Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοείτε στάβλος; Release preview? Stable ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοείτε στάβλος; Release preview? οχι stable κανονικά. κατεβάζω και γω να δω ,δεν ηταν και μεγάλου μεγέθους η ενημέρωση πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Official? Να βάλω release preview η official τότε;;Απο θέμα σταθεροτητα και μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοείτε στάβλος; Release preview?Και επίσημα και πριβιού Ολοκλήρωση εγκατάστασης χωρίς προβλήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα κατεβάζω κι εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ή όλοι είναι πλήρως ικανοποιημένοι μέ νέα ενημέρωση κ ασχολούνται με κινητά τους ή όλα χάλασαν κ για αυτό δε γράφει κανείς!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ή όλοι είναι πλήρως ικανοποιημένοι μέ νέα ενημέρωση κ ασχολούνται με κινητά τους ή όλα χάλασαν κ για αυτό δε γράφει κανείς!!!Τώρα εσύ ξίνεσε να αρχίσουν οι γνωστοί το θάψιμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα έχει να μου βγάλει πρόβλημα ΠΟΛΥ καιρό.... Notifications και τα λοιπά, όλα άψογα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα έχει να μου βγάλει πρόβλημα ΠΟΛΥ καιρό.... Notifications και τα λοιπά, όλα άψογα... Μην λες τέτοια... Είπαμε όλα χάλια Άντε γιατί θέλω ένα 950 για την συλλογή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα έχει να μου βγάλει πρόβλημα ΠΟΛΥ καιρό.... Notifications και τα λοιπά, όλα άψογα... Και εμένα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αν εξαιρέσουμε ένα κρασάρισμα αμέσως μετά την αναβάθμιση χθες. Από τότε όμως όλα κανόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα εσύ ξίνεσε να αρχίσουν οι γνωστοί το θάψιμο Που να πω κ πως από την προηγούμενη έκδοση ( την 479 ) μετά από ένα force restart έφτιαξε κ θέμα με κάθετη γραμμή που έβγαζε μετά από updates κλπ !!!Θα πούνε ότι λέω ψέματα,αλλά δεν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το ιδιο και εγω κανενα πρόβλημα αλλα ολοι εμεις δεν το δουλεύουμε όπως πρεπει και περνουμε μονο τηλεφωνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 εγω έτσι απλά για δοκιμή όταν βρω χρόνο,θα του περάσω 8.1 και μετά ξανα 10αρια να δούμε αν θα ξανα-εμφανίσει κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Άρη είπαμε όλα χάλια... Κυρίως το 950 όλο προβλήματα βγάζει Το ιδιο και εγω κανενα πρόβλημα αλλα ολοι εμεις δεν το δουλεύουμε όπως πρεπει και περνουμε μονο τηλεφωνα.Πως έλεγε το μηλόφωνο... Δεν το κρατάς καλά το κινητό γ' αυτό δεν πιάνει σήμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα στο 535DS μου έχει βελτιωθεί αισθητά ο χρόνος που κάνει η Cortana να βρει ποιό τραγούδι παίζει, το κλείδωμα του gps, και οι ειδοποιήσεις. Παραμένει προβληματικό το tile του outlook mail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα