cameranek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ το πληκτρολόγιο έλεγα, που έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ το πληκτρολόγιο έλεγα, που έχεις πρόβλημαπως το βγάζω και το ξανά βάζω δεν ξέρω για πες...Το έκανα τώρα κατάργηση την γλώσσα και το ξανά κατέβασα για να δούμε πως θα δουλεύει τώρα το κακο ειναι ότι έχασα τις αποθηκευμένες λέξεις αμα λες αυτό πες μου.,υπάρχει και κάτι άλλο εκτός απο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι δεν δουλεύει στο Skype. Κι εγώ όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ οκ είσαι. Τις λέξεις τις κρατάει στο λογαριασμό σου, αν το έχεις βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι δεν δουλεύει στο Skype. Κι εγώ όλα καλά. H 146 έχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ οκ είσαι. Τις λέξεις τις κρατάει στο λογαριασμό σου, αν το έχεις βάλει.αυτό μου έλεγες να κάνω αν ναι θα σου πω πως πάει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρετρό τι πρόβλημα έχει, να δοκιμάσω; Έστειλα και μήνυμα στην Ταϊλάνδη και περιμένω να μου απαντήσει. Κουκ για κοίτα αν έστρωσε τώρα και μας λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απλά σκάει στο φόρτωμα. Σε σένα όμως παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απλά σκάει στο φόρτωμα. Σε σένα όμως παίζει...Α δεν ξεκινάει καθόλου;Αν ξεκινήσει δεν έχει πρόβλημα μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρετρό τι πρόβλημα έχει, να δοκιμάσω; Έστειλα και μήνυμα στην Ταϊλάνδη και περιμένω να μου απαντήσει. Κουκ για κοίτα αν έστρωσε τώρα και μας λες θέλει χρόνο γιατί δεν μου το κάνει πάντα λογικά σήμερα αύριο θα το τσεκαριστεί πλήρως,τώρα ακόμα δεν έχω να γράψω κανένα μεγάλο κειμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Α δεν ξεκινάει καθόλου; Αν ξεκινήσει δεν έχει πρόβλημα μετά; Που να ξέρω, αφού δεν μπορώ να μπω μέσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Που να ξέρω, αφού δεν μπορώ να μπω μέσα Ούτε από έξω; Ούτε από το παράθυρο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρετρο, πολυ ban παιζει τελευταια...μεχρι και το σκαιπ σε μπαναρε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το ban από τους admin του insomnia είναι ΤΙΜΗ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα,είδα για πρόβλημα στο skype και μπήκα να το δω,εμένα άνοιξε κανονικά και όλα λειτουργούν με την καινούργια έκδοση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα