Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Πέρυσι τον Αύγουστο τράβηξα 15GB δεδομένα από το 535 στο λαπτοπ χωρίς θέματα. Πιστεύω ούτε το 650 θα έχει πρόβλημα σε χρήση hotspot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεβεντες μια απορια ,σκεφτομαι ν αφησω το 435 και να παρω το 650 μιας και το συγκεκριμενο ειναι 4G ,η απορια μου εχει να κανει ποσο καλα κανει το κομματι του hotspot, ανταποκρινεται σωστα;

Δεν νομιζω να εχει κανενα θεμα..εδω το 640 το τριημερο με 3g το πηγαινε το Hotspot μπαλα στο laptop....

• Like 1

Λεβεντες μια απορια ,σκεφτομαι ν αφησω το 435 και να παρω το 650 μιας και το συγκεκριμενο ειναι 4G ,η απορια μου εχει να κανει ποσο καλα κανει το κομματι του hotspot, ανταποκρινεται σωστα;

απλά να ξέρεις με 4G φεύγουν τα ΜΒ για πλάκα έτσι,με προσοχή :-D

• Like 2

Μεταξυ μας ομως ειναι πιο σφαιρατος απο τον egde..δεν νομιζεις? Ειναι λιγο πιο νευρικος βεβαια αλλα επειδη κοβει και διαφημησεις ανοιγει αρκετες σελιδες πιο γρηγορα.

Παραδειγμα..μπες και με τους δυο browsers στο phonearena και ανοιξε καποια αρθρα..χαοτικη διαφορα υπερ του monument..ασε που σου επιρεπει να ανοιγει 2 σελιδες σε μια οθονη..σημαντικο για μεγαλες οθονες..

Και μην ξεχνάμε το smooth scrolling του monument σε sites που φορτώνουν ένα κάρο πράγματα. Κάντε δοκιμή με το mspu, ανοίξτε την ιστοσελίδα σε monument και μετά σε edge, στον edge το κατέβασμα έχει ελάχιστο hitching και δεν είναι τόσο ομαλό, ενώ στον monument είναι σαφώς πιο ομαλό και πιο ξεκούραστο στο μάτι. Ξέρω μικρολεπτομέρεια αλλά still δίνει ένα μπόνους στον monument. Τουλάχιστον στο 640xl μου το παρατηρώ το φαινόμενο, σε δυνατότερα wp δεν γνωρίζω αν θα κάνει το ίδιο.

• Like 1

άμα πουλάει κανένας φίλος του thread 950/950XL ας στείλει ενα PM.

Επίσης σε release preview, στα email τα attachments δε δουλεύουν... άλλες φορές δε τα εμφανίζει και καθόλου.. και στο pc φαίνονται κανονικά

• Like 1

Τελευταία παρατηρώ ότι στο mail έχουν προσθέσει χρώμα στο αρχικό γράμμα, στη λίστα των mail. Καλό αλλά...έχει βρεί κανείς κάποια χρηστικότητα στην προσθήκη αρχικού γράμματος στα Mail και χρώματος στη συνέχεια;

• Like 1

Τελευταία παρατηρώ ότι στο mail έχουν προσθέσει χρώμα στο αρχικό γράμμα, στη λίστα των mail. Καλό αλλά...έχει βρεί κανείς κάποια χρηστικότητα στην προσθήκη αρχικού γράμματος στα Mail και χρώματος στη συνέχεια;

Για ευκολία στο μάτι νομίζω κ ομορφιά γιατί όχι!

Επίσης για εμενα είναι ακόμα κ αυτό δείγμα συνέχειας κ όχι στάχτη στα μάτια.

• Like 2

Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι περισσότερο απο θέμα χρηστικότητας, κάποιο feature που δεν έχω αντιληφθεί. Κατα τ'άλλα, ευπρόσδεκτο.

Δεν βρηκα κατι επιπλεον..αλλα αυτο το χρωματακι στα δικα μου ματια ειναι πολυ χρησιμο..δεν ξερω αλλα στο επισημο μου email με το που βλεπω τα χρωματισμενα αντιλαμβάνομαι αμεσως ποιος ειναι ο αποστολεας...μια ομορφη και εξυπνη πινελια...παει το ματι μονο του εκει που θελει..και οπως ειπες και εσυ ευπροσδεκτο..

• Like 5

Οπως είπε και ο Πάνος, τα mail από τον ίδιο αποστολέα, έχουν και ίδιο χρώμα. Έτσι μπορείς να δεις στα γρήγορα αν έχεις πολλά εμαιλ από τον ίδιο αποστολέα πρόσφατα, η' αν θυμάσαι τι χρώμα έχει κάποιος αποστολέας πχ. Προισταμενος, να ξέρεις με μία ματιά ότι έχεις email από αυτόν.

• Like 3

Retro, πως βλέπεις την απόφαση της Alcatel να κυκλοφορήσει το 4S στην Ευρώπη και της HP να βγάλει νέο version του HP ELITE X3;

Btw , θεωρώ πως η Microsoft με κάποιο τρόπο συνεχίζει να έχει στην παραγωγή τα L950 - L950XL και L650, το βλέπω πολύ δύσκολο να υπάρχουν ακόμη τόσα στην αγορά και πρόσφατα να τα έχει επαναφέρει προς πώληση στο website της.

• Like 1

Ναι το είδα, τα πουλάει κανονικά. Αν το εχει δει κανένας κάπου γιατί δεν το βρισκω. Είπε ποτε η μαηκροσοφτ ότι θα σταματήσει να πουλάει τα 950,650 η ότι θα σταματήσει να τα υποστηρίζει?

Ναι το είδα, τα πουλάει κανονικά. Αν το εχει δει κανένας κάπου γιατί δεν το βρισκω. Είπε ποτε η μαηκροσοφτ ότι θα σταματήσει να πουλάει τα 950,650 η ότι θα σταματήσει να τα υποστηρίζει?

Όχι βέβαια, αλλά τον περασμένο Οκτώβρη ανακοίνωσαν ότι σταματάνε άμεσα την εργοστασιακή παραγωγή νέων lumia.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...