Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη κουβέντα αυτό. Καλύτερα να τα βάλεις, να τα δοκιμάσεις ο ίδιος, γιατί ο καθένας θα σου μεταφέρει διαφορετικές εμπειρίες. Αν καταλήξεις ότι δεν σου κάνουν γυρνάς πίσω στα 8.

Ρε παιδιά πάντως και στο android πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με τα windows βλέπω. Το Viber μου στέλνει συνέχεια ειδοποίηση για την ίδια κλήση εδώ και 2 μέρες. Άλλες εφαρμογές πχ facebook, μου δείχνουν πάνω στο budge ότι έχω κάποιες ειδοποιήσεις ενώ δεν έχω. Στον messenger βλέπω τα μυνήματα και ακόμη μου λέει ότι έχω.

Και φυσικά τα tiles είναι πολύ καλύτερα από τα widgets. Καθώς επίσης και τα notifications των windows είναι πολύ μπροστά, δεν ξέρω στο nugat αν γίνανε εφάμιλλα των windows.

Σας τα λέω με κάθε ειλικρίνεια, εδώ και αρκετό καιρό που έχω και android.

με το g4 σε 6.0 δεν είχα αυτά τα προβληματα που λες μπορεί να ειναι η συσκευή η το κακό ui της xiaomi

Αυτο ακριβως, το ui της xiaomi ειναι κακιστο και αρκετα παρεμβατικο σε σημαντικες λειτουργιες του android με αποτελεσμα να δημιουργουνται συχνα προβληματα με notifications κλπ.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακάρι, αλλά το windows central έχει αναφερθεί ότι το surface phone έρχεται τέλος του 17 με αρχές του 18. Εκτός βέβαια επειδή βρισκόμαστε στην φάση του σχεδιασμού το leak να είναι απλά ένα πρωτότυπο του αυθεντικού.

• Like 2

Ναι- ναι, καλή φάση αυτά τα leaks...μέχρι να βγει βέβαια και άαααμα βγει καλό είναι να ζήσουμε το παρόν με ένα κινητό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

• Like 2

Ξεκινάω κ σημερινές Ευχές νωρίς νωρίς!!!

Παράθυρα ( windows) τύχης υγείας κ ευτυχίας για όλους!!!

Κ" ραντεβού" τέτοια μέρα (31-12 2017)με καλύτερα τηλέφωνα κ νέα γενικά για το 18 !!!

• Like 5

Χρονια πολλα παιδες ευτυχισμενο το Νεο Ετος!!

:wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :*

Σσσσ μη μιλας για Android τωρα που αρχισαν να φτιαχνουν το fb και messeger!!

• Like 7

Ευτυχισμένο και πολύ καλύτερο να είναι για όλους μας το 2017 εύχομαι παιδιά!!

Επίσης να να είναι και η χρονιά που η Microsoft θα ταράξει τα νερά με ένα υπερκινητό (surface phone κανείς; ;) ), που θα δημιουργήσει από μόνο του μια νέα κατηγορία, ακριβώς όπως το έκανε η apple με το iphone το μακρινό 2007.

• Like 4

https://mspoweruser.com/whatsapp-drops-support-for-windows-phone-7-today/

Καιρός ήταν.... Άντε να προσθέσουνε καμιά επιπλέον λειτουργία... Μακάρι να έβγαζαν και UWP...

• Like 1

καλη χρονια και απο εμενα!!εχει  δουλεψει  καποιος 950  και 950xl να μου πει τι  διαφορες εχουνε μεταξυ τους σε ταχυτητα;σκεφτομαι να προχωρησω σε αναβαθμιση απο το  640 που εχω....

καλη χρονια και απο εμενα!!εχει  δουλεψει  καποιος 950  και 950xl να μου πει τι  διαφορες εχουνε μεταξυ τους σε ταχυτητα;σκεφτομαι να προχωρησω σε αναβαθμιση απο το  640 που εχω....

Μη ορατές σε ταχύτητα.

Τώρα για μένα, μεγαλύτερη οθόνη και gorilla glass 4 που έχει το xl, παίξανε σημαντικό ρόλο...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...