Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry που θα αλλάξω λίγο απότομα την κουβέντα. Χωρίς να έχω όρεξη να πάρω την θέση της Microsoft και να τους δικαιολογήσω, απλά θα αναφέρω ότι ο κυριότερος λόγος που αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα Lumia είναι οι τεράστιες ζημιές που είχαν κάθε quarter (κοντά στο 1 δις). Μέχρι το τέλος του 2015 η ζημιά έφθασε κοντά στα 6 δις δλδ ποσό το οποίο είναι περισσότερο και από την ίδια την εξαγορά της Nokia. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του Surface Phone οφείλεται στο ότι η σχεδιαστική ομάδα υπό τον Πανό Παναγή σε συνεργασία μαζί με την ομάδα των προγραμματιστών της Dona Sarkar μας ετοιμάζουν κάτι πάρα πολύ καλό το οποίο θα είναι κερδοφόρο από την μέρα μηδέν και το οποίο θα επαναφέρει τα Windows σε πορεία ανάπτυξης.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμενος μακαρι να γινουν οπως τα λες!

Κατι δικο μου τωρα..εχει ραγισει (πολυ λιγο) σε 2 σημεια αριστερα πανω-κατω το καπακι απτο 640!

Αυριο θα παω να παρω αλλο απλα δε ξερω τι χρωμα να παρω! Για πειτε γνωμες! Σκεφτομαι ματ μαυρο!

*Τωρα εχω ασπρο καπακι!

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Δημοσ.

Sorry που θα αλλάξω λίγο απότομα την κουβέντα. Χωρίς να έχω όρεξη να πάρω την θέση της Microsoft και να τους δικαιολογήσω, απλά θα αναφέρω ότι ο κυριότερος λόγος που αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα Lumia είναι οι τεράστιες ζημιές που είχαν κάθε quarter (κοντά στο 1 δις). Μέχρι το τέλος του 2015 οι ζημιά έφθασε κοντά στα 6 δις δλδ ποσό το οποίο είναι περισσότερο και από την ίδια την εξαγορά της Nokia. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του Surface Phone οφείλεται στο ότι η σχεδιαστική ομάδα υπό τον Πανό Παναγή σε συνεργασία μαζί με την ομάδα των προγραμματιστών της Dona Sarkar μας ετοιμάζουν κάτι πάρα πολύ καλό το οποίο θα είναι κερδοφόρο από την μέρα μηδέν και το οποίο θα επαναφέρει τα Windows σε πορεία ανάπτυξης.

υπαρχει καποιος που θα παρει σοβαρα τετοιες δικαιολογιες;μιλας για κατι που ακουγεται εδω και 2 χρονια,αλλα μη ξεχνας μεχρι πριν 3-4 χρονια υποσχεντο εφαρμογες κτλ.ειναι ποτε δυνατο να παει απο το 0,3 % εστω στο 3?παρατηρω εδω και λιγο καιρο οτι πλεον δεν εφαρμοζονται διορθωτικες στις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες,απλα δεν γινονται ενημερωσεις.βλεπεις οτι η ΝΟΚΙΑ πηρε με νεα ιδιοκτησια το ονομα και δεν προλαβαινουν να βγαζουν συσκευες απο τις τοσες πωλησεις,τι φταιει τελικα;

παντως οχι η νοκια η παλια ουτε η νεα,η μς φτιαχνει εφαρμογες τοσο καλα γραμμενες στις δυο πλατφορμες apple,android οποτε τι σημαινει;κανενα surface δεν θα φερει τη  επανασταση ακομα τρεχοντας χ86 η ακομα και 64 bit εφαρμογες, σιγα μη τρεξει ο καθε ενας να συνδεει κινητα σε μονιτορς,τωρα οποιος δεν το αισθανεται οκ ειναι ακομα φανατικος των win phones,οπως ημου και εγω καποτε,και οταν εγραφα ημουν κακος.δεν θα γινει ποτε κατηγορος η μσ απο κατηγορουμενος βασει της κοροιδιας της.οσοι εχουμε τηλεφωνα της εταιρειας απλα περιμενουμε να χαλασουν η να τα δωσουμε σε μια φιλικη τιμη.

η εμπειρια του android δεν δεχεται συμβιβασμους ειδικα απο το 6 και μετα,καλη τυχη σε οσους εχουν τηλεφωνα της μς εγω τουλαχιστον το χρησιμοποιω το 640 χλ σαν ενα μικρο ταμπλετ και οσο παει η μπαταρια του κρατα απο 2 μερες 1 μερα επομενως σε 1 χρονο θα ειναι εκτος.

ολα αυτα ειναι αποψη μου δεν επιβαλω σε καποιον να κανει την αλλαγη,αλλα μπορει να δει τα φορουμς της ms επισημα η ανεπισημα στο τι γινεται.

οτι και να γινει δεν νομιζω καππιος να παρει το νεο surface (γελαμε)να ψαχνει μονιτορς να συνδεσει το κινητο,γιατι;γιατι δεν υπαρχει ουσια,ενα λαπτοπ κοστιζει 200 ευρω,απλα ειναι ελπιδες της μς ,μετην hp ειχε μια δεσμευση μεχρι την 1/1/17 να βγαλει ενςα τηλεφωνο που να τρεχει τα 10οπως και με την αλκατελ,οι συμβασεις εληξαν, η δε hp εβγαλε 25 χιλιαδες τηλεφωνα με 10 καιν τελικα δεν πουλησε 1000 τηλεφωνα,η πιστοληπτικη δυνατοτητα καθε εταιρειας εχει οριο οποτε διεκοψαν με συνοπτικες διαδικασιες

τηλ εποικ με την μς,το τηλ μου 640 χλ δεν εχει αποδοση η απαντηση ηταν να γυρισω στα  8,1 ,χαρτες κτλ τους λεω ;παρτε συσκευη gps ,Α.Κ. στην εξυπηρετηση !

• Like 1
Δημοσ.

Κατι δικο μου τωρα..εχει ραγισει (πολυ λιγο) σε 2 σημεια αριστερα πανω-κατω το καπακι απτο 640!

Αυριο θα παω να παρω αλλο απλα δε ξερω τι χρωμα να παρω! Για πειτε γνωμες! Σκεφτομαι ματ μαυρο!

*Τωρα εχω ασπρο καπακι!

Πάρε πορτοκαλί καπάκι είναι πολύ ωραίο.

Τα έχω όλα τα καπάκια :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε πορτοκαλί καπάκι είναι πολύ ωραίο.

Τα έχω όλα τα καπάκια :D

Αχρείαστο να ναι αλλά να ξέρω ,από που αγοράζει κανείς;

Μια φορα είχα κοιτάξει κ είχε μόνο ένα μαγαζί από τα σκρουτζ.

Απ' έξω; Με κάρτα κλπ ;

• Like 1
Δημοσ.

Sorry που θα αλλάξω λίγο απότομα την κουβέντα. Χωρίς να έχω όρεξη να πάρω την θέση της Microsoft και να τους δικαιολογήσω, απλά θα αναφέρω ότι ο κυριότερος λόγος που αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα Lumia είναι οι τεράστιες ζημιές που είχαν κάθε quarter (κοντά στο 1 δις). Μέχρι το τέλος του 2015 η ζημιά έφθασε κοντά στα 6 δις δλδ ποσό το οποίο είναι περισσότερο και από την ίδια την εξαγορά της Nokia. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του Surface Phone οφείλεται στο ότι η σχεδιαστική ομάδα υπό τον Πανό Παναγή σε συνεργασία μαζί με την ομάδα των προγραμματιστών της Dona Sarkar μας ετοιμάζουν κάτι πάρα πολύ καλό το οποίο θα είναι κερδοφόρο από την μέρα μηδέν και το οποίο θα επαναφέρει τα Windows σε πορεία ανάπτυξης.

χαχαχα δεν το είχα σκεφθει ποτέ να τον πω παναγή. Ωραίος....

• Like 2
Δημοσ.

Μπηκα σε fast ring και κατεβασα την τελευταια εκδοση του λειτουργικου.

Δεν βλεπω μεγαλες αλλαγες.

Θελει δουλεια ακομα σε πεταει εξω από ορισμενα μενου.

Οι εφαρμογες ολες τρεχουν μια χαρα.

Ad block στον edge ακομα τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Άρη έχω Νοκια κατάστημα κοντά!

Για χρώμα δε ξέρω ακόμα πρέπει να δω τι διαθέσιμα καπάκια έχει η Nokia!

Λοιπον..περτικαλι θα παρεις...περα απο τι ειναι το ωραιο πορτοκαλι μοιαζει λες και ειναι θηκη επιπλεον απο μακρυα και εντυπωσιαζει..

Ασε που εχω τον 1,5 χρονων ανηψιο οταν το βλεπει ξεχναει τα παντα και τρεχει να το πιασει..χαχαχα

Φυσικα και ειναι σεβαστη η αποψη σου και η γνωμη σου anamene..

2 πραγματακια θελω να σε ρωτησω..

Α) Για τα Nokia που ειχαν αυτες τις τεραστιες ζημιες..σε τι οφείλονται πιστευεις εσυ? Ειδικα αν συγκρινεις τις πωλησεις του νεου Nokia 6 που ξεπουλησε σε λιγες μερες περισσοτερες συσκευες απο οτι ολα τα Lumia ΟΛΟ το 2016 μεχρι σημερα...εδω μιλαμε για ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορα...

Επισης..

Β) Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Παναγης οπως λες θα φερει τα πανω κατω και θα βγαλει συσκευη mobile κερδοφορα  απο την 0 μερα? 

Τα 950 ρια ποιος τα ετοιμασε και τα παρουσιασε? Ποιος επετρεψε να βγουν  οι ναυρχιδες  950 στην αγορα με ενα λειτουργικο που για μηνες ηταν γεματα bugs ??Μηπως ηταν ο ιδιος ο Πανος και η ομαδα του??

Απλα ερωτηματα ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Σας άκουσα! Πήρα πορτοκαλί! Μιλάμε είναι έρωτας

Είναι γυαλιστερό,ματ που ήθελα δεν είχε!!

Μεγειά μου!

με γεια σου !!!

πόσο το πήρες;

• Like 1
Δημοσ.

Άρη έχω Νοκια κατάστημα κοντά!

Για χρώμα δε ξέρω ακόμα πρέπει να δω τι διαθέσιμα καπάκια έχει η Nokia!

Σε ευχαριστώ,όπως έγραψα πιο πολύ να ξέρω είναι όχι για αγορά,πλην ατυχίας!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Σας άκουσα! Πήρα πορτοκαλί! Μιλάμε είναι έρωτας

Είναι γυαλιστερό,ματ που ήθελα δεν είχε!!

Μεγειά μου!

Μεγια!!Ειναι απιθανο λεμε..ελαχιστοι εχουν τετοιο χρωμα εκει εξω...μιας και η πληθωρα κινητων εκει εξω ειναι μια απο τα ιδια....σχεδον iphonizoyn ΟΛΑ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...