Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια σε σας και της οικογενειες σας..νεος κατοχος ws εχωνταςπροσφατα στην κατοχη μου το 640 ..μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος συγκρητικα απο το προηγουμενο galaxy s3 ..θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω αναβσθμιση σε w10 και αν αξιζει φυσικα;

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεγάλη κουβέντα αυτό. Καλύτερα να τα βάλεις, να τα δοκιμάσεις ο ίδιος, γιατί ο καθένας θα σου μεταφέρει διαφορετικές εμπειρίες. Αν καταλήξεις ότι δεν σου κάνουν γυρνάς πίσω στα 8.

Ρε παιδιά πάντως και στο android πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με τα windows βλέπω. Το Viber μου στέλνει συνέχεια ειδοποίηση για την ίδια κλήση εδώ και 2 μέρες. Άλλες εφαρμογές πχ facebook, μου δείχνουν πάνω στο budge ότι έχω κάποιες ειδοποιήσεις ενώ δεν έχω. Στον messenger βλέπω τα μυνήματα και ακόμη μου λέει ότι έχω.

Και φυσικά τα tiles είναι πολύ καλύτερα από τα widgets. Καθώς επίσης και τα notifications των windows είναι πολύ μπροστά, δεν ξέρω στο nugat αν γίνανε εφάμιλλα των windows.

Σας τα λέω με κάθε ειλικρίνεια, εδώ και αρκετό καιρό που έχω και android.

• Like 8

Οπως λεει και ο Retro αυτο θα πρεπει να το δεις μονος σου!!

Μεγεια για το 640!!

Εφοσον βαλεις το upgrade advisor θα σου κατεβει η εκδοση .107..προφανως και εισαι πισω μαυτη την εκδοση..η πιο προσφατη ειναι .5xx ..

Αφου μπουν τα W10 μετα θα ξαναπας παλι στις ρυθμισεις να τσεκαρεις τα update ωστε να σου κατεβει η τελευταια επισημη εκδοση!!

Αφου κατεβει και γινει εγκατασταση και γενικως οταν τελειωσει... κανεις reset!! Δεν κανεις τιποτα updates απτο store μονο reset θα κανεις...θα σου ερωτηθει οταν πατησεις reset αν θελεις να διαγραφουν και τα αρχεια απτην καρτα μνημης, θα σου χει μια επιλογη...κοιταξε να ειναι απενεργοποιημενη αυτη....κανεις reset....(κανα 10 λεπτο πιστευω θα παρει).. θα ανοιξει ρυθμιζεις ωρα,βαζεις τον λογαριασμο σου, βαζεις wifi και τετοια....

• Like 2

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια και της χρησιμοτατες συμβουλες σου εισουν κατατοπιστικοτατος οπως και ο φιλος retromaniac ..και παλι χρονια πολλα σε ολουςσας παιδια και καλα να περασετε σε οτι και να κανετε

• Like 2

Μεγάλη κουβέντα αυτό. Καλύτερα να τα βάλεις, να τα δοκιμάσεις ο ίδιος, γιατί ο καθένας θα σου μεταφέρει διαφορετικές εμπειρίες. Αν καταλήξεις ότι δεν σου κάνουν γυρνάς πίσω στα 8.

Ρε παιδιά πάντως και στο android πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με τα windows βλέπω. Το Viber μου στέλνει συνέχεια ειδοποίηση για την ίδια κλήση εδώ και 2 μέρες. Άλλες εφαρμογές πχ facebook, μου δείχνουν πάνω στο budge ότι έχω κάποιες ειδοποιήσεις ενώ δεν έχω. Στον messenger βλέπω τα μυνήματα και ακόμη μου λέει ότι έχω.

Και φυσικά τα tiles είναι πολύ καλύτερα από τα widgets. Καθώς επίσης και τα notifications των windows είναι πολύ μπροστά, δεν ξέρω στο nugat αν γίνανε εφάμιλλα των windows.

Σας τα λέω με κάθε ειλικρίνεια, εδώ και αρκετό καιρό που έχω και android.

με το g4 σε 6.0 δεν είχα αυτά τα προβληματα που λες μπορεί να ειναι η συσκευή η το κακό ui της xiaomi

Τι σχέση εχει η συσκευή με θέματα εμφανώς software των εφαρμογων που ανέφερε;

οι εφαρμογές αυτές δουλεύουν ρολοι μέχρι τουλάχιστον τις δούλευα εγώ ωστόσο αυτό που λέω παίζει ρόλο γιατί και στο δικό νου note4 ποιο παλιά κολλούσαν τα notification και ταυτόχρονα στο z3 compact που είχα δούλευαν όλα ρολοι ,το προβλημα στο note ήταν ότι δεν είχα δώσει κάποια privileged που ζητουσε η εφαρμογή

Χρόνια πολλά παιδιά κ απο μένα... Κ εγώ στο Samsung A5 2016 έχω αυτά τα θέματα π ανέφερε ο ρετρό ... Τα είχα και στο 950 XL...

• Like 2

Διαγνωστική εφαρμογή για τα κινητά

Microsoft’s customer service partner for Lumia releases official app http://appraisin.com/article/20827/microsofts-customer-service-partner-for-lumia-releases-official-app via @AppRaisinHQ

• Like 3

το κακό ui της xiaomi

μια χαρα ειναι το ui της xiaomi . 

με το mi5  δεν εχω τα θεματα που ανεφερε ο retro ουτε στο android 6 ουτε και στο nougat.

Το μόνο που μου λείπει απο windows phone ειναι η start screen αλλα ειχα   θεμα με random reboots και γιαυτο το εδωσα .

Δεν το μετανιωσα ...Το xiaomi όαση πραγματικα!

• Like 1

Συμφωνώ ότι το Xiaomi είναι φοβερό. Παρά ταυτα αυτήν την στιγμή που μιλάμε το Viber μου έστειλε για 20η φορά την χαμένη κληση. Δεν πιστεύω ότι είναι καν πρόβλημα του αντροιντ. Είναι καθαρα πρόβλημα εφαρμογής.

• Like 3

Συμφωνώ ότι το Xiaomi είναι φοβερό. Παρά ταυτα αυτήν την στιγμή που μιλάμε το Viber μου έστειλε για 20η φορά την χαμένη κληση. Δεν πιστεύω ότι είναι καν πρόβλημα του αντροιντ. Είναι καθαρα πρόβλημα εφαρμογής.

Γενικότερα κάτι τέτοια έχω παρατηρήσει και γω και όχι μόνο στο viber,και το ινσταγραμ μου εχει χτυπήσει 2-3 φορές την ίδια ειδοποίηση που έχω δει.

βάλε και Nova launcher να δεις,εδω και 1 χρόνο κ κάτι το χρησιμοποιω σε όλες τις ανδροιδ συσκευές που πιάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...