Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι είμαστε όλοι κι όλοι 10-15 και συζητάμε τις εξελίξεις, τα νέα, τα bugs κτλ.

Όταν όμως εδώ και 5-10 updates είναι κάποιοι που ΜΟΝΙΜΩΣ έχουν προβλήματα και μπαίνουν και το λένε και το ξαναλένε και το ξαναλένε....καταντάει άσχημο.

Έχουμε παραδεχτεί 500 φορές ότι η πλατφόρμα είναι αυτή που είναι με τα εκατομμύρια κακά της και τα 2-3 καλά. Όταν κάποιος όμως έχει πάντα μα πάντα το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να ψαχτεί κι αλλού. Αυτό λέει ο flogerakos. Ήταν σίγουρος ότι ήταν θέμα software και έμπαινε μέσα, νευρίαζε, ρωτούσε, έψαχνε (και καλά έκανε κιόλας) αλλα κάποια στιγμή είδε ότι κι ο ίδιος έκανε λάθος γιατί έφταιγε το hardware. Μάλιστα τότε είχαμε έρθει σε "αντιπαράθεση" γιατί εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 930 μου και ο ίδιος επέμενε ότι αποκλείεται.Και προσπαθεί το παλικάρι να το εξηγήσει τώρα για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι.

Και να για λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, όσοι έχετε τόοοοσο πολλά προβλήματα με τις συσκευές σας, ανοίχτε ένα νέο θέμα και θα σας απαντήσει όποιος γνωρίζει και έχει όρεξη. "Γενική συζήτηση και απορίες" έχει ο τίτλος εδώ αλλα μάλλον πρέπει να αλλαχτεί γιατί μόνο συνταγές τις Βέφας Αλεξιάδου δεν είδαμε ακόμη.

Κουράστηκα να μπαίνω για να δώ ένα νεό ή κάτι καινούριο και να διαβάζω μόνο για προβλήματα, παράπονα και που πάει η ανθρωπότητα. Εν κατακλείδι, είναι γενική συζήτηση και δεν μπορούμε να αναλωνόμαστε επι 15 σελίδες στο πρόβλημα του teo, του Retro η του cameranek. 2-3 post ok αλλα μην το παίρνουμε αγκαζέ το topic.

Δεν είναι επίθεση επί προσωπικού σε κανέναν, αν διαβάσετε ψύχραιμα τι γράφω θα καταλάβετε τι εννοώ.

• Like 6
Δημοσ.

Το κακό είναι ότι είμαστε όλοι κι όλοι 10-15 και συζητάμε τις εξελίξεις, τα νέα, τα bugs κτλ.

Όταν όμως εδώ και 5-10 updates είναι κάποιοι που ΜΟΝΙΜΩΣ έχουν προβλήματα και μπαίνουν και το λένε και το ξαναλένε και το ξαναλένε....καταντάει άσχημο.

Έχουμε παραδεχτεί 500 φορές ότι η πλατφόρμα είναι αυτή που είναι με τα εκατομμύρια κακά της και τα 2-3 καλά. Όταν κάποιος όμως έχει πάντα μα πάντα το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να ψαχτεί κι αλλού. Αυτό λέει ο flogerakos. Ήταν σίγουρος ότι ήταν θέμα software και έμπαινε μέσα, νευρίαζε, ρωτούσε, έψαχνε (και καλά έκανε κιόλας) αλλα κάποια στιγμή είδε ότι κι ο ίδιος έκανε λάθος γιατί έφταιγε το hardware. Μάλιστα τότε είχαμε έρθει σε "αντιπαράθεση" γιατί εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 930 μου και ο ίδιος επέμενε ότι αποκλείεται.Και προσπαθεί το παλικάρι να το εξηγήσει τώρα για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι.

Και να για λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, όσοι έχετε τόοοοσο πολλά προβλήματα με τις συσκευές σας, ανοίχτε ένα νέο θέμα και θα σας απαντήσει όποιος γνωρίζει και έχει όρεξη. "Γενική συζήτηση και απορίες" έχει ο τίτλος εδώ αλλα μάλλον πρέπει να αλλαχτεί γιατί μόνο συνταγές τις Βέφας Αλεξιάδου δεν είδαμε ακόμη.

Κουράστηκα να μπαίνω για να δώ ένα νεό ή κάτι καινούριο και να διαβάζω μόνο για προβλήματα, παράπονα και που πάει η ανθρωπότητα. Εν κατακλείδι, είναι γενική συζήτηση και δεν μπορούμε να αναλωνόμαστε επι 15 σελίδες στο πρόβλημα του teo, του Retro η του cameranek. 2-3 post ok αλλα μην το παίρνουμε αγκαζέ το topic.

Δεν είναι επίθεση επί προσωπικού σε κανέναν, αν διαβάσετε ψύχραιμα τι γράφω θα καταλάβετε τι εννοώ.

Αγαπητε επι προσωπικου δεν εχω θεμα με κανεναν αυτο ελειπε κιολας..(βασικα μονο με εναν εχω αναμηκτα συναισθηματα που με προσεβαλε ιδιαιτερα ασχημα λεγοντας οτι ειμαι ατομο χαμηλης υποστασης- τα λογια περιτα νομιζω) 

Απο την στιγμη που ειμαστε ομως στο θεμα των wp, και απο την στιγμη που υπαρχουν αποδεδειγμενα καποια θεματα, και απο την στιγμη που δεν διορθωνονται εδω και καιρο θα γραφτουν και θα ξαναγραφτουν..απλο ειναι

Απο την αλλη τι νεο θεμα να φτιαξω για να μας βοηθησει ποιος? Και να μου πουν τι? Οτι ειναι θεμα optimisation των 10ριων ή των εφαρμογων? Μονο η η αδιαφορη MS μπορει να τα βελτιωσει..ουτε ΕΣΥ ουτε ΕΓΩ..κατανοητο δεν ειναι?

Οπως εσυ λοιπον ειπες πριν να μη σας βγαζουμε τρελλους ε δεν πρεπει να σεβαστειτε και αυτους που εχουν θεματα. τι στο καλο?

Επισης ωριστε σημερινο θεμα..απο το πρωι δεν εχω skype στο κινητο μου οπως και παρα πολλοι αλλοι..δηλ κοροιδευομαστε μεταξυ μας?

• Like 1
Δημοσ.

"Γενική συζήτηση και απορίες" έχει ο τίτλος εδώ αλλα μάλλον πρέπει να αλλαχτεί γιατί μόνο συνταγές τις Βέφας Αλεξιάδου δεν είδαμε ακόμη.

Και πάνω που ήμουν έτοιμος να γράψω συνταγή για χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, μου έκοψες την φόρα...

:P :D

• Like 3
Δημοσ.

Έχουμε παραδεχτεί 500 φορές ότι η πλατφόρμα είναι αυτή που είναι με τα εκατομμύρια κακά της και τα 2-3 καλά

Αυτό το συμπερασμα πως το εβγαλες?

Δημοσ.

Pano ειλικρινά με όλο το σεβασμό, δεν είσαι μόνο εσύ, είναι κι άλλα παιδιά με προβλήματα. Αλλα είναι και πάρα πολλοί που ΔΕΝ έχουν. Δεν έχω θέμα σε καμία συσκευή (950, 640, 535, το 930 που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και το 640xl ενός φίλου που το είχα για 2-3 βδομάδες για να το σετάρω και του το έδωσα πίσω).

Κάποια στιγμή μπουχτίζεις να βλέπεις κόσμο να παραπονιέται. Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε, μην τα ξαναλέμε. Βγήκε ένα Update χθες-προχθές και ξαναρχίσαμε να λέμε για το πρόβλημα του καθενός, που το έχουμε ξανασυζητήσει άλλες 100 φορές.

Κ μην κοιτάς μόνο εσένα, εσύ μπαίνεις κάνεις ένα post τουλάχιστον πολιτισμένα...μπαίνουν μετά και κανα 2-3 troll (μην κάνω παράθεση σε Posts τώρα) και αρχίζει το πανηγύρι. Το topic του Αγίου Παντελεήμονα έχει γίνει εδώ μέσα.

Τόσος κόσμος με Android έχει προβλήματα και ανοίγει νέο θέμα, είναι κακό να κάνουμε το ίδιο και όσοι έχουμε πρόβλημα με Windows; Αν κάνω λάθος, πείτε το.

Μπαίνω στο topic "Γενική συζήτηση" και διαβάζω για τα μικρόφωνα του flogerakou, την κάμερα του retro, την κάρτα μνήμης του teo, το ακουστικό του olympiakou και τον φορτιστή του cameranek (τυχαία τα ονόματα).

Καλώς ή κακώς, όλα αυτά είναι off topic. Όπως είπα και πριν, θα ρωτήσω σε 2-3 Post κι αν δεν βγάλω άκρη, θα ανοίξω νέο θέμα. Αν έχω ένα πρόβλημα και το γράφω εδώ μέσα κάθε 4 ώρες, κάποια στιγμή θα καταντήσει αηδία.

EDIT: Αυτό με τα εκατομμύρια κακά και 2-3 καλά ήταν που λέει ο λόγος, για να σταματήσει αυτό το πράγμα απο μερικούς που παραπονιούνται για ραδιόφωνο, Pokemon Go, gps κοκ.

• Like 3
Δημοσ.

Έχουμε παραδεχτεί 500 φορές ότι η πλατφόρμα είναι αυτή που είναι με τα εκατομμύρια κακά της και τα 2-3 καλά

Αυτό το συμπερασμα πως το εβγαλες?

Ε εναι τώρα αυτο απο που προκύπτει? Αλλα να μην μπερδευομαστε, όπως όλες οι πλατφόρμες εχει και τα καλά και τα κακά της (οχι εκατομμύρια προφανώς :P ) και μπορώ να τα απαριθμήσω ενα ενα ολα τα κακά της και τα εχω αναφέρει πολλές φορες στο παρελθόν. Άλλα άλλο να γίνεται μια συζήτηση για τα "κακα" της πλατφόρμας και αλλο να περιγράφει κάποιος επανειλημμένα ενα η μερικά προβλήματα που αντιμετωπιζει, σε ενα συγκεκριμένο μοντέλο και μια συγκεκριμένη συσκευή που οι υπόλοιπες συσκευές της ίδιας πλατφόρμας και εταιρίας δεν αντιμετωπιζουν και να προσπαθούν επανειλημμένα να σου αποδείξουν οτι κανεις λάθος, οτι εχεις άδικο και αν θέλεις να ψάξεις τα forum να το δεις.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ συμφωνώ με τον θεό.

τώρα αν κάποια τρολλ είναι άτομα χαμηλής οινοπνευματικής υποστάθμης,

και τρώνε είδη υγιεινής, και δεν είναι ποτέ άσφαλτος κανένας, όπως θα έλεγε και η Άντζελα, και δεν καταλαβαίνουν ...  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πως καποιοι εχουν την μυγα  και προβαίνουν σε απαράδεκτους χαρακτηρισμους για ακομα μια φορα, κρυμμένο ομως πισω απο  χιουμορ της πλακας, ειναι αποριας αξιο..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λέω να γράψουμε όποιος θέλει φυσικά, 

ποια συσκευή έχει, σε ποια έκδοση και αν δουλεύει καλά ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 640DS...release ring .576

Μέχρι στιγμής μια χαρά η build αυτη... Κανένα κόλλημα ή κάτι περίεργο όπως ξαφνικό κλείσιμο και τέτοια...

Η κάμερα μου φαίνεται οκ(έκδοση 2016.1101.21.0)

Έβγαλα 5-6 φωτο με καθυστέρηση 2-3 δευτερα(ανά φωτο)... Δεν κόλλησε κάπου και οι φωτο βγήκαν κανονικά!(Επίσης δε χάθηκε και καμια όπως γινόταν πριν)

Τώρα νομίζω ότι έχει βελτιωθεί ή έχει στρώσει και η μπαταρία.....

Δημοσ.

Γκαις, 5 νοματαιοι εχουμε μεινει ολοι κι ολοι, πως γινεται να μαλωνουμε μεταξυ μας;

Ας αρχισουμε τις πιπες θα πω εγω (της Ειρηνης)

Πις εντ λοβ

Lumia 820, 14393.576

καλα φαινεται να δουλευει

• Like 3
Δημοσ.

Γκαις, 5 νοματαιοι εχουμε μεινει ολοι κι ολοι, πως γινεται να μαλωνουμε μεταξυ μας;

Ας αρχισουμε τις πιπες θα πω εγω (της Ειρηνης)

Πις εντ λοβ

Lumia 820, 14393.576

καλα φαινεται να δουλευει

Περνει το 820 αναβαθμίσεις κανονικα?

Δημοσ.

950, με την τελευταία Release Preview.

Με εξαίρεση το Windows Hello που τα έχει στηλώσει (ενώ το σετάρω κανονικά, όταν πάω να το χρησιμοποιήσω στο OneDrive δεν ανάβει ο σαρωτής) και τις βελτιώσεις που απλά περιμένουμε να υλοποιηθούν, το τηλέφωνο πετάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...