JPep04 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μεσω εξερευνηση αρχειων εννοεις; Να τα περασω στο κινητο; Δοκιμασε το ετσι, ναι Εχει καιρο που το εκανα, δεν θυμαμαι πολλα να σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Well well εχω ενα νεο οπου το μαθα σημερα...Οπως και οσοι θα ξερετε ειχα το 532DS οπου το χω δωσει σε δικο μου προσωπο μιας και εχω το 640DS τωρα! Ειχα ποσταρει πιο παλια οτι ειχα προβλημα με την οθονη του 532 οτι σε ακυρες στιγμες ή οταν ξεκλειδωνα δεν ανταποκρινοταν η αφης(οσοι θυμαστε)...Ε λεω γκαντεμια θα φταινε τα 10ρια..ειχα βαλει και τα 8χταρια και τα ιδια εκανε και εκει....Πριν το δωσω στο δικο μου προσωπο που λεω και παραπανω το ειχα στειλει για service γιατι δεν ανταποκρινοταν η αφης, πως να του το δινα ετσι; Ωραια και καλαα..το παω Service(Nokia Αγρινίου) λεω το και το και μου λεει τα κλασσικα(θα το στειλουμε,εαν βγει εκτος εγγυησης πληρωνεις 7-8 ευρω τον ελεγχο-τα ξερω της λεω) και εν τελει υποτιθεται πως πηγε για service στο (εξωτερικο, δε πάνε; ).. Μετα απο 1 μηνα το παρελαβα απλα δεν ειχα ταυτοτητα κεινη τη στιγμη και ετσι εβαλα υπογραφη αποτι θυμαμαι....Χαρουμενος κι εγω το φτιαξαν ετοιμο..το δινω στο προσωπο και ολα καλα....(απο τοτε που του το δωσα εχει λιγο καιρο, μετα απο 3-4 μερες του ξανακολλησε η αφης παλι...τοτε δε το ηξερα σημερα ενημερωθηκα...) Μπορει να μου πειτε οτι το χαλασε, δε θα το λεγα διοτι τα προσεχει τα πραγματα.... Πολυ φοβαμαι οτι δε πηγε service και απλα καθοτανε, το καθαρισαν να φαινεται καθαρο(που οντως ηταν κατακαθαρη η οθονη-αφής και καινουργια στα δικα μ ματια) Οταν το παρεδωσα στη Nokia πηρα αναφορα με τα στοιχεια προβληματος κλπ.. Οταν το παρελαβα δεν πηρα κανα χαρτι παρα μονο εβαλα μια υπογραφη(καθως δεν ειχα ταυτοτητα μαζι μ) και το πηρα! Αυτα! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2017 από olimpiakos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Well well εχω ενα νεο οπου το μαθα σημερα...Οπως και οσοι θα ξερετε ειχα το 532DS οπου το χω δωσει σε δικο μου προσωπο μιας και εχω το 640DS τωρα! Ειχα ποσταρει πιο παλια οτι ειχα προβλημα με την οθονη του 532 οτι σε ακυρες στιγμες ή οταν ξεκλειδωνα δεν ανταποκρινοταν η αφης(οσοι θυμαστε)...Ε λεω γκαντεμια θα φταινε τα 10ρια..ειχα βαλει και τα 8χταρια και τα ιδια εκανε και εκει....Πριν το δωσω στο δικο μου προσωπο που λεω και παραπανω το ειχα στειλει για service γιατι δεν ανταποκρινοταν η αφης, πως να του το δινα ετσι; Ωραια και καλαα..το παω Service(Nokia Αγρινίου) λεω το και το και μου λεει τα κλασσικα(θα το στειλουμε,εαν βγει εκτος εγγυησης πληρωνεις 7-8 ευρω τον ελεγχο-τα ξερω της λεω) και εν τελει υποτιθεται πως πηγε για service στο (εξωτερικο, δε πάνε.. Μετα απο 1 μηνα το παρελαβα απλα δεν ειχα ταυτοτητα κεινη τη στιγμη και ετσι εβαλα υπογραφη αποτι θυμαμαι....Χαρουμενος κι εγω το φτιαξαν ετοιμο..το δινω στο προσωπο και ολα καλα....(απο τοτε που του το δωσα εχει λιγο καιρο, μετα απο 3-4 μερες του ξανακολλησε η αφης παλι...τοτε δε το ηξερα σημερα ενημερωθηκα...) Μπορει να μου πειτε οτι το χαλασε, δε θα το λεγα διοτι τα προσεχει τα πραγματα.... Πολυ φοβαμαι οτι δε πηγε service και απλα καθοτανε, το καθαρισαν να φαινεται καθαρο(που οντως ηταν κατακαθαρη η οθονη-αφής και καινουργια στα δικα μ ματια) Οταν το παρεδωσα στη Nokia πηρα αναφορα με τα στοιχεια προβληματος κλπ.. Οταν το παρελαβα δεν πηρα κανα χαρτι παρα μονο εβαλα μια υπογραφη(καθως δεν ειχα ταυτοτητα μαζι μ) και το πηρα! Αυτα! Κάπως έτσι αποφάσισα κ εγώ( έχοντας μεγάλη επιφύλαξη για αποτέλεσμα) να μην ασχοληθώ με το θέμα της καθετης γραμμής που από καιρό εις καιρό κάνει εμφάνιση πχ μετα από updates κ αναγκαστικής απενεργοποίησης.Κ αν κάποια φάση κάνει μαύρο ολκής χαλάλι του.Απόσβεση έχει κάνει ήδη! Άσχετο...ξέρατε ότι το κουμπί του hands free ( εκτός ενός πατήματος) που βάζει μπρος Cortana, στη μουσική κ ραδιόφωνο το διπλό πάτημα πάει παρακάτω σταθμό ή κομμάτι κ το τριπλούν πίσω κλπ . Εγώ πριν 2-3 μέρες... Αυτά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κάπως έτσι αποφάσισα κ εγώ( έχοντας μεγάλη επιφύλαξη για αποτέλεσμα) να μην ασχοληθώ με το θέμα της καθετης γραμμής που από καιρό εις καιρό κάνει εμφάνιση πχ μετα από updates κ αναγκαστικής απενεργοποίησης. Κ αν κάποια φάση κάνει μαύρο ολκής χαλάλι του.Απόσβεση έχει κάνει ήδη! Άσχετο...ξέρατε ότι το κουμπί του hands free ( εκτός ενός πατήματος) που βάζει μπρος Cortana, στη μουσική κ ραδιόφωνο το διπλό πάτημα πάει παρακάτω σταθμό ή κομμάτι κ το τριπλούν πίσω κλπ . Εγώ πριν 2-3 μέρες... Αυτά Δεν το ήξερα! Καλό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γυρισα στα 8.1. Αλλο κινητο μαγκες σφαιρα στα παντα. Κριμα γιατι ειναι παλιατζουρικο OS σε GUI αλλα...τα σπαει. Lumia 640LTE εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Άσχετο...ξέρατε ότι το κουμπί του hands free ( εκτός ενός πατήματος) που βάζει μπρος Cortana, στη μουσική κ ραδιόφωνο το διπλό πάτημα πάει παρακάτω σταθμό ή κομμάτι κ το τριπλούν πίσω κλπ . Εγώ πριν 2-3 μέρες... Αυτά Τι ακουστικά έχεις? γιατί σε εμένα με samsung ακουστικά και κάτι no-name δεν μου το κάνει (Lumia 950)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Τι ακουστικά έχεις? γιατί σε εμένα με samsung ακουστικά και κάτι no-name δεν μου το κάνει (Lumia 950)...Της Microsoft,ίσως με άλλο να μην... Η "ταχύτητα" εκτέλεσης εντολής δε ξέρω αν παίζει ρόλο επίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γυρισα στα 8.1. Αλλο κινητο μαγκες σφαιρα στα παντα. Κριμα γιατι ειναι παλιατζουρικο OS σε GUI αλλα...τα σπαει. Lumia 640LTE εδω. Αυτο ισχυει που λες, ακομα και στο 432 της μανας μου ειναι πιο 'σπιρταδικο' σε σχεση με τα 10ρια σε μενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο ισχυει που λες, ακομα και στο 432 της μανας μου ειναι πιο 'σπιρταδικο' σε σχεση με τα 10ρια σε μενα!Πάνω από όλα εμείς να είμαστε καλά, που είναι κ το κυριότερο αλλά εγώ τα 10 στο 532 δεν το αλλάξω.Είμαι μια χαρά!κ από ταχύτητα μία χαρά,δε κρεμάει,τα 8 σχεδόν δε τα θυμάμαι σε "ταχύτητες" ,αν ήταν κλικ πιο γρήγορα μπράβο τους! Το " θρίλερ" συνέχειας των 10 είναι για μένα πιο σημαντικό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Άσχετο...ξέρατε ότι το κουμπί του hands free ( εκτός ενός πατήματος) που βάζει μπρος Cortana, στη μουσική κ ραδιόφωνο το διπλό πάτημα πάει παρακάτω σταθμό ή κομμάτι κ το τριπλούν πίσω κλπ . Εγώ πριν 2-3 μέρες... Αυτά Δεν το ήξερα! Καλό! Τι ακουστικά έχεις? γιατί σε εμένα με samsung ακουστικά και κάτι no-name δεν μου το κάνει (Lumia 950)... Της Microsoft,ίσως με άλλο να μην... Η "ταχύτητα" εκτέλεσης εντολής δε ξέρω αν παίζει ρόλο επίσης... Αυτό το πράγμα ισχύει ακόμα από 8/8.1 και υποστηρίζεται και από άλλους Players εκτός του native (Groove). Κατά καιρούς στα 10 κάνει κάποια κουλά, αλλά στην τελευταία Slow που έχω αυτή τη στιγμή λειτουργεί άριστα (1:pause, 2:next, 3:previous). Tα hf που χρησιμοποιώ είναι κάποια JVC XX (Xplode, νομίζω), αγορασμένα πριν 5-6 χρόνια, για το 5800ΧΜ (όπου έσπερναν από ήχο). Αν βρω και τρόπο να αυξήσω την ένταση (αρκετά χαμηλή στο 950, σε σχέση με το HTC 8X που είχα με τα ίδια επίσης ακουστικά), θα είμαι αρκετά χαρούμενος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μπομπα ειναι αλλο κινητο. Δεν εχει "περιμενετε" και αλλα τετοια. πατας πισω μπρος ανοιγουν ολα σφαιρατα, fb,messenger αν και παλιες εφαρμογες καλυτερα γραμμενες ομως για το λειτουργικο. Και αλλα πολλα, λες και ειναι 8πυρινο. Τα 10 ειναι ανετοιμα τελειως, αυτο βλεπω, ντροπη σου MS σκοτωσες λειτουργικο δυνατο. RIP. Η lumia καμερα δε, απιστευτη σφαιρατη και δεν λεει περιμενετε για να αλιωσει τα χρωματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν βρω και τρόπο να αυξήσω την ένταση (αρκετά χαμηλή στο 950, σε σχέση με το HTC 8X που είχα με τα ίδια επίσης ακουστικά), θα είμαι αρκετά χαρούμενος. Το equaliser στα extras το δοκίμασες? ξεκλειδώνει όταν βάζεις ακουστικά επάνω. διαφορετικά αν βρεις κάποιον player που να ενισχύει τον ήχο. δεν έχω κάποιον υπόψιν, δεν έχω πρόβλημα με την ένταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 στους χαρτες για να κανω αναζητηση pois πρεπει ναγραφω το σημειο στα αγγλικα; π.χ. βενζιναδικο δεν βρισκει τιποτα,gas station μου βγαζει. τις στασεις μετρο και ησαπ ομος οτι και να γραφω δεν μου βγαζει τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 στους χαρτες για να κανω αναζητηση pois πρεπει ναγραφω το σημειο στα αγγλικα; π.χ. βενζιναδικο δεν βρισκει τιποτα,gas station μου βγαζει. τις στασεις μετρο και ησαπ ομος οτι και να γραφω δεν μου βγαζει τιποτα. Αν θέλεις να βρεις γενικά σημεία μέσων μαζικής μεταφοράς κοντά σου γράφεις public transportation. Αλλιώς βάζεις διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσεις και ζητάς μετάβαση με συγκοινωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν θέλεις να βρεις γενικά σημεία μέσων μαζικής μεταφοράς κοντά σου γράφεις public transportation. Αλλιώς βάζεις διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσεις και ζητάς μετάβαση με συγκοινωνία. σευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα