aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Στις αναβαθμίσεις είναι μανούλα η apple πάντως. Από 4s μέχρι latest αν δεν κάνω λάθος. Στα WP μας τα,χάλασε πολύ. Το 520 δεν πήρε ποτέ και ας λεγανε για το best seller της οσο για το 640 την πήρε στραβά, ενώ όσα κινητά βγήκαν με windows 10 από την μάνα τους τα έτρεχαν καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κάνει αναβαθμίσεις η apple και καλα κάνει γιατί ειναι πληρωμένες με την αγορα της συσκευής, τωρα αντίστοιχα και σε αυτα αν οι νεωτερες εκδόσεις λειτουργικού τρέχουν καλα στα παλιότερα μοντέλα δεν το ξερω. Από δω και από εκεί έχω διαβάσει ότι γενικά κολλάνε. Όπως για παράδειγμα η γκουγκλε που μου κατέστρεψε το νεξους ταμπλετ με την αναβάθμιση σε λολιποπ. Να σημειώσω πως σε εταιρικο περιβάλλον η αναβάθμιση του outlook δείχνει πολυ καλά εμφανίζοντας φωτογραφία του αποστολέα μηνύματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν μπορώ να συμμεριστώ την απαισιοδοξία σου... Μόνο ως προς το θέμα συσκευές,ναι ένα point. Οσο πάντως κοιτάω αρνητικά σχόλια στο android σε εφαρμογές κλπ ... ! Περνω πασα αυτο που λες για να κανουμε ενα ρεζουμε και να αναδείξω ενα θεματακι που διακρινω εγω. Πρωτα απο ολα σεβομαι και εκτιμω ολους οσους γραφουν εδω (εκτος απο εναν που ξερει πολυ καλα ο ιδιος ποιος ειναι και τι εχει πει). ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι τα wp ή τα wm10 δεν ειναι καλα ή δεν αξιζουν αλλιως δεν θα τα ειχα προτιμησει και εγω ο ιδιος..λογικο ετσι? Επισης ΠΟΤΕ δεν ειπα μην περνετε wp-wm ή γιατι τα αγοραζετε ακομα ή κατι τετοιο. Τα μονα που λεω τοσο καιρο ειναι οι ανησυχιες μου για αρκετα παραξενα που εβλεπα απο την ελευση των wm10 και Δυστυχως εχω πεσει μεσα ΣΕ ΟΛΑ..Μα ολα ομως, γιατι ηλπιζα με την πισω μερια του μυαλου μου πως δεν μπορει να ειναι τοσο καταστροφικοι εκει στην MS καποιο ασσο κρυβουν και θα αλλαξουν το κλιμα και ας βγουν καποιοι και να με εκθεσουν..λεγοντας μου Ε ΜΕΓΑΛΕ αλλα ελεγες και αλλα εγιναν..δεν θα με ενοιαζε αν γινοταν για καλο...Αλλα που τετοιο πραγμα... Στα του θεματος λοιπον... Ουτε απαισιοδοξια φιλε aris4 ουτε τιποτα...Απλη λογικη και αντικειμενικοτητα διοτι δεν υποστηριζω καμια εταιρία και κανεναν, απλα λεω οτι βλεπω Οταν το βλεπω, τοσο απλα. Τα wm 10 με την σημερινη μορφη ερχονται στο τελος τους. Εχει προαποφασιστει εδω και παρα πολυ καιρο. Οταν βλεπεις τα 950ρια τελη του 15 με ενα λειτουργικο για κλωτσιες ουτε καν σε BETA μορφη αλλα κατι σε alpha αδικωντας σε μεγιστο βαθμο αυτες τις πολυ καλες συσκευες... Οταν ενω εχει παρουσιασει τα 950ρια-650-550 μετα απο 1-2 μηνες βγαινει Επισημη ανακοινωση οτι σταματουν τα Lumia γενικοτερα και αρχιζει η κατρακυλα σε ολα τα media.. Οταν τα Bugs δινουν και περνουν για μηνες ακομα το 2016, Οταν παρατανε τις συσκευες που ειχαν υποσχεθει ΕΠΙΣΗΜΑ να αναβαθμίσουν σε 10 και κοβουν και το skype απο αυτες. Οταν απο Σεπτεβρη του 2016 ανακοινωνουν οτι σταματανε την παραγωγη των 950 που δεν ειχαν κλεισει ουτε χρονο. Οταν πλεον εκτος απο ενα Hp και ενα alcatel δεν υπαρχει σοβαρη συσκευη εκει εξω... Οταν η ιδια η MS αρχιζει και κοβει δικες της εφαρμογες απο τα wm 10 λεγοντας πως δεν υπαρχουν αρκετοι χρηστες... Οταν οπως ειναι λογικο, βλεπεις αρκετους devs σημαντικων εφαρμογων να την κανουν σιγα σιγα. Οταν επισημα η ιδια η MS(Προεδρος ms ΓΑΛΛΙΑΣ) ανακοινωνει πως θα επανελθουν στο Mobile τα επομενα χρονια γιατι επικεντρωνονται στην enterprise κατηγορια και οτι τελος η consumer διοτι δεν τους βγηκε στο Mobile. Δες και αυτο που διαβασα πριν λιγο για οριστικο τελος των wm10 http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/25422/news/windows-10-mobile-telos-meta-to-redstone-3-update Ειναι και παρα πολλα αλλα φυσικα αλλα η γεννικοτερη ιδεα ειναι αυτη τελοςπαντων....και μανι μανι φτασαμε στο 0,15%. Δηλ. τι αλλο περιμενεις να δεις να ακουσεις ή να διαβασεις εσυ και καποιοι αλλοι για να καταληξουμε στο συμπερασμα οτι οτι τα wm 10 ηταν τελικα ενα μεταβατικο σταδιο για κατι αλλο που θα ερθει μελλοντικα? Τελος το αποτυχια σαν γενικη εικονα θα ταιριαζε καλυτερα για τα wm10 αλλα δεν το ενστερνίζομαι διοτι ειναι ενα λειτουργικο που αξιζε παρα πολλα και το γουσταρω αλλα η MS το αδικησε και το σκοτωσε πριν δειξει τι αξιζει και φυσικα ο ανταγωνισμος ειναι πλεον αμειλικτος και φαινεται με το παραπανω. Αρα ξαναλεω φιλε aris4 , καμια απαισιοδοξια..μονο με την απλη λογικη, με γεγονοτα και πηγες μιλαω απο περσι αλλα καποιοι δεν θελετε-θελατε να δειτε αυτα που τονιζα τοσο καιρο. Καλη συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Απαντάω πως όσο υπάρχει υποστήριξη τίποτα δεν έχει τελειώσει (πρόβλημα έχουμε με τις εφαρμογές, οχι για εμένα),Αν σταματήσει η υποστήριξη επίσημα τότε μόνο μπορώ να πω ότι κάτι έχει τελειώσει, που δεν πιστεύω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Απαντάω πως όσο υπάρχει υποστήριξη τίποτα δεν έχει τελειώσει (πρόβλημα έχουμε με τις εφαρμογές, οχι για εμένα),Αν σταματήσει η υποστήριξη επίσημα τότε μόνο μπορώ να πω ότι κάτι έχει τελειώσει, που δεν πιστεύω. Δεν θελω να αλλαξω την γνωμη κανενος ουτε το τι πιστευει, αλλωστε ειναι δικαιωμα του..αλιμονο δηλαδη και ειναι απολυτα σεβαστη η αποψη σου. Περα απο αυτο ομως οσα ανεφερα ειναι γεγονοτα με πηγες και εχω πεσει σε ΟΛΑ μεσα..και επιμενω να λεω πως τα wm10 ειναι παρελθον..δεν υπαρχει αλλος λογος που δινουν αυτα τα καθηστερημενα και ψιλομπακαλιστικα Updates απο το να κρατησουν καποια θετικα και χρησιμα πραγματακια απο αυτα για να τα μεταφερουν στην επομενη γενια του mobile λειτουργικου που θα παρουσιασουν για πολλοστη φορα. Απο την αλλη να σε ρωτησω κατι για αυτη την υποστηριξη που τοσο πολυ εκθειάζετε καποιοι.. Εσυ δεν ελεγες συνεχως απο το καλοκαιρι του 2016 οτι τα wm10 στο κινητο σου δεν εχουν κανενα προβλημα και τρεχουν αψογα? Τοτε απο το Σεπτεβρη 2016 μεχρι σημερα αυτα τα δεκαδες updates που δόθηκαν στην 14.393 αφου δεν εφεραν ουτε ενα ΝΕΟ χαρακτηριστικο τοτε γιατι τα εδιναν? Γιατι αναφερουν επισημα συνεχως οτι διορθωνουν bugs και bugs αφου εσυ ελεγες το αντιθετο? Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από panos9553 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν θελω να αλλαξω την γνωμη κανενος ουτε το τι πιστευει, αλλωστε ειναι δικαιωμα του..αλιμονο δηλαδη και ειναι απολυτα σεβαστη η αποψη σου. Περα απο αυτο ομως οσα ανεφερα ειναι γεγονοτα με πηγες και εχω πεσει σε ΟΛΑ μεσα..και επιμενω να λεω πως τα wm10 ειναι παρελθον..δεν υπαρχει αλλος λογος που δινουν αυτα τα καθηστερημενα και ψιλομπακαλιστικα Updates απο το να κρατησουν καποια θετικα και χρησιμα πραγματακια απο αυτα για να τα μεταφερουν στην επομενη γενια του mobile λειτουργικου που θα παρουσιασουν για πολλοστη φορα. Απο την αλλη να σε ρωτησω κατι για αυτη την υποστηριξη που τοσο πολυ εκθειάζετε καποιοι.. Εσυ δεν ελεγες συνεχως απο πριν το καλοκαιρι του 2016 οτι τα wm10 στο κινητο σου δεν εχουν κανενα προβλημα και τρεχουν αψογα? Τοτε απο το Σεπτεβρη 2016 μεχρι σημερα αυτα τα δεκαδες updates που δόθηκαν στην 14.393 αφου δεν εφεραν ουτε ενα ΝΕΟ χαρακτηριστικο τοτε γιατι τα εδιναν? Γιατι αναφερουν επισημα συνεχως οτι διορθωνουν bugs και bugs αφου εσυ ελεγες το αντιθετο? Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια? Πάνο καλή συνέχεια κ σε σένα .Ξεκίνησα από αυτό το σημείο που τελειώνει το προηγούμενο σχόλιο σου.Σε εμενα δε θα βρεις τις γνώσεις κ τις απαντήσεις όπως θα τις έδινε ο retro που κατέχει κ το " άθλημα " καλύτερα από εμενα . Σαν απλού χρήστη που βαρέθηκα ξαφνικά προ ενάμιση χρόνο το android θα μιλήσω. Υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία στο εδώ λειτουργικό που με ηρεμεί.Δεν εξηγούνται όλα σε ένα σχόλιο. Γενικά νοιώθεις τι λέω. Τώρα...Οσο αφορά τον" Πατέρα" του Windows Phone,τη Microsoft... Εάν υπάρχει εταιρεία χωρίς λάθη δείξε την μου . Αν εδώ είναι στις πρώτες θέσεις; Ισως. Υπάρχουν όμως κ πολλές συγκυρίες για να πετύχεις. Αν είχε πάντως πετάξει λευκή πετσέτα θα το είχαμε καταλάβει. Ίσως περιμένει τον κορεσμένο κόσμο από τα άλλα δύο συστήματα...Κ να βρει πλέον την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσει. Γυρνάω σε εμενα .Σοβαρά θέματα κ προβλήματα σε τόσο φθηνό κινητό απλα δεν έχω. Όλοι άλλος λίγους , άλλος περισσότερους έχουμε γνωστούς,φίλους κλπ. Κινητά κ συστήματα χωρίς νέφη ΔΕΝ υπάρχουν.Τωρα αν είμαστε κ λίγο "πειραματόζωα "; Ισως . Αλλά προσωπική άποψη λιγότερο από τους άλλους ( μη πω κ πρόβατα) . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εσυ δεν ελεγες συνεχως απο το καλοκαιρι του 2016 οτι τα wm10 στο κινητο σου δεν εχουν κανενα προβλημα και τρεχουν αψογα? Τοτε απο το Σεπτεβρη 2016 μεχρι σημερα αυτα τα δεκαδες updates που δόθηκαν στην 14.393 αφου δεν εφεραν ουτε ενα ΝΕΟ χαρακτηριστικο τοτε γιατι τα εδιναν? Γιατι αναφερουν επισημα συνεχως οτι διορθωνουν bugs και bugs αφου εσυ ελεγες το αντιθετο? Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια? Από τον Αύγουστο μέχρι τώρα έχουν περάσει 6 μήνες, δεν νομίζω να φέρνανε τόσα πολλά μέσα σε έξι μήνες αφού έχουν πει ότι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα γίνει Απρίλιο με Μάιο (μη με βάζεις να ψάχνω λινγκ),στο διάστημα αυτό όμως τουλάχιστον στις δικές τους εφαρμογές έχει υπάρξει πρόοδος (κάτι που σε κάποια σημεία έχω δη πώς το έχεις παραδεχτεί και εσύ).Τώρα στο θέμα το δικό μου (λέω για το 640 και όχι για 950)δεν είχα θέματα και ακόμα δουλεύει μια χαρά,έχω δηλώσει από την αρχή ότι δεν έχω facebook κ.τ.λ.οπότε δεν απαντούσα σε θέματα η κολλήματα σε σχέση με αυτά και πάντα έλεγα ότι σε εμένα τα w10 έκατσαν καλά από αρχή. Τώρα ότι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων όλοιτο ξέραμε, ξαναλέω όπως έλεγα πάντα ότι αυτές που χρειάζομαι υπάρχουν και κάνω την δουλειά μου. Δεν έχω καταλάβει τη αντίθετο έλεγα, τα ίδια έλεγα πάντα. Υ.γ.Οι ώρες που απαντάω είναι περίεργες λόγο εργασίας, μην νομίζεις ότι το κάνω για να σε πιάσω στον ύπνο ???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Από τον Αύγουστο μέχρι τώρα έχουν περάσει 6 μήνες, δεν νομίζω να φέρνανε τόσα πολλά μέσα σε έξι μήνες αφού έχουν πει ότι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα γίνει Απρίλιο με Μάιο (μη με βάζεις να ψάχνω λινγκ),στο διάστημα αυτό όμως τουλάχιστον στις δικές τους εφαρμογές έχει υπάρξει πρόοδος (κάτι που σε κάποια σημεία έχω δη πώς το έχεις παραδεχτεί και εσύ). Τώρα στο θέμα το δικό μου (λέω για το 640 και όχι για 950)δεν είχα θέματα και ακόμα δουλεύει μια χαρά,έχω δηλώσει από την αρχή ότι δεν έχω facebook κ.τ.λ.οπότε δεν απαντούσα σε θέματα η κολλήματα σε σχέση με αυτά και πάντα έλεγα ότι σε εμένα τα w10 έκατσαν καλά από αρχή. Τώρα ότι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων όλοιτο ξέραμε, ξαναλέω όπως έλεγα πάντα ότι αυτές που χρειάζομαι υπάρχουν και κάνω την δουλειά μου. Δεν έχω καταλάβει τη αντίθετο έλεγα, τα ίδια έλεγα πάντα. Υ.γ.Οι ώρες που απαντάω είναι περίεργες λόγο εργασίας, μην νομίζεις ότι το κάνω για να σε πιάσω στον ύπνο ???? Θα το ρωτησω λιγο διαφορετικα τοτε. Απο τον καλοκαιρι του 2016 με την πρωιμη 14.393 ελεγες πως το κινητο πεταει. Οταν αρκετοι λεγαμε πως αρκετες εφαρμογες του λειτουργικου και οχι τριτων εχουν αρκετα θεματα ακομα, οπως και το ιδιο το λειτουργικο. Απο τοτε η 14.393 εχει παρει δεκαδες updates οπου ομως δεν προστεθηκε ουτε ενα χαρακτηριστικο. Αρα αφου διορθωναν μονο bugs μηπως ειχαμε δικιο και το λειτουργικο ηθελε τρομερη δουλεια απο τοτε? Μηπως το οτι παραδεχτηκα οτι διορθωσαν καποια πραγματα μετα απο καποια updates δειχνει οτι οντως υπηρχε θεμα στην σταθεροτητα του λειτουργικου? Λογικα ειχαμε δικιο οταν φωναζαμε καποιοι και δεν εφταιγε το οτι δεν <<στηναμε >> το κινητο μας σωστα.... Πως γινεται λοιπον το κινητο το δικο σου να πετουσε λοιπον πριν δοθούν δεκαδες updates και διορθωθουν τοσα πολλα bugs? Τωρα που φτασαμε ομως? Να εχει στρωσει το λειτουργικο αλλα μετα απο μια τετοια αργοπορια να κανουν φτερα οι εφαρμογες... Επισης περα απο το continuum τι σημαντικες βελτιωσεις θα φερει το νεο Update στο mobile, μπορει να μου πει καποιος? Τασο μην ανησυχεις οτι ωρα θελεις μου απαντας...χεχε σε forum γραφουμε..ουτως η αλλως η αϋπνία παρατραβηξε αποψε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τάσο μήπως απαντάς περίεργες ώρες για να μας πιάσεις στον ύπνο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το ξαναλέω για πολλοστή φορά, ότι στο λειτουργικό δεν είχα πρόβλημα από την αρχή και οι εφαρμογές που χρειάζομαι ήταν και ακόμη είναι μια χαρά. Για φωτογραφίες δεν το συζητώ καν αφού μόνο αυτά τα τηλέφωνα έχουν τις ζωντανές φωτογραφίες που αν έχεις μικρά παιδιά είναι ότι καλύτερο. Όσο για τις εφαρμογές (αφού εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη γκρίνια),και σε android έχουν πρόβλημα με facebook κ.τ.λ.το λέω γιατί παρακολουθω όλα τα φόρουμ. Σε Samsung s7 edge που δίνεται τώρα η αναβάθμιση σε nougat να δεις προβλήματα π.χ άλλος έχει πρόβλημα με την μπαταρία και σε άλλον είναι καλύτερη, έγραψα για το s7 γιατί βγήκε το καλύτερο τηλέφωνο του 2016,αλλά και σε άλλα υπάρχουν προβλήματα. Δεν έχω άλλα να πω μόνο ότι αν έχεις περίεργη εργασία και παιδί κοιμάσαι οπότε βρεις ευκαιρία. Καλών ύπνο ξανά χαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οποιος ξερει πως μπορω να διαγραψω επαφες απο τον ms account μου μεσα απο τη σελιδα της ms, ας δει λιγο αυτο εδω και ας ριξει καμια ιδεα http://www.insomnia.gr/topic/637747-προβλημα-με-εισοδο-στο-skype/?p=55520321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 http://www.e-shop.gr/nokia-wireless-charging-pillow-fatboy-dt-901-black-p-TEL.023867 Τι φαση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αμφιβαλεις σε κατι από αυτά που εγραψα? Για αρχή,κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν θα πάρει γενικώς το 640 αυτή την ενημέρωση και δεύτερον,αν βαρύνει και άλλο το λειτουργικό,αποκλείεται να δουλεύει καλύτερα από ότι τώρα. Που ήδη χωλαίνει σε σχέση με τα 8.1 Αν κάνουν τόσο καλό optimization,μαζί σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Στη slow και fast ειναι Redstone 2?? Και στο release ειναι Redstone 1?? Η λεω λαθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Στη slow και fast ειναι Redstone 2?? Και στο release ειναι Redstone 1?? Η λεω λαθος; https://www.onmsft.com/tags/redstone Σωστα τα λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα