Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι release και για κάποιο λόγο κατέβηκε και εγκαταστάθηκε αυτόματα!!

Πάντως βλέπω μια διαφορά σε ταχύτητα!

Αν και αρκετα updates μεχρι σημερα δεν βελτίωναν κατι αισθητα..απο την 576 που ημουν δεν αντεξα και περασα την 594..οντως μετα απο καιρο ειδα κατι καλυτερο στα δικα μου ματια...ενα τσακ οντως πιο γρηγορη και λιγοτερα bugs..βλεπετε λοιπον που υπαρχει περιθωριο βελτιωσεων? Που ακομα χρειαζεται δουλιτσα το λειτουργικο ειδικα στις low συσκευες? Με χαροποίησε καπως αυτη η συμπεριφορα της συσκευης.. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κάποια εφαρμογή για να επεξεργάζομαι τα tiles από τον edge;

όσες έχω βρει επιτρέπουν να επεξεργαστείς μόνο προκαθορισμένα tiles από συγκεκριμένες εφαρμογές...

• Like 1

Το έχετε προσέξει και εσείς, ότι ήσυχα ήσυχα επαναφέρουν τον όρο "phone" , αντί "mobile" ,στα email , βγάζει αυτόματη υπογραφή "sent from my windows 10 phone".

Σημ. Ποτέ θα γίνει κάτι με αυτήν την άθλια εφαρμογή του messenger? Facebook, multibillion company σου λένε μετά, αλλά μια λειτουργική και ελαφριά εφαρμογή δεν μπορούν να φτιάξουν. Το viber ειδικά με το χθεσινό update έχει ξεφύγει πάρα πολύ...

• Like 1

κάποια εφαρμογή για να επεξεργάζομαι τα tiles από τον edge;

όσες έχω βρει επιτρέπουν να επεξεργαστείς μόνο προκαθορισμένα tiles από συγκεκριμένες εφαρμογές...

Για edge νομίζω υπάρχει αν θες να βάλεις την εικόνα της σελίδας κεινης!! Κάτι είχε πάρει το μάτι μου!!

Το έχετε προσέξει και εσείς, ότι ήσυχα ήσυχα επαναφέρουν τον όρο "phone" , αντί "mobile" ,στα email , βγάζει αυτόματη υπογραφή "sent from my windows 10 phone".

Σημ. Ποτέ θα γίνει κάτι με αυτήν την άθλια εφαρμογή του messenger? Facebook, multibillion company σου λένε μετά, αλλά μια λειτουργική και ελαφριά εφαρμογή δεν μπορούν να φτιάξουν. Το viber ειδικά με το χθεσινό update έχει ξεφύγει πάρα πολύ...

Το Facebook σε περιήγηση μια χαρά είναι! Ο messenger σε μηνύματα μια χαρά άπλα αν στείλεις πολλές φωτό και βίντεο μαμιεται(κλεινει)

Για το Viber τι εννοείς;;; Έχεις πρόβλημα;

• Like 1

Άνοιξε το task Manager στο πισι και παρατήρησε twitter και facebook. To facebook με το που το ανοίγεις με το καλημέρα πιάνει 120mb και μόλις σκρολάρεις λίγο την σελίδα προς τα κάτω πιάνει μισό γίγα χαλαρά και κατασκηνώνει χωρίς να απελευθερώνει πόρους με τίποτε. Άσε που ο I5 κάνει κάτι πετάγματα στο 20 - 30%. Το twitter πιάνει 30 - 40 mb και με λογική χρήση το ταβανώνουν στα 100 mb και πότε πότε απελευθερώνει πόρους και γυρίζει προς τα κάτω. Χρήση επεξεργαστή 2% - 5%. Το δεύτερο το έχουν φτιάξει προγραμματιστές, το πρώτο το έχει φτιάξει κάποιος που θέλει να καταναλωθούν τα ορυκτά καύσιμα του πλανήτη γρήγορα. 

Μπήκα και εγώ σε release και όντως σε σχέση με την stable το κινητό είναι κάπως πιο άμεσο στο φόρτωμα εφαρμογών και στην όλη εμπειρία χρήσης γενικότερα όπως τόνισε και ο olympiakos. Ή είναι το placebo effect ή όντως το βελτιώνουν σιγά σιγά  :ph34r:.

• Like 2

Το application του mspoweruser πρόσθεσε ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στα άρθρα του που λέγεται continue reading. Εφόσον έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή είτε στο XBOX είτε στο pc, με αυτή την επιλογή μπορεί να σου το ανοίξει αυτόματα στην άλλη συσκευή.

• Like 1

Μπήκα και εγώ σε release και όντως σε σχέση με την stable το κινητό είναι κάπως πιο άμεσο στο φόρτωμα εφαρμογών και στην όλη εμπειρία χρήσης γενικότερα όπως τόνισε και ο olympiakos. Ή είναι το placebo effect ή όντως το βελτιώνουν σιγά σιγά  :ph34r:.

εγώ πάντως σε δυο κινητά που το έβαλα δεν είδα κάποια διαφορά, τα γίδια μου φαίνονται  :-D

• Like 2

Καλησπέρα μάγκες πέτυχα έναν φίλο που είχε το 735 και μου είπε ότι χρησιμοποιώ το monument browser και το κατέβασα και εγώ για αρχή να πω ότι έχει πολυ ωραία πραγματα όπως το YouTube μπορεί να τρέχει στο background και το ότι μπορείς να ανοίξεις δυο παράθυρα στην οθόνη που ειναι τρομερό ,ωστόσο με πετάει συχνά πυκνά τον δουλεύει κανεις σας και πως πάτε απο εμπειρία ;

• Like 1

Ευτυχώς αύριο θα είναι κλειστά τα σχολεία!

Πολύ το χιόνι στο χωριό μου! Αναγκαστικά να πάω 500 μέτρα ανηφόρα με τα πόδια!

Μόνιμη κατοικία πια.

post-247172-0-55232100-1483894539_thumb.jpg

Υγ. Η βαλίτσα είναι της γυναίκας μου :P

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...