Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να ενεργοποιήσω την Cortana τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω???

Η περιοχη και η γλωσσα συστηματος να ειναι οι ιδιες και η γλωσσα να ειναι σ'αυτες που υποστηριζεται η cortana.

Βαλε για παραδειγμα γλωσσα συστηματος ,αγγλικα US και περιοχη USA(ΗΠΑ) και θα ενεγροποιηθει αυτοματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Η περιοχη και η γλωσσα συστηματος να ειναι οι ιδιες και η γλωσσα να ειναι σ'αυτες που υποστηριζεται η cortana.

Βαλε για παραδειγμα γλωσσα συστηματος ,αγγλικα US και περιοχη USA(ΗΠΑ) και θα ενεγροποιηθει αυτοματα.

Πλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει περιοχή. Εγώ του έχω μόνο γλώσσα αγγλικα και το ενεργοποιείς μετά από το μενού του search πατώντας τον μεγενθυτικο φακό και μετά πάνω αριστερά στα settings επιλέγεις ενεργοποίηση.

Πλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει περιοχή. Εγώ του έχω μόνο γλώσσα αγγλικα και το ενεργοποιείς μετά από το μενού του search πατώντας τον μεγενθυτικο φακό και μετά πάνω αριστερά στα settings επιλέγεις ενεργοποίηση.

Σωστος, και μονο με αλλαγη γλωσσας στα Αγγλικα λειτουργει η τσούπα.

• Like 1

Απεναντίας, είναι για τα πάντα. Μπορω να σου πω μαγαζάκι που θα πας και θα έχει σίγουρα θήκη και τζαμάκια σε καλή τιμή. Είσαι κοντά στο περιστέρι;

τελικά ποιο είναι το μαγαζάκι στο περιστέρι??  :unsure:

Ανοίγω τη μουσική και ως συνήθως αντί να πάω πίσω κλείνω τη μουσική ενώ παίζει απτό τασκ με απενεργοποιημένη την υπηρεσία απτό παρασκηνιο..(συνεχίζει να παίζει κανονικά)

Έχει λίγο καιρό που τώρα όταν κλείνω τη μουσική απτό τασκ κλείνει τελείως(απενεργοποιημένη υπηρεσία background)

Αν την ανοίξω (να επιτρέπεται πάντα) πάλι σταματάει η μουσική όταν την κλείνω απτό τασκ και αναγκάζομαι να πηγαίνω πίσω πίσω ώστε να μείνει στο παρασκηνιο(σα να πατάω το home button) Από συνήθεια κλείνω και τη μουσική μαζί με τα υπόλοιπα multitasking tasks (πχ ie, Instagram) και είναι σπαστικό!

Αναλυσάρα έκανα!..

• Like 1

Ανοίγω τη μουσική και ως συνήθως αντί να πάω πίσω κλείνω τη μουσική ενώ παίζει απτό τασκ με απενεργοποιημένη την υπηρεσία απτό παρασκηνιο..(συνεχίζει να παίζει κανονικά)

Έχει λίγο καιρό που τώρα όταν κλείνω τη μουσική απτό τασκ κλείνει τελείως(απενεργοποιημένη υπηρεσία background)

Αν την ανοίξω (να επιτρέπεται πάντα) πάλι σταματάει η μουσική όταν την κλείνω απτό τασκ και αναγκάζομαι να πηγαίνω πίσω πίσω ώστε να μείνει στο παρασκηνιο(σα να πατάω το home button) Από συνήθεια κλείνω και τη μουσική μαζί με τα υπόλοιπα multitasking tasks (πχ ie, Instagram) και είναι σπαστικό!

Αναλυσάρα έκανα!..

Εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θεμα, τι παίζει όντως;

• Like 1

Επισκέπτης

Το πιθανότερο ότι έχουν κάνει πλέον in-process το background task του groove που σημαίνει ότι τρέχει μέσα από την suspended app και κλείνει όταν την τερματίσεις πλήρως. Οι παλιότερες εκδόσεις υποστήριζαν μόνο out-of-process background tasks. Κάθε μια από αυτές τις δυο επιλογές έχει πλεονεκτήματα και μειονέκτημα οπότε ανάλογα την εφαρμογή κρίνουν ποια υλοποίηση βολεύει. Ο retro θα ξέρει πιο καλά το θέμα αυτό.

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 640 κ εκανα αναβαθμιση το λειτουργικο.Κ μολις μου εβγαλε ειδοποιηση πως η συσκευη κλειδωθηκε για λογους ασφαλειας.Μου το ξαναεβγαλε το αποωευμα.Εχει κανεις καμια συμβουλη τι να κανω;

Επισκέπτης

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 640 κ εκανα αναβαθμιση το λειτουργικο.Κ μολις μου εβγαλε ειδοποιηση πως η συσκευη κλειδωθηκε για λογους ασφαλειας.Μου το ξαναεβγαλε το αποωευμα.Εχει κανεις καμια συμβουλη τι να κανω;

Δες μηπως σε βοηθήσουν αυτές οι οδηγίες

https://support.microsoft.com/en-us/instantanswers/c40dc267-b3ee-3667-85cb-17bdbd978772/unlock-your-windows-10-phone-remotely

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...