olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το equaliser στα extras το δοκίμασες? ξεκλειδώνει όταν βάζεις ακουστικά επάνω. διαφορετικά αν βρεις κάποιον player που να ενισχύει τον ήχο. δεν έχω κάποιον υπόψιν, δεν έχω πρόβλημα με την ένταση.Δοκίμασε foobar απλα δε παίζει με τον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή! Κανεις gain την ένταση απτις ρυθμίσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το equaliser στα extras το δοκίμασες? ξεκλειδώνει όταν βάζεις ακουστικά επάνω. διαφορετικά αν βρεις κάποιον player που να ενισχύει τον ήχο. δεν έχω κάποιον υπόψιν, δεν έχω πρόβλημα με την ένταση. Δοκίμασε foobar απλα δε παίζει με τον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή! Κανεις gain την ένταση απτις ρυθμίσεις!! Δεν έχει να κάνει... Εννοείται πως το equalizer το έχω ενεργοποιημένο. Για το foobar δεν έχω άποψη, θα το ψάξω. Πάντως, στο 8Χ με τα 8.1, είχα το εξής: Ο ήχος έτσι κι αλλιώς ήταν πιο δυνατός. Μάλιστα, έβγαζε και τη σχετική ενημέρωση-προειδοποίηση ότι θα κουφαθώ αν συνεχίσω να το δυναμώνω. Όμως, ακόμα και στο τέρμα ο ήχος, παρουσίαζε το παράδοξο (όχι όλες τις φορές, αλλά τρεις στις 4) να πατάω pause για μερικά δεύτερα και όταν συνέχιζα, να δίνει πάρα πολλή παραπάνω ένταση, σε βαθμό που όντως να είναι δυνατά. Στα 10ρια, από την 1η στιγμή, τόσο δυνατό ήχο δεν είχα ποτέ, είτε με το Groove, είτε με άλλους players που έχω δοκιμάσει. edit: Για κάποιο λόγο μου ήρθε και πέρασα την τελευταία Fast... Δεν έκανε μπαμ, λειτουργεί, αλλά νεότερα μετά απο 2-3 ημέρες χρήσης. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.windowscentral.com/microsoft-issues-critical-adobe-flash-player-fix-after-delayed-february-patch-tuesday Επισης καποιος που να ειναι στο fast ring (πως παει απο μπαταρια, η φωτεινοτητα φτιαχτηκε ή ακομα δεν αλλαζει; ) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από olimpiakos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πάρτε τα!Έχουμε επίσημο Minecraft.Απλά, οι μπούφοι, δεν είχαν κάνει τον κόπο να ενημερώσουν. http://www.windowscentral.com/fully-featured-minecraft-pocket-edition-windows-10-mobile-way Μέχρι τώρα, το τηλέφωνο πηγαίνει πολύ καλύτερα από τη Slow που του είχα πριν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πάρτε τα! Έχουμε επίσημο Minecraft. Απλά, οι μπούφοι, δεν είχαν κάνει τον κόπο να ενημερώσουν. Τώρα νιώθω ότι έχω μια πιο πλήρη εμπειρία χρήσης της συσκευής μου. Εύγε! Αν μου δώσουν κι ένα Pokemon Go! Ε εκεί είναι που θα το κλείσει το μαγαζί η Apple 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madeinchina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μόνο σε μένα το messenger κάνει στα 10+ δευτερόλεπτα να ανοίξει ή ειναι γενικό το κακό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μόνο σε μένα το messenger κάνει στα 10+ δευτερόλεπτα να ανοίξει ή ειναι γενικό το κακό;Σε όλους έτσι θα κάνει, είναι port από iOS και καθυστερεί και λαγκαρει. Στα 8.1 που γύρισα εχω τον παλιό messenger που είναι άθλιος καθως λείπουν πολλά αλλα πάει σφαίρα όταν ανοίγω κλείνεις την εφαρμογή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μόνο σε μένα το messenger κάνει στα 10+ δευτερόλεπτα να ανοίξει ή ειναι γενικό το κακό;Το ίδιο γίνεται σε μένα επίσης.Όταν όμως κάνω αναβάθμιση στου... "μεγάλου" και "τρανού" συστήματος android στις αντίστοιχες εφαρμογές messenger k Facebook στο τηλέφωνο της γυναίκας μου κ διαβάζω από κάτω σχόλια χρηστών βλέπω ξεκάθαρα ποιοι φταίνε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ρε συ. Στα Windows phone φταίει η Microsoft ακόμη και όταν η συσκευή δεν πιάνει σήμα 4g στο υπόγειο μου, 3 ορόφους κάτω από τη θάλασσα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ρε συ. Στα Windows phone φταίει η Microsoft ακόμη και όταν η συσκευή δεν πιάνει σήμα 4g στο υπόγειο μου, 3 ορόφους κάτω από τη θάλασσα.Σε καράβι μένεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σε καράβι μένεις; https://www.youtube.com/watch?v=mvgfEwECtkw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 http://www.windowscentral.com/microsoft-issues-critical-adobe-flash-player-fix-after-delayed-february-patch-tuesday Επισης καποιος που να ειναι στο fast ring (πως παει απο μπαταρια, η φωτεινοτητα φτιαχτηκε ή ακομα δεν αλλαζει; ) Μια χαρά είναι η φωτεινότητα. Μάλιστα: 1) έφτιαξαν την "ενδιάμεση" φωτεινότητα όπου για 5" πριν σβήσει η οθόνη πέφτει λιγάκι, κάτι το οποίο δεν λειτουργούσε στη slow 2) επιτέλους επανέφεραν την απενεργοποίηση της Glance κατά τη φόρτιση (ούτε θυμάμαι πόσος καιρός πάει που το είχα αναφέρει στο Κέντρο Σχολίων) 3) έχει πολλές αλλαγές στην οργάνωση των "Ρυθμίσεων" σε σχέση με slow, πιο ορθολογικές, πιστεύω. Από μπαταρία, καλά δείχνει να πηγαίνει, αν και το test θα είναι αύριο που θα είμαι όλη μέρα εκτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Πέτρο και περιμένω για αύριο για την μπαταρία! Υπόψιν είμαι release ring(τελευταία build!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Χμμμ...σιγα σιγα ξεχυλωνει η κατάσταση... http://m.windowscentral.com/viber-puts-updates-its-windows-10-app-hold-until-further-notice Κάθε βδομάδα και μια βαρβατη αρνητική ειδηση...πφφφ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι, αργά και απολαυστικά. Σαν ποιοτικό πορνό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα