Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14 ευρωπουλα από Nokia (Αγρίνιο)

Θα ανέβει φωτο σε λιγο!

Edit: WP_20170217_18_03_43_Pro.jpg

WP_20170217_18_04_21_Pro.jpg

WP_20170217_18_04_31_Pro.jpg

image free hosting

Τραβηγμένες από Lumia 530!

δεν θα φωτογραφισω το ανθρακι ματ Nokia 730 μου για να μην στεναχωρηθεις :P

edit

οχι θα το κανω ρε ,for good old days sake 

project superman, amoledια και φινο λιτο στιβαρο καλαισθητο design

πριν η ms μαμησει τα lumia k την πλατφορμα

(φωτογραφιες απο xiaomi mi4c)

IMG_20170217_184958_1.jpg

IMG_20170217_185018_1.jpg

IMG_20170217_185037_1.jpg

• Like 5
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Imoex..οπως τα λες..τα 730 ηταν απο τελευταια <<πραγματικα>>  Lumia..με τετοιες πανεμορφες και ποιοτικες συσκευες υπηρχε φως στο οριζοντα..το ηθελα πολυ αυτο το κινητο...μετα απο αυτην την γενια η ποιοτητα ταξιδεψε για αλλες παραλιες...εκτος απο το 650 που αδικηθηκε απο το το σαπιο chipaki του...

Απο φωτογραφιες κραταει ακομα καλα ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

την εποχη που λανσαριστηκε ηταν το τελειο midrange

υπεροχη οθονη ακομα κ κατω απο δυνατο ηλιο ,πολυ καλη φωτογραφικη ,πολυ καλα κ γρηγορα wireless ,δυνατο καθαρο ηχειο,πολυ καλη μπαταρια ,εκπληκτικη χωρις υπερβολη ακουστικη κ noise cancellation

πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι που να με χαλαει σε αυτο τηλεφωνο

το εχω δωσει στην κορη μου αν κ το σεταρω κ το φροντιζω εγω ,ακομα κ σημερα ειναι το αγαπημενο μου τηλεφωνο

οταν βγει final nougat θα της πασαρω το πολυ καλο ειναι η αληθεια xiaomi mi4c (το 730 στην φωτογραφικη το  παταει το xiaomi για πλακα) κ θα γυρισω το nokia πισω στα 8,1 κ θα το κρατησω για μενα

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λιγη ωρα εβλεπα για λιγο ενα ζωντανο-live podcast στο Youtube στο καναλι του Windows central..και μιλουσε ο Daniel Rubino (οι περισσοτεροι ξερετε ποιος ειναι) με τον Zac Bowden..και λεει καποια στιγμη ο Daniel...<<οκ παιδια τα windows phone δυστυχως εχουν μονο 0,3% ποσοστο και συγκεκριμενα τα wm10 καπου στο 0, 15% στα μισα περιπου..αρα λεει οπως καταλαβαίνεται τελος τα wm 10 ..και λεει κιολας γελώντας ψιλοειρωνικα.... νταξει μωρε δεν εγινε και κατι...σιγα...παμε για αλλα τωρα..
Οταν θεοποιουσε τα wm 10 και οτι οι universal apps ειναι το μελλον ηταν καλα ε??Αλλα βεβαια οταν τα κονομας λες οτι σου λενε...
Οταν καποιοι λεγαμε: παιδια δεν το πανε καλα το πραγμα, πολλες καθυστερησεις, πολλα Bugs, οι developers θα τους γυρισουν την πλατη με αυτα που κανουν, ημασταν trolls και κακοι τοτε ε?

Μηπως ολοι αυτοι που ελεγαν τα ιδια  με τον Daniel Rubino, λεω μηπως πρεπει να βγουν και να πουν παιδια..πεσαμε εξω και καναμε λαθος?? 
Οσοι θελετε να δειτε το βιντεακι θα ανεβει λογικα στο καναλι του Windows central στο youtube τις επομενες ωρες φανταζομαι...

• Like 3
Δημοσ.

ναι μονο που η εμπιστοσυνη κερδιζεται δυσκολα κ χανεται ευκολα

οσοι καηκαμε δυσκολα θα ξαναεμπιστευτουμε την ms

κ ο δυσαρεστημενος χρηστης ειναι η χειροτερη δυσφημιση

• Like 2
Δημοσ.

Πανε τα κινητα της θα το φυλαξω και εγω και καποτε θα το δειχνω σε μικροτερους ηλικιακα σαν αντικα.

Η Ms φταιει που μπορουσε να το ανεβασει, αλλα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον..περτικαλι θα παρεις...περα απο τι ειναι το ωραιο πορτοκαλι μοιαζει λες και ειναι θηκη επιπλεον απο μακρυα και εντυπωσιαζει..

Ασε που εχω τον 1,5 χρονων ανηψιο οταν το βλεπει ξεχναει τα παντα και τρεχει να το πιασει..χαχαχα

Φυσικα και ειναι σεβαστη η αποψη σου και η γνωμη σου anamene..

2 πραγματακια θελω να σε ρωτησω..

Α) Για τα Nokia που ειχαν αυτες τις τεραστιες ζημιες..σε τι οφείλονται πιστευεις εσυ? Ειδικα αν συγκρινεις τις πωλησεις του νεου Nokia 6 που ξεπουλησε σε λιγες μερες περισσοτερες συσκευες απο οτι ολα τα Lumia ΟΛΟ το 2016 μεχρι σημερα...εδω μιλαμε για ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορα...

Επισης..

Β) Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Παναγης οπως λες θα φερει τα πανω κατω και θα βγαλει συσκευη mobile κερδοφορα απο την 0 μερα?

Τα 950 ρια ποιος τα ετοιμασε και τα παρουσιασε? Ποιος επετρεψε να βγουν οι ναυρχιδες 950 στην αγορα με ενα λειτουργικο που για μηνες ηταν γεματα bugs ??Μηπως ηταν ο ιδιος ο Πανος και η ομαδα του??

Απλα ερωτηματα ειναι..

Αυτό που με κάνει να το πιστεύω είναι πως τα Surface έχουν δημιουργήσει μια κατηγορία από μόνα τους (τα 2 in 1) και στα αποτελέσματα του επόμενου τριμήνου τα windows tablets ίσως να αφήσουν στην τρίτη θέση τα iPad. Νομίζω σε όλους έχει πιάσει το μάτι σας την πατέντα της MS με τις αναδιπλούμενες οθόνες που πιθανόν να ετοιμάζουν ένα νέο τύπο smartphone με full windows. Η λαμπρή επιτυχία του azure ,των Windows 10 pc ,των 2 in 1, του bing (βρίσκεται πλέον στο 15% των αναζητήσεων στο pc), των office , του XBOX ONE , των HoloLens , του Surface studio ,και τόσων άλλων δείχνει ότι αν η Microsoft πάρει επιτέλους σοβαρά το κομμάτι των smartphones, θα γυρίσει το παιχνίδι προς όφελος της.

Για να μην παρεξηγηθώ, τα πιο πάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις, μένει να δούμε τι στρατηγική θα ακολουθήσουν εν τέλει.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1
Δημοσ.

Σας άκουσα! Πήρα πορτοκαλί! Μιλάμε είναι έρωτας

Είναι γυαλιστερό,ματ που ήθελα δεν είχε!!

Μεγειά μου!

Σου βάζω φωτογραφία και τα δυο :D

post-201896-0-67541100-1487373850_thumb.jpgpost-201896-0-02680300-1487373987_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορα χρωματα για διαφορες καταστασεις!!  :-D  :-D

Ωραιος αδερφε!! Γαλαζιο και πορτοκαλι ειναι ομορφα :wub:  :wub:  :wub: ..Το ασπρο με αφηνει αδιαφορο!

Και η flip case πορτοκαλι ειναιι λατρειααα!! Πορτοκαλι απο παντου!!

Πωω!!....

* Update απο Instagram χθες και σημερα...

Παράξενο;;

:D  :ph34r:

• Like 5
Δημοσ.

Διαφορα χρωματα για διαφορες καταστασεις!!  :-D  :-D

Ωραιος αδερφε!! Γαλαζιο και πορτοκαλι ειναι ομορφα :wub:  :wub:  :wub: ..Το ασπρο με αφηνει αδιαφορο!

Και η flip case πορτοκαλι ειναιι λατρειααα!! Πορτοκαλι απο παντου!!

Πωω!!....

Αν θες κάποια θήκη μπορώ να σου στείλω  :-D

Δημοσ.

Την συλλογή με τα Windows κινητά σας δείχνετε; :-D 
Να και η δική μου :)

950 XL άσπρο,930 πορτοκαλί,1520 άσπρο.
Για να μην βάλω και της γυναίκας :)

post-51825-0-70426500-1487466871_thumb.jpg
Τι λέτε θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...