Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://news.softpedia.com/news/microsoft-stops-lumia-production-replacement-units-no-longer-available-508195.shtml

http://m.windowscentral.com/microsoft-lumia-dead-thats-not-news

Τον Σεπτέμβριο όχι τον Οκτώβριο η ανακοίνωση , λάθος δικό μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok, δεν βλέπω επίσημη ανακοινωση πως η μαηκροσοφτ λεει "σταματώ την παραγωγή" και ενδεχομένως η παραγωγή να πάγωσε για κάποιο διάστημα. Αυτο καταλαβαίνω η δεν διαβάζω καλα.

Οκ για να το έχουν αναφέρει τόσες αξιόπιστες πηγές, κάπου κοντά βρίσκεται η αλήθεια.

Πάντως πρέπει να συνεχίζουν με κάποια παραγωγή τουλάχιστον για να τροφοδοτούνε κάποιους βασικούς carriers και τα επίσημα sites παγκόσμια.

• Like 1

Εννοείται ότι Έχουν παραγωγή και εννοείται ότι έχουν υποστήριξη, όσοι έχουν win10 το βλέπουν. Το 730 μου αναβαθμίζεται ακομα κανονικά και ειναι μοντέλο του 2014.

Όσον αφορα τα ιντενετοσαητσ λένε ότι έχουν μια πηγή που τους λεει ότι κάποιος πήγε σε ένα κατάστημα να αλλάξει και δεν είχε το κατάστημα και του είπαν ότι δε ξέρουμε ποτε θα έχουμε. Οκ δημοσιογράφοι.

Πάντως σίγουρα ειναι περιορισμένη η παραγωγή.

• Like 1

Εννοείται ότι Έχουν παραγωγή και εννοείται ότι έχουν υποστήριξη, όσοι έχουν win10 το βλέπουν. Το 730 μου αναβαθμίζεται ακομα κανονικά και ειναι μοντέλο του 2014.

Όσον αφορα τα ιντενετοσαητσ λένε ότι έχουν μια πηγή που τους λεει ότι κάποιος πήγε σε ένα κατάστημα να αλλάξει και δεν είχε το κατάστημα και του είπαν ότι δε ξέρουμε ποτε θα έχουμε. Οκ δημοσιογράφοι.

Πάντως σίγουρα ειναι περιορισμένη η παραγωγή.

Καλά. υποστήριξη δεν το λες ακριβώς..με την έννοια ότι από εφαρμογές πάμε για καπούτ..

Για φέτος ίσως να ρίξουν το βάρος στην HP και στην Alcatel για High End και στην Whartonbrooks για low και mid specs. Στην συνέχεια θα δουλέψουν με σκοπό το μεγάλο comeback του 2018 όπου θα ανακοινωθούν συσκευές που θα τρέχουν είτε κανονικά είτε με εξομοίωση X86 windows προγράμματα, με την προοπτική να προσεγγίσουν και άλλους OEMs όπως η samsung ή η toshiba και η lenovo που έχουν δυνατή παρουσία στην αγορά των PC.

• Like 3

Σίγουρα κάτι θα κάνουν, η τεχνολογία ποτέ δε σταματά, το θέμα των εφαρμογών είναι άλλο θεμα + ότι κάποια στιγμή γενικά θα σταματήσουν να υπάρχουν εφαρμογές και η μαηκροσοφτ κατά τη γνώμη μου θέλει όλες τις δουλειές των εφαρμογών να τις αναλάβει ένας assistant, η Cortana.

Το ότι δεν έχουμε στα ελληνικά cortana κτλ από microsoft αυτό θεωρώ λίγο απαράδεκτο διότι στην τελική πληρώνουμε ακριβά για μία τεχνολογία που δεν έχουμε.

• Like 2

Καλημερα παιδια...

Δεν χρειαζεται αρκετη αναλυση οτι τα wm10 με την σημερινη μορφη τους και με τις σημερινες συσκευες ειναι παρελθον. Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα που το εξακριβωνουν, το θεμα πλεον ειναι να ερθει και κανενα ουσιαστικο update και στις τελευταιες συσκευες wm που μας απεμειναν ετσι για οσο κρατησουν αφου νεες δεν βγαινουν κιολας. Οσο για το store ηταν μετρια τα πραγματα αλλα χειροτερευει η κατασταση συνεχως.

Το 640 για δευτερη συσκευη μια χαρα θα μου ειναι...εχει και μπαταριαρα.

• Like 2

Παντως το 640 στα δυο χρονια +από την κυκλοφορια του θα παρει την αναβαθμιση που ερχεται και θα τρεχει και πολύ καλα συμφωνα με αυτά που βλεπω σαν insider.

• Like 2

Καλημερα παιδια...

Δεν χρειαζεται αρκετη αναλυση οτι τα wm10 με την σημερινη μορφη τους και με τις σημερινες συσκευες ειναι παρελθον. Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα που το εξακριβωνουν, το θεμα πλεον ειναι να ερθει και κανενα ουσιαστικο update και στις τελευταιες συσκευες wm που μας απεμειναν ετσι για οσο κρατησουν αφου νεες δεν βγαινουν κιολας. Οσο για το store ηταν μετρια τα πραγματα αλλα χειροτερευει η κατασταση συνεχως.

Το 640 για δευτερη συσκευη μια χαρα θα μου ειναι...εχει και μπαταριαρα.

Δεν μπορώ να συμμεριστώ την απαισιοδοξία σου...

Μόνο ως προς το θέμα συσκευές,ναι ένα point.

Οσο πάντως κοιτάω αρνητικά σχόλια στο android σε εφαρμογές κλπ ... !

• Like 2

Επισκέπτης

Σε θέμα εφαρμογών, όταν είχα πρωτοπάρει το 535 πριν 2 χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα καθώς στα πράγματα που ενδιέφεραν εμένα, συνήθως υπήρχε μιας μετριας ποιότητας εφαρμογή πχ για να ακούς podcasts ή να σερφάρεις φωτός στο 500 px κτλ κτλ. Τώρα λόγω κυρίως του desktop βρίσκεις περισσότερες και καλύτερες σε ποιότητα εφαρμογές. Συν ότι όλες της Microsoft είναι μακράν καλύτερες από πριν. Εκεί που θέλει δουλειά ακόμα είναι η μπαταρία που στην ίδια χρήση το iphone μου βγάζει διπλάσιο διάστημα μεταξύ φορτίσεων. Τα w10 είναι σημαντικά πιο ενεργοβορα στο stand by με wifi ανοικτό κτλ.

Παντως το 640 στα δυο χρονια +από την κυκλοφορια του θα παρει την αναβαθμιση που ερχεται και θα τρεχει και πολύ καλα συμφωνα με αυτά που βλεπω σαν insider.

σαν πολλά θα μαζεύονται σε μια πρόταση.

• Like 1

Επισκέπτης

Ειχα δοκιμάσει κάποιο προηγούμενο build (οχι την 15047 που δινουν τωρα) και δεν είδα ενδείξεις ότι η συσκευή είναι πιο αργη. Οποτε το σηκώνουν άνετα. Για το μεθεπόμενο update που αναμένεται τέλος του 2017 θα δείξει σε κάνα διμηνο τρίμηνο αν το σηκώνουν.

Για συσκευή του 2014 (730) που παίρνει αυτη τη στιγμή ότι νεότερο υπάρχει, αυτο το θεωρώ υποστήριξη. Αν είχα ένα xiaomi του 2014 θα ψαχνόμουν με roots κτλ υποθέτω, όπως ένα γκαλαξυ ταμπλετ που έχω, μια χαρα μηχάνημα αλλα πήρε μια αναβάθμιση σε όλη τη διάρκεια του. Το 950 ειναι τέλος του 2015, δεν χρειάζεται νέα συσκευή, από το 2018 και μετα, αυτη ειναι αποψη μου. Δεν συμφωνώ με το να βγάζουν νεότερα μοντέλα τόσο νωρίς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...