Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μέχρι τώρα εμπειρία με τη Slow, πολύ καλή.

Έστρωσε ένα battery drain που είχα με την τελευταία Release (με data ανοικτά και την κανονική μου χρήση, έβγαζα με το ζόρι 15 ώρες) και το τηλέφωνο λειτουργεί εξαιρετικά.

Φυσικά, έχω τις αναμενόμενες κουλαμάρες (κάποια μισά ελληνικά, μισά αγγλικά) αλλά τίποτα που να δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά μου.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έστρωσε ένα battery drain που είχα με την τελευταία Release (με data ανοικτά και την κανονική μου χρήση, έβγαζα με το ζόρι 15 ώρες) και το τηλέφωνο λειτουργεί εξαιρετικά.

Φυσικά, έχω τις αναμενόμενες κουλαμάρες (κάποια μισά ελληνικά, μισά αγγλικά) αλλά τίποτα που να δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά μου.

Το bug με τη φωτεινοτητα που δεν αλλαζει το χεις;; Επισης ειναι καλυτερη; Ειμαι release...

Σε ενα lumia 630, ο χωρος που καταλαμβανει το "αλλα" (ελεγχος αποθηκευσης > τηλεφωνο > αλλα) εχει ξεπερασει τα 3.5gb, οποτε το τηλεφωνο γκρινιαζει για ελλειψη χωρου. Μεσα στο τηλεφωνο αποθηκευονται μονο οι εφαρμογες, οι οποιες ειναι ολες μαζι <400ΜΒ και οι φωτογραφιες/βιντεο/ληψεις πανε κατευεθιαν στην 32αρα sd.

Τι μπορω να κανω για να ελευθερωσω αυτο το χωρο, εκτος απο hard reset προφανως?

---edit

Στο ρυθμισεις > ελεγχος μνημης > λεπτομεριες > προσωρινα αρχεια, πατησα διαγραφη, αν και το μεγεθος του ειναι μολις 150ΜΒ, την εκανε, βγηκα απο τις ρυθμισεις κλπ, ξαναμπηκα και ξαναβγαλε 150MB εκει.

Μπορεις να επιβεβαιωσεις αν δουλευει το battery saver?Σκεφτομαι να την βαλω!

Το bug με τη φωτεινοτητα που δεν αλλαζει το χεις;; Επισης ειναι καλυτερη; Ειμαι release...

Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά.

Θα έχω το νου μου.

Μπορεις να επιβεβαιωσεις αν δουλευει το battery saver?Σκεφτομαι να την βαλω!

Σε ποιό κομμάτι να δουλεύει?

Έτσι κι αλλιώς στο 15% το έχω βάλει να ενεργοποιείται, και σχεδόν ποτέ δεν φτάνω εκεί.

Ότι μπορώ να κάνω, πες μου μόνο τί ακριβώς εννοείς.

Σε ενα lumia 630, ο χωρος που καταλαμβανει το "αλλα" (ελεγχος αποθηκευσης > τηλεφωνο > αλλα) εχει ξεπερασει τα 3.5gb, οποτε το τηλεφωνο γκρινιαζει για ελλειψη χωρου. Μεσα στο τηλεφωνο αποθηκευονται μονο οι εφαρμογες, οι οποιες ειναι ολες μαζι <400ΜΒ και οι φωτογραφιες/βιντεο/ληψεις πανε κατευεθιαν στην 32αρα sd.

Τι μπορω να κανω για να ελευθερωσω αυτο το χωρο, εκτος απο hard reset προφανως?

---edit

Στο ρυθμισεις > ελεγχος μνημης > λεπτομεριες > προσωρινα αρχεια, πατησα διαγραφη, αν και το μεγεθος του ειναι μολις 150ΜΒ, την εκανε, βγηκα απο τις ρυθμισεις κλπ, ξαναμπηκα και ξαναβγαλε 150MB εκει.

εκει για καποιο λογο δεν τα σβηνει ολα με τη μια, καθε φορα σβηνει λιγα λιγα τα αρχεια, οποτε θελει να συνεχισεις να το πατας ωσπου να φτασει στο μηδεν

τωρα για τα 3,5GB του "αλλα" ισως να σβηστουν με hard reset

Του εκανα hard reset τον προηγουμενο Μαρτιο μονο και μονο για αυτο το λογο, για να αδειασει το "αλλα". Δεν θελω να μπω στην διαδικασια ξανα, μιας και δεν εχει καποιο πιο ουσιαστικο προβλημα.

Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά.

Θα έχω το νου μου.

Σε ποιό κομμάτι να δουλεύει?

Έτσι κι αλλιώς στο 15% το έχω βάλει να ενεργοποιείται, και σχεδόν ποτέ δεν φτάνω εκεί.

Ότι μπορώ να κάνω, πες μου μόνο τί ακριβώς εννοείς.

Για το battery saver αν όντως απενεργοποιεί τις εφαρμογές απτό background! Δλδ πχ θα σου ρθει μήνυμα απτό Viber(ειδοποίηση)ή δεν θα σου ρθει;

To έβαλα να ενεργοποιείται στο 70%, κι από τότε σιγή ιχθύος.

Όταν μπαίνω σε WhatsApp κλπ, μου λέει πως οι ειδοποιήσεις "Push" είναι off και πρέπει να αλλάξω.

Το ίδιο βέβαια γινόταν και στη Release.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...