Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω εχω την εκδοση 145 στο skype και παιζει κανονικα. Αυτη η εκδοση κατεβηκε χτες και ειναι η ιδια εκδοση που τρεχει και στον υπολογιστη.

Ποτε εδωσε την 146? Μηπως ειστε σε άλλη περιοχη?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ουτε κι εγω παρατηρησα κατι στο τελευταιο update. Δοξα τω θεω το ταπεινο 820 την παλευει ακομα

3 χρονια πιστος συντροφος, τον τελευταιο καιρο με χακαρισμενη redstone

Δεν θελω να σκεφτομαι πως θα δουλευε μετα απο 3 χρονια με android.

Καλα ολα αυτα με τα βιντεο, δημιουργουν εντυπωσεις, δεν λεω, αλλα με αδεια συσκευη χωρις apps παω κι εγω σφαιρα

Και σε έμενα στο 930 ολα άψογα και με αυτο το update οπως και ολα τα προηγούμενα update εδω και εναν χρονο περίπου. Μάλλον εχει κάποιο θεμα και πρεπει να το παω για RMA δεν εξηγείται αλλιώς... Τουλάχιστον αυτο προσπαθούν να μας πείσουν μερικοί εδω μεσα... 

Αλήθεια για πες μου εντυπώσεις με το 820 και την RS1.... Η κάμερα δουλεύει καλα? Η οθόνη γρήγορης ματιάς...?

Stable είναι δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις, αν και νομίζω πως κατά 100% έχεις ελαττωματική συσκευή εξού και τα τόσα προβλήματα.

https://mspoweruser.com/windows-10-build-14393-576-released-to-the-public-for-pcs-and-mobile/

Προφανώς και εχει ελαττωματική συσκευή, δεν θέλει μυαλό... Κάποια άτομα που κλαίγονται τόσο εδω μεσα, μου θυμίζουν ενα περιστατικό που οι "παλιοί" εδω στο topic θα το θυμούνται, γύρω στο Πάσχα που εγω πέρασα τα 10 στο 930, γέμισα τόσες σελίδες, χτυπιόμουν, έκραζα, έβριζα τη microsoft και τα 10 που μου χάλασαν τα μικρόφωνα, και δεν δούλευαν, και επίσης υποστήριζα πως τα 10 χαλάνε τα μικρόφωνα σε όλα τα 930 αν θυμάστε, και οσο κ να επιμένανε εδω μεσα μερικοί πως τα δικα τους 930 δουλεύουν άψογα τους εβγαζα τρελούς! Τελικα το έστειλα στην Arvato και σε 10 μερες το πείρα πισω, μου φτιάξανε τα ελαττωματικα μικρόφωνα και απο τοτε δουλεύουν τα παντα άψογα με τα 10...

• Like 7

Και σε έμενα στο 930 ολα άψογα και με αυτο το update οπως και ολα τα προηγούμενα update εδω και εναν χρονο περίπου. Μάλλον εχει κάποιο θεμα και πρεπει να το παω για RMA δεν εξηγείται αλλιώς... Τουλάχιστον αυτο προσπαθούν να μας πείσουν μερικοί εδω μεσα... 

Αλήθεια για πες μου εντυπώσεις με το 820 και την RS1.... Η κάμερα δουλεύει καλα? Η οθόνη γρήγορης ματιάς...?

Προφανώς και εχει ελαττωματική συσκευή, δεν θέλει μυαλό... Κάποια άτομα που κλαίγονται τόσο εδω μεσα, μου θυμίζουν ενα περιστατικό που οι "παλιοί" εδω στο topic θα το θυμούνται, γύρω στο Πάσχα που εγω πέρασα τα 10 στο 930, γέμισα τόσες σελίδες, χτυπιόμουν, έκραζα, έβριζα τη microsoft και τα 10 που μου χάλασαν τα μικρόφωνα, και δεν δούλευαν, και επίσης υποστήριζα πως τα 10 χαλάνε τα μικρόφωνα σε όλα τα 930 αν θυμάστε, και οσο κ να επιμένανε εδω μεσα μερικοί πως τα δικα τους 930 δουλεύουν άψογα τους εβγαζα τρελούς! Τελικα το έστειλα στην Arvato και σε 10 μερες το πείρα πισω, μου φτιάξανε τα ελαττωματικα μικρόφωνα και απο τοτε δουλεύουν τα παντα άψογα με τα 10...

Flogerako..ωραια τα λες αλλα να σε ρωτησω..εκτος απο το L930 εχεις κανα L640 να δοκιμασεις?

• Like 1

Παιδιά τελικά δεν φταίει η 146, αλλά οι servers της microsoft. Κάποιοι παίζουν γιατί μάλλον του πάει σε άλλο server.

Αυτή την στιγμή ούτε από web μπαίνει, κάνει συνέχεια loop.

Επίσης στο κινητό έκανα unistall και install και μπήκε η .145. Αλλά πάλι σκάει.

Οπότε το πρόβλημα είναι σε κάποιους servers.

Πιθανότα, ανάλογα τον provider, μπορεί να γινόμαστε redirect σε διαφορετικούς server και σε άλλους παίζει...

• Like 2

Η κάμερα καλά δουλευει, απλα αργει να ανοιξει. Το bluetooth δεν μου δουλευει, αλλα δεν με πειραζει πολυ.Η glance δεν ξερω τι κανει, την εχω απενεργοποιησει. Αλλα και που την ψαχνω, δεν μπορω να τη βρω

• Like 1

Flogerako..ωραια τα λες αλλα να σε ρωτησω..εκτος απο το L930 εχεις κανα L640 να δοκιμασεις?

Δουλεύω αρκετά το 640 XL του κολλητού μου που δουλεύει σούπερ χωρις κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε επιδόσεις είναι περίπου στο 90-95% συγκριτικά με το 930 αλλα γενικά δεν αντιμετωπιζει κανένα θεμα. Τωρα για το απλό 640 δεν ξέρω...

Το θυμάμαι flogerako. Αλήθεια στο 950 γίνεται να χρησιμοποιηθούν κάπως τα μικρόφωνά του όλα;

Γενικά η microsoft στην κάμερα δινει features με το σταγονόμετρο... Κάποια στιγμή θα το δώσει το 5.1 στο 950 και στο 930...

• Like 1

Τα 640 και 640xl έχουν το ίδιο ακριβώς hardware, απλά το xl υπερέχει σε μέγεθος οθόνης (η ανάλυση ίδια με του 640), μπαταρία και κάμερες. Ότι βγάλει το ένα θα βγάλει και το άλλο :D.

Δουλεύω αρκετά το 640 XL του κολλητού μου που δουλεύει σούπερ χωρις κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε επιδόσεις είναι περίπου στο 90-95% συγκριτικά με το 930 αλλα γενικά δεν αντιμετωπιζει κανένα θεμα. Τωρα για το απλό 640 δεν ξέρω...

Αν και δεν νομιζω να εχουν καμια διαφορα με το 640 xl λογω ακριβως ιδιων χαρακτηριστικων..διαβασε πιο πισω τα τοσα θεματα που υπαρχουν στα 640 ή πεταξου μια στπ Myphone στο αντιστοιχο θεμα του 640 και μετα αν θελεις (φιλικα παντα) μιλησε για κλαψες..

Αν παλι εχεις ενδοιασμους εχουμε pm να σου πω οτι θελεις..

Τα 640 και 640xl έχουν το ίδιο ακριβώς hardware, απλά το xl υπερέχει σε μέγεθος οθόνης (η ανάλυση ίδια με του 640), μπαταρία και κάμερες. Ότι βγάλει το ένα θα βγάλει και το άλλο, εμένα σε 640xl τα δεκάρια επίσης πάνε σφαίρα και παράπονο ουδέν μέχρι στιγμής.

Αν και δεν νομιζω να εχουν καμια διαφορα με το 640 xl λογω ακριβως ιδιων χαρακτηριστικων..διαβασε πιο πισω τα τοσα θεματα που υπαρχουν στα 640 ή πεταξου μια στπ Myphone στο αντιστοιχο θεμα του 640 και μετα αν θελεις (φιλικα παντα) μιλησε για κλαψες..

Αν παλι εχεις ενδοιασμους εχουμε pm να σου πω οτι θελεις..

Δες τι γράφει ο φίλος από πάνω που ειναι και κάτοχος. Φιλικά πάντα, σου εξήγησα και παραδέχτηκα πως και εγω κάποτε έκανα το ιδιο λάθος, και μπορώ να σου δείξω άπειρο υλικο με χρήστες που γέμιζαν φόρουμ σχετικά με τα μικρόφωνα που δεν λειτουργουσαν στο 930 και νόμιζαν οτι έφταιγαν τα 10, αλλα τελικά ηταν μερικές παρτίδες που ειχαν ελαττωματικα μικρόφωνα, και λογο διαφορετικού αλγορίθμου που εχουν τα 10 το πρόβλημα εγινε εμφανές... Δεν εχω πρόβλημα να ακουσω παράπονο, κριτική η να βοηθήσω κάποιον αλλα οταν λεμε οτι εμεις δεν εχουμε κανένα πρόβλημα επιμένετε και πατε να μας βγάλετε τρελους....

• Like 2

Δες τι γράφει ο φίλος από πάνω που ειναι και κάτοχος. Φιλικά πάντα, σου εξήγησα και παραδέχτηκα πως και εγω κάποτε έκανα το ιδιο λάθος, και μπορώ να σου δείξω άπειρο υλικο με χρήστες που γέμιζαν φόρουμ σχετικά με τα μικρόφωνα που δεν λειτουργουσαν στο 930 και νόμιζαν οτι έφταιγαν τα 10, αλλα τελικά ηταν μερικές παρτίδες που ειχαν ελαττωματικα μικρόφωνα, και λογο διαφορετικού αλγορίθμου που εχουν τα 10 το πρόβλημα εγινε εμφανές... Δεν εχω πρόβλημα να ακουσω παράπονο, κριτική η να βοηθήσω κάποιον αλλα οταν λεμε οτι εμεις δεν εχουμε κανένα πρόβλημα επιμένετε και πατε να μας βγάλετε τρελους....

Πρωτα απο ολα το θεμα με τα μικροφονα του 930 δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που συζηταμε. Παρακατω..

Δεν παω να βγαλω τρελλο κανενα και ουτε ειπα ΠΟΤΕ τα wm 10 αχρηστα..απλα κραζω την MS για Δεκαδες πραγματα με στοιχεια και δεδομενα..

Λοιπον..το οτι εχω μπροστα μου σχεδον καθημερινα 3 Lumia 640 και εχουν  τα ΙΔΙΑ ακριβως θεματα,το οτι εδω οι μισοι εχουν παραπονα και οτι στο Myphone παρα πολλοι κατοχοι του κινητου αναγκαστικα γυρισαν στα 8.1 Εμενα μου αρκει..δειχνει οτι κατι δεν παει καλα..μην συγκρινεις το 930 που εχεις εσυ με τα 640..δεν εχουν καμμια σχεση αυτα τα κινητα...

• Like 1

Παιδια το 640 παει τοσο καλα που καταντησε βαρετο. Εχει μπει κανενας στο fast η στο slow ring να μας πει εντυπώσεις?

Έχω δυο 640 στο φαστ.

Έχουν προβλήματα και η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Αν δεν είχα άλλα κινητά, θα τα είχα γυρίσει ήδη στην .576

Ένα 550 που δεν μπορώ να βάλω την τελευταία φαστ, θα το γυρίσω και αυτό στην .576

Αν δεν σε πειράζει να δοκιμάσεις εκδόσεις που είναι στα μπετά και έχεις άλλη συσκευή για καθημερινή χρήση, τότε μόνο βάλε πριβιού.

• Like 1

Έχω δυο 640 στο φαστ.

Έχουν προβλήματα και η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Αν δεν είχα άλλα κινητά, θα τα είχα γυρίσει ήδη στην .576

Ένα 550 που δεν μπορώ να βάλω την τελευταία φαστ, θα το γυρίσω και αυτό στην .576

Αν δεν σε πειράζει να δοκιμάσεις εκδόσεις που είναι στα μπετά και έχεις άλλη συσκευή για καθημερινή χρήση, τότε μόνο βάλε πριβιού.

ok. Δεν κουνιεμαι από την 576

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...