olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά η αναβάθμιση....επίσης η μπαταρία φαίνεται να είναι σε καλά επίπεδα!! ❤ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα στο 535DS μου έχει βελτιωθεί αισθητά ο χρόνος που κάνει η Cortana να βρει ποιό τραγούδι παίζει, το κλείδωμα του gps, και οι ειδοποιήσεις. Παραμένει προβληματικό το tile του outlook mail.Κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό είναι.Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις. Μια χαρά η αναβάθμιση....επίσης η μπαταρία φαίνεται να είναι σε καλά επίπεδα!! ❤Βλέπω μια αύξηση 0,00% μπορεί και 0,01% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα στο 535DS μου έχει βελτιωθεί αισθητά ο χρόνος που κάνει η Cortana να βρει ποιό τραγούδι παίζει, το κλείδωμα του gps, και οι ειδοποιήσεις. Παραμένει προβληματικό το tile του outlook mail. outlook mail-εισερχομενα-τρεις τελιτσεςκατω δεξια)-καρφιτσωμα στην εναρξη και θα φτιαξει. Το πλακιδιο που εχεις στην εναρξη διεγραψε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 outlook mail-εισερχομενα-τρεις τελιτσεςκατω δεξια)-καρφιτσωμα στην εναρξη και θα φτιαξει. Το πλακιδιο που εχεις στην εναρξη διεγραψε το. Ισχύει αυτό, έχω δύο λογαριασμούς ( ο ένας είναι gmail) και δουλεύει όπως λες. Απλά έλεγα μήπως είχε φτιάξει το κεντρικό tile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ισχύει αυτό, έχω δύο λογαριασμούς ( ο ένας είναι gmail) και δουλεύει όπως λες. Απλά έλεγα μήπως είχε φτιάξει το κεντρικό tile. Του ημερολογιου σου δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Του ημερολογιου σου δουλευει? Δεν το χρησιμοποιώ, επομένως δεν έχω δει. Μπορώ να το τεστάρω και να σου πω αύριο αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Του ημερολογιου σου δουλευει? εμένα πάντως και μετά την επαναφορά συνέχισε να μην λειτουργει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το χρησιμοποιώ, επομένως δεν έχω δει. Μπορώ να το τεστάρω και να σου πω αύριο αν θες. Όχι το λεω γιατι όταν ειχα πρόβλημα εκανα μια επαναφορά στα 8.1 και παλι στα 10 με ένα συγκεκριμενο τροπο και εφτιαξαν όλα. Αφου εισαι ενταξει όλα καλα. εμένα πάντως και μετά την επαναφορά συνέχισε να μην λειτουργει. Γραφω ποιο πισω την διαδικασια που ακολουθησα και δουλευουν όλα τα πλακιδια αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα καθόλου θέματα, με μοναδική εξαίρεση την εφαρμογή του messenger που κολλάει πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία. Πολύ πιθανόν η Alcatel να φέρει το νέο της smartphone στην Ευρωπαϊκή αγορά. https://mspoweruser.com/alcatel-might-bringing-idol-pro-4s-windows-10-europe-soon/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τελευταία έκδοση, ολα πολυ καλά και καλύτερη ακομα συμπεριφορά της αυτόματης φωτεινότητας οθόνης. Βάλτε αφοβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 http://gr.pcmag.com/smartphones/24654/news/to-athanato-nokia-lumia-520-trekhei-kai-android-71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Έχει γεμίσει η μνήμη και δεν μπορώ να πάρω την τελευταία αναβάθμιση. Κάποιες εφαρμογές μου λέει ότι δεν μπορώ να της μεταφέρω στην sd. Υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Έχει γεμίσει η μνήμη και δεν μπορώ να πάρω την τελευταία αναβάθμιση. Κάποιες εφαρμογές μου λέει ότι δεν μπορώ να της μεταφέρω στην sd. Υπάρχει λύση; αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη τα downloads να πηγαινουν στην sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ναι έτσι το έχω αλλα τα update δεν πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τα downloads είναι για τον browser. Το update, για λόγους ακεραιότητας, πάει πάντα στην μνήμη του τηλεφώνου. Μετέφερε ότι μπορείς στην SD, και αν πάλι δεν σου μένει χώρος, κάνει uninstall τις πιο 2-3 πιο μεγάλες εφαρμογές. Συνήθως facebook κτλ έχουν γεμίσει την cache τους και μπορεί να πιάνουν 500+ mb. Ένα uninstall και install θα σου επανακτήσει τον χαμένο χώρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα