Retromaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Πάω με πολύ όρεξη! Εννοείτε ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, και αν μπορέσω με τα μεγαλύτερα παιδάκια να κάνουμε και κάποια πράγματα πέρα του υπουργείου.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Πάω με πολύ όρεξη! Εννοείτε ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, και αν μπορέσω με τα μεγαλύτερα παιδάκια να κάνουμε και κάποια πράγματα πέρα του υπουργείου.... 3 λέξεις είπες... 'περα του υπουργειου'... Πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Well done!... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αφού εκραζε ρε μάγκες ο φλογερακος ,ότι αυτό δεν ειναι θέμα για αυτό και γεμίζουμε σελίδες ποιος θα ξανά μιλήσει Δεν το σχολιάζω το ειρωνικό σου σχόλιο, και ούτε έκραξα πουθενά και κανέναν. Και αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις όσο διάστημα γράφω εδω πέρα μεσα θα διαπιστώσεις πως λεω τα πράγματα με το όνομα τους και παίζω μπάλα κάπου ενδιάμεσα, δεν είμαι ούτε ο κολλημένος fan που τα βλέπει ολα τελεια αλλα ουτε κ ο κολλημένος hater που σε οτιδήποτε βρίσκει κουσούρι. Φιλικά πάντα. Ευχαριστώ πολύ παίδες! Πάω με πολύ όρεξη! Εννοείτε ότι θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, και αν μπορέσω με τα μεγαλύτερα παιδάκια να κάνουμε και κάποια πράγματα πέρα του υπουργείου.... Συντηρήτρια φίλε! Καλή σταδιοδρομία να 'χεις και καλη επιτυχία σε καθε προσπάθεια σου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το σχολιάζω το ειρωνικό σου σχόλιο, και ούτε έκραξα πουθενά και κανέναν. Και αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις όσο διάστημα γράφω εδω πέρα μεσα θα διαπιστώσεις πως λεω τα πράγματα με το όνομα τους και παίζω μπάλα κάπου ενδιάμεσα, δεν είμαι ούτε ο κολλημένος fan που τα βλέπει ολα τελεια αλλα ουτε κ ο κολλημένος hater που σε οτιδήποτε βρίσκει κουσούρι. Φιλικά πάντα. Συντηρήτρια φίλε! Καλή σταδιοδρομία να 'χεις και καλη επιτυχία σε καθε προσπάθεια σου! δεν ήταν ειρωνικο σχόλιο φιλε εγώ πίστευα ότι αυτό το νήμα εγινε για να λέμε προβλήματα ξέρω ότι εισαι απο τους ποιο παλιούς και το σέβομαι αλλα σε αυτό που είπες για χαιτερ και αλλα απλα δεν ισχύει,και εγώ έχω πρόβλημα με την συσκευή μου και πιστεύω και οι άλλοι που έχουν wp δεν λένε για προβλήματα μόνο για να κραξουν ,δεν ήθελα να προσβάλω με αυτό που είπα ποιο πάνω,Αμα δεν αναγνωρίζουμε εμείς τα προβλήματα έχουμε θέμα και μην περιμένουμε την εξέλιξη απο αυτούς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 δεν ήταν ειρωνικο σχόλιο φιλε εγώ πίστευα ότι αυτό το νήμα εγινε για να λέμε προβλήματα ξέρω ότι εισαι απο τους ποιο παλιούς και το σέβομαι αλλα σε αυτό που είπες για χαιτερ και αλλα απλα δεν ισχύει,και εγώ έχω πρόβλημα με την συσκευή μου και πιστεύω και οι άλλοι που έχουν wp δεν λένε για προβλήματα μόνο για να κραξουν ,δεν ήθελα να προσβάλω με αυτό που είπα ποιο πάνω, Αμα δεν αναγνωρίζουμε εμείς τα προβλήματα έχουμε θέμα και μην περιμένουμε την εξέλιξη απο αυτούς Και οι 2 έχετε δίκιο γιατί λέτε διαφορετικό πράγμα.. Ναι σε αυτό το νήμα λες προβλήματα και προσπαθείς να βρεις την λύση. Και φυσικά πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε. Από την άλλη, άλλο λέω το πρόβλημα και άλλο κλαίω την μοίρα μου, το οποίο και πιστεύω για αυτό μιλάει ο flogerakos... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και οι 2 έχετε δίκιο γιατί λέτε διαφορετικό πράγμα.. Ναι σε αυτό το νήμα λες προβλήματα και προσπαθείς να βρεις την λύση. Και φυσικά πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε. Από την άλλη, άλλο λέω το πρόβλημα και άλλο κλαίω την μοίρα μου, το οποίο και πιστεύω για αυτό μιλάει ο flogerakos... Για αυτο ακριβώς μιλαω Retro... Φιλε κουξκουκ φιλικά σου μιλάω, ξερεις ποσα παιδιά εδω μεσα εχω βοηθήσει που εχουν πει τα προβλήματα τους? Ο Retro τα θυμάται καλα, οπως επίσης θυμάται πολυ καλα πως έκλαιγα τη μοίρα μου 2 μήνες και βαλε εδω μέσα για τα μικρόφωνα του 930 κ τους έβγαζα ολους τρελούς.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ωραία, να σας πω τα ευχάριστα λοιπόν... Διορίστικα καθηγητής πληροφορικής σε δημοτικό Καλή επιτυχία κ δύναμη με τα ζουζούνια...Πλέον είναι πιο έξυπνα από παλιά,αλλά κ πιο "θηρία"!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλή επιτυχία κ δύναμη με τα ζουζούνια...Πλέον είναι πιο έξυπνα από παλιά,αλλά κ πιο "θηρία"!!! Θα με φάνε λάχανο, αν κρίνω από τον δικό μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για αυτο ακριβώς μιλαω Retro... Φιλε κουξκουκ φιλικά σου μιλάω, ξερεις ποσα παιδιά εδω μεσα εχω βοηθήσει που εχουν πει τα προβλήματα τους? Ο Retro τα θυμάται καλα, οπως επίσης θυμάται πολυ καλα πως έκλαιγα τη μοίρα μου 2 μήνες και βαλε εδω μέσα για τα μικρόφωνα του 930 κ τους έβγαζα ολους τρελούς....το ξέρω αυτό είδα και αλλα θέματα με το πως περνάνε τα win10 στις παλιοτερες συσκευές ,τώρα εντάξει το κλαίω την μοίρα δεν το συμπέρανα απο κανένα σχολείο όσο διαβάζω ίσως και να εγινε καμια φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει καμια πατεντα για να αποκτησει το 640 ηχογραφηση κλησεων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Retro, στο δημοτικό εκτός απο μαθητές έχει και δασκάλες. Άντε συγχαρητήρια και καλή διασκέδαση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει καμια πατεντα για να αποκτησει το 640 ηχογραφηση κλησεων? Το ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο αλλα ακρη δεν εβγαλα για τα 640 μας, εχεις ακουσει εσυ κατι τελευταια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο αλλα ακρη δεν εβγαλα για τα 640 μας, εχεις ακουσει εσυ κατι τελευταια? Όχι δεν ξερω κατι για αυτό ρωταω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ξεκινάω τώρα νωρίς κ ευχές δίνω σε όλους(ευχαριστημένους κ μη με windows phone:) ) για εορτές. Χρόνια καλά κ πολλά . Κ ότι ζητάει καθένας καλό να το πάθει!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλή και βελτιωμένη redstone χωρίς bugs λέω εγώ σε όλους, πιστεύω πως αυτό είναι που θέλουμε όλοι στο windows mobile . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα