Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά επειδή τυγχάνει να έχω το s7 edge και δεν είναι δικαρτο, έχω σαν δεύτερο το 435, γι αυτό και αναφέρω ότι το έχω για απλή χρήση

Εγώ ΄κάνω το αντίθετο.Έχω φτηνιάρικα ανδρόιντ κινητά στο αμάξι μόνο για τηλέφωνα.Για παραπάνω δεν τα εμπιστεύομαι.

• Like 2
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ΄κάνω το αντίθετο.Έχω φτηνιάρικα ανδρόιντ κινητά στο αμάξι μόνο για τηλέφωνα.Για παραπάνω δεν τα εμπιστεύομαι.

Ο καθένας μας με ότι βολεύεται φίλε

• Like 3
Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο που ακουγεται ότι τα windows τηλεφωνα είναι για απλη χρηση?

Τι δεν μπορω να κανω?

Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση

Η δικη μου αποψη ειναι η εξης..wm 10 συσκευες μονο για 2ρες πλεον..και οχι γιατι το λειτουργικο ειναι κακο ή κατι τετοιο..

Αλλα οπως και να το κανουμε υπολείπεται σε λειτουργιες και φυσικα ο κυριος λογος που το λεω ειναι το ΧΑΟΣ που επικρατει με το store..Δεν θα ηθελα να ξαναγραφω ολοκληρα κατεβατα με τις εφαρμογες που ηρθαν και ηταν χαλια ή δεν αναβαθμιστηκαν ποτε, για αυτες που υπηρχαν και εφυγαν ή για αυτες που δεν θα ερθουν ποτε. Κακα τα ψεματα καποιος που θελει ενα smatphone εν ετη 2017 και δινει ενα σεβαστο ποσο πρεπει να εχει στα χερια του το μεγιστο δυνατο απο τις λειτουργιες ή δυνατοτητες που παρεχονται στην εποχη μας..Αλλο αν καποιοι δεν τις χρειαζονται τελικα..Πρεπει ομως να υπαρχουν..

• Like 3
Δημοσ.

Η δικη μου αποψη ειναι η εξης..wm 10 συσκευες μονο για 2ρες πλεον..

Σεβαστή η άποψη Πάνο. Την ξέρουμε, την έχεις πει πολλάκις.

Αλλα οπως και να το κανουμε υπολείπεται σε λειτουργιες και φυσικα ο κυριος λογος που το λεω ειναι το ΧΑΟΣ που επικρατει με το store..

Υπερβάλλεις στα περι χάους. Στις εφαρμογές δεν θα σχολιάσω. Στις λειτουργίες...σε ποιές υπολείπεται;

.Δεν θα ηθελα να ξαναγραφω ολοκληρα κατεβατα...

Με το συμπάθειο αλλά ευτυχώς....

Κακα τα ψεματα καποιος που θελει ενα smatphone εν ετη 2017 και δινει ενα σεβαστο ποσο...

Δηλαδή πόσα; Το δημοφιλές 640 έχει 100 ευρώ. Οι συγκρίσεις που κάνεις γίνονται με αντίστοιχα Android του 100ρικου; Γιατί εδώ μέσα νιώθω ότι έχουμε πιάσει το 535/640/650 (3 συσκευές δηλαδή) και τα συγκρίνουμε με ό,τι υπάρχει απο Android εκεί έξω,Huawei,  Motorola, Samsung, Google, περσινά, φετινά, προπέρσινα. Λίγο άδικη η σύγκριση, δεν νομίζεις;

Αλλο αν καποιοι δεν τις χρειαζονται τελικα..Πρεπει ομως να υπαρχουν..

Όλοι τις χρειάζονται. Απλά κάποιοι μπορούν και χωρίς αυτές αν είναι να σκάσουν +100/+200 ευρώ για να έχουν snapchat και e-banking στο κινητό ή ότι άλλο έχει ακουστεί κατα καιρούς.

Η διαφορά είναι ότι πιθανότατα (δυστυχώς) έχεις φάει μεγάλη ήττα από τη συσκευή που πήρες γιατί είχες φιλοδοξίες και προφενέστατα είσαι power user, χρησιμοποιείς το κινητό για πολλά πράγματα.

Έχεις δίκιο να βγάζεις το παράπονό σου για το γεγονός ότι δεν πήρες αυτό που πλήρωσες. Αλλά ρίξε και λίγο νερό στο κρασί σου...δεν πλήρωσες δα και κανένα αστρονομικό ποσό.

Και για να κλείσω. Αυτά που δίνει το 640 με 100+/- ευρώ πλέον και το 950 στα 250ευρώ περίπου αν δεν κάνω λάθος, δεν τα έχει αλλού. Ακόμη και σε μια εποχή που ο ήλιος δείχνει ότι έχει δύσει για τα WP. 

Προσωπική μου άποψη, ναι μεν δεν της βγήκε το σχέδιο της MS αλλα θεωρώ τουλάχιστον pathetic που λένε και στο χωριό μου να έχω απαιτήσεις απο συσκευές των 100 ευρώ.

P.s. Ο ισχυρισμός ότι "δεν έκαναν τόσο πάντα, εγώ το πήρα το 640 πιο ακριβά, στα 400 ευρώ" ανήκει στην ιστορία. Στο σήμερα είμαστε, γι'αυτό μιλάω.

Edit: Να σημειώσω ότι ακόμη δεν έχω δει πραγματικά δυσαρεστημένο χρήστη Lumia 930 & 950. Ίσως όσοι πλέρωσαν 500-600 να την πάτησαν αλλά στις τιμές του τελευταίου 6μήνου+, μια χαρά τους/μας έχουν κάτσει οι 2 παραπάνω συσκευές. Και μιλάω απο προσωπική πείρα (Lumia 535/640/930/950)

• Like 3
Δημοσ.

Στο θεμα features το OS είναι σε πολύ καλο επιπεδο δεν νομιζω να υπαρχουν σοβαρα παραπονα.

Τωρα για τις εφαρμογες τα εχουμε πει οποιος χρειαζεται καποια εφαρμογή και δεν την βρισκει καλα κανει και αλλαζει κινητο. Καποιοι κανετε λες και το παντρευτήκατε και πρεπει να μεινεται δεσμιοι του. Καλες εφαρμογες υπαρχουν παντως και ανανεώνονται συνεχεια. Πχ εγω καθημερινα χρησιμοποιώ καμια 10αρια εφαρμογες οι οποιες είναι ισαξιες με αντιστοιχες στο android και full featured + τις microsoft. (tweet it, nextgen reader, mytube, grover pro, viber, skype, amazing weather, series fan, unstream, sofascore, readit, Instagram κτλ). Οποτε ναι το 950 κανει για πρωτη συσκευή για εμενα. Και βεβαια εχεις και ένα κινητο με σουπερ οθονη/καμερα, ασυρματη φορτιση Microsd slot κτλ. σε εξαιρετικη τιμη κατι που μετραει στο συνολικο πακετο. Αλλα όπως ειπαμε οι αναγκες του καθενος είναι διαφορετικες οποτε μην γενικευεται και καντε τις επιλογες σας με βαση τις ανάγκες σας.

• Like 6
Δημοσ.

Σεβαστή η άποψη Πάνο. Την ξέρουμε, την έχεις πει πολλάκις.

Με το συμπάθειο αλλά ευτυχώς....

Υπηρξε μια ερωτηση πανω σε αυτο και απαντησα με την δικη μου οπτικη. Εγινε ερωτηση προς ΟΛΟΥΣ βασικα. Η ειρωνια ομως περισσεύει, δεν νομιζεις? Διοτι απο την στιγμη που καποιος ανοιχτα ζητα να μαθει τι δεν μπορει να κανει με ενα wm σε σχεση με ενα android κανονικα θα επρεπε να το γραψω ξανα το κατεβατο..ασχετα αν εγω το απεφυγα.

Υπερβάλλεις στα περι χάους. Στις εφαρμογές δεν θα σχολιάσω. Στις λειτουργίες...σε ποιές υπολείπεται;

Στα περι χαους των εφαρμογων δεν υπερβαλλω καθολου. Ακομα και στο θεμα λειτουργιων του ιδιου του  λειτουργικου υπαρχει μια αισθητη διαφορα, ασχετα αν τα wm 10 εχουν βελτιωθει αρκετα. Αν εχεις χρησιμοποιησει καποιο android απο 6.0 και πανω ειναι ευκολο να τις διακρινεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να απαντάμε λέγοντας τι δεν μπορεί να κάνει το WP και μπορεί να το κάνει το αντίστοιχο Android στα ίδια χρήματα. Όταν κάποιος ρωτάει για το 640 και του λέω εγώ "Φίλε δεν κάνει τίποτα, πάρε ένα Google Pixel να βρείς την υγειά σου...." ...ασχολίαστο.

Πλεόν το 640 έχει 100 ευρώ και το 950 έχει 240-250 ευρώ.

Ας απαντάμε με αυτό δεδομένο και όχι με το τι πλήρωσα εγώ το 2013 για να πάρω το 930. Για casual users που χρησιμοποιούν απλά πράγματα όπως είπε και ο privateer (τα οποία δεν είναι και απλά casual), μια χαρά είναι τα 100-120 ευρώ των συσκευών που κοστίζουν σήμερα στην πλατφόρμα. Ίσως όχι η ιδανική επιλογή, αλλά δεν είναι και για αρχίσουμε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Και παραπάνω είπα ότι δεν σχολιάζω για εφαρμογές. Το χάος που λες ότι υπάρχει στις δυνατότητες, αμφισβήτησα. Στον τομέα λειτουργιών και δυνατοτήτων, σαφώς και δεν υπολείπονται σε κάτι έναντι αντίστοιχων συσκευών.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να απαντάμε λέγοντας τι δεν μπορεί να κάνει το WP και μπορεί να το κάνει το αντίστοιχο Android στα ίδια χρήματα. Όταν κάποιος ρωτάει για το 640 και του λέω εγώ "Φίλε δεν κάνει τίποτα, πάρε ένα Google Pixel να βρείς την υγειά σου...." ...ασχολίαστο.

Πλεόν το 640 έχει 100 ευρώ και το 950 έχει 240-250 ευρώ.

Ας απαντάμε με αυτό δεδομένο και όχι με το τι πλήρωσα εγώ το 2013 για να πάρω το 930. Για casual users που χρησιμοποιούν απλά πράγματα όπως είπε και ο privateer (τα οποία δεν είναι και απλά casual), μια χαρά είναι τα 100-120 ευρώ των συσκευών που κοστίζουν σήμερα στην πλατφόρμα. Ίσως όχι η ιδανική επιλογή, αλλά δεν είναι και για αρχίσουμε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Και παραπάνω είπα ότι δεν σχολιάζω για εφαρμογές. Το χάος που λες ότι υπάρχει στις δυνατότητες, αμφισβήτησα. Στον τομέα λειτουργιών και δυνατοτήτων, σαφώς και δεν υπολείπονται σε κάτι έναντι αντίστοιχων συσκευών.

Κοιτα σε ποσα πραγματα απαντας βγαζοντας δικα σου συμπερασματα Χωρις εγω να τα ειπα.

1. Σε ποιο σημειο λοιπον συγκρινα συσκευες? Ας πουμε το 640 με καποιο πιο ακριβο android οπως το Pixel που αναφερεις, Μιλησα γενικα για τις δυνατοτητες των λειτουργικων, που ανεφερα  τιμες και διαφορα μοντελα οπως υποστηριζεις??

2. Εγραψα...<<Αλλα οπως και να το κανουμε υπολείπεται σε λειτουργιες και φυσικα ο κυριος λογος που το λεω ειναι το ΧΑΟΣ που επικρατει με το store>> 

Που ειδες λοιπον να λεω οτι υπαρχει ΧΑΟΣ στις δυνατοτητες οπως λες? Μιλησα ξεκαθαρα μονο για χαος στο θεμα του store.

Τι αλλο να πω εγω λοιπον?

Δημοσ.

Αλλα οπως και να το κανουμε υπολείπεται σε λειτουργιες και φυσικα ο κυριος λογος που το λεω ειναι το ΧΑΟΣ που επικρατει με το store..

Ωραία. Πάμε απο την αρχή. Δεν υπολείπεται σε λειτουργίες συγκρίνοντας με αντίστοιχες συσκευές των 100 ευρώ. Αν συγκρίνεις με ποιο ακριβές συσκευές των 200-300 (βλέπε Motorola, Samsung, Google κοκ), τότε ναι υπολείπεται.

Οπότε απάντησα και στα 2. 

Και τονίζω. Δεν λέω ότι είναι μια τέλεια πλατφόρμα τα WP. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση, τα android του κατοστάρικου, αυτής της υπερκαταπληκτικής πλατφόρμας, δεν κάνουν ούτε για τα γερόντια. 

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία. Πάμε απο την αρχή. Δεν υπολείπεται σε λειτουργίες συγκρίνοντας με αντίστοιχες συσκευές των 100 ευρώ. Αν συγκρίνεις με ποιο ακριβές συσκευές των 200-300 (βλέπε Motorola, Samsung, Google κοκ), τότε ναι υπολείπεται.

Οπότε απάντησα και στα 2. 

Και τονίζω. Δεν λέω ότι είναι μια τέλεια πλατφόρμα τα WP. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση, τα android του κατοστάρικου, αυτής της υπερκαταπληκτικής πλατφόρμας, δεν κάνουν ούτε για τα γερόντια. 

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF

Προφανως και δεν παμε απο καμια αρχη.

Δημιουργεις δικες σου συγκρισεις που εγω δεν εκανα και φυσικα λες πραγματα που εγω δεν ειπα.

Πηγες την κουβεντα εντελως αλλου χωρις κανενα λογο. Απο την αλλη ουτε ανεφερα πουθενα οτι το android ειναι καμια υπεκαταπληκτικη πλατφορμα ουτε τιποτα, μαλλον η φαντασια σου εχει οργιασει αποψε. Μπορεις να συνεχισεις να δημιουργεις δικα σου ερωτηματα και να απαντας μονος σου, εχει πλακα ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

Προφανως και δεν παμε απο καμια αρχη.

Δημιουργεις δικες σου συγκρισεις που εγω δεν εκανα και φυσικα λες πραγματα που εγω δεν ειπα.

Πηγες την κουβεντα εντελως αλλου χωρις κανενα λογο. Απο την αλλη ουτε ανεφερα πουθενα οτι το android ειναι καμια υπεκαταπληκτικη πλατφορμα ουτε τιποτα, μαλλον η φαντασια σου εχει οργιασει αποψε. Μπορεις να συνεχισεις να δημιουργεις δικα σου ερωτηματα και να απαντας μονος σου, εχει πλακα ειναι η αληθεια.

Ok.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω και ένα android tablet στην άκρη, για κάνα εισιτήριο της Ryanair και για παραγγελία από pizza dominos , δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα άλλο. Ειλικρινά, το μοναδικό πράγμα που με εκνευρίζει στα Windows είναι η άθλια εφαρμογή του Facebook messenger, τίποτα άλλο...

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος να βλεπεις συνολικη διαρκεια εξερχομενων κλησεων;

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες! Στο store λίγο που έψαξα δε βρήκα κάτι...Ξέρω απτις κλήσεις του ιστορικού ότι σου δείχνει μέτρηση για κάθε αριθμό όμως!

Και ένα άλλο που θυμήθηκα μήπως εννοείς/βολέψει αυτό, πας ρυθμίσεις, πρόσθετα, και υπηρεσίες δικτύου στο 'Μετρητής φωνητικών κλησεων'!

;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...