Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι ικανοποιημένος εκεί που είσαι, κάθεσαι εκεί.

Αν 1-2 χαρακτηριστικά των 10 (πχ Skype) σου είναι απαραίτητα και ενδεχομένως και τα extraδάκια, πας στα 10.

Σε κάθε περίπτωση, με λίγη μόνο ταλαιπωρία ξαναγυρνάς στα 8.1

• Like 4
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που εχω το Nokia 435 να το αναβαθμισω στα 10 η να το αφησω ως εχει; αλλαζει το design του κινητου η παραμενει το ιδιο; 

Αν ναι με ποιον τροπο να το κανω; το εχω για δευτερο και δεν εχω ασχοληθει καθολου

• Like 1
Δημοσ.

Να το αφήσεις ως εχει με 1 giga ram.....

δηλαδη θα σερνετε; ευχαριστω.

edit

να μη το δοκιμασω;

αν περασω την αναβαθμιση για δοκιμη θα μπορεσω να το επαναφερω οποτε θελω στην 8.1;

• Like 1
Δημοσ.

Αμαν ποια με αυτη την ram δεν ειναι android.

50 εφαρμογες εχω στο 640 και τρεχουν ολες μια χαρα.

Προβλημα εχουν οι εφαρμογες του facebook που αργουν να ανοιξουν.

Ο φιλος ας περασει τα 10 και αμα δεν του αρεσουν ας γυρισει παλι στα 8.1 ευκολο ειναι.(να γυρισει, γιατι για να παει

στα 10 θελει το χρονο του)

• Like 5
Δημοσ.

Ε ναι το καλύτερο είναι να κάνει μια δοκιμή κ αν δεν γουστάρει γυρνάει πίσω πανεύκολα. Το 640 xl το έχει ο κολλητός μου και όντως πάει σφαίρα... Συγνώμη λάθος μου δεν ειχα δει οτι ειναι 4πηρινο το 435 νόμιζα οτι ηταν διπύρηνο.. Γράψε λάθος... Πέρνα τα άφοβα φίλε, πλέων τα 10 εχουν φτάσει σε άριστο σημειο και δεν εχουν κανένα πρόβλημα! Απλα η γνώμη μου ειναι να μην περάσεις καθόλου σε insider, ούτε καν σε release, να μείνεις στο official!

• Like 5
Δημοσ.

Σε καλογραμμένες εφαρμογές ειναι επαρκής ο snapdragon 200 με 1gb ram. Συγκριτικά πχ το excel θα στο ανοιξει σε 3 δευτερολεπτα. Δεν θα στο ανοιξει σε μισο δευτερολεπτο που κανει το iphone se αλλα για το κοστος του τηλεφωνου παει ικανοποιητικά. Σε αυτες τις εφαρμογες οι ενναλαγες μεταξυ εφαρμογων ειναι πρακτικα ακαριαιες οταν ειναι ηδη φορτωμενες στην μνημη. Για εφαρμογές που εχουν γραφει τσαπατσουλικα οπως το messenger θα δεις καθυστερησεις.

Δημοσ.

Οκ, σας ευχαριστώ, βρήκα πως να το αναβαθμίσω, αργότερα οι εντυπώσεις

Μη ξεχασεις στην 107 να περασεις την γλωσσα στο πληκτρολογιο

• Like 1
Δημοσ.

Μη ξεχασεις στην 107 να περασεις την γλωσσα στο πληκτρολογιο

Ναι φιλε ,την εχω περασει  ,

πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες ,ε ναι ,χρειαζονταν η αναβαθμιση ,τωρα αν εγινε πιο αργο απο πριν δεν το ξερω, εμενα μου φαινετε το ιδιο ,η χρηση που το κανω ειναι απλη γι αυτο και δεν μπορω να καταλαβω και πολλα  :)

• Like 6
Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο που ακουγεται ότι τα windows τηλεφωνα είναι για απλη χρηση?

Τι δεν μπορω να κανω?

Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση

• Like 2
Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι αυτο που ακουγεται ότι τα windows τηλεφωνα είναι για απλη χρηση?

Τι δεν μπορω να κανω?

Λόγω έλλειψης εφαρμογών έχει κάποιους περιορισμούς για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. (όπως και κάποιοι Α περιορισμοί στο hardware πχ OTG)

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω έλλειψης εφαρμογών έχει κάποιους περιορισμούς για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. (όπως και κάποιοι Α περιορισμοί στο hardware πχ OTG)

το δευτερο δεν είναι πρόβλημα. Για το πρωτο κατι ποιο συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Τι δεν μπορω να κανω?

Προσωπικά επειδή τυγχάνει να έχω το s7 edge και δεν είναι δικαρτο, έχω σαν δεύτερο το 435, γι αυτό και αναφέρω ότι το έχω για απλή χρήση
  • Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά επειδή τυγχάνει να έχω το s7 edge και δεν είναι δικαρτο, έχω σαν δεύτερο το 435, γι αυτό και αναφέρω ότι το έχω για απλή χρήση

Όχι μια γενικη παρατηρηση εκανα δεν αναφερομουν σε εσενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...