Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν είχε βγει το βυσματάκι, δεν θα είχε μαυρίσει κατευθείαν?

εδώ ήταν σαν να έχει κάποιο υγρό χυμένο μέσα και να εξαπλώνεται..

επίσης, η αφή δεν θα χε σταματήσει να δουλεύει? όταν χτυπάνε ακόμα τα ξυπνητήρια, τα κλείνω πατώντας στην τύχη εκεί κοντά που είναι το κουμπί της απενεργοποίησης 

τα χέρια μου πιάνουν, το κινητό το έχω λύσει 5-6 φορές

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως! σίγουρα θα το κοιτάξω

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν είχε βγει το βυσματάκι, δεν θα είχε μαυρίσει κατευθείαν?

εδώ ήταν σαν να έχει κάποιο υγρό χυμένο μέσα και να εξαπλώνεται..

επίσης, η αφή δεν θα χε σταματήσει να δουλεύει? όταν χτυπάνε ακόμα τα ξυπνητήρια, τα κλείνω πατώντας στην τύχη εκεί κοντά που είναι το κουμπί της απενεργοποίησης 

τα χέρια μου πιάνουν, το κινητό το έχω λύσει 5-6 φορές

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως! σίγουρα θα το κοιτάξω

οχι μην μπερδεύεσαι, άλλο η οθόνη, και άλλο το digitizer που ακουμπάμε. έμενα οταν απο βλακεία μου ειχα ανοίξει το 930 για να κανω μέσα κατι ξέχασα να κουμπώσω το βισματακι της οθόνης η δεν το κούμπωσα καλα τελοσπαντων. η οθόνη άναβε, ναι ηταν κατάμαυρη αλλα ο φωτισμός της λειτουργούσε κανονικά απλα έδειχνε μαύρο μόνιμα. Επίσης και το digitizer λειτουργούσε κανονικά. Μετα το εντόπισα και το έφτιαξα. Βεβαία στην περίπτωση σου μπορει να ειναι και η οθόνη δεν αντιλέγω, απλα τσεκάρισε το να εισαι σίγουρος. Απο κει και περα δεν ειναι κατι δύσκολο αν πιάνουν τα χερια σου να παραγγείλεις μια οθονη απο ebay και να την περάσεις.

• Like 2

τις επαφές της έχω στο outlook, δεν έχω θέμα με αυτές

με τα μηνύματα έχω θέμα

αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τους κάνω ένα backup θα ήταν καλή φάση

πφφ.. δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω.. είναι υπέροχο το άτιμο..

Αν είχε ενεργοποιημένο το cloud backup, και τα μηνύματα εκεί είναι. Κάνε μία δοκιμή με windows 10 desktop

• Like 1

χμμ... παίζει κάτι τέτοιο

βλέπω έχει και το μεταλλικό περίβλημα, οπότε γίνεται σα καινούργιο!

από θέμα απόδοσης, σε σχέση με το 640 τι λέει?

ναι, το 640 παίρνει τα wp10, ενώ αυτό παίρνει τον π@@λ@, αλλά σαν απόδοση ο επεξεργαστής του?

αν είναι, μπορώ να το φτιάξω να το δώσω στον πατέρα μου που δεν τον νοιάζουν wp10 ή wp8.1

• Like 1

χμμ... παίζει κάτι τέτοιο

βλέπω έχει και το μεταλλικό περίβλημα, οπότε γίνεται σα καινούργιο!

από θέμα απόδοσης, σε σχέση με το 640 τι λέει?

ναι, το 640 παίρνει τα wp10, ενώ αυτό παίρνει τον π@@λ@, αλλά σαν απόδοση ο επεξεργαστής του?

αν είναι, μπορώ να το φτιάξω να το δώσω στον πατέρα μου που δεν τον νοιάζουν wp10 ή wp8.1

Οχι φιλε μου μην δινεις χρηματα πλεον για αυτο το κινητο, παρτου κατι νεο με καλυτερη μπαταρια πλεον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Επισης απλα προς ενημερωση μας ετσι για την ιστορια...

microsoft sold under 1 million lumia phones last quarter.. που σημαινει 81% πτωση σε σχεση με το τετραμηνο του 2015.

http://www.gsmarena.com/reports_say_microsoft_sold_under_1_million_lumia_phones_last_quarter-news-23014.php

Και αυτο για την υποτιθεμενη υποστηριξη των wm 10 απο τριτους κατασκευαστες που εκθείαζαν...

http://www.gsmarena.com/theres_no_windows_10_anniversary_update_for_acer_jade_primo-news-23028.php

Μs τα μεγαλεια σου...

• Like 1

πήρα το 640

η μετάβαση βελούδινη

στο πρώτο boot είχα την αρχική οθόνη του 925

όλα καλά μέχρι στιγμής

δεν βάζω wp10 

μένω στα 8.1 και αν αποφασίσω να το κρατήσω για κύριο τηλέφωνο ίσως κάνω το update

αν βγει κάνα surface phone σε καλή τιμή θα μείνω στην πλατφόρμα

αν όχι, πάω για honor 7 lite

πολύ πλαστικούρα πάντως σε σχέση με το 925

και η οθόνη, αν και μεγαλύτερη και αρκετά καλή, δεν συγκρίνεται με του 925

• Like 1

πήρα το 640

η μετάβαση βελούδινη

όλα καλά μέχρι στιγμής

δεν βάζω wp10

μένω στα 8.1 και αν αποφασίσω να το κρατήσω για κύριο τηλέφωνο ίσως κάνω το update

φιλε η μια ειναι lcd και η άλλη amoled τώρα η πλαστικουρα ίσως ειναι και προτέρημα του δεν χρειάζεσαι θήκη
  • Like 2

πήρα το 640

η μετάβαση βελούδινη

όλα καλά μέχρι στιγμής

δεν βάζω wp10 

Καλησπερα, πρεπει να πω πως η συγκριση που κανεις ειναι αδικη εντελως.

Το 925 ηταν ναυρχιδα με οτι συνεπαγεται αυτο..ενω το 640 ηταν Low end συσκευη οπου τις πρωτες μερες που ηρθε στην Ελλαδα(Απριλιο 2015) το πηρα απο skroutzomagazo 135 ευρω..

Αρα λοιπον...φυσικα και το 925 θα εχει καλυτερη οθονη και Πολυ καλυτερη καμερα, καθως και πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..δεν ειναι λογικο?

• Like 1

Παιδια σήμερα ήρθε αναβάθμιση για καινούργια κάμερα έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί κυρίως στον χρόνο που την αποθηκεύει και την επεξεργάζεται

• Like 1

Πάντως μετά την επεξεργασία η εικόνα δεν είναι χρωματισμένη... Ειδικά στο 640 το βράδυ με μεσαίο φωτισμό με φλας δε βγαίνει χρωματισμένη όπως είπα πριν βγαίνει με κοκκινιλα στα πρόσωπα πχ.. Πριν την επεξεργασία είναι καλύτερα τα χρώματα!

Παιδια σήμερα ήρθε αναβάθμιση για καινούργια κάμερα έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί κυρίως στον χρόνο που την αποθηκεύει και την επεξεργάζεται

Σε ποιά έκδοση;

Γιατί στην επίσημη δεν έχει έρθει σε εμένα.

Πάντως μετά την επεξεργασία η εικόνα δεν είναι χρωματισμένη... Ειδικά στο 640 το βράδυ με μεσαίο φωτισμό με φλας δε βγαίνει χρωματισμένη όπως είπα πριν βγαίνει με κοκκινιλα στα πρόσωπα πχ.. Πριν την επεξεργασία είναι καλύτερα τα χρώματα!

Τα χρωματα της καμερας πριν την επεξεργασια ειναι μια χαρα..μετα γινονται κατι χαλια κοκκινιλες στα προσωπα...στα 8,1 δεν συνέβαινε αυτο ομως και ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω..τουλαχιστον οχι σε αυτο τον υπερβολικο βαθμο..

Χαλασαν εντελως τις ρυθμισεις με τα 10 ρια..και μεχρι τωρα βελτιωση δεν ειδα..εσεις για ποιο update λετε? Τι version?

• Like 1

Παιδιά την χάλασαν την εφαρμογή της κάμερας... Πήρα σήμερα και το update... Σκέφτομαι να πάω βουρ στα 8.1 λογο της κάμερας. Στις τελευταίες 2 εκδόσεις πριν την "προσθήκη τελευταίων πινελιών" (μη χέσω) η φωτογραφία ειναι πεντακάθαρη και τέλεια! μετα υπάρχει αλλοίωση και στην ανάλυση και στα χρώματα! Lumia 930

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...