haHa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς άλλο η χαιρεκακια και άλλο η ενημέρωση. Θέλει ο χαιρεκακος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Και το ποιος είναι χαιρεκακος η' όχι θα πρέπει να το δει κάποιος συνολικά και οχι στην συγκεκριμένη στιγμή. Αλλά ακόμη και τώρα υπάρχουν οι μπηχτες που δηλώνουν την χαιρεκακια. Η τροφή τους είναι να σε εκνευρίζουν. Μια εξειδικευμένη μορφή τρολλινγκ που τους γεμίζει. Edit Και από τι βλέπω είναι και σε άρνηση. +1 Δεν είναι τυχαια η προσπάθεια υποβαθμισης σχεδον καθε αρνητικης εξελιξης: Εφυγε το shazam? Τι ειναι αυτο? 50 ρωτησα ουτε ενας δεν το ειχε.(συσκευες με android) Α για τετοια σοβαρη εφαρμογή μιλαμε. Μετα από αυτό τερμα τα windows fhone. Τοσο χρησιμη οσο και το pocemon. Και οπως εγραψε κ ο φιλος teo20net πιο πανω, μερικοι είναι σε άρνηση(εδω νομιζουν οτι θα ερθει η ανασταση των wp λογω x86 εφαρμογών, οπως νομιζαν και με το continuum) και τους ενοχλει η αλήθεια:Anamene, υπάρχουν και χειρότεροι. Ο haHa τουλάχιστον βλέπει τα πράγματα συνολικά και δεν μπαίνει κάθε τόσο να κράξει. Και ειδικά στο παραπάνω post έχει δίκιο είναι η αλήθεια.---------------------- Δηλαδη αυτό που κανει το shazam το κανει η Cortana? Μηπως εφυγε γιατι δεν εχει λογο υπαρξης ποια στα windows? Στα 500000000 εκατομυρια χρηστες της εφαρμογης μηπως μετραει και μενα που την εχω στη βιβλιοθηκη μου? Νομιζω σε ολα τα λειτουργικά ο ψηφιακος βοηθος(cortana, google now, siri) κανει αναγνωριση τραγουδιου(φυσικά απο τις αλλες 2 πλατφόρμες δεν έφυγε) , αλλα το shazam είναι ακρως επιτυχημενο για διαφορους λογους: ηταν το πρωτο, ειναι cross platform, προσφερει καλο integration με spotify κλπ. Επισης, η cortana δεν είναι ενεργοποιημενη για πολλους χρήστες (ασχετα αν γινεται να την ενεργοποιησουν). Με λίγα λογια, η εφαρμογή δεν εφυγε γιατί κατι παρομοιο κανει και η cortana, εφυγε για τους γνωστους λογους που φευγουν οι εφαρμογές και εγραψε πιο πανω και ο anamenos. Οκ , ίσως εγώ να μην έχω αντιληφθεί σωστά. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση ότι τα σημερινά δεδομένα στο windows phone store είναι αποκλειστική ευθύνη της ίδιας της Microsoft που ουσιαστικά με την μη κυκλοφορία νέων συσκευών και την σχεδόν παντελή εγκατάλειψη από τρίτους κατασκευαστές έχουν ωθήσει πολλούς developers να αποσύρουν ή να εγκαταλείψουν βασικές εφαρμογές. Παρόλα αυτά, επειδή windows δεν είναι μόνο το mobile αλλά πολλά εκατομμύρια συσκευές, όσο και αν αρκετοί έχουν άγνοια τι γίνεται , αυτό που έχει ονομάσει η MS UWP έχει βοηθήσει πολλούς να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους και εκτός mobile. Τρανταχτά παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι το VLC, το Dublex Video Player, το Torrex pro , Tubecast , Mytube , Sofa Score και άλλα. Προσωπικά πλέον χρησιμοποιώ το mytube beta στο ΧΒΟΧ , είναι πολύ γρήγορο το cast to devive και στο PC αντί μtorrent έχω το torrex pro και κάνω και πολύ πιο εύκολα την δουλεία μου. Συμπερασματικά , παρά την σημερινή κατάσταση με το σχεδόν μηδενικό ποσοστό του mobile , η Microsoft μέσα σε όλα της τα κακά , έσωσε την παρτίδα με την Universal Windows Platform ( UWP) , αφού έδωσε πρόσβαση στους windows mobile developers σε εκατομμύρια Windows 10 συσκευές (Desktop, Laptop, Taplet, 2 in 1, Surface Book, XBOX , HoloLens, mobile κ.α ) +1Ελπιζω και εγω να γινουν πιο διαδεδομενες οι uwp εφαρμογές. Στο Windows tablet δουλευα το torrex και το vlc, αν και τελικως γυρισα σε κανονικες εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι οτι ελαχιστοι desktop χρηστες χρησιμοποιουν εφαρμογές απο το store. Αν αλλαξει αυτο, τοτε θα παρουν τα πανω τους και οι εφαρμογές για τα Windows mobile. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 <p> Μια που εγώ δεν φεύγω άλλα μένω, για κάντε κανένα raise μιας που το appraisin μου έκανε την τιμή και με έβαλε featured, http://appraisin.com/article/22870/pin-phone-numbers-to-your-start-screen-with-phone-pins Και τώρα που βρήκα χρόνο, το ξανάβαλα μπροστά για να το συνεχίσω :} "For Featured spots AppRaisin team will regularly select news from Good quality Apps and Games. Smaller but really great indie Apps and Games. News posts with a good descriptions and headlines. News submitted by App developers themselves who are actively participating in a discussion about it." raise πως γίνεται; πήγα στο site που παρέπεμψες,βρήκα την εφαρμογή αλλά...κατι δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 raise πως γίνεται; πήγα στο site που παρέπεμψες,βρήκα την εφαρμογή αλλά...κατι δεν κατάλαβα. Άρη πρέπει να κατεβάσεις το app, είτε στο κινητό σου είτε στον υπολογιστή σου, και να κάνεις log in. Όταν κάνεις log in, σε κάθε εφαργμοή έχει ένα εικονίδιο αεροστάστο και δίπλα γράφει raise. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Btw και οφ κόρς...από εμένα έγινε ήδη Raise. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Το είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantspet Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Άρη πρέπει να κατεβάσεις το app, είτε στο κινητό σου είτε στον υπολογιστή σου, και να κάνεις log in. Όταν κάνεις log in, σε κάθε εφαργμοή έχει ένα εικονίδιο αεροστάστο και δίπλα γράφει raise. Εγώ έκανα log in και raise σε κάποια εφαρμογή αλλά δεν είδα καμία διαφορά.Τι κάνει με το raise? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όσα πιο πολλά raise τόσο κάθεται πιο ψηλά στην κεντρική λίστα για κάποιο διάστημα. Επίσης όσα πιο πολλά raise τόσο πιο πιθανό είναι να τραβήξει την προσοχή κάποιου, αφού στην ουσία το raise είναι σαν να προτείνεις την εφαρμογή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantspet Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όσα πιο πολλά raise τόσο κάθεται πιο ψηλά στην κεντρική λίστα για κάποιο διάστημα. Επίσης όσα πιο πολλά raise τόσο πιο πιθανό είναι να τραβήξει την προσοχή κάποιου, αφού στην ουσία το raise είναι σαν να προτείνεις την εφαρμογή. Οκ,ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εκανα Raise! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όσα πιο πολλά raise τόσο κάθεται πιο ψηλά στην κεντρική λίστα για κάποιο διάστημα. Επίσης όσα πιο πολλά raise τόσο πιο πιθανό είναι να τραβήξει την προσοχή κάποιου, αφού στην ουσία το raise είναι σαν να προτείνεις την εφαρμογή.Έγινε!!!Να μπει κ σε surface phone's!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Χάχα εννοείτε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δυο κλικ για το καλό, τα πήρες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 πρεπει να βαλω την εφαρμογη για να κανω raise? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 πρεπει να βαλω την εφαρμογη για να κανω raise? Ναι δυστυχώς. Μέσα από το web δεν γίνεται. Αλλά θα σου συνιστούσα έτσι και αλλιώς να την βάλεις γιατί είναι από τις πιο καλοφτιαγμένες εφαρμογές και ο καλύτερος τρόπος να βρίσκεις και να ενημερώνεσαι για νέες εφαρμογές, στα windows mobile και στο windows store... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Είναι λογική η επιφυλακτικοτητα των developers. Μας έχει τρελάνει η Microsoft...Τη μια θα βγουν τα 10 γιατί τα 8 δεν υποστηρίζουν universal app...Την άλλη τα κυκλοφορεί με κομμένα χαρακτηριστικά...μετά συνειδητοποιούν ότι το mobile os δεν είναι 64 bit...απο την άλλη θέλουν να τρέχουν και σε arm τα Windows 10 αλλα να υποστηρίζουν μόνο 32 bi x86 εφαρμογές! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα