Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: https://www.neowin.net/news/skype-preview-is-crashing-for-windows-insiders-on-pc-and-mobile

Τελικά η εκδοση 11.10.146.0,αποσυρθηκε απο το production ring

"If you're on the Release Preview ring, you can easily switch to Production, uninstall the app, and reinstall it. For Slow and Fast users, you might want to just wait for the next update, which shouldn't be far away."

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: https://www.neowin.net/news/skype-preview-is-crashing-for-windows-insiders-on-pc-and-mobile

Τελικά η εκδοση 11.10.146.0,αποσυρθηκε απο το production ring

"If you're on the Release Preview ring, you can easily switch to Production, uninstall the app, and reinstall it. For Slow and Fast users, you might want to just wait for the next update, which shouldn't be far away."

Εμένα η .145 ακόμη σκάει! ::(

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι χτες το βράδυ, η 146 μου ερχόταν ότι και να κάνω.

Το άφησα έτσι, σήμερα το πρωί πήρε αναβάθμιση (μαζί με ένα σκασμό άλλες) και λειτουργεί κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι χτες το βράδυ, η 146 μου ερχόταν ότι και να κάνω.

Το άφησα έτσι, σήμερα το πρωί πήρε αναβάθμιση (μαζί με ένα σκασμό άλλες) και λειτουργεί κανονικά.

Έκανε update όλο το office μου φαίνεται...

Δημοσ.

Εμένα η .145 ακόμη σκάει! : :(

Retro εκανα unistall την 146 γιατι εσκαγε προφανως..

Το λοιπον, την απεγκατεστησα φυσικα..βρηκα την 145 εδω περα http://www.mediafire.com/file/ycs0vr27vil84wb/Microsoft.SkypeApp_11.10.145.0_neutral_~_kzf8qxf38zg5c.AppxBundle

η οποια μου δουλευε μια χαρα..και σημερα εκανε και Update την 147 και ολα μια χαρα..δοκιμασε το και πες λεβεντια

• Like 1
Δημοσ.

To 650 με 99 ευρά όσο υπάρχει ακόμα. Το τελευταίο διάστημα που εξαντλήται το στοκ οι τιμές άρχισαν να παίρνουν λίγο την ανηφόρα. Αλλιώς στα 115 το 640xl.

Δημοσ.

To 650 με 99 ευρά όσο υπάρχει ακόμα. Το τελευταίο διάστημα που εξαντλήται το στοκ οι τιμές άρχισαν να παίρνουν λίγο την ανηφόρα. Αλλιώς στα 120 το 640xl.

Είμαι μεταξύ του 650 και του 640xl και εγώ, αλλά δεν ξέρω ποιό να επιλέξω! Από την άλλη ψήνομαι και για να δοκιμάσω ένα android τύπου meizu m3s. Βοηθάτε, πείτε γνώμες!

Δημοσ.

To xl έχει καλύτερη φωτογραφική. Αν δεν σε ενδιαφέρει πάρε το 650 που έχει amoled και 16 gb και είναι και πιο στυλάτο...

Retro εκανα unistall την 146 γιατι εσκαγε προφανως..

Το λοιπον, την απεγκατεστησα φυσικα..βρηκα την 145 εδω περα http://www.mediafire.com/file/ycs0vr27vil84wb/Microsoft.SkypeApp_11.10.145.0_neutral_~_kzf8qxf38zg5c.AppxBundle

η οποια μου δουλευε μια χαρα..και σημερα εκανε και Update την 147 και ολα μια χαρα..δοκιμασε το και πες λεβεντια

Μόλις ξαναέκανα install. Πάλι την .145 μου έβαλε. Πάλι σκάει...

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ του 650 και του 640xl και εγώ, αλλά δεν ξέρω ποιό να επιλέξω! Από την άλλη ψήνομαι και για να δοκιμάσω ένα android τύπου meizu m3s. Βοηθάτε, πείτε γνώμες!

Κανονικα πρεπει να πας στο καταλληλο θεμα και να ρωτησεις..

Απο την αλλη αν θες την γνωμη μου Αν πας σε καποιο android οπως το meizu m3s που ανεφερες..να ξερεις πως ειναι πολυ πιο γρηγορο απο ολα τα lumia που κοιτας..σταθεροτατο, πολυ καλη μπαταρια και αξιοπρεπεστατη καμερα και ποιοτητα κατασκευης..για τα λεφτα του ειναι εξαιρετικο..

Τωρα αν θες μονο lumia αστο το 650 γιατι απο μπαταρια και καμερα ειναι μετριοτατο..πολυ καλυτερο στο συνολο το 640 xl βεβαια ειναι και τεραστιο ετσι?

Αλλα γενικοτερα επειδη τον περισσοτερο κοσμο των ενδιαφερουν και οι εφαρμογες κλπ. πηγαινε σε android οπως αυτο που κοιταζεις, αποψη μου διοτι στα wm τα facebook-messenger ειναι ποιο κατω και απο χαλια..και φυσικα σχεδον ολες τις εφαρμογες της MS τις βρισκεις και σε android..

To xl έχει καλύτερη φωτογραφική. Αν δεν σε ενδιαφέρει πάρε το 650 που έχει amoled και 16 gb και είναι και πιο στυλάτο...

Μόλις ξαναέκανα install. Πάλι την .145 μου έβαλε. Πάλι σκάει...

Κανενα soft reset..βγαλε καμια μπαταρια..κανε κανα σταυρο..χαχαχα

Κατι τετοια μου την σπανε οταν συμβαινουν γαμωτο..

• Like 3
Δημοσ.

Παντως εγω που είμαι στην εκδοση παραγωγης 576 και δεν είμαι insider  σε οποιοδήποτε σταδιο  fast slow η release δεν πηρα ποτε την 146 εκδοση στο skype και ετσι δεν αντιμετωπησα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκπαιδεύονται και τα bots του skype σιγά σιγά :-D 

Screenshot_1.jpg

Πάντως από ότι διάβασα τα πρώτα 4g ταμπλετ - λαπτοπ με σναπντραγκον θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο σε κάνα 6-μηνο.

Δημοσ.

Το πλακίδιο για το ημερολόγιο του outlook παραδόξως δουλεύει σωστά,χωρίς resize κλπ. Παρήγγειλα χθες και ένα vernee thor, οπότε θα έχω 1 wp10 και ένα android ίδιας περίπου χρηματικής κατηγορίας,διαφορετικής βεβαια ηλικίας, να κάνω κάποιες συγκρίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...