Retromaniac Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια καλησπερα,υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος να βλεπεις συνολικη διαρκεια εξερχομενων κλησεων; Ρυθμισεις/προσθετα/υπηρεσίες δικτύου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το Audiobit για μουσική αλλά μου κάνει κάτι σπαστικά τώρα τελευταία και τρώει φλασιές. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογούλα να προτείνεται απλώς για να ακούω MP3 ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι να απαντάμε λέγοντας τι δεν μπορεί να κάνει το WP και μπορεί να το κάνει το αντίστοιχο Android στα ίδια χρήματα. Όταν κάποιος ρωτάει για το 640 και του λέω εγώ "Φίλε δεν κάνει τίποτα, πάρε ένα Google Pixel να βρείς την υγειά σου...." ...ασχολίαστο. Πλεόν το 640 έχει 100 ευρώ και το 950 έχει 240-250 ευρώ. Ας απαντάμε με αυτό δεδομένο και όχι με το τι πλήρωσα εγώ το 2013 για να πάρω το 930. Για casual users που χρησιμοποιούν απλά πράγματα όπως είπε και ο privateer (τα οποία δεν είναι και απλά casual), μια χαρά είναι τα 100-120 ευρώ των συσκευών που κοστίζουν σήμερα στην πλατφόρμα. Ίσως όχι η ιδανική επιλογή, αλλά δεν είναι και για αρχίσουμε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Και παραπάνω είπα ότι δεν σχολιάζω για εφαρμογές. Το χάος που λες ότι υπάρχει στις δυνατότητες, αμφισβήτησα. Στον τομέα λειτουργιών και δυνατοτήτων, σαφώς και δεν υπολείπονται σε κάτι έναντι αντίστοιχων συσκευών. Η αληθεια ειναι οτι τα WM10 προσθεσαν πολλες δυνατοτητες σε σχεση με τα ελλειπη windows phone(που και παλι εδω διαφοροι ελεγαν οτι δεν τους λειπει τιποτα κλπ) και εχουν φθασει σχεδον σε δυνατοτητες το android/ios. Μερικοι απο τους λογους που δεν μπορεσα να κρατησω για καιρο σαν βασικο κινητο ενα windows phone, αλλα τώρα εχουν λυθει: - απουσία encryption (αν ειναι δυνατον!!!) - δεν υποστήριζαν VPN - ελλειπεστατο notification center που δεν μπορουσες να απαντησεις σε notifications - δεν συγκρατουσε καν τα passwords στον internet explorer(ασχολίαστο!) - δεν υποστηριζοταν fingerprint reader και για αυτο δεν ειχε βγει καμια συσκευη - μη-υποστηριξη third-party keyboards Αυτα ειναι στο παρελθον και παλι καλα τα περισσοτερα λυθηκαν με τα windows phone 8.1 και το encryption προστεθηκε σαν δυνατοτητα στα wm10, ενω το fingerprint reader προστεθηκε νομιζω με το anniversary update το καλοκαιρι. Προσωπικα, σαν προβλημα για εμενα(ασχετα απο τις εφαρμογες) παραμενει η μη-πληρης συμβατοτητα του Edge με μερικες enterprise σελιδες οταν συνδεομαι μεσω vpn, αλλα αυτο δεν ειναι σημαντικο. Και φυσικα οτι τα windows mobile 10 ηταν για καιρο ενα λειτουργικο που δεν μπορουσες να εμπιστευθεις και ειχε πολλα bugs(ουτε το hotspot δεν δουλευε σωστα στην αρχη , εκλεινε μονο του μετα απο μερικες ωρες). Η βασικοτερη ελλειψη που εξακολουθουν και εχουν τα windows mobile ειναι η μη-υποστηριξη third-party keyboards. Οποτε τωρα πια ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα με android/ios, αλλα η ζημια εχει γινει: Λιγοι ειναι οι ικανοποιημενοι απο την πλατφορμα για αυτο οι περισσοτεροι κατοχοι windows phone επιλεγαν διαφορετικη, ανωτερη πλατφορμα οταν ηθελαν να αλλαξουν κινητο. Το χαος με τις εφαρμογες το περιεγραψε χαρακτηριστικα ενας φιλος λιγες σελιδες πιο πριν: Μετα λεω, δεν ριχνω και μια ματια στο δικο μου, μπορει να θυμηθω καμια καλη εφαρμογη που ειχα και να την ξαναβαλω. Ανοιγω το δικο μου (620) και βλεπω το χαος το ιδιο. Εχουν περασει απο εκει μεσα 821 εφαρμογες!!! Ποσες απο αυτες εχω σημερα? Μολις 11. Λεω δεν μπορει οι υπολοιπες 810 να ειναι για ηταν εντελως για πεταμα, και τους ριχνω μια ματια πιο προσεκτικη. Το ενα τριτο απο αυτες ηταν πλεον "μη διαθεσιμες", για οποιοδηποτε λογο. Ενα τεραστιο ποσοστο απο τις υπολοιπες, σαν να λεμε οι 4 στις 5, ειχαν να ανανεωθουν απο το 2015 ή πιο παλια και πολλες βγηκανε μια φορα και τερμα. Χαλια μαυρα imho... Και μετα λεμε οτι το store ειναι μια χαρα και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παντως εχει γινει προοδος. Από το μονο για να περνεις τηλεφωνο που ηταν η αποψη μερικων εχει γινει τα κανει όλα αλλα υπαρχει μπαχαλο στο store. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgw27 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες! Στο store λίγο που έψαξα δε βρήκα κάτι...Ξέρω απτις κλήσεις του ιστορικού ότι σου δείχνει μέτρηση για κάθε αριθμό όμως! Και ένα άλλο που θυμήθηκα μήπως εννοείς/βολέψει αυτό, πας ρυθμίσεις, πρόσθετα, και υπηρεσίες δικτύου στο 'Μετρητής φωνητικών κλησεων'! ;; Ευχαριστω για την απαντηση,οχι δυστυχως θα ηθελα μονο συνολικη διαρκεια εξερχομενων για να μην υπερβαινω το συμβολαιο μου..Υπαρχει εφαρμογη του παροχου αλλα μονο για ios/android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως που έχω δυο τηλέφωνα, προτιμώ πολύ περισσότερο το Windows mobile. Δεν μπορώ χωρίς τα tiles. Και τα notifications του android 6 δεν έχουν actions όπως στα Windows. Στα 7 έχουν βάλει. Επίσης ο χειρισμός του τηλεφωνικού καταλογου είναι μακράν καλύτερος. Δεν το συζητάμε για τα pins των αριθμών που είναι χώρις πληροφορία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έχω και εγώ τα δύο τηλέφωνα (android, windows),εκτός από τις εφαρμογές (που έχω ότι χρειάζομαι σε windows),ένα σημαντικό θέμα για εμένα που έχω παιδί είναι οι ζωντανές φωτογραφίες,κάνουν τρομερή δουλειά και δεν υπάρχουν σε android. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 το δευτερο δεν είναι πρόβλημα. Για το πρωτο κατι ποιο συγκεκριμενο? είναι χοντρό πρόβλημα, εκτός και αν βολεύεσαι για τη μεταφορά data να έχεις στην τσέπη σου ένα PC με οθόνη και keyboard παρά ένα ον δε γκόου καλώδιο. πχ εγώ είμαι ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και δεν έχω app ούτε για Δικτυα που ασχολούμαι, ούτε για Air Codition, ούτε για Security Systems θέλω να τρέξω μια εφαρμογή για cloud σε DVR και δεν μπορώ με το WP. Θα μου πείς πάρε ένα φτηνοαντρόιντ για να τα κάνεις αυτά, προφανώς και έχω ενα των 50E και τα έχω φορτώσει όλα το θέμα είναι όταν τα σκάς για μία συσκευή να στα κάνει όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 είναι χοντρό πρόβλημα, εκτός και αν βολεύεσαι για τη μεταφορά data να έχεις στην τσέπη σου ένα PC με οθόνη και keyboard παρά ένα ον δε γκόου καλώδιο. πχ εγώ είμαι ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και δεν έχω app ούτε για Δικτυα που ασχολούμαι, ούτε για Air Codition, ούτε για Security Systems θέλω να τρέξω μια εφαρμογή για cloud σε DVR και δεν μπορώ με το WP. Θα μου πείς πάρε ένα φτηνοαντρόιντ για να τα κάνεις αυτά, προφανώς και έχω ενα των 50E και τα έχω φορτώσει όλα το θέμα είναι όταν τα σκάς για μία συσκευή να στα κάνει όλα Πολύ καλα κανεις αφου δεν σε βολευουν τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δωρεάν εφαρμογή μέχρι το βράδυ απτό myAppFree το harvester Messenger! Απότι κατάλαβα βάζετε (fb, insta, google κλπ) τους λογαριασμούς και αντί για 3 εφαρμογές το καθενα τα χετε 3 σε 1! Όλα νοικοκυρεμένα που λέμε! *αφορούν σε mobile sites οποτε είστε λίγο περιορισμένοι από θέμα features σε σχέση με τις εφαρμογές(των λογαριασμών) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά έχω και ένα android tablet στην άκρη, για κάνα εισιτήριο της Ryanair και για παραγγελία από pizza dominos , δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα άλλο. Ειλικρινά, το μοναδικό πράγμα που με εκνευρίζει στα Windows είναι η άθλια εφαρμογή του Facebook messenger, τίποτα άλλο... Πέτα το το ντρόιντ. Υπάρχει εφαρμογή Dominos και στα 10εια. :p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 http://www.windowscentral.com/microsofts-patch-tuesday-updates-delayed-over-last-minute-issue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 είναι χοντρό πρόβλημα, εκτός και αν βολεύεσαι για τη μεταφορά data να έχεις στην τσέπη σου ένα PC με οθόνη και keyboard παρά ένα ον δε γκόου καλώδιο. πχ εγώ είμαι ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και δεν έχω app ούτε για Δικτυα που ασχολούμαι, ούτε για Air Codition, ούτε για Security Systems θέλω να τρέξω μια εφαρμογή για cloud σε DVR και δεν μπορώ με το WP. Θα μου πείς πάρε ένα φτηνοαντρόιντ για να τα κάνεις αυτά, προφανώς και έχω ενα των 50E και τα έχω φορτώσει όλα το θέμα είναι όταν τα σκάς για μία συσκευή να στα κάνει όλα Εμ το τελευταιο ειναι το ζουμακι...Ολη η ουσια... Συν ομως Εφαρμογες τραπεζων, παροχων, καμερων, ασυμβατοτητα smartwatches, Χαος στα games, διαφορα στην ποιοτητα αρκετων κοινων εφαρμογων σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, πολλες εφαρμογες που δεν ηρθαν και δεν θα ρθουν και πολλες που δεν αναβαθμιστηκαν ή εφυγαν. Και αρκετα αλλα ακομα... Κατα τα αλλα τι δεν μπορει να κανει ενα wm smartphone..χμμμ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εμ το τελευταιο ειναι το ζουμακι...Ολη η ουσια... Συν ομως Εφαρμογες τραπεζων, παροχων, καμερων, ασυμβατοτητα smartwatches, Χαος στα games, διαφορα στην ποιοτητα αρκετων κοινων εφαρμογων σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, πολλες εφαρμογες που δεν ηρθαν και δεν θα ρθουν και πολλες που δεν αναβαθμιστηκαν ή εφυγαν. Και αρκετα αλλα ακομα... Κατα τα αλλα τι δεν μπορει να κανει ενα wm smartphone..χμμμ... Καλά με ψιλογκατζετάκια και ρολόγια δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα και δεν παίζω games αλλά έχεις δίκιο ναι. Να μην υπάρχει ένα σπαστήρι για το WiFi ρε αδερφέ.. Πολύ καλα κανεις αφου δεν σε βολευουν τα windows. Μωρέ βολεύουν και είναι ποιοτικά πολύ εντάξει και άνετα και φιλικά... απλά δεν είναι για όλους.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εμ το τελευταιο ειναι το ζουμακι...Ολη η ουσια... Συν ομως Εφαρμογες τραπεζων, παροχων, καμερων, ασυμβατοτητα smartwatches, Χαος στα games, διαφορα στην ποιοτητα αρκετων κοινων εφαρμογων σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες, πολλες εφαρμογες που δεν ηρθαν και δεν θα ρθουν και πολλες που δεν αναβαθμιστηκαν ή εφυγαν. Και αρκετα αλλα ακομα... Κατα τα αλλα τι δεν μπορει να κανει ενα wm smartphone..χμμμ... Ναι αυτό με το ρολοι και τα παιχνίδια τι να σου πω. Τράπεζες οκ. Καμερες δεν γνωρίζω(αλλα βλεπω ένα σωρο σχετικες εφαρμογες.) Αυτό με το ζουμακι(otg) δεν το ηξερες? Βρηκες ξανα αφορμή να βγαλεις τα αποθημενα σου για την Microsoft? Οποιος το χρειαζεται απλα περνει το καταλληλο τηλεφωνο. Κουρασες πανο καταλαβε το. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα