τη μουσική μαζί με τα υπόλοιπα multitasking tasks (πχ ie, Instagram) και είναι σπαστικό! Αναλυσάρα έκανα!.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 τελικά ποιο είναι το μαγαζάκι στο περιστέρι?? http://www.tforall.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ανοίγω τη μουσική και ως συνήθως αντί να πάω πίσω κλείνω τη μουσική ενώ παίζει απτό τασκ με απενεργοποιημένη την υπηρεσία απτό παρασκηνιο..(συνεχίζει να παίζει κανονικά) Έχει λίγο καιρό που τώρα όταν κλείνω τη μουσική απτό τασκ κλείνει τελείως(απενεργοποιημένη υπηρεσία background) Αν την ανοίξω (να επιτρέπεται πάντα) πάλι σταματάει η μουσική όταν την κλείνω απτό τασκ και αναγκάζομαι να πηγαίνω πίσω πίσω ώστε να μείνει στο παρασκηνιο(σα να πατάω το home button) Από συνήθεια κλείνω και τη μουσική μαζί με τα υπόλοιπα multitasking tasks (πχ ie, Instagram) και είναι σπαστικό! Αναλυσάρα έκανα!.. Εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θεμα, τι παίζει όντως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το πιθανότερο ότι έχουν κάνει πλέον in-process το background task του groove που σημαίνει ότι τρέχει μέσα από την suspended app και κλείνει όταν την τερματίσεις πλήρως. Οι παλιότερες εκδόσεις υποστήριζαν μόνο out-of-process background tasks. Κάθε μια από αυτές τις δυο επιλογές έχει πλεονεκτήματα και μειονέκτημα οπότε ανάλογα την εφαρμογή κρίνουν ποια υλοποίηση βολεύει. Ο retro θα ξέρει πιο καλά το θέμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos255 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 640 κ εκανα αναβαθμιση το λειτουργικο.Κ μολις μου εβγαλε ειδοποιηση πως η συσκευη κλειδωθηκε για λογους ασφαλειας.Μου το ξαναεβγαλε το αποωευμα.Εχει κανεις καμια συμβουλη τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 640 κ εκανα αναβαθμιση το λειτουργικο.Κ μολις μου εβγαλε ειδοποιηση πως η συσκευη κλειδωθηκε για λογους ασφαλειας.Μου το ξαναεβγαλε το αποωευμα.Εχει κανεις καμια συμβουλη τι να κανω; Δες μηπως σε βοηθήσουν αυτές οι οδηγίες https://support.microsoft.com/en-us/instantanswers/c40dc267-b3ee-3667-85cb-17bdbd978772/unlock-your-windows-10-phone-remotely Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos255 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα