Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λεβεντες καποιο δωρεαν πληκτρολογιο με t9 υπαρχει; η καποιον παρομοιο τροπο να γρφω λιγο γρηγορα μηνυμα

Μια απο τις ελλειψεις των windows phone/mobile ειναι οτι δεν υποστηριζουν 3rd party πληκτρολογια.

Οποτε αν δεν σε βολευει το ενσωματωμενο (που εχει προβλεψεις κλπ), δεν υπαρχει λυση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις και πρόβλεψη κειμένου, και σούρσιμο που πιάνει εξαιρετικά γρήγορα και απροβλημάτιστα.

Τί δεν σε καλύπτει?

Πως γίνεται αυτό; δεν το βρίσκω

Edit για την ελληνική γλώσσα λέω

Ποιό από τα δύο (αν μπορείς, θύμισέ μου τη συσκευή σου)?

Το σούρσιμο, είναι ακριβώς αυτό.

Σέρνεις το δάκτυλό σου συνεχόμενα από γράμμα σε γράμμα της λέξης που σε ενδιαφέρει (χωρίς να το σηκώνεις στο ενδιάμεσο) και επιλέγεις από τις προτάσεις που σου βγάζει από πάνω.

Τις ίδιες προτάσεις σου βγάζει γράφοντας κανονικά.

Αν Τ9 εννοείς το "αλφαριθμητικό" όπου πατάς αριθμό που αντιστοιχεί στο κάθε γράμμα κλπ...ναι, δεν έχει από δαύτο.

Ποιό από τα δύο (αν μπορείς, θύμισέ μου τη συσκευή σου)?

Το σούρσιμο, είναι ακριβώς αυτό.

Σέρνεις το δάκτυλό σου συνεχόμενα από γράμμα σε γράμμα της λέξης που σε ενδιαφέρει (χωρίς να το σηκώνεις στο ενδιάμεσο) και επιλέγεις από τις προτάσεις που σου βγάζει από πάνω.

Τις ίδιες προτάσεις σου βγάζει γράφοντας κανονικά.

Αν Τ9 εννοείς το "αλφαριθμητικό" όπου πατάς αριθμό που αντιστοιχεί στο κάθε γράμμα κλπ...ναι, δεν έχει από δαύτο.

Για το πρώτο που αναφέρεις φίλε το κάνει μόνο στην αγγλική γλώσσα, με βολεύει αυτό αλλά στα ελληνικά δεν υπάρχει, το 435 έχω

για να λεμε κ του στραβου το δικιο το πληκτρολογιο των 10 μονο προβλημα δεν ειναι ,θα ελεγα ανετα οτι ειναι το καλυτερο mobile keyboard k ειμαι χρηστης android MM αυτη την στιγμη

απλο λιτο καλαισθητο κ αποτελεσματικο 

• Like 3

Μόλις το δοκίμασα στα ελληνικά στο δικό μου (whatsapp) και λειτουργεί κανονικά (L950).

Τί να σου πω?

Και μένα το swipe λειτουργεί μια χαρά...

Πιθανόν δεν έχει εγκατασταθεί τό ελληνικό λεξικό. Στα settings στις επιλογές γλώσσας - λεξικού δείχνει να έχουν εγκατασταθεί τα ελληνικά?

Λεβεντες καποιο δωρεαν πληκτρολογιο με t9 υπαρχει; η καποιον παρομοιο τροπο να γρφω λιγο γρηγορα μηνυμα

ΈχειςWindows 10??

Πιθανόν δεν έχει εγκατασταθεί τό ελληνικό λεξικό. Στα settings στις επιλογές γλώσσας - λεξικού δείχνει να έχουν εγκατασταθεί τα ελληνικά?

μπηκα μεσα εκει ,υπαρχουν τα ελληνικα και απο κατω μου λεει <απαιτειτε προσοχη>  ,παταω ληψης ενημερωσης και δεν κανει κατι ,σαν να μην το πατησα ,εκανα καταργηγη και εκ νεου εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια ,τι να πω 

ΈχειςWindows 10??

ναι φιλε

• Like 1

Πρέπει να κατεβάσεις τη γλώσσα για το πληκτρολόγιο!!

Αν δεν κατεβαίνει μπες μέσα στο insider,αν δεν είσαι συνδεδεμενος συνδέσου μπες να κατεβάσεις γλώσσα και μετά ξεσυνδεσου πάλι!!

• Like 4

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, έκανε μια αναβάθμιση τα 10αρια και κατέβηκε η γλώσσα, πόσες ακόμα αναβαθμίσεις να περιμένω; είναι η πρώτη αυτήν,

ομολογώ πως δουλεύει πολύ καλύτερα το swipe στα Windows σε σχέση με το Android, αν και είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ευχαριστώ για την βοήθειά σας

• Like 4

Πρέπει να κατεβάσεις τη γλώσσα για το πληκτρολόγιο!!

Αν δεν κατεβαίνει μπες μέσα στο insider,αν δεν είσαι συνδεδεμενος συνδέσου μπες να κατεβάσεις γλώσσα και μετά ξεσυνδεσου πάλι!!

Εσύ κάτσε καλά γιατί θα σε κάνω report! Σταμάτα να λες στον κόσμο να μπεί insider, δεν είναι όλοι ανυπόμονοι σαν κι εσένα για τις τελευταίες εξελίσεις και updates. Θα κάψεις κανέναν ανθρωπάκο χαχαχαχαχα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...