Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα με το ζοομ και την μαυρη οθονη προφανώς αφορα την εφαρμογή και όχι το λειτουργικο. Η μαυρη οθονη οφείλεται υποθετω στα finishing touches δηλαδή την επεξεργασια που κάνει αφου πάρει την φωτο και χρειάζεται κάποιο χρόνο. Θα προτιμούσα πάντως μια επιλογή να το απενεργοποιούσα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

project neon

https://mspoweruser.com/project-neon-windows-10-first-look/

Το θεμα με το ζοομ και την μαυρη οθονη προφανώς αφορα την εφαρμογή και όχι το λειτουργικο. Η μαυρη οθονη οφείλεται υποθετω στα finishing touches δηλαδή την επεξεργασια που κάνει αφου πάρει την φωτο και χρειάζεται κάποιο χρόνο. Θα προτιμούσα πάντως μια επιλογή να το απενεργοποιούσα.

Πάντως εμένα δεν εμφανίζει μάυρο οθόνη. Αν μόλις τραβήξω μία φωτογραφία, πάω κατευθείαν να την δω, απλά μου την δείχνει χωρίς επεξεργασία, ή οποία γίνεται εκείνη την στην στιγμή σε background task. Μόλις τελειώσει η επεξεργασία, απλά την βλέπω να αλλάζει..

• Like 1

Βγηκε και η 14.393.594 ..καλοδεχουμενη και περιμενω τι διαφορες θα δω.

Το παραξενο της υποθεσης και σας παρακαλω να το προσεξετε ΟΛΟΙ ειναι το εξης..

Διαβαστε σχολια σας παρακαλω..

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-cumulative-update-build-14393594-now-rolling-out-release-preview-ring

<<I hope it fixes the waking lag as well>>

<<Me too! It wakes really laggy and even Glance takes a while to show up>>

<<when i take a shot by my L950XL and press on it to show the pic, the screen goes black! that happens since the arrival of Anniversery update  -_->>

Ναι μου το κανει...προφανωωςς οταν λεει the screen goes black εννοει δηλαδη οταν βγαλεις φωτογραφια και μπεις να την δεις την βλεπεις για λιγο και μετα 'μαυριζει' η φωτογραφια (κεινη την ωρα κανει ηδη επεξεργασια)...αν πας στην προηγουμενη φωτο και την αλλαξεις στην καινουρια εμφανιζεται κανονικα...Για προσωρινη λυση αυτο κανω....παω προηγουμενη και μετα στην επομενη!!

<<Same on my sisters phone, not on mine. Weird bug. Do you also have zooming issues? Sometimes I can't zoom a photo.>>

<<I had zooming bug too..you cannot move the pic after zooming it..and sometimes you can't zoom at all..and sometimes, going back from a pic closes the photos app>>

Με το ζουμ δεν εχω προβλημα αποτι θυμαμαι...απλα οταν αλλαξεις φωτογραφια κανει αυτη την- 'για λιγο επεξεργασια' και μετα ζουμαρω,δε μαφηνει κατευθειαν δηλαδη!.. Και ενα αλλο προβλημα οτι ζουμαρεις στο κεντρο οπως λεει και ο Ρετρο και αντι να ζουμαρει στο κεντρο ζουμαρει αλλου!! Για προσωρινη λυση παταω κανω διπλο πατημα να ζουμαρει λιγο μονο του και μετα το ζουμαρω οπου θελω και οσο θελω! 

<<Another issue is when photos or videos not saved at all, which I only realised during holidays when I lost so many photos and some videos because it wasn't saved at all. Speaking of bad experience that I have to carry another Android phone or just borrow somebody's iPhone which works reliably. Shameful.>> Δυστυχως ισχυει για μενα αυτο...εχω χασει και γω φωτογραφιες...ΚΑΙ το πιο σημαντικο ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1 ΒΙΝΤΕΟ ευτυχως μεχρι στιγμης!! Σορρυ κιολας αλλα ειναι μαλακια τωρα αυτο!!

<<Sometimes the camera app even sticker at "Saving..." screen especially often with HDR. Ναι το παθαινω και αυτο...μεχρι 3-4 φωτο μπορω να τραβηξω ανετα...μετα αρχιζουν τα γνωστα saving αλλα δεν μου κολλαει, περιμενω μεχρι να εξαφανιστει και εξαφανιζεται!!

<<What's worst is I get camera error occasionally on recent updates where it refuses to launch the camera drivers, forcing me to restart the device.>> Αυτο το παθα 1 φορα...εκλεισα την εφαρμογη και την ξανανοιξα και ειναι οκ!

<<Waiting still for a Bluetooth stack rewrite. It's terrible, always has been, multiple phones, cars, and headsets>>

<<I'm starting to fear some of these updates. Many improvements and new features. However, some nasty-ass bugs occasionally>> Ναι αυτο ισχυει!

Διαβαστε στα σχολια τοσα προβληματα ακομα και στα 950ρια ετσι? Τα περισσοτερα των οποιων τα αναφερω απο πριν το καλοκαιρι του 2016 και καποιοι εδω μεσα με χαρακτηριζαν τρολλ και οτι λεω οτι να ναι..

Ιανουαριος 2017 και ακομα τα ιδια προβληματα αναμασαμε αγαπητοι μου..Γουσταρω με τα 1000 το λειτουργικο αλλα εγω τα στραβα ματια δεν τα κανω..διαβαστε τι γραφουν δεκαδες ατομα εκει και οχι 5 νοματαίοι που απομειναμε εδω μεσα..

Και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα το ξεχασα...θα  editαρω μολις θυμηθω!

Δεν χάνονται φωτο και βίντεο. Αν δεν σας εμφανίζονται κάποιες τσεκάρεται από τον file manager.

τελικα οτι κακο αναφερθει για τα win mobile αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες γιατι ο mod ειναι κατοχος συσκευης wp,αυτο ειναι που λεμε αντικειμενικη αποψη.φυσικα τα αντιγραφα τα κρατησα για να τα δωσω στον διαχειριστη και φυσικα τον λογο που σβηστικα προ ημερων,ο privateer επειδη ειναι κατοχος wm εχει και αποψη συνολικη αλλα δεν εχει τελικα.πως εγινες εσυ mod απορω ακομα χωρις να εχεις εστω τυπικες γνωσεις ,απλα να κανεις διαγραφη σχολιων;επιασες ενα τηλεφωνο των 100 ευρω και τακτοποιεις αναλογα με τη δικη σου λογικη τα σχολια,οτι δεν σου αρεσει το σβηνεις.μπλεξαμε με ασχετους τελος!και ξερεις κατι επειδη θα ζοριστεις δεν θελω μπαν ενα μηνα ,αλλα να μη ξανα μπω .αφου διαλεξαν εσενα τα πιασανε τα λεφτα τους.

ο mod πρεπει να εχει γνωσεις σε ολα τα θεματα που αφορουν αυτη την ενοτητα,εσυ τι εχεις;ενα τηλεφωνο 100 ευρω κια ολα σου φαινονται περιεργα,εκανες δοκιμες;επιασες ενα τηλεφωνο ,εγω 15 της μσ,εσυ τι γνωμη εχεις;

σε ξενα φορουμς ξερεις τι λενε;εχεις δικιο,στο συγκεκριμενο επειδη δεν εχεις γνωσεις εσυ ειδικα(δεν ειδα και κανενα σχολιο να εχεις βοηθησει κανεναν ως τωρα) κανεις μπαν!

να σε δω αν δεν ποσταρουν 5 ατομα γνωστες εδω τι θα κανεις σε αυτη την ενοτητα

Έχει προσέξει κανείς άλλος εκτός από εμένα, το smoothness που προσφέρει το νέο update στις πιο αδύναμες συσκευές;

Επιτέλους και το viber έφτιαξε το πρόβλημα που κολλούσε για μερικά δευτερόλεπτα η εφαρμογή κατά την είσοδο από notification.

• Like 1

τελικα οτι κακο αναφερθει για τα win mobile αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες γιατι ο mod ειναι κατοχος συσκευης wp,αυτο ειναι που λεμε αντικειμενικη αποψη.φυσικα τα αντιγραφα τα κρατησα για να τα δωσω στον διαχειριστη και φυσικα τον λογο που σβηστικα προ ημερων,ο privateer επειδη ειναι κατοχος wm εχει και αποψη συνολικη αλλα δεν εχει τελικα.πως εγινες εσυ mod απορω ακομα χωρις να εχεις εστω τυπικες γνωσεις ,απλα να κανεις διαγραφη σχολιων;επιασες ενα τηλεφωνο των 100 ευρω και τακτοποιεις αναλογα με τη δικη σου λογικη τα σχολια,οτι δεν σου αρεσει το σβηνεις.μπλεξαμε με ασχετους τελος!και ξερεις κατι επειδη θα ζοριστεις δεν θελω μπαν ενα μηνα ,αλλα να μη ξανα μπω .αφου διαλεξαν εσενα τα πιασανε τα λεφτα τους.

ο mod πρεπει να εχει γνωσεις σε ολα τα θεματα που αφορουν αυτη την ενοτητα,εσυ τι εχεις;ενα τηλεφωνο 100 ευρω κια ολα σου φαινονται περιεργα,εκανες δοκιμες;επιασες ενα τηλεφωνο ,εγω 15 της μσ,εσυ τι γνωμη εχεις;

σε ξενα φορουμς ξερεις τι λενε;εχεις δικιο,στο συγκεκριμενο επειδη δεν εχεις γνωσεις εσυ ειδικα(δεν ειδα και κανενα σχολιο να εχεις βοηθησει κανεναν ως τωρα) κανεις μπαν!

να σε δω αν δεν ποσταρουν 5 ατομα γνωστες εδω τι θα κανεις σε αυτη την ενοτητα

Πραγματικό παραληρημα χαχα

Πέρα του ότι δεν είμαι mod εδώ και κάνα χρόνο κατά δεύτερον ότι γράφω είναι τεκμηριωμένο σε αντίθεση με τα δικά σου ποστ. Όπως είπα το συγκεκριμένο θεμα με τις χαμενες φωτο έχει εμφανιστεί και σε εμενα και ήταν άλλο ένα ακόμη θεμα του photo app. Οι φωτο υπήρχαν κανονικά αποθηκευμένες και Μέσα από τον file manager μπορούσες να τις δεις.

Όσο για τις γνώσεις του καθενός μια μικρή αναδρομή στα ποστ του καθένα βγαίνουν εύκολα τα συμπερασματα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...