Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω κάπου τώρα πρέπει να ανακοινώσουν καινούργιες συσκευές η ms διάβασα ότι σταμάτησε να πουλάει τα μοντέλα της στην Αμερική και τα τρία (650,950,950xl)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Εχουν το 835 που ήθελαν για να τρέχουν full windows.

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι έτοιμοι από πλευράς λογισμικού....

Εκτός και αν απλά το ανακοινώσουν και το βγάλουν μήνες μετά....

• Like 2

'Εχουν το 835 που ήθελαν για να τρέχουν full windows.

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι έτοιμοι από πλευράς λογισμικού....

Εκτός και αν απλά το ανακοινώσουν και το βγάλουν μήνες μετά....

Καλη χρονια σε ολους εστω και τωρα!!

Πολυ σωστα Retro, μονο μην βγαλουν κατι με ανέτοιμο λογισμικό οπως τα 950ρια...ας βγάλουν ενα έτοιμο πακέτο που να δένει ωραία...

• Like 2

Καλη χρονια σε ολους εστω και τωρα!!

Πολυ σωστα Retro, μονο μην βγαλουν κατι με ανέτοιμο λογισμικό οπως τα 950ρια...ας βγάλουν ενα έτοιμο πακέτο που να δένει ωραία...

καλη χρονια ,ευχομαι υγεια και καλη τυχη σε ολους!

θα τοποθετηθω στο ''ανετοιμο λογισμικο'',τα 950/950xl βγηκαν το 2015 περασε αρκετος καιρος,ποσο ακομα θα περιμενει καποιος για μια σταθερη εκδοση;σε 10 -15 μηνες δεν θα υπαρχουν καν αυτα τα τηλεφωνα απο τους πελατες,ειτε θα βαρεθουν ειτε οι συσκευες θα ειναι απαρχαιωμενες.

τωρα περιμενουμε να δουμε και γω (ειμαι κατοχος wmp)τι θα γινει που θα καταληξει,στη σημερινη κατασταση με το 640 xl ειναι μια απελπιστικη εμπειρια χρησης σε σχεση με τα 8,1.

ειναι η τελευταια ευκαιρια μιας και ολες οι υποσχεσεις επεσαν στο κενο απο πλευρας ms.

οι υπαρχουσες εφαρμογες εχουν να ενημερωθουν μηνες,οι περισσοτερες,η ασφαλεια στους πελατες χρηστες ποια ειναι;

Μα αφού συνέχεια ενημερώνονται οι εφαρμογές. Ποια σημαντική εφαρμογή έχεις να δεις μήνες να πάρει ενημέρωση;

Όσο για το λειτουργικό, στο surface θα έχουν full windows.

• Like 1

Βγηκε και η 14.393.594 ..καλοδεχουμενη και περιμενω τι διαφορες θα δω.

Το παραξενο της υποθεσης και σας παρακαλω να το προσεξετε ΟΛΟΙ ειναι το εξης..

Διαβαστε σχολια σας παρακαλω..

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-cumulative-update-build-14393594-now-rolling-out-release-preview-ring

<<I hope it fixes the waking lag as well>>

<<Me too! It wakes really laggy and even Glance takes a while to show up>>

<<when i take a shot by my L950XL and press on it to show the pic, the screen goes black! that happens since the arrival of Anniversery update  -_->>

<<Same on my sisters phone, not on mine. Weird bug. Do you also have zooming issues? Sometimes I can't zoom a photo.>>

<<I had zooming bug too..you cannot move the pic after zooming it..and sometimes you can't zoom at all..and sometimes, going back from a pic closes the photos app>>

<<Another issue is when photos or videos not saved at all, which I only realised during holidays when I lost so many photos and some videos because it wasn't saved at all. Speaking of bad experience that I have to carry another Android phone or just borrow somebody's iPhone which works reliably. Shameful.>>

<<Sometimes the camera app even sticker at "Saving..." screen especially often with HDR.

<<What's worst is I get camera error occasionally on recent updates where it refuses to launch the camera drivers, forcing me to restart the device.>>

<<Waiting still for a Bluetooth stack rewrite. It's terrible, always has been, multiple phones, cars, and headsets>>

<<I'm starting to fear some of these updates. Many improvements and new features. However, some nasty-ass bugs occasionally>>

Διαβαστε στα σχολια τοσα προβληματα ακομα και στα 950ρια ετσι? Τα περισσοτερα των οποιων τα αναφερω απο πριν το καλοκαιρι του 2016 και καποιοι εδω μεσα με χαρακτηριζαν τρολλ και οτι λεω οτι να ναι..

Ιανουαριος 2017 και ακομα τα ιδια προβληματα αναμασαμε αγαπητοι μου..Γουσταρω με τα 1000 το λειτουργικο αλλα εγω τα στραβα ματια δεν τα κανω..διαβαστε τι γραφουν δεκαδες ατομα εκει και οχι 5 νοματαίοι που απομειναμε εδω μεσα..

• Like 4

<<I hope it fixes the waking lag as well>>

<<Me too! It wakes really laggy and even Glance takes a while to show up>>

Δεν το έχω

<<when i take a shot by my L950XL and press on it to show the pic, the screen goes black! that happens since the arrival of Anniversery update  -_->>

Δεν το έχω

<<Same on my sisters phone, not on mine. Weird bug. Do you also have zooming issues? Sometimes I can't zoom a photo.>>

<<I had zooming bug too..you cannot move the pic after zooming it..and sometimes you can't zoom at all..and sometimes, going back from a pic closes the photos app>>

Δεν το έχω. Καμιά φορά ζουμάρει εκτός κέντρου... Αυτό έχω μόνο....

<<Another issue is when photos or videos not saved at all, which I only realised during holidays when I lost so many photos and some videos because it wasn't saved at all. Speaking of bad experience that I have to carry another Android phone or just borrow somebody's iPhone which works reliably. Shameful.>>

Δεν το έχω

<<Sometimes the camera app even sticker at "Saving..." screen especially often with HDR.

Δεν το έχω

<<What's worst is I get camera error occasionally on recent updates where it refuses to launch the camera drivers, forcing me to restart the device.>>

Δεν το έχω

<<Waiting still for a Bluetooth stack rewrite. It's terrible, always has been, multiple phones, cars, and headsets>>

Δεν το έχω

<<I'm starting to fear some of these updates. Many improvements and new features. However, some nasty-ass bugs occasionally>>

Δεν μιλάει για κάποιο bug, αλλά για το φόβο του :)

Επίσης δεν υπάρχουν ποτέ νέα features στο production...

Θέλω να πω, ότι σίγουρα υπάρχουν τα προβλήματα που λένε.... Απλά δεν τα έχουμε όλοι...

Οπότε η εμπειρία χρήσης η δικιά μου είναι τελείως διαφορετική από την δικιά τους...

• Like 6

Αυτό είναι το περίεργο μιας και το τονίζει ο Retro και το αναφέρω και εγώ, δεν συμβαίνουν σε όλους αυτά τα θέματα και άξιο απορίας είναι το γιατί πραγματικά κάποιοι να τυραννιούνται έτσι άδικα  :wacko:.

• Like 4

Αυτό είναι το περίεργο μιας και το τονίζει ο Retro και το αναφέρω και εγώ, δεν συμβαίνουν σε όλους αυτά τα θέματα και άξιο απορίας είναι το γιατί πραγματικά κάποιοι να τυραννιούνται έτσι άδικα  :wacko:.

Αυτο με τυραννάει εδω και τοσο καιρο..ειναι αποριας αξιο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...