Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξαναλέω για πολλοστή φορά, ότι στο λειτουργικό δεν είχα πρόβλημα από την αρχή και οι εφαρμογές που χρειάζομαι ήταν και ακόμη είναι μια χαρά.

Για φωτογραφίες δεν το συζητώ καν αφού μόνο αυτά τα τηλέφωνα έχουν τις ζωντανές φωτογραφίες που αν έχεις μικρά παιδιά είναι ότι καλύτερο.

Όσο για τις εφαρμογές (αφού εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη γκρίνια),και σε android έχουν πρόβλημα με facebook κ.τ.λ.το λέω γιατί παρακολουθω όλα τα φόρουμ.

Σε Samsung s7 edge που δίνεται τώρα η αναβάθμιση σε nougat να δεις προβλήματα π.χ άλλος έχει πρόβλημα με την μπαταρία και σε άλλον είναι καλύτερη, έγραψα για το s7 γιατί βγήκε το καλύτερο τηλέφωνο του 2016,αλλά και σε άλλα υπάρχουν προβλήματα.

Δεν έχω άλλα να πω μόνο ότι αν έχεις περίεργη εργασία και παιδί κοιμάσαι οπότε βρεις ευκαιρία.

Καλών ύπνο ξανά χαχα.

Μια χαρα προβληματαρες υπηρχαν εκει τον Αυγουστο..χαλια μπαταρια..χαλια εφαρμογη φωτογραφιων..χαλια Tiles δεκαδες Buggs..μην τα ξαναλεμε αλλα παραδοξως εσενα πετουσε το 640..ε τωρα τι αλλο να σου πω εγω?..Τοτε τοσα updates στην 14.393 τι τα εδιναν? Γιατι εμενα η συσκευη μου αυτη την στιγμη τρεχει αρκετα καλυτερα απο τοτε? Και σε καθε ευκαιρια ή βελτιστοποιηση εγω το ελεγα οπως βλεπεις...αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα και τωρα γιατι ελεγες πως πετουσε ενω ΔΕΝ γινεται να πετουσε!!

Επισης οι συγκρισεις με αλλα λειτουργικα πλεον δεν μας περνει σε κανενα επιπεδο πλεον. Πεταξε το πουλακι...

Για αρχή,κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα πάρει γενικώς το 640 αυτή την ενημέρωση και δεύτερον,αν βαρύνει και άλλο το λειτουργικό,αποκλείεται να δουλεύει καλύτερα από ότι τώρα.

Που ήδη χωλαίνει σε σχέση με τα 8.1

Αν κάνουν τόσο καλό optimization,μαζί σου.

Κοιτα πιστευω οτι θα την παρει την ενημερωση. Ο λογος ειναι γιατι παλι κυριως buggs διορθωνουν..(μιλαμε για ΧΑΟΣ απο buggs οπως βλεπετε). Διοτι κανενα σοβαρο χαρακτηριστικο δεν προστιθεται..κατι για continnum μονο, αυτο που θα κανεις reset την εφαρμογη κατευθειαν απο τον αποθηκευτικο χωρο χωρις απεγκατασταση και ξανακατεβασμα και αν βαλουν κατι την τελευταια στιγμη που δεν ξερουμε ακομα αλλα αμφιβαλλω κιολας...τιποτα αλλο ουσιαστικο. Μιλαμε για ενα update που σοβαρες εταιρειες του χωρου το δινουν μετα απο λιγες εβδομαδες και οχι μετα απο Ολοκληρο εξαμηνο beta testing..γελαει ο κοσμος δηλαδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι εχοντες wp10, βλεπετε την opera mini στο store ή εφυγε και αυτη απο εκει? Δεν βρηκα καποια ανακοινωση στο blog της opera, αλλα η σελιδα της opera mini την βγαζει διαθεσιμη μονο για android και ios.

Οι εχοντες wp10, βλεπετε την opera mini στο store ή εφυγε και αυτη απο εκει? Δεν βρηκα καποια ανακοινωση στο blog της opera, αλλα η σελιδα της opera mini την βγαζει διαθεσιμη μονο για android και ios.

την opera mini τώρα που το δοκίμασα μου δουλεύει κανονικά, την είχα βέβαια εγκαταστημένη .

Δοκίμασε από την βιβλιοθήκη σου (my library) να την περάσεις

Εννοειται οτι θα επαιζε εφοσον ηταν εγκατεστημενη ηδη. Εδω λεω οτι δεν μπορει να εγκατασταθει γιατι δεν φαινεται στο store και απο τις "εφαρμογες μου" την βγαζει σαν μη διαθεσιμη. Αυτα σε wp8.1u2 σε 640, γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει ακομα στα 10.

Ενας browser υπηρχε που δεν ηταν ο ie με αλλο frontend οπως η υπολοιπη πλεμπα (uc browser, surfy κλπ), εφυγε και αυτος. Βεβαια, ηταν τιγκα στα bugs, ειχε να παρει ενημερωση απο τον Ιουνιο του 2016 και εμεινε πολυ πισω σε σχεση με την android εκδοση του. Rip :(

Οντως ειναι εξαιρετικος...

Από τότε τότε που άλλαξα σε 10 από 8.1 έχω" κολλήσει" στον edge. Ερχόμενος τότε από android έψαχνα opera ,uc ...

Τους κατέβασα αλλά μετά πλέον δεν,τους ξέχασα.Κ αν ο edge έκρυβε κ την μπάρα κάτω θα του έβαζα 10 με τόνο!

Για την αναφορά πιο πάνω στα bug's,ε...δώθε κείθε κάποια επουσιώδη.

Παρακαλώ πραγματικά αν υπάρχει οικονομική συσκευή στο android κοντά στα 100 € που είχα αγοράσει το 532 να γίνει αναφορά για αυτήν να τη μάθω.

• Like 3

Δεν έχουν προβλήματα μια χαρα ειναι, αποδίδει καλύτερα αν έχεις και συσκευή με πολυ μνήμη τύπου 950 όπου τοτε ειναι πραγματικά γρήγορο. Το δουλεύεις σαν το pc ένα πράγμα, όλες οι δουλειες με τον edge που τα δείχνει πολυ καλα, email και επαφές εξαιρετικά +το ιστορικό επικοινωνίας ανά επαφή, αριστούργημα.

• Like 2

Επισκέπτης

Παρακαλώ πραγματικά αν υπάρχει οικονομική συσκευή στο android κοντά στα 100 € που είχα αγοράσει το 532 να γίνει αναφορά για αυτήν να τη μάθω.

Συσκευή με σναπντραγκον 200 και 1gb ram σε android? Ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούς ταυτόχρονα με σερφαρισμα χωρίς να κρασαρει το background process.

Μια χαρα προβληματαρες υπηρχαν εκει τον Αυγουστο..χαλια μπαταρια..χαλια εφαρμογη φωτογραφιων..χαλια Tiles δεκαδες Buggs..μην τα ξαναλεμε αλλα παραδοξως εσενα πετουσε το 640..ε τωρα τι αλλο να σου πω εγω?..Τοτε τοσα updates στην 14.393 τι τα εδιναν? Γιατι εμενα η συσκευη μου αυτη την στιγμη τρεχει αρκετα καλυτερα απο τοτε? Και σε καθε ευκαιρια ή βελτιστοποιηση εγω το ελεγα οπως βλεπεις...αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα και τωρα γιατι ελεγες πως πετουσε ενω ΔΕΝ γινεται να πετουσε!!

Επισης οι συγκρισεις με αλλα λειτουργικα πλεον δεν μας περνει σε κανενα επιπεδο πλεον. Πεταξε το πουλακι...

.

Πάνο δεν είχα λόγο να σου πω ψέματα ούτε κάποιο κέρδος από κανέναν και δεν βλέπω το λόγο να το κάνω αυτό.

Είχα πη τότε ότι έκατσαν καλά τα w10 και δεν έχω αλλάξει κάτι μέχρι τώρα.

Δεν έγραφα αρκετό καιρό γιατί υπάρχει αυτή η δυσπιστία που συνεχίζει και είναι αυτό που με ενοχλεί.

Προτείνω όποιον θέλει Θεσσαλονίκη να βρεθούμε να ελέγξει, Το ίδιο έλεγα και τότε.

Καλό απόγευμα.

• Like 2

Μπηκα στη σελιδα της Microsoft και μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτό που ειδα.

Ψάχνοντας για τηλεφωνα στην μια ακρη βγαζει τα lumia και στην άλλη τα nokia που τρεχουν android.

Τι παιζεται τωρα, θα δειξει.

Ειμαι release ring και κατι με ψηνει να μπω slow..

Αν μπω slow πρεπει να κανω reset μετα ε;;  :huh:  :unsure:

Edit:Ειχα παει για service το 532 επειδη το touch δεν ακουγε! Υποτιθεται οτι το πηγαν και service μεσω εγγυησης αλλα η οθονη κανει παλι τα ιδια! Να υποθεσω να μην πηγε καθολου ή ελλατωματικη οθονη;; Η λυση ειναι να το ξαναπαω παλι στη ΝΟΚΙΑ;;

Επισκέπτης

Ειμαι release ring και κατι με ψηνει να μπω slow..

Αν μπω slow πρεπει να κανω reset μετα ε;; :huh: :unsure:

Edit:Ειχα παει για service το 532 επειδη το touch δεν ακουγε! Υποτιθεται οτι το πηγαν και service μεσω εγγυησης αλλα η οθονη κανει παλι τα ιδια! Να υποθεσω να μην πηγε καθολου ή ελλατωματικη οθονη;; Η λυση ειναι να το ξαναπαω παλι στη ΝΟΚΙΑ;;

Μην το βαλεις ακομα στην slow. Ειναι αρκετά τα bugs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...