g13333 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παντως 15μηνες με το 640 ολα μια χαρα εκτος απο το mesenger που καθολου δεν με απασχολει (όπως και το 75.9& στην ψηφοφορια του insomnia). Τωρα αμα τελειωσουν τα 10αρια παμε για αλλα, 10 ευρω το μηνα κοστος χρησης εχω και μειωνεται. Αμαν με αυτή την γκρινια. 3
jardan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παρακολουθώ το νήμα εδώ και καιρό και βλέπω διαρκώς τις ίδιες συζητήσεις. Η MS άργησε να μπει στα "νέα" smartphone, είναι γεγονός. Όπως επίσης είναι γεγονός ότι έχει πουλήσει τους καταναλωτές της. Ασχολήθηκα με Windows κινητά από την εποχή του Qtek 2020i έως HTC HD2, που αφού μου έσπασε και η δεύτερη οθόνη που άλλαξα, πήγα σε iPhone 4s, αφού δεν έμεινα ικανοποιημένος πήγα σε Lumia 800 και αφού δεν πήρε την αναβάθμιση έκανα μια στάση στο ΗΤC One m7 και αφού "ψόφησε" και αυτό, αποφάσισα να μεταβώ σε Lumia 950 καθότι η MS θα υποστηρίζει τα Windows 10 για καιρό (και συνεπώς το κινητό). Δεν με απασχολεί αν η MS φέρθηκε ερασιτεχνικά ή αν η google είναι μπούλης, με απασχολεί ότι δεν υπάρχουν επίσημες εφαρμογές. Αλλά από την άλλη, θεωρώ το outlook (ως εφαρμογή) καλύτερη από το gmail στα Android. Και το μόνο που μου έλειπε ήταν το hangouts που πλέον δεν χρησιμοποιώ. Αλλά η εκάστοτε εταιρία προωθεί τα δικά της και ίσως να μπορεί να επηρεάζει και άλλους developers. Η MS πρόσπαθησε να λειτουργήσει στον χώρο των κινητών με τον ίδιο τρόπο όπως και στον χώρο των υπολογιστών σαν υπερδύναμη και με το γεγονός ότι όλοι χρησιμοποιούν Windows pc, πράγμα αδύνατο, όταν είσαι απέναντι στο φθηνό και παραμετροποιήσιμο Android, με τις χιλιάδες rom και τις άπειρες επιλογές, κάτι σαν τα windows mobile 6.5 (ή τα Windows pc με άπειρα θέματα για το Desktop και άλλες αλλαγές). Για εμένα εκεί έχασε το παιχνίδι, ότι μπήκε με τον αέρα του σας γ@μάω όλους και παράλληλα κλειδώνω τα πάντα σαν μια άλλη Apple, ενώ θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλη τακτική. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα Windows κινητά (χωρίς να θεωρώ τον αυτό μου fanboy), βρίσκω το λογισμικό πολύ καλό και οι εφαρμογές που υπάρχουν με καλύπτουν, όχι στο 100% αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πίστευα ότι θα βελτιωθεί, αλλά μετά την ανακοίνωση για x86 από ARM, αρχίζω και ανησυχώ ξανά. Διότι η ιστορία έδειξε ότι η MS όταν αλλάζει κάτι στα κινητά παύει την υποστήριξη. Και δεν ευελπιστώ ότι θα δω x86 στο Lumia 950, προφανώς δεν θα το υποστηρίζει το hardware, αλλά αν η MS παρατήσει τελείως την ανάπτυξη του λογισμικού του Lumia 950 προς χάριν της "νέας" έκδοσης, εγώ δεν ξαναγοράζω windows κινητό. Θα πάω στην Apple που τουλάχιστον η υποστήριξη κρατάει χρόνια και ας μην μου αρέσει καθόλου ως λειτουργικό. Δεν είμαι άνθρωπος που αγοράζει κάθε τρεις και λίγο κινητό, και θέλω αυτό που παίρνω να μου κρατάει (το iPhone 4s το έχω μονίμως σε βάση για βλέπω τον καιρό το πρωί). Και έχω αρχίσει να βαριέμαι να μπαίνω στην διαδικασία να flashάρω roms γιατί δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στο Android κινητό. Θέλω κάτι να δουλεύει άψογα από το κουτί του (ως τώρα κανένα παράπονο από το 950) και με μεγάλη υποστήριξη από την μαμά του. 8
panos9553 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν περιμένω ούτε θετική ούτε αρνητική ενημέρωση. Απλά , απλούστατα να είναι ενημέρωση και όχι τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Καλό μεσημέρι απόγευμα και βράδυ μαζί... πάμε παρακάτω (για να δούμε)... Να ξεκαθαρισουμε κατι, αυτο περι youtube-google κλπ δεν το ξεκινησα εγω αλλα αλλοι, εγω αντιθετα ειπα πως δεν θα επρεπε να συζηταμε περι επισημης εφαρμογης youtube διοτι εχουμε ανεπισημες οι οποιες ειναι υπεροχες..και οτι αλλα ειναι τα σοβαρα θεματα που πρεπει να μας απασχολουν. Γιατι δεν αναφερθηκες σε αυτους και πιαστηκες απο εμενα? Επισης απο την στιγμη που μονο αρνητικα ξεφυτρωνουν για το Mobile Τμημα συνεχως εγω τι να κανω? Να μην τα αναφερουμε γιατι εσενα δεν σου αρεσει η γκρινια? Τεσπα, να σαι καλα.
g13333 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν μπορεις να δεις οτι ενεργει σαν μπαρμπα-μητσος σε διαφορες αποφασεις στο mobile κομματι οπως ειπωθηκε και απο αλλους συμφορουμιτες και οτι διαφοροι τετοιοι ερασιτεχνισμοι την οδηγησαν στο να χασει το ποσοστο που ειχε, τοτε απλα διαφωνουμε. Ισως οι παρωπιδες μου με κανουν να βλεπω οτι η ms εχει ποσοστο <1% με διαφορες κινησεις της και εσυ που δεν φορας να βλεπεις οτι εχει μεγαλυτερο. Εγω που είμαι κατοχος του κινητου 15μηνες γιατι να με ενδιαφερει το ποσοστο που εχει αφου εχω πολύ καλη εμπειρια χρησης? 4
panos9553 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που είμαι κατοχος του κινητου 15μηνες γιατι να με ενδιαφερει το ποσοστο που εχει αφου εχω πολύ καλη εμπειρια χρησης? Και πολυ καλα κανεις που δεν σε ενδιαφερουν τα ποσοστα και συγκεκριμενα με το 640 πηρες ενα οικονομικοτατο κινητο οπου επειδη το εχω και εγω και δεν μετανιωσα ποτε την αγορα του, θεωρω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα vfm σε αυτα τα χρηματα εδω και καιρο. Απο την αλλη ομως τα ποσοστα ενδιαφερουν αμεσα ολους τους υπολοιπους που θα ηθελαν να παρουν ενα νεο smartphone με wm αλλα και οσους θελουν το κατι παραπανω. Τα νουμερα δυστυχως φερνουν ή Δεν φερνουν εφαρμογες, οπως στην περιπτωση την δικη μας..ή λογω σχεδον μηδενικων ποσοστων φερνουν με χαλια υποστηριξη και μηδενικα Updates. 1
conjure Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ απορώ πως η γκουγκλε και η απλε επιτρέπουν τις εφαρμογές της μαηκροσοφτ στην πλατφόρμα τους, δεν ειναι σικ. 1
teo20net Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πφφφφ....Στεναχωριέμαι που την πατήσατε έτσι άδικα ρε παλικάρια. Σας ακούω και στεναχωριέμαι. Οι αλήτες της Microsoft τι σας έχουνε κάνει. Κουράγιο, τι να πώ άλλο. Ο άνθρωπος να'ναι καλά και τα μηχανήματα φτιάχνονται. 6
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα πω κάτι διαφορετικό..παλι τα ίδια λέμε και πάλι τα ίδια θα ξαναπώ..(έκανα ρίμα :D ) Για το YouTube που λέτε δεν γνωρίζω κάτι...προφανως αποτι κατάλαβα δε δίνει δικαίωμα η Google στη M$ να φτιάξει εφαρμογή YouTube... Και κάπου εδώ έρχεται η αλήθεια..Ναι τα σκατωσε η M$...ναι άργησε να βγάλει τα 10ρια...Αργεί ακόμα να τα φτιάξει...Σε κάποιες εκδόσεις release ring τα σκατωνει και εκεί η M$...μέχρι τώρα έχει συμβεί 2 φορες(..Εφαρμογες με ξαφνικό κλείσιμο οποτε του καπνίσει, ναι θα πω! Το γνωστό 'resume' της οθόνης, ναι θα το πω και αυτό! Η κάμερα που το βράδυ βγαίνουν χάλια τα χρώματα, ναι....Οι εφαρμογές,; θα πω καλυτέρευσε με τα 10ρια το πραγμα(στα βασικά,Fb.Messenger εκτος από βιντεοκληση που δεν ξέρω αν ποτέ θα μπει, το Viber κάνει ότι μπορεί ο δημιουργός του απτά updates που έχω δει, και έχει χώσει πολλά updates,Instagram μετά από καιρό έφερε σχεδόν ότι έχει και στο Android(εκτος από live ΑΥΤΗ τη στιγμή, θα ρθει και αυτό) Τώρα για YouTube ξέρω το awesome tube που αποτι βλέπω το διατηρεί επίσης με updates ο δημιουργός του ακόμα..Εεε τι άλλο..Πάλι από εφαρμογες δε ξέρω τι να πω..να πω ότι για τα βασικά υπάρχουν;(Snapchat δεν υπάρχει(ναι θα το βάλω σαν αιτια για το λειτουργικό αλλα και για την αγορά ενός wp)...θα μου πεις ποιος το χε@@ει το Snapchat...δίκιο εχεις..αλλα ο μικρός μπορεί να χει μόνο 100 ευρω..Android δεν βρίσκεις και βρισκεις το 640 πχ... Το ποσοστό χρηστών θα συμφωνήσω έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά αλλα και στους developers και αυτό αληθεύει! ΕΠΙΣΗΜΕΣ εφαρμογές μπορεί να μην έχουμε άλλα υπάρχουν εναλλακτικές που προσφέρουν παρόμοια ή την καλυτερη χρήση εμπειρίας! Δε θυμάμαι τώρα τι άλλο να πω... Για το android σήμερα είναι μια χαρά με την 7...Ειναι καλύτερα...(φυσικά αν υπάρχουν κολλήματα που δε νομίζω, βάλε άλλη rom, κάνε root βγάλε αυτό βγάλε το άλλο, ναι είναι μαλακία) Όσο για μένα τι να πω, θα συνεχίσω να υποστηρίζω WP μέχρι να πεθάνει η πλατφόρμα ή μέχρι που να μην θέλω εγώ να μην την υποστήριξω θα την κόψω και θα πάω σε android! Το ios ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε λειτουργικό αλλα είναι περιορισμένο...(φυσικά εδώ θέλει να σκάσεις το χρήμα όπου δεν βρίσκονται τη σήμερον ημέρα) Τώρα για σας, έχετε δίκιο κάνετε παράπονα το ένα τ'αλλο...τι να πω..αλλαξτε πλατφόρμα πηγαίντε android(1-2 δεν θέλετε κιόλας γιατί την έχετε καταβρει με τα Windows που αυτό ισχύει γιατί την έχω καταβρει και εγώ!) (* δεν το λέω με κακία να αλλάξετε πλατφόρμα, να μην παρεξηγούμαστε!) Εμμ αυτά προς το παρόν! Υγεία και καλο βράδυ! 6
haHa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω που είμαι κατοχος του κινητου 15μηνες γιατι να με ενδιαφερει το ποσοστο που εχει αφου εχω πολύ καλη εμπειρια χρησης? Ξαναδιαβασε αν μπορείς το μήνυμα, γιατί είναι η δεύτερη φορα που δυσκολευεσαι να κατανοησεις ένα απλό κείμενο. Δεν είπα ότι πρέπει να σε νοιαζει το ποσοστό(αν κ γενικά μας νοιάζει γιατί αυτο φερνει τις εφαρμογές), αλλα οτι λογω των ερασιτεχνισμων της ms και συμπεριφορας σαν μπάρμπα-μητσος οδηγηθηκε σε αυτό το ποσοστό η πλατφόρμα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από haHa
teo20net Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 haHA έχεις WP; Ρωτάω ειλικρινά, δεν ξέρω. Απάντησέ μου αν θέλεις.
haHa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 haHA έχεις WP; Ρωτάω ειλικρινά, δεν ξέρω. Απάντησέ μου αν θέλεις.Ναι, για 2ο κινητό εχω ενα lumia 532. Το πρώτο wp που ειχα ηταν ενα htc trophy 7 το 2011 με Windows Phone 7.
Retromaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά, μέχρι να βγει το surface phone μόνο κατηφόρα θα είναι... Δεν ξέρω και μετά τι θα γίνει, αλλά ότι και να είναι αυτό δεν νομίζω ότι θα οφεληθούμε όσοι δεν θα έχουμε 835 SOC. Οπότε απολαύστε το όσο κρατάει ή παρατήστε το. Ο μηρυκασμός δεν ωφελεί κάπου, παρά μόνο σε ψυχολογική εκτόνωση. Εμπεδώσαμε όλοι και με το παραπάνω ότι η Microsoft τα καθυστέρησε ή τα έκανε χάλια... Δικαίωμά σας να παραπονιέστε ή να καταδικάζετε συνέχεια, απλά αν θέλετε σκεφτείτε και τους άλλους. Ναι, δεν τους αναγκάζει κανείς να διαβάζουν τα ποστ σας, αλλά όταν υπάρχουν τέτοια ποστ ξεφεύγει και η συζήτηση και δεν λέμε και τίποτε άλλο... 8
g13333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, για 2ο κινητό εχω ενα lumia 532. Το πρώτο wp που ειχα ηταν ενα htc trophy 7 το 2011 με Windows Phone 7. Πες μας και το πρωτο γιατι όπως σε κοβω εισαι ικανος να συγκρινης το 532 με καποιο των 800 ευρω 1
κουξκουκ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σαν ουδετερος σε αυτήν τι συζήτηση και ξέροντας τον haha γιατί του Έχω δώσει και το z3compact μου ,έχω να πω ότι τα παραξεγησατε αυτά που είπε μίλησε για το κοινό καλο της πλατφόρμας και για λάθη που έκανε η Ms για να μην έχει έντιμη συνεργασία με την Google που στοίχησε σε αυτήν πολύ με τα ποσοστά που έπεσαν ΚΑΙ για αυτο τον λόγο και για τους άλλους όλους, ενώ εσείς μιλούσατε για προσωπική άποψη που έχετε, και σεβαστή κιόλας ότι ικανοποιήστε και έτσι όπως ειναι και δεν έχετε πρόβλημα .Εγω σαν νέος χρήστης συσκευής Lumia 650 και οι άλλοι που έχουν τελευταίες συσκευές όπως 550,950 και ειδικότερα αυτοί με τις ακριβές πως πρέπει να νιώθουν που πέταξαν τα λεφτά και δεν έχουν τις βασικές λειτουργίες να δουλεύουν ρολοι ,εγώ τυχαίνει να διαβάζω στο φόρουμ και να είμαι Κομπλε με το mytube ο καινούργιος αγοραστης που δεν θα διαβάζει το νήμα τι θα κάνει και μην απαντάτε υπάρχει και ο browser γιατί μόνο σωστά δεν δουλεύει ,τέλος πάντων όλοι απο τις μεριές σας έχετε δίκαιο και οι μεν και οι δεν,πιστεύω και ειναι καθαρά αποψη μου ότι ο haha "κοιτάει έξω απο το κοτετσι"(out of the box)ενώ εμείς και εγώ μέσα όπως μας βολεύει 2
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη δεν θυμαμαι πριν ποσο καιρο ανεφερα το προβλημα με το 635 και τα 3+GB του στο other για να το κανω quote, το πιανω απο την αρχη. Ειχα ενα 635 που γκρινιαζε οτι δεν εχει χωρο, μιας και του ειχανε μεινει μολις 50ΜΒ στην εσωτερικη μνημη Φωτογραφιες, βιντεο και ληψεις αποθηκευονταν στην 32αρα sd του και μονο οι 5-6 εφαρμογες (τυπου fb, messenger κλπ) που ειχε ηταν αποθηκευμενες στη μνημη της συσκευης. Παρολα αυτα, στο ελεγχος αποθηκευσης > τηλεφωνο > αλλα ελεγε για 3+GB. Επειδη λυση επισημη δεν υπαρχει, και κατι εφαρμογες που καθαριζουν και καλα το τηλεφωνο καταφεραν να σβησουν 2ΜΒ στην καλυτερη, του εκανα αυτες τις μερες hard reset και ησυχασα. Οταν ηρθε η ωρα να ξαναπερασω τις εφαρμογες που ειχε στις "εφαρμογες μου" (store > τελιτσες > οι εφαρμογες μου), βρηκα ~15 εφαρμογες στο ιστορικο που κραταει. Λογικος αριθμος για εναν απλο χρηστη. Μετα λεω, δεν ριχνω και μια ματια στο δικο μου, μπορει να θυμηθω καμια καλη εφαρμογη που ειχα και να την ξαναβαλω. Ανοιγω το δικο μου (620) και βλεπω το χαος το ιδιο. Εχουν περασει απο εκει μεσα 821 εφαρμογες!!! Ποσες απο αυτες εχω σημερα? Μολις 11. Λεω δεν μπορει οι υπολοιπες 810 να ειναι για ηταν εντελως για πεταμα, και τους ριχνω μια ματια πιο προσεκτικη. Το ενα τριτο απο αυτες ηταν πλεον "μη διαθεσιμες", για οποιοδηποτε λογο. Ενα τεραστιο ποσοστο απο τις υπολοιπες, σαν να λεμε οι 4 στις 5, ειχαν να ανανεωθουν απο το 2015 ή πιο παλια και πολλες βγηκανε μια φορα και τερμα. Χαλια μαυρα imho... Και μετα λεμε οτι το store ειναι μια χαρα και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα