Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απορω γιατι συζητατε ακομα για την εφαρμογη του youtube εκατερωθεν, καλο θα ηταν να υπαρχει επισημη εφαρμογη αλλα απο την στιγμη που ειχαμε mytube,tubecast και πολλες αλλες με παραπανω δυνατοτητες δεν με ενοιαξε ποτε απο το 2013 που εχω wp.

Η MS αντικειμενικοτατα εχει κανει αλλου ειδους αστειοτητες ολο αυτο το διαστημα που αν ξεκινησω τωρα θε τελειωσω το γραψιμο το βραδυ..γιατι δεν μιλατε για τα αλλα καραγκιοζιλικια της και επιμενετε σε κατι που δεν εχει εδω και 4 χρονια σημασια?

Επισης ξανατονιζω πως δεν ειναι 1% το ποσοστο πλεον αλλα καπου στο 0.2% αρα ΜΗΔΕΝ εις στο πηλικο κυριοι και καθημερινα οι developers φευγουν σαν τις μελισσουλες για αλλα λουλουδακια. Κρατηστε τις συσκευες σας οσο σας ικανοποιουν και παμε για αλλα πλεον...ας αφησουμε τα wm10 να αναπαυθουν εν ειρηνη σας παρακαλω.. :-D  :-D  :-)

Μπαρμπα μητσος η microcoft. Το ακούσαμε και αυτό.

Απλα αν η google αφηνε τις εφαρμογες το android δεν θα ειχε αυτά τα ποσοστα γιατι τα windows 10 είναι καλυτερο λειτουργικο.

Πιστευω ότι θα αλλαξουν τα πραγματα γιατι η google στην ουσια  πουλαει αερα.

Κοιτα κατι, αν θελεις να λεμε αληθειες, στο θεμα του mobile ειδικα με τα wm10 τo μπαρμπαμητσος την τιμα κιολας...ετσι?(Μεταφορικα μιλαμε παντα)

Η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου στον κοσμο και συμπεριφέρεται τοσο ερασιτεχνικα μα τοσο ερασιτεχνικα που ουτε η Google και η Apple δεν το πιστευουν, τριβουν τα χερακια τους.

Μιλαμε μονο για το Mobile ξαναλεω...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαρμπα μητσος η microcoft. Το ακούσαμε και αυτό.

Οταν καποιος αποτυγχανει να κατανοησει και το πιο απλο κειμενο δεν μπορει να γινει κατι για αυτο:

Οπως ειπωθηκε και προηγουμενως, η MS δεν ειναι ο μπαρμπα-μητσος developer για να συμπεριφερεται σαν μπαρμπα-μητσος και να βγαζει εφαρμογες που καταπατανε τους ορους του youtube, ειδικα αν θελει να συνεργαστει.

----------------------

Η συνήθεια είναι haHa. Άργησε η Microsoft να ξυπνήσει και η Google το εκμεταλεύτηκε , τώρα πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Η MS αντικειμενικοτατα εχει κανει αλλου ειδους αστειοτητες ολο αυτο το διαστημα που αν ξεκινησω τωρα θε τελειωσω το γραψιμο το βραδυ..γιατι δεν μιλατε για τα αλλα καραγκιοζιλικια της και επιμενετε σε κατι που δεν εχει εδω και 4 χρονια σημασια?

Επισης ξανατονιζω πως δεν ειναι 1% το ποσοστο πλεον αλλα καπου στο 0.2% αρα ΜΗΔΕΝ εις στο πηλικο κυριοι και καθημερινα οι developers φευγουν σαν τις μελισσουλες για αλλα λουλουδακια. Κρατηστε τις συσκευες σας οσο σας ικανοποιουν και παμε για αλλα πλεον...ας αφησουμε τα wm10 να αναπαυθουν εν ειρηνη σας παρακαλω.. :-D  :-D  :-)

Α οχι, συμφωνα με διαφορους που ελεγαν οτι το continuum θα φερει πελατες και θα ανεβει η ms, τωρα υπαρχει νεα λογικη:

η υποστηριξη x86 εφαρμογων ειναι που θα φερει τον κοσμο στην πλατφορμα, γιατι ολος ο κόσμος επιθυμεί ο υπολογιστής του, να χωράει στην παλάμη του κλπ.

Φυσικα κατι τετοιο ειναι ο ορισμος του wishful thinking και εδω θα ειμαστε να δουμε οτι θα δυστυχως θα διαψευθουν αυτες οι προβλεψεις και η ms δεν θα πιασει καν τα προηγουμενα καλα ποσοστα της.

---------------------------------------------

Απορω γιατι συζητατε ακομα για την εφαρμογη του youtube εκατερωθεν, καλο θα ηταν να υπαρχει επισημη εφαρμογη αλλα απο την στιγμη που ειχαμε mytube,tubecast και πολλες αλλες με παραπανω δυνατοτητες δεν με ενοιαξε ποτε απο το 2013 που εχω wp.

Η συζητηση δεν γινεται για το αν μας λειπει η επισημη εφαρμογη(πιστευω ολοι εδω βολευομαστε καλυτερα με mytube κλπ), αλλα γινεται γενικοτερα για τις διαφορες ερασιτεχνικες κινησεις της ms. Μια απο αυτες ηταν να προκαλει την google βγαζοντας εφαρμογη που καταπατουσε τους ορους του youtube.

Οπως σωστα λες, διαφορες τετοιες αστειοτητες και ερασιτεχνισμοι(ασχετα αν ο φιλος πιο πανω το αρνειται οτι συμπεριφερεται σαν μπαρμπα-μητσος) την εχουν οδηγησει στο 0.2% .

Οταν καποιος αποτυγχανει να κατανοησει και το πιο απλο κειμενο δεν μπορει να γινει κατι για αυτο:

----------------------

Α οχι, συμφωνα με διαφορους που ελεγαν οτι το continuum θα φερει πελατες και θα ανεβει η ms, τωρα υπαρχει νεα λογικη:

η υποστηριξη x86 εφαρμογων ειναι που θα φερει τον κοσμο στην πλατφορμα, γιατι ολος ο κόσμος επιθυμεί ο υπολογιστής του, να χωράει στην παλάμη του κλπ.

Φυσικα κατι τετοιο ειναι ο ορισμος του wishful thinking και εδω θα ειμαστε να δουμε οτι θα δυστυχως θα διαψευτουν αυτες οι προβλεψεις και η ms δεν θα πιασει καν τα προηγουμενα καλα ποσοστα της.

Haha μου, εγω δεν ασχολούμαι ξανα, οταν μια εταιρεια σταματα να υποστηριζει τις δικες της εφαρμογες στο λειτουργικο της ενω στις αλλες πλατφορμες συνεχιζει να τις υποστηριζει, οταν στις αλλες πλατφορμες οι δικες της εφαρμογες λειτουργουν ακομα καλυτερα απο την δικη της πλατφορμα, οταν ξεφευγει απο χρονοδιαγραμματα και βγαζει beta λειτουργικο στην αγορα, οταν η ιδια μετα απο λιγους μηνες παρατα το αξιολογοτατο κατα τα αλλα λειτουργικο της και ουτε καν μιλα για αυτο <<διωχνοντας>> developers καθημερινα και ποσα αλλα που βαριεμαι να ξαναγραφω, ε λοιπον δεν προκειται να της ξαναδωσω χρηματα μεχρι να κερδισει ξανα την εμπιστοσυνη μου. Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση, εδω δεν θελει η ιδια η MS να πανε καλα τα wm 10 εγω θα της το χαλασω? Παμε παρακατω λοιπον...

• Like 1

Δεν είναι αλλα την χαραχτηριζεις μπαρμπα μητσο.

Αν δεν δεν εβλεπες τα πραγματα με παρωπιδες θα μπορουσες να καταλάβεις το χοντρο παιχνιδι που παιζεται.

Ναεισαι σιγουρος ότι καταλαβαίνω πολύ καλα τι διαβαζω.

Haha μου, εγω δεν ασχολούμαι ξανα, οταν μια εταιρεια σταματα να υποστηριζει τις δικες της εφαρμογες στο λειτουργικο της ενω στις αλλες πλατφορμες συνεχιζει να τις υποστηριζει, οταν στις αλλες πλατφορμες οι δικες της εφαρμογες λειτουργουν ακομα καλυτερα απο την δικη της πλατφορμα, οταν ξεφευγει απο χρονοδιαγραμματα και βγαζει beta λειτουργικο στην αγορα, οταν η ιδια μετα απο λιγους μηνες παρατα το αξιολογοτατο κατα τα αλλα λειτουργικο της και ουτε καν μιλα για αυτο <<διωχνοντας>> developers καθημερινα και ποσα αλλα που βαριεμαι να ξαναγραφω, ε λοιπον δεν προκειται να της ξαναδωσω χρηματα μεχρι να κερδισει ξανα την εμπιστοσυνη μου. Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση, εδω δεν θελει η ιδια η MS να πανε καλα τα wm 10 εγω θα της το χαλασω? Παμε παρακατω λοιπον...

Πιστευω αυτο που γραφεις ειναι το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα για το πως βρεθηκε η ms σε αυτην την κατασταση.

Τρανο παραδειγμα το skype που δεν υποστηριζεται στην πλειονοτητα των windows phone συσκευων που εχουν οι χρηστες.

Φαντάσου να ασχολιόσουν κιόλας... :lol:

• Like 1

Δεν είναι αλλα την χαραχτηριζεις μπαρμπα μητσο.

Αν δεν δεν εβλεπες τα πραγματα με παρωπιδες θα μπορουσες να καταλάβεις το χοντρο παιχνιδι που παιζεται.

Ναεισαι σιγουρος ότι καταλαβαίνω πολύ καλα τι διαβαζω.

Αν δεν μπορεις να δεις οτι ενεργει σαν μπαρμπα-μητσος σε διαφορες αποφασεις στο mobile κομματι οπως ειπωθηκε και απο αλλους συμφορουμιτες και οτι διαφοροι τετοιοι ερασιτεχνισμοι την οδηγησαν στο να χασει το ποσοστο που ειχε, τοτε απλα διαφωνουμε.

Ισως οι παρωπιδες μου με κανουν να βλεπω οτι η ms εχει ποσοστο <1% με διαφορες κινησεις της και εσυ που δεν φορας να βλεπεις οτι εχει μεγαλυτερο.

• Like 1

Φαντάσου να ασχολιόσουν κιόλας... :lol:

Ανεφαρομαι στο αν θα <<ξανασχοληθω>> με wm 10 συσκευες, βεβαια κοιτας ενα δεντρο χανοντας το δασος ξερεις..αν διαφωνεις σε κατι απο αυτα που εγραψα καλοδεχουμενες οι συστασεις αλλιως δεν βρισκω λογο  υπαρξης του post σου..βοηθησε με να καταλαβω τι θες να πεις..

• Like 1

Γράφεις... "δεν ξανασχολούμε" και μετά το κόμμα... ξεκινάς τη γκρίνια πάλι.

Και εγώ δεν ασχολούμε αλλά δεν το λέω με στόμφο ,  το βλέπεις άλλωστε στην υπογραφή.

Είτε γράφεις υποστηρικτικά είτε επικριτικά σημαίνει ένα πράγμα... ότι ασχολείσαι :D

Όσο για το ποστ που δεν βλέπεις λόγο ύπαρξης... διέγραψέ το , δεν το πλήρωσα B)

• Like 1

Γράφεις... "δεν ξανασχολούμε" και μετά το κόμμα... ξεκινάς τη γκρίνια πάλι.

Και εγώ δεν ασχολούμε αλλά δεν το λέω με στόμφο ,  το βλέπεις άλλωστε στην υπογραφή.

Είτε γράφεις υποστηρικτικά είτε επικριτικά σημαίνει ένα πράγμα... ότι ασχολείσαι :D

Όσο για το ποστ που δεν βλέπεις λόγο ύπαρξης... διέγραψέ το , δεν το πλήρωσα B)

Ε τοτε αφου και εσυ δεν ασχολεισαι γιατι διαβαζεις και απαντας κιολας σε post που τα θεωρεις <<γρινιαρικα>> ? Λύσε μου την απορία...

• Like 1

Δεν το κατάλαβα αυτό?

Απαγορεύεται να διαβάζω?

Έβρισα κανέναν?

Και ναι καλά κάνω και απαντώ σε γκρινιάρικα ποστ διότι θέλω ενημέρωση και όχι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... έλεος πιά

• Like 6

Δεν το κατάλαβα αυτό?

Απαγορεύεται να διαβάζω?

Έβρισα κανέναν?

Και ναι καλά κάνω και απαντώ σε γκρινιάρικα ποστ διότι θέλω ενημέρωση και όχι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... έλεος πιά

Οχι φιλε μου δεν καταλαβες, Ολοι μας εχουμε δικαιωμα να διαβαζουμε οτι θελουμε, αυτα τα καθοριζουν οι κανονες του forum απο τους αρμοδιους, ποιος ειμαι εγω να σου απαγορεψω κατι? 

Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου με ειρωνικο υφος και οχι εγω με εσενα, και σου λεω με την σειρα μου πως τοτε μην με διαβαζεις αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω, τοσο απλα.

Και με το να απαντας στα σχολια μου δειχνει οτι τελικα και εσυ ασχολεισαι...

Τελος αν περιμενεις καποια θετικη ενημερωση πλεον για τα wm 10 τζαμπα θα περιμενεις..καλο μεσημερι..

Ελεος παιδια, σωνει και καλα να κατηγορησουμε για ολα την MS…Στο παρον θεμα περι youtube η ευθυνη περι ελλειπους υποστηριξης των WM βαραινει ξεκαθαρα τη Google και μονο αυτη. Πειτε οτι για το youtube αργησε να βγαλει τις διαφημισεις η MS και φταιει. ΟΚ, δεκτο. Που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες της Google? το λειτουργικο υπαρχει κοντα 8 χρονια. Ουτε μια δεν εχει βγαλει η Google, αν εξαιρεσω μια google search something…ακομα και στο ios αργησε να βγαλει εφαρμογες της, κι εκει παλι δεν τις εχει ολες νομιζω

• Like 4

Τελος αν περιμενεις καποια θετικη ενημερωση πλεον για τα wm 10 τζαμπα θα περιμενεις..καλο μεσημερι..

Δεν περιμένω ούτε θετική ούτε αρνητική ενημέρωση.

Απλά , απλούστατα να είναι ενημέρωση και όχι τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.

Καλό μεσημέρι απόγευμα και βράδυ μαζί... πάμε παρακάτω (για να δούμε)... :mrgreen:

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...