Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Btw , τώρα που είπατε momument , σήμερα τον δοκίμασα στο laptop και μου φάνηκε πάρα πολύ ελαφρύς και γρήγορος browser, για βασικά πράγματα αξίζει και με το παραπάνω.

Στο mobile είμαι σε release και δεν έχει κανένα θέμα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Οποιος ασχολείται με φωτογραφιες καλη εφαρμογή δείχνει η perfect 500px.

Μόλις πήρε αναβάθμιση ο Monument...στα release notes περιγράφει ακόμα το πρόβλημα στη fast.

Για stable λέει πως δεν έχει θέμα, όντως.

Έχω συνηθίσει το momentum και κάθε φορά το σκέφτομαι για να πω το monument. Καλύτερο όνομα δεν μπορούσε να βρει; :)
  • Like 3

Η 43 δουλευει καλα εκτος από ένα πρόβλημα.

Δεν βλεπει ο υπολογιστης το τηλεφωνο ουτε φορτιζει από την usb

Δεν το λες και μικρό πρόβλημα :)

• Like 1

Δεν το λες και μικρό πρόβλημα :)

Όχι δεν είναι μικρο το πρόβλημα συμφωνω.

Πρόβλημα εχει και η πλοηγηση χωρις δεδομενα δεν βρισκει σχεδόν τιποτα.

Εκανα hardreset αφου εβαλα την 43.

Πριν το reset ο υπολογιστης το εβλεπε κανονικα και η πλοηγηση ηταν ενταξει.

Μετα το reset δεν μου εγκατεστησε πολλες εφαρμογες(μεταξυ αυτων και οι χαρτες) και τις εβαλα μονος μου από το store.

Δεν γνωρίζω αν θα είναι ετσι όταν παρουμε την αναβαθμιση επισημα αλλα καλο είναι να εχουμε επιλογή στο τι θα εγκαταστήσουμε από εφαρμογες.Εγω για παράδειγμα δεν κατεβασα το xbox και εχω τον καιρο στην καρτα sd.

• Like 2

Συνεχεια με τις εντυπώσεις από την 43.

Το πρόβλημα που ειχα ότι δεν εβλεπε το τηλ. ο υπολογιστης δεν υπαρχει . Εφτιαξε από μονο του. Τωρα πως εγινε αυτό δεν γνωρίζω.

Οι χαρτες χαλια. Ξανθη παταω ανθη-φυτα μου βγαζει.

• Like 3

Έχω συνηθίσει το momentum και κάθε φορά το σκέφτομαι για να πω το monument. Καλύτερο όνομα δεν μπορούσε να βρει; :)

Μεταξυ μας ομως ειναι πιο σφαιρατος απο τον egde..δεν νομιζεις? Ειναι λιγο πιο νευρικος βεβαια αλλα επειδη κοβει και διαφημησεις ανοιγει αρκετες σελιδες πιο γρηγορα.

Παραδειγμα..μπες και με τους δυο browsers στο phonearena και ανοιξε καποια αρθρα..χαοτικη διαφορα υπερ του monument..ασε που σου επιρεπει να ανοιγει 2 σελιδες σε μια οθονη..σημαντικο για μεγαλες οθονες..

• Like 2

Πάνο δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου. Από εσας τον άκουσα πρώτη φορά αλλά δεν έκατσα ακόμη να τον δω.... θα τον δω απόψε. Θα τον βάλω και στο pc να τον δω...

• Like 2

Επισκέπτης

Λογικά την μηχανή του edge χρησιμοποιει. Το εχει φτιαξει καλό παντως και εχει βαλει χρησιμα πραγματα.πχ μπορεις να κανεις σημειωσεις με το inkcanvas στην σελιδα και να το σωσεις σαν εικονα.

Λογικά την μηχανή του edge χρησιμοποιει. Το εχει φτιαξει καλό παντως και εχει βαλει χρησιμα πραγματα.πχ μπορεις να κανεις σημειωσεις με το inkcanvas στην σελιδα και να το σωσεις σαν εικονα.

Όλοι εκτός από τον Opera, τον edge χρησιμοποιούν.

• Like 2

Και επίσης θα βολέψει πολύ κόσμο που έχει laptop ή tablet με αργούς επεξεργαστές γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύς από chrome και edge.

Μου αρέσει πολύ πάντως που μπορείς να κάνεις split την οθόνη και να έχεις ανοικτά ταυτόχρονα δύο taps, βολεύει πάρα πολύ όταν γράφεις κείμενο και θέλεις να παρακολουθείς και video, ή για να αντιγράψεις κάτι το οποίο δεν γίνεται copy.

• Like 2

Λεβεντες μια απορια ,σκεφτομαι ν αφησω το 435 και να παρω το 650 μιας και το συγκεκριμενο ειναι 4G ,η απορια μου εχει να κανει ποσο καλα κανει το κομματι του hotspot, ανταποκρινεται σωστα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...