panos9553 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 https://mspoweruser.com/fujitsu-launches-a-6-inch-windows-10-tablet-along-with-17-other-devices/ Καλησπερα, ωραιο το ταμπλετακι αλλα δεν εχει καμια σχεση με windows mobile ετσι δεν ειναι? 1
κουξκουκ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Περισσότερες φωτογραφίες http://k-tai.watch.impress.co.jp/img/ktw/docs/1037/215/html/v567_01.jpg.html full windows το βλέπω και εγώ ,αλλα δέστε και πόσο χοντρό το κάνανε λογικά θα έχουν λόγο 1
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Full είναι. Περιμένω να δω τι έκαναν... 2
κουξκουκ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια διαβάζω συνέχεια ότι το WhatsApp Viber παίρνουν αναβαθμίσεις και εγώ τιποτα ακόμα ξέρετε γιατί πατάω για καινούργιες αναβαθμίσεις αλλα τιποτα εσείς ποτε πήρατε σε αυτές τελευταία αναβάθμιση
tsiv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Σου δουλεύουν γενικά εντάξει? Αν ναι μην ασχολείσαι... 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μήπως κάνει αυτόματα update!? Η τελευταία έκδοση Viber πχ είναι 6.5.20361.0 .... Αν έχεις αυτη την έκδοση κάνει μόνο του update! Η μόνη εφαρμογή που έχω όλη την ώρα updates είναι το awesome tube!! (δεν ξέρω αν αλλάζει ουσιαστικά κάτι εκτός και αν κάνει μικροδιορθώσεις!) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Και μόνο ότι το fujitsu έχει pro έκδοση των windows και είναι φτιαγμένο να αντέχει να σπας τούβλα σημαίνει εταιρική συσκευή για αποθήκη - διαγνωστικό κτλ κτλ. Δεν είναι για τον μέσο καταναλωτή.
κουξκουκ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Tsiv ναι δεν έχω πρόβλημα σωστά μου δουλεύουν ,θρύλε ναι και εγώ αυτήν την έκδοση έχω σας ρωτάω γιατί βλέπω uprasing βγάζει update συνέχεια και εγώ δεν τα περνώ 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Στο awesome tube δεν μου δουλεύει η λειτουργία που έπαιζε ο ήχος background εδώ και αρκετό καιρό μετά από ένα update πριν 1 μήνα, δεν έδωσα και τόση βάση απλά μιας και είδα να το αναφέρετε το app είπα να ρωτήσω. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και αν ναι πως το λύσατε ; 2
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δες αν στα background apps είναι on το συγκεκριμένο app, και επίσης δες στα settings του app αν έχει επιλογή.... 4
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το δοκίμασα και γω! Το χω disabled να τρέχει στο background,παρολαυτα έβαλα ένα βίντεο να παίξει και πάτησα το home button.. Δεν παίζει, σταματάει! Πάντως κάπως γίνεται να παιξει background! 1
g13333 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Οταν εχω την τοποθεσια στο 640 συνεχεια ενεργοποιημενη το τηλ. κανει 3-4 επανεκκινησεις το 24ωρο ενω με κλειστη ποτε. Για καποιον που χρησιμοποιει κωδικο για να μπει στο τηλ. αυτο ειναι μεγαλο προβλημα. Ευτυχως με την πλοηγηση δεν μου το εχει κανει ποτε. Το εχει παρατηρησει καποιος άλλος? 1
anamenos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 http://www.windowscentral.com/minecraft-pocket-edition-will-no-longer-receive-updates-windows-mobile-devices Σταματάνε τα updates του Minecraft Pocket Edition , που σημαίνει ότι η Microsoft ή μας κάνει πλάκα ή απλά μας κάνει πλάκα... Δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία γιατί να σνομπάρουν την δικιά τους πλατφόρμα και τους κόπους των προγραμματιστών τους να την κάνουν καλύτερη, ειδικότερα την στιγμή που το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει σε όλες τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες: όπως android , ios , mac, PS3/PS4, WiiU ακόμη και στο Linux αν δεν κάνω λάθος. Απλά απαράδεκτοι... 2
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Η μόνη εξήγηση, που γράφει και μέσα, είναι ότι δεν έχει νόημα αφού και οι χρήστες είναι λίγοι αλλά και γιατί το μέλλον βρίσκεται στα full windows σε mobile. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα