g13333 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως ακριβως πρεπει να δουλευει η οθονη γρηγορης ματιας? Ρωταω γιατι όπως δουλευει στο 640 δεν βλεπω καποια χρησιμοτητα. Με ένα διπλο χτυπημα στην οθονη εχεις την πληροφορια που θελεις. . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως ακριβως πρεπει να δουλευει η οθονη γρηγορης ματιας? Ρωταω γιατι όπως δουλευει στο 640 δεν βλεπω καποια χρησιμοτητα. Με ένα διπλο χτυπημα στην οθονη εχεις την πληροφορια που θελεις. . Απλα περνας το χερι σου μπροστα απο τον αισθητηρα χωρις καν να ακουμπησεις τον κινητο σου και αναβει δειχνοντας σου ωρα-ημερομηνια..τρομερη λειτουργια για εμενα, ουτε double tap ουτε τιποτα. Αλλη η μια λειτουργια και αλλο η αλλη..οπως βολευεται ο καθε ενας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Απλα περνας το χερι σου μπροστα απο τον αισθητηρα χωρις καν να ακουμπησεις τον κινητο σου και αναβει δειχνοντας σου ωρα-ημερομηνια..τρομερη λειτουργια για εμενα, ουτε double tap ουτε τιποτα. Αλλη η μια λειτουργια και αλλο η αλλη..οπως βολευεται ο καθε ενας.. Το βρηκα κανοντας ορισμένες δοκιμες. Αμα η φωτεινοτητα της οθονης δεν είναι στο αυτοματο γινεται αυτό που λες. Όταν η φωτεινοτητα είναι στο αυτοματο αρκει να πλησιασεις το τηλεφωνο κοντα σου και αναβει.(που είναι και το σωστο για μενα) Το θεμα μου είναι ότι όταν η φωτεινοτητα είναι στο αυτοματο είναι πολύ χαμηλη σε εσωτερικο χωρο για τα δικα μου ματια. Παρατηρησα και μια καλυτερη διαρκεια της μπαταριας απενεργοποιοντας την λειτουργεια γρηγορης ματιας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το βρηκα κανοντας ορισμένες δοκιμες. Αμα η φωτεινοτητα της οθονης δεν είναι στο αυτοματο γινεται αυτό που λες. Όταν η φωτεινοτητα είναι στο αυτοματο αρκει να πλησιασεις το τηλεφωνο κοντα σου και αναβει.(που είναι και το σωστο για μενα) Το θεμα μου είναι ότι όταν η φωτεινοτητα είναι στο αυτοματο είναι πολύ χαμηλη σε εσωτερικο χωρο για τα δικα μου ματια. Παρατηρησα και μια καλυτερη διαρκεια της μπαταριας απενεργοποιοντας την λειτουργεια γρηγορης ματιας . Να ξερεις πως δεν φαινεται καθαρα και φωτεινα, ειδικα απο το πλαι λογω αδυναμιας της μετριας ips οθονης του 640..φαινεται πολυ αχνα και με δυσκολια πολλες φορες ειδικα αν βαλεις κανα μπλε-κοκκινο χρωμα δεν φαινεται με τιποτα....αν δεις καποιο αλλο lumia με amoled ειναι η μερα με την νυχτα..ουτε τι ρυθμιση στην φωτεινοτητα σε ενδιαφερει ουτε τιποτα..ειναι πεντακαθαρο και φωτεινο παντα. ασε που στις amoled η καταναλωση ειναι αρκετα πιο χαμηλη διοτι αναβει μονο το μερος με την ωρα-ημερομηνια..ενω στις ipc γκριζαρει ολη η οθονη στο απολυτο σκοταδι ετσι ψιλοκαιει παραπανω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ενα μεγαλο μπραβο στα τουβλα της ms https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdwindows-mdapps/onedrive-update-fails-with-code-80073cf6-dec/e8374a6b-2476-4346-a588-b0a40b053c68 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ενα μεγαλο μπραβο στα τουβλα της ms https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdwindows-mdapps/onedrive-update-fails-with-code-80073cf6-dec/e8374a6b-2476-4346-a588-b0a40b053c68 Μιλαμε για πρόβλημα των 8.1? Αν ναι γιατι δεν πας στα 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σημερινή προσφορά από eshop http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=161219 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μιλαμε για πρόβλημα των 8.1? Αν ναι γιατι δεν πας στα 10? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρει τόσο δραστικά μέτρα. Περιμένει μερικές μέρες να βγει η καινούργια αναβάθμιση της εφαρμογής. Δεν έχει δραστικές αλλαγές η προηγούμενη έκδοση του onedrive από αυτήν. Θα έχει την έκδοση onedrive 4.16 αντί 4.17 μέχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Νέος στον κόσμο των windows phones με ένα 640xl που αγόρασα μεταχειρισμένο από μέλος. Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Νέος στον κόσμο των windows phones με ένα 640xl που αγόρασα μεταχειρισμένο από μέλος. Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Αυτή που εχει . Δεν χρειαζεσαι καποια άλλη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Νέος στον κόσμο των windows phones με ένα 640xl που αγόρασα μεταχειρισμένο από μέλος. Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Βάλε windows 10 αν δεν έχει ήδη, και όπως είπε και g13333, χρησιμοποίησε την εφαρμογή Maps(Χάρτες) της microsoft που έχει ήδη μέσα... Μην ξεχάσεις να πας στην ρυθμίσεις να κατεβάσεις offline τον χάρτη της Ελλάδας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις το έκανα σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madeinchina Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω το email της σχολης μου με την εφαρμογη της microsoft ωστε να μου ερχονται ειδοποιησεις; το email ειναι της μορφης at****@teiath.gr αν δεν γινετε αυτο που θελω υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ισως που το κανει; εχω w10 τελευταια εκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω το email της σχολης μου με την εφαρμογη της microsoft ωστε να μου ερχονται ειδοποιησεις; το email ειναι της μορφης at****@teiath.gr αν δεν γινετε αυτο που θελω υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ισως που το κανει; εχω w10 τελευταια εκδοση Δοκίμασες να το συνδέσεις με Exchange account? πήγαινε στους λογαριασμούς και πρόσθεσε το από εκεί. Νομίζω πως κάπου εκεί που προσθέτεις λογαριασμούς λέει για "work or school" δοκίμασε και αυτό ή το "device enrollment". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω το email της σχολης μου με την εφαρμογη της microsoft ωστε να μου ερχονται ειδοποιησεις; το email ειναι της μορφης at****@teiath.gr αν δεν γινετε αυτο που θελω υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ισως που το κανει; εχω w10 τελευταια εκδοση Πήγαινε στα Settings/Accounts/Email & app accounts/Add an account/Other account Βάλε τα στοιχεία σου, και όταν σου ζητήσει smtp server, βάλε αυτό που σου λέει η σχολή. Πιθανότα αν πας στον webclient, στο help θα έχει οδηγίες και θα σου έχει τους servers που πρέπει να συμπληρώσεις. Αλλιώς ζήτα τους από τους admin της σχολής (Τμήμα πληροφορικής στο υπόγειο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα