Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι release ring και κατι με ψηνει να μπω slow..

Αν μπω slow πρεπει να κανω reset μετα ε;; :huh: :unsure:

Edit:Ειχα παει για service το 532 επειδη το touch δεν ακουγε! Υποτιθεται οτι το πηγαν και service μεσω εγγυησης αλλα η οθονη κανει παλι τα ιδια! Να υποθεσω να μην πηγε καθολου ή ελλατωματικη οθονη;; Η λυση ειναι να το ξαναπαω παλι στη ΝΟΚΙΑ;;

Άσχετα με τα slow fast που κάνεις δοκιμες κλπ στο 532 το έχεις γυρίσει στα 10 η όχι,επίσης στο συγκεκριμένο έχει γίνει έστω μια φορα reset ολικό; Απορία επίσης από που το είχες αγοράσει ( εγώ Κωτσόβολο )
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Monument Browser εχω εγω στο 535 και παει μπαλα

Οντως ειναι εξαιρετικος...

Ο οποιος απ' οτι βλεπω ειναι μονο για windows 10. Τι useragent λεει οτι εχει στο

http://www.whatsmyua.com/
Ρωταω γιατι τον κοβω να ειναι edge ή ie με αλλο λουκ, οπως η πλεμπα που λεω παραπανω, συν καποιους proxies/dns για να κοβει τις διαφημησεις.

Παρακαλώ πραγματικά αν υπάρχει οικονομική συσκευή στο android κοντά στα 100 € που είχα αγοράσει το 532 να γίνει αναφορά για αυτήν να τη μάθω.

Moto e 2nd gen

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6986&idPhone2=6950

Άσχετα με τα slow fast που κάνεις δοκιμες κλπ στο 532 το έχεις γυρίσει στα 10 η όχι,επίσης στο συγκεκριμένο έχει γίνει έστω μια φορα reset ολικό; Απορία επίσης από που το είχες αγοράσει ( εγώ Κωτσόβολο )

Άρη το 532 το 'χει η αδερφή μου και παραπονιέται πως κολλάει πάλι η αφης...Ειναι με Windows 8.1(δεν έχουν περαστει 10ρια)

Στο 640 που έχω τώρα είμαι release!

Έχει δωρεάν ελληνική φωνητική καθοδήγηση το Maps, ή άλλH δωρεάν εφαρμογή GPS;

Έχει αρκεί να είναι επιλεγμένα τα ελληνικά σαν γλώσσα του λειτουργικού.
  • Like 1

Άρη το 532 το 'χει η αδερφή μου και παραπονιέται πως κολλάει πάλι η αφης...Ειναι με Windows 8.1(δεν έχουν περαστει 10ρια)

Στο 640 που έχω τώρα είμαι release!

Δεν μ' αρέσει να παρασύρω κάποιον με τις επιλογές μου αλλά δεν έχω μετανιώσει ούτε seconds που μπήκα σε 10. Το έχω ξαναπεί. Επίσης δεν είμαι βιαστικός οπότε πάντα κ στην επίσημη έκδοση.

Μάλιστα στο θέμα που είχα κ έκανε μία κάθετη γραμμή μετά από update που χρίζει επανεκκίνησης ,πήρα απόφαση προ δέκα ημερών κ έκανα (μετά την "αναγκαστική" επαναφορά από μετάβαση 8σε 10 ) δεύτερη επαναφορά,θυσιάζοντας κάποια δεδομένα σε παιχνίδια. Κ λύθηκε κ πρόβλημα γραμμης .

Συζήτησε το με αδελφή σου κ αν θέλει από εσένα βοήθεια να κάνει αναβάθμιση.

Κ σε αυτήν τα κουσούρια του android(στα οικονομικά) λείπουν όλα;

Γιατί κ στο Huawei αντίστοιχα των σχεδόν 100€ που υπάρχει σπίτι καλά πάει,αλλά την σβελτάδα του 532 ...δεν .Μόνο σε οθόνη του ρίχνει.Κ το ότι θέλουν καθαρισμό τα android σε μνήμη για το βέλτιστο με "κουράζει" .Στα δέκα ζω χαλαρά.

• Like 1

Άρη τις έχω πει να της βάλω τα 10ρια αλλα δεν θέλει! (καλυτερα απτή μια γιατί θα της σπάσουν τα νεύρα και θα με φωνάζει μετά γιατί κάνει ετσι γιατί κολλάει και τέτοια)...

Αφού φαντάσου καποια προηγούμενα build όταν εσερνες τη notification bar δεν ρολλαρε καλά...Φαντασου αυτό το κατάλαβε κατευθείαν γιατί έχει συνηθίσει με τη σβελτάδα των 8.1!

• Like 1

Άρη τις έχω πει να της βάλω τα 10ρια αλλα δεν θέλει! (καλυτερα απτή μια γιατί θα της σπάσουν τα νεύρα και θα με φωνάζει μετά γιατί κάνει ετσι γιατί κολλάει και τέτοια)...

Αφού φαντάσου καποια προηγούμενα build όταν εσερνες τη notification bar δεν ρολλαρε καλά...Φαντασου αυτό το κατάλαβε κατευθείαν γιατί έχει συνηθίσει με τη σβελτάδα των 8.1!

Όπως έκανα ήδη αναφορά καθένας ξέρει τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Την επόμενη φορα που θα την δεις δείξε της τα μηνύματα που κάνω αναφορά για εμπειρία χρήσης που έχω σε ίδιο μοντέλο κ όχι πρόβλημα ευθύς εξ αρχής σε μετάβαση σε 10 να κρίνει.Εξ άλλου ήδη έχει θέματα,ας δει κ στο δικό σου παραμετροποιήσεων κλπ θέματα .
  • Like 1

Κ σε αυτήν τα κουσούρια του android(στα οικονομικά) λείπουν όλα;

Γιατί κ στο Huawei αντίστοιχα των σχεδόν 100€ που υπάρχει σπίτι καλά πάει,αλλά την σβελτάδα του 532 ...δεν .Μόνο σε οθόνη του ρίχνει.Κ το ότι θέλουν καθαρισμό τα android σε μνήμη για το βέλτιστο με "κουράζει" .Στα δέκα ζω χαλαρά.

Τα περισσοτερα android του 100ρικου εχουν σαπιους επεξεργαστες απο mediatek, γιαυτο σερνονται. Το moto e 2nd gen που λεω, οχι μονο εχει qualcomm cpu, πηρε και android 6, εχει δηλαδη και support. Γιαυτο παρεθεσα και την συγκριση με το 532.

Σημερα ισως να μην υπαρχουν φτηνα android με qualcomm, μιας και βλεπεις mediatek ακομα και σε κινητα των 200Ε και απο μεγαλες εταιριες, πχ sony c4, αλλα ναι, οταν βγηκε το 532 (αρχες 2015) υπηρχαν.

Τελος, τι εννοεις οταν λες "στα οικονομικα android λειπουν ολα"? Ποιο feature θες οπωσδηποτε να εχει ενα κινητο πχ?

Τα περισσοτερα android του 100ρικου εχουν σαπιους επεξεργαστες απο mediatek, γιαυτο σερνονται. Το moto e 2nd gen που λεω, οχι μονο εχει qualcomm cpu, πηρε και android 6, εχει δηλαδη και support. Γιαυτο παρεθεσα και την συγκριση με το 532.

Σημερα ισως να μην υπαρχουν φτηνα android με qualcomm, μιας και βλεπεις mediatek ακομα και σε κινητα των 200Ε και απο μεγαλες εταιριες, πχ sony c4, αλλα ναι, οταν βγηκε το 532 (αρχες 2015) υπηρχαν.

Τελος, τι εννοεις οταν λες "στα οικονομικα android λειπουν ολα"? Ποιο feature θες οπωσδηποτε να εχει ενα κινητο πχ?

Ευχαριστώ για απάντηση κ διευκρίνιση.

Όσον αφορά τα όλα ήταν γενική αίσθηση, όχι συγκεκριμένο feature. Δεν έχω " μπροστά" όλες της εταιρείες άλλωστε. Πείρα μικρή από φθηνα lg HTC phones λεω συν το Huawei που προαναφέρθηκε το Y5 που υπάρχει κ άμεσα για μικρό συγκρίσεις.

Ένα παράδειγμα κουραστικό στο y5 είναι ότι βάζω μετά από update πχ το Facebook στη κάρτα μνήμης κ στην επόμενη αναβάθμιση είναι πάλι στη μνήμη τηλεφώνου...

Συσκευή με σναπντραγκον 200 και 1gb ram σε android? Ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούς ταυτόχρονα με σερφαρισμα χωρίς να κρασαρει το background process.

Χαχαχαχαχα, από τα ποιο ωραία που έχω διαβάσει τελευταία

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...