Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμμ...σιγα σιγα ξεχυλωνει η κατάσταση...

http://m.windowscentral.com/viber-puts-updates-its-windows-10-app-hold-until-further-notice

Κάθε βδομάδα και μια βαρβατη αρνητική ειδηση...πφφφ..

Το Viber το είχα σιχαθεί από όταν ήμουν στο android με HTC..

Έβαλα what's app ,ήρθα στα windows κ χαλαρά!!!

Μ αρέσει ,το έχω βολευτεί,αλλά όπως κάνω για οτιδήποτε άψυχο δε σκάω. Αν πάψει,έπαψε . Αν προχωρήσει κ γίνει η δυναμική του ξανά ανοδική κ έρθουν κ συσκευές,λεφτά να έχουμε για αγορές!:)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το Viber το είχα σιχαθεί από όταν ήμουν στο android με HTC..

Έβαλα what's app ,ήρθα στα windows κ χαλαρά!!!

Μ αρέσει ,το έχω βολευτεί,αλλά όπως κάνω για οτιδήποτε άψυχο δε σκάω. Αν πάψει,έπαψε . Αν προχωρήσει κ γίνει η δυναμική του ξανά ανοδική κ έρθουν κ συσκευές,λεφτά να έχουμε για αγορές!:)

Φυσικά και εμείς να μαστέ καλα και να χούμε λεφτά να περνούμε ότι θελουμε...εδω κουβέντα κάνουμε.

Απλα το Viber στην πλατφόρμα μας αυτη την στιγμη, ειναι σαφεστατα καλυτερη Εφαρμογή από messenger και WhatsApp..διότι οι άλλες δυο ειναι αρκετά κουτσες μέχρι στιγμής...αν σταματήσει η υποστήριξη και του viber ενώ εχει φτασει σε ενα εξαιρετικο σημειο τοτε μιλάμε για τεράστιο πλήγμα..

• Like 1

Δεν βγάζουν λεφτά από το 0.3% για αυτό τα σταματάνε. Δεν θέλουν σπαταλάνε ανθρώπινο δυναμικό σε μια πλατφόρμα που την σκωτωσε η ιδια η μάνα της. Μην γελιόμαστε.

Από το 2015 πρωτοψοφησε και τώρα βλέπουμε την σήψη.

• Like 2

Ομοίως.

"Χαίρομαι" που έχει κι άλλος το πρόβλημα και δεν είναι ζήτημα της συσκευής μου μόνο.

Θα ανοίξω ticket στο κέντρο σχολίων κάποια στιγμή.

Προς το παρόν, γύρισα to "κανάλι" σε slow, έκανα κι ένα soft, και τουλάχιστον ξεκόλλησε και το store που μου έκανε κάτι ομορφιές στην προηγούμενη fast (.035).

Αναμονή.

Κανεις που να περασε σε κανονικο 640 τα 10 να μου πει εντυπωσεις? Θελει να το κανιε ενας φιλος μου.

Χρησιμοποιει το κινητο του για τα "βασικα" του απλου χρηστη, δηλαδη fb, messenger, viber, instagram κλπ.

Κανεις που να περασε σε κανονικο 640 τα 10 να μου πει εντυπωσεις? Θελει να το κανιε ενας φιλος μου.

Χρησιμοποιει το κινητο του για τα "βασικα" του απλου χρηστη, δηλαδη fb, messenger, viber, instagram κλπ.

Εγω τα ειχα περασει στο 640LTE αλλα ειχε καθυστερησεις και προβληματα, μικρα μεν σπαστικα δε. Η καμερα αλιωνε τα χρωματα μετα το τραβηγμα της φωτο, messenger Instagram και fb port απο iOS δεν πηγαιναν και μπουνια, ουτε στο ανοιγμα  των εφαρμογων (~8 sec) ουτε στο σκρολαρισμα, αλλα τρωγοταν.

Τι να σου πω εχουν ευκολιες τα 10 αλλα ειναι σαν beta στα κινητα που ειχαν 8.1 απο την μανα τους.

Γυρισα πισω σε 8.1 update 2: παει σφαιρα το κινητο αλλα οσο κρατησει γιατι δεν βγαινουν πια updates.

• Like 2

αν δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη η καποιο χαρακτηριστικο των 10 απεγνωσμενα πες του να μην κουνηθει ρουπι

• Like 3

Κάτι που πρόσεξα, έκανα install το τελευταίο version του twitter και ήταν ήδη αποθηκευμένοι οι κωδικοί, ισχύει και σε άλλα apps αυτό;

Μπήκα χθές στο fast ring για να δω την 15043 τώρα που πάει προς ολοκλήρωση η redstone 2 και την σκάλισα αρκετά. Μπορεί μεν να χρησιμοποιηθεί αλλά για κάποιον που έχει μια και μόνο συσκευή καλό είναι να μείνει με τις επίσημες μιας και έχει μερικά θεματάκια ακόμα με διάφορα bugs δεξιά αριστερά.

Την έβαλα κι εγώ την 043 τελικά.

Δεν είναι άσχημη.

Τα προβλήματα που έχει, δευτεροτριτεύοντα μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν.

Εννοείται πως όποιος θέλει την ησυχία του, μένει σε stable, άντε release.

• Like 4

Μόλις το δοκίμασα από περιέργεια και δεν είχα θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι τελικά έστρωσε εμένα μετά από 3soft+1 αφαίρεση μπαταρίας από τις διάφορες χαζομάρες.

Κατά τα άλλα, πολύ καλό.

Οι δύο τελευταίες fast, πάντως, έχουν θέμα στον Monument. Ανοίγει και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλείνει.

Στη slow που ήμουν ενδιάμεσα, λειτουργούσε μια χαρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...